-
δε βαριεσαι! βγαλε 30 απο τις μικρογρατσουνιες που απεκτησε!
Γειτονααααα.. διαφορετικα, παρε το Cruise Touch.. εγκεφαλικο θα παθει ο κουκος! εχει και gps! -
Εχω κινητο μωρε, στο mio θα πεταξω κι ενα destinator και θα 'μαι ΟΚ. Ασε που εμενα bonus δε μου δινουν. Οχι οτι δινουν στον Κουκο, αλλα λεμε τωρα
Το ειπα επειδη ανεφερες οτι τρωγεσαι να ψωνισεις απο Πλαισιο, αλλα δε χρειαζεσαι τιποτα Ε, εγω χρειαζομαι, αμα καιγεσαι τοσο πολυ να πας για ψωνια Το destιnator μην ξεχασεις, ε; -
Οχι ρε γαμωτο.. ειδα το p360 και επαθα ζημια.... εγω εχω το p350...
-
Το 560 εχει και wi-fi Ποιος ο λογος να ειναι και κινητο; Αχρηστο και πολυ ακριβο μου φαινεται το Cruise....
-
στο mio δεν μου εχει χρειαστει ποτε το wifi.. δηλαδη να στελνω τους χαρτες 'ασυρματα'? ε, οχι και ετσι...
-
Οχι ρε, να ξαπλαρεις στο κρεβατι και να ποσταρεις στο 4TF
-
δοκιμασε το... και υστερα πες μου!
-
με 3,5 ίντσες οθόνη (που έχει το ΜΙΟ) και πάνω και vga ανάλυση γίνεται μια χαρά
ερώτημα δικό μου
έχω το ΕΤΕΝ x500 το οποίο έχω βάλει αγγελία να πουλήσω.
έλεγα να πάω σε x600 αλλά βγήκε 650 με vga και Μ800 με πληκτρολόγιο +το cruise που δεν το πολυγουστάρω αλλά λέγε λέγε το βάλατε στα υποψήφιανα περιμένω για 650,800 και να ακυρώσω προσωρινά την αγγελία ή όχι και να πάω για 600?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
στο mio δεν μου εχει χρειαστει ποτε το wifi.. δηλαδη να στελνω τους χαρτες 'ασυρματα'? ε, οχι και ετσι...Εχμ, είναι πολύ χρήσιμο για την...τουαλέτα! Δεν χρειάζεται ν'αγοράζεις πια περιοδικά!
-
Το wifi είναι πολύ χρήσιμο αν σε ενδιαφέρει να μπορείς να μπαίνεις στο internet από οπουδήποτε υπάρχει ελεύθερο access point, καφετέριες, πλατείες, ξεκλείδωτα δίκτυα, για να κάνεις ή δεις κάποια πράγματα ΧΩΡΙΣ την υπερβολική χρέωση των δικτύων.
Μπορείς να είσαι διακοπές και καθώς πίνεις τον καφέ σου να τσεκάρεις email κλπ. δωρεάν. Όσο για το αν υπάρχουν αρκετά τέτοια σημεία, υπάρχουν ακόμα και σε μικρές πόλεις ή χωριά και το λέω εκ πείρας.
-
το ποσο ειναι χρησιμο το wifi με εναν φορητο δεν το αμφισβητει κανεις... το θεμα ειναι pda+wifi
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
το ποσο ειναι χρησιμο το wifi με εναν φορητο δεν το αμφισβητει κανεις... το θεμα ειναι pda+wifiβασικα το pda ειναι ενα ακομη πιο μικρο φορητο. Ή τουλαχιστον μπορεις να το δουλεψεις και ετσι.
σε μενα πχ, μου ειναι πολυ χρησιμο. Σε αλλους μπορει να μην ειναι. Οπως με την ιδια λογικη δεν χρειαζονται ολοι laptop.
-
ειμαι ανοιχτος στη συζητηση...
απλα θεωρω οτι πλοηγηση με τις υπαρχουσες οθονες και το πως ειναι στημενες οι σελιδες στην πλειοψηφια τους, δεν προκειται να δεις ποτε...
αλλο? -
μη σκεφτεσαι μονο τη πλοηγηση, υπαρχουν και αλλα: email, rss, βασικα οτι κανεις και απο το φορητο, με λιγοτερη ευκολια βεβαια.
-
τα δεχομαι... αλλα, δεν με πειθει και τοσο για την σπουδαιοτητα...
αν ειναι πραγματικα σημαντικο, το ειπαμε και πριν.. η λυση ειναι blueberry... οχι να τρεχεις να πιανεις κεραιες και αν ειναι free και ολα τα σχετικα...
σκεφτομαι κατι λαθος? -
blueberry δεν υπαρχει, μαλλον blackberry εννοεις...
το ειχα και αυτο, και ειναι πραγματι πολυ καλο για email. Μετα δοκιμασα ομως το αντιστοιχο της visto* που κανει την ιδια δουλεια (push email) για wm5-6 οποτε δε μου ελλειψε το blackberry, το οποιο περα απο email δε κανει για τιποτε αλλο.
-
blue-black..
come on down we have beautiful girls
ε, μα αυτο το 'αλλο' δεν μας εχεις πει ακομα, τι ειναι τοσο σημαντικο!
αυτο ψαχνω να καταλαβω... -
ελα να πιουμε καφε να σου δειξω
-
Να έρθω κι εγω να μου δείξεις?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ελα να πιουμε καφε να σου δειξωδωσε συντεταγμενες.. αλλιως παω να παρω τον κουκο και ερχομαστε!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]