-
όχι απλά λέω ότι δεν μου αρέσει το wannabe iphone menu.
θέλω το συμβατικό όπως στα 3 που έχω γράψει. -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
οχι δεν θέλω τέτοιου τύπου.θέλω κλασσικό με πενάκι.
οταν λες 'τετοιου τυπου'?
Και αυτα WM ειναι... τι εννοεις?
-
Ελα ντε. Ειλικρινα αν δεν το εχεις κανει, πηγαινε και παιξε λιγακι με το Touch. Ειναι απιστευτο, κανει το TyTN μου να μοιαζει απολιθωμα!
-
ευχαριστω, ευχαριστω!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
οχι δεν θέλω τέτοιου τύπου.
θέλω κλασσικό με πενάκι.
οταν λες 'τετοιου τυπου'?
Και αυτα WM ειναι... τι εννοεις?
όχι απλά λέω ότι δεν μου αρέσει το wannabe iphone menu.
θέλω το συμβατικό όπως στα 3 που έχω γράψει. -
μαλλον εννοει το 'cube' που εχει το touch και παραπεμπει στο iphone
-
oh yes.
μετά δεν θέλω τον Οmapα επεξεργαστή του.
μάλλον προς το Χ800 κλίνω...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
oh yes.μετά δεν θέλω τον Οmapα επεξεργαστή του.
μάλλον προς το Χ800 κλίνω...
προσοχη, δεν εχει πολυ ram!!!!
-
-
κάνω ντρίμπλα όπως ο Τοροσίδης στην μισή άμυνα της Βερντερ και ρωτώ την άποψή σας για το SE P1i...από κατόχους εάν είναι δυνατόν ...έτσι corsair ;
1 πόσο κρατά η μπαταρία;
2 μπορώ να φτιάχνω docs & excel;
3 είναι εύκολο στην χρήση με ΚΑΙ χωρίς το πενάκι;
4 πωλείται και χωρίς το gps module ; (δεν το θέλω) -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
κάνω ντρίμπλα όπως ο Τοροσίδης στην μισή άμυνα της Βερντερ και ρωτώ την άποψή σας για το SE P1i...από κατόχους εάν είναι δυνατόν ...έτσι corsair ;1 πόσο κρατά η μπαταρία;
2 μπορώ να φτιάχνω docs & excel;
3 είναι εύκολο στην χρήση με ΚΑΙ χωρίς το πενάκι;
4 πωλείται και χωρίς το gps module ; (δεν το θέλω)o corsair είναι βλάκας! άκου εμένα:iconcool:
1.αναλόγως τη χρήση. 2,5-3 μέρες εμένα με αρκετή χρήση.έχω δει μέχρι κ 4 μέρες πάντως.(γενικά έχει πολύ καλή μπαταρία)
2.ναι
3.ναι
4.νομίζω όχι,αλλά δεν είμαι κ σίγουρος -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
o corsair είναι βλάκας! άκου εμένα:iconcool:
ο ίδιος το ξέρει ;
ευχαριστώ πάντως, το έχεις; Το προτείνεις ως αγορά. Πριν το Ν6300 είχα ένα W850.
η σύνταξη του sms με ανησυχεί λίγο...
-
το W960 πότε θα βγεί??
-
Spike... μην ακους τον ροζουλη, αυτος πιστευει πως η Toyota φτιαχνει αμαξια, και πως το Corolla του ειναι κοκκινο
το touch interface μπορεις να το κανεις disable μεσω registry και να το εχεις ΣΚΕΤΟ. Αν θες να δουλευεις με το δαχτυλο τοτε θες η iphone η το Touch interface.
Το P1 δεν εχει φτιαχτει για χρηση με δαχτυλο, εκτος και αν εχεις ακονισμενο και λεπτο νυχακι Νταξ.... 2-3 πραγματα τα κανεις... αλλα ασε... δεν ειναι φτιαγμενο για δαχτυλο. Απο αυτονομια 2,5 με 3 μερες βγάζει οπως πολυ σωστα ειπε ο πανιβλακας ροζουλης (ευχαριστω για τα κακα σου λογια καθικι θα σε βολεψω στο MSN )
Αμα θες παλι Excel και Word... παλι ειναι προτιμοτερο ενα Win Mobile!
Στην Ελλαδα επισημα εισαγεται ΜΕ το GPS...
-
@ spike:Για τα WM,εγω θα εβγαζα το X800 και θα προσθετα το Χ600.
επισης θα περιμενα το Mio a502.
-
Πριν από λίγο πήρα το πρώτο μου δώρο για σήμερα.
Ένα SE Μ600i.
Για να δούμε τι ψάρια πιάνει.Vasilis ένα link για το τελευταίο update;;;; Ευχαριστώ!
To gps του Ρ1 δουλεύει με το Μ600;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πριν από λίγο πήρα το πρώτο μου δώρο για σήμερα.Ένα SE Μ600i.
Για να δούμε τι ψάρια πιάνει.Vasilis ένα link για το τελευταίο update;;;; Ευχαριστώ!
To gps του Ρ1 δουλεύει με το Μ600;
δεν θυμάμαι πιο ήταν το τελευταίο update. άνοιξε το πρόγραμμα της SE και βάλτο να κάνει αναβάθμιση και θα σου πει αν έχεις την τελευταία έκδοση ή όχι.
ναι,το GPS κατά 99% δουλεύει μια χαρά,αν και δεν το είχα δοκιμάσει
-
Τα σπάει το Ν95 παίδες!!!!
Τα κάνει όλα παιδιά...έχω πάθει τη πλάκα μου!! Φωτογραφίες/video απίστευτα...δυνατότητες (wi-fi κλπ) εκπληκτικές...το ενσωματωμένο GPS είναι όλα τα λεφτά και το Route66 που έχω πάνω παίζει φοβερά...η οθόνη σε ποιότητα και φωτεινότητα είναι φανταστική...όπως και οι ήχοι που βγαίνουν από το κινητό σε ποιότητα!
Έχει βέβαια δύο ΒΑΣΙΚΑ και εκνευριστικά μειονεκτήματα...τη μπαταρία που μετά δυσκολίας κρατάει 2 μέρες (εάν έχεις το 3G off...διαφορετικά 1 μέρα!!!)...και την ανησυχητική ποιότητα του slider.
Οι δυνατότητες του βέβαια καλύπτουν τα μειονεκτήματα του.
-
charmak66
εσύ δεν έψαχνες ένα W300 ;
εχει στο πλαισιο ετοιμοπαράδοτο.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=842524
-
δεν υπαρχει δυνατοτητα που να καλυπτει το μειονεκτημα της μπαταριας.-
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]