-
Ο χρήστης PUNTOCC έγραψε:
βοηθεια απο τους γνωστεςεχω το D900(SAMSUNG)το οποιο εχω καταβολευτει εδω και 8 μηνες.επειδη ομως μιλαω αρκετα προς το πολλη τελευταια η μπαταρια κραταει μαχ 1 μερα και κατι λιγο καιαν χρησιμοποιω το μπλε δοντι στο αυτοκινητο μια με το ζορι.
τι προταση εχουμε για κατι αναλογο με καλη μπαταρια????????/SE K770i και γενικά SE...τρελή αυτονομία. Κι εγώ σαν κι εσένα είμαι.
Το 770 έχει τρομερή αυτονομία-μπαταρία. -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
βοηθεια απο τους γνωστες
εχω το D900(SAMSUNG)το οποιο εχω καταβολευτει εδω και 8 μηνες.επειδη ομως μιλαω αρκετα προς το πολλη τελευταια η μπαταρια κραταει μαχ 1 μερα και κατι λιγο καιαν χρησιμοποιω το μπλε δοντι στο αυτοκινητο μια με το ζορι.
τι προταση εχουμε για κατι αναλογο με καλη μπαταρια????????/SE K770i και γενικά SE...τρελή αυτονομία. Κι εγώ σαν κι εσένα είμαι.
Το 770 έχει τρομερή αυτονομία-μπαταρία.W810i
-
Eσένα ποιος σε ρώτησε?
Στο Κ770 που αγόρασα ανακάλυψα καμμένο πίξελ.
Το πήγα πίσω στο Πλαίσιο και μου είπαν οτι αυτοί δεν επισκευάζουν και οτι πρέπει να το πάω στη Σόνυ να το φτιάξουν.
'Μα εγώ το έφερα για αντικατάσταση' τους είπα.
'ξέρετε, η Σόνυ δικαιολογεί αντικατάσταση από 2 καμμένα πίξελ και πάνω'Θα πάω στη Σόνυ σήμερα και αν με δείτε στις ειδήσεις το βράδυ, θα ξέρετε για ποιο πράγμα θα είναι.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Eσένα ποιος σε ρώτησε?Στο Κ770 που αγόρασα ανακάλυψα καμμένο πίξελ.
Το πήγα πίσω στο Πλαίσιο και μου είπαν οτι αυτοί δεν επισκευάζουν και οτι πρέπει να το πάω στη Σόνυ να το φτιάξουν.
'ξέρετε, η Σόνυ δικαιολογεί αντικατάσταση από 2 καμμένα πίξελ και πάνω'Θα πάω στη Σόνυ σήμερα και αν με δείτε στις ειδήσεις το βράδυ, θα ξέρετε για ποιο πράγμα θα είναι.
Καλά να πάθεις, γιατί είσαι κακός άνθρωπος.
-
Ναι, αλλά είμαι άνθρωπος και όχι troll.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ναι, αλλά είμαι άνθρωπος και όχι troll.Αν κατάλαβες καλά είπα τη γνώμη μου.
Αλλά που; -
Δεν είχα όρεξη να το κάνω θέμα, εξάλλου στα πλαίσια του χαβαλέ είναι τα περισσότερα που λέμε εδώ μέσα.
Αλλά προκαλείς...
Αυτό:
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
βοηθεια απο τους γνωστες
εχω το D900(SAMSUNG)το οποιο εχω καταβολευτει εδω και 8 μηνες.επειδη ομως μιλαω αρκετα προς το πολλη τελευταια η μπαταρια κραταει μαχ 1 μερα και κατι λιγο καιαν χρησιμοποιω το μπλε δοντι στο αυτοκινητο μια με το ζορι.
δε μου φαίνεται και τόσο σαν έκφραση γνώμης, εξάλλου δε λέει και τίποτα.
Εμένα μου μοιάζει περισσότερο σαν '+1-ΑΝΕΒΑΖΩ-ΣΑΝ-ΤΡΕΛΗ-ΑΝΟΥΣΙΑ-POSTS-ΚΑΙ-ΤΡΟΛΛΑΡΩ-ΟΠΟΥ-ΒΡΩ' και αυτό κουράζει πολύ να ξέρεις.Ήθελες να τα ακούσεις πρωινιάτικα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν είχα όρεξη να το κάνω θέμα, εξάλλου στα πλαίσια του χαβαλέ είναι τα περισσότερα που λέμε εδώ μέσα.Αλλά προκαλείς...
Αυτό:
βοηθεια απο τους γνωστες
Εμένα μου μοιάζει περισσότερο σαν '+1-ΑΝΕΒΑΖΩ-ΣΑΝ-ΤΡΕΛΗ-ΑΝΟΥΣΙΑ-POSTS-ΚΑΙ-ΤΡΟΛΛΑΡΩ-ΟΠΟΥ-ΒΡΩ' και αυτό κουράζει πολύ να ξέρεις.Ήθελες να τα ακούσεις πρωινιάτικα.
Πες της να πάει να πλύνει και κάνα πιάτο!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στο Κ770 που αγόρασα ανακάλυψα καμμένο πίξελ.
Αν δικαιολογεί αντικατάσταση για πάνω από 1 καμμένο pixel η SE, τα @@ τους θα πάρεις.. Γιατί δεν ζητάς αντικατάσταση οθόνης να τελειώνεις άμεσα & γρήγορα?
-
καμμένο πίξελ σε κινητοθόνη πρώτη φορά ακούω...
το 770 που έχω τώρα ως προσωπικό κινητό δεν έχει τίποτα.
- 2' με 240Χ320 ανάλυση πολύ καθαρή...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν είχα όρεξη να το κάνω θέμα, εξάλλου στα πλαίσια του χαβαλέ είναι τα περισσότερα που λέμε εδώ μέσα.Αλλά προκαλείς...
Αυτό:
βοηθεια απο τους γνωστες
Κώστα μάλλον κάπου κάνεις λάθος. Δες λίγο τι απαντάει ο φίλος Spike στον PUNTOCC. Βάζω λοιπόν ένα μοντέλο της Sony Ericsson το οποίο και έχω και έχει τρελλή αυτονομία, τι παραπάνω πρέπει να πω δλδ; Τα χαρακτηριστικά του;
-
Το ότι το έχεις τι ακριβώς πάει να πει? Είναι θετικό? Όπως λέμε 'κάμερα 3.2mp', έτσι είναι και το 'α, το έχει και η χαζελπι'?
Πετάς ένα τηλέφωνο, χωρίς να το δικαιολογήσεις.. Γίνε λίγο πιο περιεκτική..
Κατά τα άλλα, +1 @ HF.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το ότι το έχεις τι ακριβώς πάει να πει? Είναι θετικό? Όπως λέμε 'κάμερα 3.2mp', έτσι είναι και το 'α, το έχει και η χαζελπι'?Πετάς ένα τηλέφωνο, χωρίς να το δικαιολογήσεις.. Γίνε λίγο πιο περιεκτική..
Κατά τα άλλα, +1 @ HF.
Τι να δικαιολογήσω ακριβώς μπορείς να μου πεις;
-
Τελικά ο Κώστας έχει δίκιο..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τελικά ο Κώστας έχει δίκιο..Με το να λες κάτι τέτοιο δεν σημαίνει πως μου απαντάς κιόλας...
-
Ούτως ή άλλως το W810i είναι συσκευή που κυκλοφορεί πολύ καιρό στην αγορά. Δε νομίζω ότι είναι ανάγκη να γίνεται λόγος από την ώρα που υπάρχουν τόσες νεότερες για να διαλέξει ο συμφορουμίτης μας.
Δεν το λήγουμε εδώ;
-
που εισαι Κουκεεεεε??
φορτισε το δικο μου...
-
Εντυπώσεις ...φωτό...
-
νωρις ακομη
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
που εισαι Κουκεεεεε??φορτισε το δικο μου...
Εφαρμογές και skins στο ipmart?
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]