-
Μπορουσες να γραψεις ειναι μικρη για μενα που εχω πρεσβυοπια...ετσι και αλλιως την ιδια ηλικια με τον πατερα μου εχεις!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ratanplan έχω το Ε50 σχεδόν 1 χρόνο (Νοε 06) και είναι άψογο από όλα τα σημεία. Κρατάει την μπαταρία του όπως αγοράστηκε και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Το μόνο αρνητικό του (και το έχω ξαναπεί) είναι η γραμματοσειρά στο τηλεφωνικό κατάλογο που είναι πολύ μικρή και δεν μεγαλώνει.
Έχει βγει και σε μαύρο αλουμίνιο που είναι πολύ όμορφοΕιναι μικρη για τον πατερα μου που εχει πρεσβυοπια ή ειναι μικρη και δεν βλεπει ουτε το κιντ ας πουμε?
Την έχει μικρή γενικώς (την γραμματοσειρά εννοώ, μην παρεξηγηθώ).
-
iPAQ 614 HP
Ηδη ανακοινώθηκε στην Αγγλία!
http://www.expansys.com/p.aspx?i=156155Τιμή £369.95...άρα κοντά στα
-
Μπορουσες να γραψεις ειναι μικρη για μενα που εχω πρεσβυοπια...ετσι και αλλιως την ιδια ηλικια με τον πατερα μου εχεις!Θα δεις αύριο το Ε50 μου και θα καταλάβεις..
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
'Ειναι μικρη για τον πατερα σου που εχει πρεσβυοπια'αλλά με τόνους. Σιγά μην το έγραφα από την αρχή.
Απο ποτε ταυτιζεσαι με τον ολυμπιο και με τον πατερα μου φανταστηκε ΚΟΥΚ? Εσυ ανετα περνιεσαι για συμαθητης μου....και για μεγαλος αδερφος της κορης σου!
-
ειδα σημερα απο κοντα στον γερμανο το mio A501..
μ' αρενε... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ειδα σημερα απο κοντα στον γερμανο το mio A501..
μ' αρενες...Σιγά μην ήταν και θήλυ.
-
[quote='kouk']iPAQ 614 HP
Ηδη ανακοινώθηκε στην Αγγλία!
http://www.expansys.com/p.aspx?i=156155Τιμή £369.95...άρα κοντά στα
-
'Ειναι μικρη για τον πατερα σου που εχει πρεσβυοπια'
αλλά με τόνους. Σιγά μην το έγραφα από την αρχή.
Απο ποτε ταυτιζεσαι με τον ολυμπιο και με τον πατερα μου φανταστηκε ΚΟΥΚ? Εσυ ανετα περνιεσαι για συμαθητης μου....και για μεγαλος αδερφος της κορης σου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
'Ειναι μικρη για τον πατερα σου που εχει πρεσβυοπια'
αλλά με τόνους. Σιγά μην το έγραφα από την αρχή.
για να δώ...τι θα δώ .....αύριο.......
-
Τι θε δεις ρε κι εσυ? Ένα μεσήλικα με άσπρα μαλλιά...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Τι θε δεις ρε κι εσυ? Ένα μεσήλικα με άσπρα μαλλιά...
άστα αυτά....είσαι πονηρός......
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Τι θε δεις ρε κι εσυ? Ένα μεσήλικα με άσπρα μαλλιά...
Ναι αλλα αδυνατο, με 'χερια' και 10/10 οραση και καθολου αχρωματοψια!
-
:lol:
Τι θε δεις ρε κι εσυ? Ένα μεσήλικα με άσπρα μαλλιά...
Ναι αλλα αδυνατο, με 'χερια' και 10/10 οραση και καθολου αχρωματοψια!
κάπου το πας εσυ!!.......
-
Πουθενα φανταστηκε ΚΟΥΚΕ, απλα μου αρεσει η αληθεια!
-
Το Ε50?...
-
Την διαφορα του Ε50 για το Ε65
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Το Ε50?...
μάλλον κανένα.......
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Θέλω να πάρω ένα κινητό γύρω στα 200-230 ευρώ με μνήμη τουλάχιστον 256mb και σκέφτομαι είτε για το Sony Ericsson **W610i **αλλά με χαλάει πολύ που το πίσω μέρος είναι πορτοκαλί, είτε το **W810 **που φαίνεται πολύ τίμια επιλογή αλλά δεν ξέρω τι διαφορές έχουν μεταξύ τους πέραν του ότι το πρώτο είναι λεπτό.Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος που έχει ασχοληθεί με βοηθήσει Καμιά άλλη πρόταση;
Τελικά πήρα σήμερα το K550i
Ακόμα το φορτίζω -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Θέλω να πάρω ένα κινητό γύρω στα 200-230 ευρώ με μνήμη τουλάχιστον 256mb και σκέφτομαι είτε για το Sony Ericsson **W610i **αλλά με χαλάει πολύ που το πίσω μέρος είναι πορτοκαλί, είτε το **W810 **που φαίνεται πολύ τίμια επιλογή αλλά δεν ξέρω τι διαφορές έχουν μεταξύ τους πέραν του ότι το πρώτο είναι λεπτό.
Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος που έχει ασχοληθεί με βοηθήσει Καμιά άλλη πρόταση;
Τελικά πήρα σήμερα το K550i
Ακόμα το φορτίζωκαλορίζικο......
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]