-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ωχ αμαν!!!!
πια πληκτρα???Τα πλήκτρα με τα νούμερα, και αυτό και το S500i, έχουν πρόβλημα.
**
ΕΙΧΑΝ προβλημα.**δηλαδη μονο αυτα απο τις πρωτες παρτιδες, μια γνωστη μου που εχει το s500 δεν της εχει παρουσιασει κανενα προβλημα μεχρι τωρα.
βεβαια δεν ξερω ποσο χονδρα δακτυλα εχει ο puntocc
έτσι είναι
Ποιό απ' όλα;
-
Οτι ερικσον σακς
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Ποιό απ' όλα;
αυτό που κάνω με bold (να το κάνω κ 18άρια για μερικούς; )
@chaz
το ότι πήρε ο φίλος σου κινητό που έσπασε πριν 20 μέρες, δεν σημαίνει ότι είναι κ απο τις τελευταίες παρτίδες... -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οτι ερικσον σακς+1. Νokia rulez the world.
-
δε χολ γκαλαξι
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Ποιό απ' όλα;
αυτό που κάνω με bold (να το κάνω κ 18άρια για μερικούς; )
@chaz
το ότι πήρε ο φίλος σου κινητό που έσπασε πριν 20 μέρες, δεν σημαίνει ότι είναι κ απο τις τελευταίες παρτίδες...Δεν μπορεί να είναι και από τις πρώτες, γιατί το παράγγειλε σε κεντρικό κατάστημα του Γερμανού...
-
Ας δει ημερομηνία κατασκευής και ας μας πείτε.
-
πως την βλεπεις????
-
Την γράφει στο ταμπελάκι πίσω από την μπαταρία. Λέει π.χ. 06W46. Αυτό σημαίνει 46η βδομάδα του '06.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οτι ερικσον σακςΝαι δεν έχουμε δει ακόμα το άγιο φως της Νοκια...
-
07w51
καλο η κακο????????? -
Θα πάει τον Μάρτιο στην Νέα Υόρκη ένας φίλος μου και του χω πεί να μου πάρει ένα iphone μιας και εκεί θα το βρεί να πωλείται στα 270ευρώ.
Θέλω να ρωτήσω αν στο ταξίδι της επιστροφής θα αναγκαστεί να πληρώσει κάποιους extra φόρους για εκτελωνισμό του προιόντος ή αν τελικά θα έρθει πίσω στα ίδια λεφτά αγοράς του.
Τέλος αν θα μπορούσε αντί για 1 iphone να είχε στην βαλίτσα του 2 iphone. Είναι το ίδιο?
-
Κάπου εδω μέσα είχα διαβάσει ότι το iphone είναι κλειδωμένο και για να λειτουργήσει σε άλλη εταιρία από αυτή που το δίνει πρέπει να ξεκλειδωθεί. Δες το λίγο αυτό μην δώσεις άδικα ένα κάρο χρήματα.
-
Ναι αυτό το ξέρω. Λειτουργεί μόνο με μια συγκεκριμένη εταιρία στην Αμερική την ΑΤ&Τ (κάπως έτσι λέγεται).
Απλώς μπορείς να το ξεκλειδώσεις εδώ στην Ελλάδα.
Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι αν θα μπορεί να έρθει Ελλάδα χωρίς επιπλέον έξοδα πέρα απο την τιμή αγοράς του. -
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
Ναι αυτό το ξέρω. Λειτουργεί μόνο με μια συγκεκριμένη εταιρία στην Αμερική την ΑΤ&Τ (κάπως έτσι λέγεται).
Απλώς μπορείς να το ξεκλειδώσεις εδώ στην Ελλάδα.
Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι αν θα μπορεί να έρθει Ελλάδα χωρίς επιπλέον έξοδα πέρα απο την τιμή αγοράς του.Στην τιμή αγοράς του δεν συμπεριλαμβάνονται και 2 χρόνια συμβόλαιο στην ΑΤ&Τ; Μήπως δεν είναι μόνον 270 δολάρια δηλαδή η τιμή;
Κι αν είναι έτσι,γιατί δεν παραγγέλνεις ένα από internet; Στείλτο και με απλό ταχυδρομείο, ασφαλίζοντάς το και είσαι έτοιμος!Βέβαια, δεν καταλαβαίνω τι του βρίσκεις, αλλά τεσπα!
-
Ο χρήστης PUNTOCC έγραψε:
07w51
καλο η κακο?????????θεωρητικά, είναι πρόσφατη παρτίδα. 51η βδομάδα του 07, δλδ τέλη Δεκέμβρη του 2007.
Όσον αφορά το iphone, καλό θα ήταν να μην το έχει στην συσκευασία του μέσα, μην τυχόν το δουν σφραγισμένο και πουν πληρώσει τελωνειο.
Hifi, από όσο ξέρω, δίνεται και ως σκέτη συσκευή. Η official ενεργοποίησή του γίνεται μέσω itunes και αφορά μόνο την at&t. Μέσω του itunes κανονίζεις και το συμβόλαιο που θέλεις. Γιαυτό λένε ότι πάει πακέτο... Προφανώς αν το 'σπάσεις' εδώ, δεν μπλέκεις με at&t, itunes κτλ, αλλά δεν έχεις και εγγύηση από την rainbow φαντάζομαι.
Αν και δεν μου πέφτει λόγος, εγώ δεν θα το έπαιρνα με την καμία...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν και δεν μου πέφτει λόγος, εγώ δεν θα το έπαιρνα με την καμία...
Σίγουρα δεν μας πεφτει λόγος, αλλά...συμφωνούμε!
Εγώ θα κοιτάξω μήπως τσιμπήσω σε καλή τιμή κάνα Cruise ή το δικό σου ΤyTN II...
Θα δούμε. -
Παραγγελία απο το ίντερνετ και απο την μακρινή Αμερική δεν ξέρεις τι παγίδες κρύβει (δασμοί,ασφάλιση,εμπιστοσύνη πωλητή κτλ)
Γιατί είστε όμως εναντίον αυτού του τηλεφώνου?Αν και δεν γνωρίζω πολλά για τα χαρακτηριστικά του...μόνο το ότι ανήκει στην οικογένεια του 'μήλου' λέει πολλά.
Πάντως αυτό που είπε ο φίλος απο πάνω να ξετυλίξω την συσκευασία ακούγεται πολύ καλή λύση.
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
Γιατί είστε όμως εναντίον αυτού του τηλεφώνου?Αν και δεν γνωρίζω πολλά για τα χαρακτηριστικά του...μόνο το ότι ανήκει στην οικογένεια του 'μήλου' λέει πολλά.
τι λέει δηλ;
μειονεκτήματα:
-
Επισήμως δεν υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών από τρίτους.
-
Δεν υποστηρίζεται η ανταλλαγή MMS, οι αναφορές παράδοσης των SMS, η καταγραφή ήχου, το voice dialing, ενώ δεν υπάρχουν οι αρκετά σημαντικές λειτουργίες αντιγραφής, αποκοπής και επικόλλησης κειμένου.
-
Είναι αδύνατη η αποστολή δεδομένων (αρχείων) μέσω του Bluetooth, καθώς αυτό χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τη σύνδεση ασύρματων hands-free. Από την υλοποίησή του απουσιάζει και το προφίλ A2DP για χρήση ασύρματων στερεοφωνικών ακουστικών.
-
Η ψηφιακή κάμερα του iPhone είναι ικανοποιητική, ωστόσο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή βίντεο. Μήπως τελικά ο ρόλος της είναι διακοσμητικός;
Πάντως αυτό που είπε ο φίλος απο πάνω να ξετυλίξω την συσκευασία ακούγεται πολύ καλή λύση.
εννοείται θα το κάνεις...εάν το δουν στο κουτί του 99% θα σε περάσουν τελωνείο.
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οτι ερικσον σακς
+1. Νokia rulez the world.
Ότι συμφωνείται εσείς οι δυο δείχνει πόσο χάλια είναι τα (ο Θεός να τα κάνει) τηλέφωνα της ακατονόμαστης.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]