-
Σε ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Σε ευχαριστώ!τό έχω και εγώ στα υπόψη μου με την αναβάθμιση......
-
Κοίτα, όσο το είδα, μια χαρά κινητό είναι.
Δεν το έχω δουλέψει πολύ ακόμα γιατί λόγο δουλειάς δεν πρόλαβα.
Σημερα θα το συνδέσω με τον υπολογιστή να του περάσω τραγούδια.
8 Giga είναι αυτά! -
Κοίτα, όσο το είδα, μια χαρά κινητό είναι.
Δεν το έχω δουλέψει πολύ ακόμα γιατί λόγο δουλειάς δεν πρόλαβα.
Σημερα θα το συνδέσω με τον υπολογιστή να του περάσω τραγούδια.
8 Giga είναι αυτά!όταν το δουλέψεις....θέλω γενική εικόνα της χρήσης.....
-
οκ
-
Σήμερα αγόρασα καινούριο κινητό!W960 ολα τα money !
Καλορίζικο
Το ίδιο πήρε ο πατέρας μου πριν 5 ημέρες. -
http://www.play247.gr/index.php?main_pa ... ts_id=8650
-
Πήρα ένα κινητό ΑlCATEL OT-C 550 με κάμερα.
Απο την COSMOTE μου είπαν ότι μπορώ να το συνδέσω με καλώδιο στον υπολογιστή για μεταφορά των φωτογραφιών,το ίδιο αναφέρει και στο μάνιουαλ, αλλά ότι αυτοί δεν έχουν καλώδιο.
Πήγα Πλαίσιο και Γερμανό και είπαν ότι δεν έχουν καλώδιο, για το μοντέλλο αυτό.
Το κινητό αυτό έχει δύο τρύπες, η μία για τον φορτιστή και η άλλη για το hands free. Έπρεπε να΄χει κι άλλη?
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και φορτιστής απο Νοκια.
Μήπως ταιριάζει καλώδιο απο άλλο κινητό?
Όποιος γνωρίζει ας μιλήσει. -
Γειά σας,
Με την ελπίδα ότι δεν είμαι ... εκτός θέματος, δεν θέλησα να ανοίξω καινούργια ενότητα, αφού και αυτό αφορά σε κινητά τηλέφωνα.
Λοιπόν, μου είπαν ότι αν είναι γνωστός ο ΙΜΕΙ της συσκευής, σε περίπτωση κλοπής, κάνεις μια αίτηση στην αντίστοιχη εταιρεία κινητής και 'αχρηστεύεται' η συσκευή.
Υπάρχει σχετική εμπειρία, ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο ;
'Κλειδώνει' και αχρηστεύεται πράγματι η συσκευή ; ή η όλη διαδικασία είναι της ... 'πλάκας' ; αξίζει τον κόπο ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όσους γνωρίζουν και ασχοληθούν με το υπόψη θέμα.
Φιλικά
Μάξιμος
-
http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=8650
E και?
και το Πλαισιο τοσο το χει...
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... 40524B6AE6
μηπως παιρνεις ποσοστα απο το play?
-
Τον παίζεις; Απλά το play247 λέει ότι το έχει άμεσα διαθέσιμο, ενώ το πλαίσιο λέει κατόπιν παραγγελίας. Τι μαλακίες για ποσοστά λες;
-
Ναι,ναι κανε ενα διαλειμμα ,παρε τηλεφωνο να σου πουνε ποσο αμεσα,και μετα συνεχισε (ξερεις εσυ)
-
Ωωωω μου την είπες.
-
να ποσταρεις εννοουσα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωωωω μου την είπες. -
Ο χρήστης maximos έγραψε:
Γειά σας,Με την ελπίδα ότι δεν είμαι ... εκτός θέματος, δεν θέλησα να ανοίξω καινούργια ενότητα, αφού και αυτό αφορά σε κινητά τηλέφωνα.
Λοιπόν, μου είπαν ότι αν είναι γνωστός ο ΙΜΕΙ της συσκευής, σε περίπτωση κλοπής, κάνεις μια αίτηση στην αντίστοιχη εταιρεία κινητής και 'αχρηστεύεται' η συσκευή.
'Κλειδώνει' και αχρηστεύεται πράγματι η συσκευή ; ή η όλη διαδικασία είναι της ... 'πλάκας' ; αξίζει τον κόπο ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όσους γνωρίζουν και ασχοληθούν με το υπόψη θέμα.
Φιλικά
Μάξιμος
Ισχύει όπως τα λές.
Μπορεί εσένα να μη σου χρησιμεύει άμεσα, με την έννοια ότι δεν μπορείς να βρείς τον κλέφτη, αλλά τουλάχιστον θα του είναι άχρηστο το τηλέφωνο.
Άμα το κάναμε όλοι προφανώς δεν θά έκλεβε κανείς κινητά -
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Γειά σας,
Με την ελπίδα ότι δεν είμαι ... εκτός θέματος, δεν θέλησα να ανοίξω καινούργια ενότητα, αφού και αυτό αφορά σε κινητά τηλέφωνα.
Φιλικά
Μάξιμος
Ισχύει όπως τα λές.
Μπορεί εσένα να μη σου χρησιμεύει άμεσα, με την έννοια ότι δεν μπορείς να βρείς τον κλέφτη, αλλά τουλάχιστον θα του είναι άχρηστο το τηλέφωνο.
Άμα το κάναμε όλοι προφανώς δεν θά έκλεβε κανείς κινητάΠοιος σας το ειπε πως αυτο γινεται στην Ελλαδα?
-
Ελλάδα δεν γίνεται αυτό.
-
Ελλαδα δεν γινεται αυτο
-
πιάστε κόκκινο, θα τσακωθιτε
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]