-
Τον έχω συνέχεια ανοιχτό και κάθομαι κάθε μέρα για αρκετές ώρες κυρίως μεσημεριανές και βραδινές..Το βράδυ είμαι ικανή να κολλήσω σε κανά forum και να με πάρει ο ύπνος το χάραμα...
-
Οσο είμαι στο μαγαζί, (10ωρες δηλαδή) ο υπολογιστής είναι μονίμως ανοικτός... Ακούμε μουσική απο κει, μιλάω με φίλους, γράφω στο φόρουμ, αλλα το μεσημέρι που πλήττω βλεπω σειρές...(κολλημένη με nip/tuck αυτη την εποχή).
Στο σπίτι όμως το λαπτοπ το ανοίγω μόνο να ακούσουμε μουσική αφού το έχω σαν juke-box... Καθόλου νετ...
Αυτό με το εθισμό, παίζει πάντως... Το είχα πάθει κάποια φάση που 'συντηρούσα' ενα site... Ολη την ώρα κατι ήθελα να ανανεωσω, να αλλαξω... κ όλο στον υπολογιστή ήμουν... Τώρα αφησα το site, κ
'Είμαι η Αννα, και είμαι καλά'. -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Στο γραφειο 8-10 ωρες ανοιχτος λογω δουλειας , στο σπιτι δεν θελω ουτε να το βλεπω .
Τελευταια το χρησιμοποιω μονο για να δω φωτο κ να τις εμφανισω κυριως σε Α4Στο ίδιο κλαμπ και εγώ....
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
'Είμαι η Αννα, και είμαι καλά'.
ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!
Δεν είμαι καθόλου κολλημένος με το πισί μου και το ανοίγω μια φορά την εβδομάδα!
Έχω ανοικτό το mac μου 16ώρες τη μέρα, όμως! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Δεν είμαι καθόλου κολλημένος με το πισί μου και το ανοίγω μια φορά την εβδομάδα!
...κι εγώ το ανοίγω μία φορά το χρόνο (αλλά δεν το κλείνω καμία )
-
Πάρα πολλές ώρες... Ασυδοσία!
Σήμερα είναι ανοιχτός ήδη 12 ώρες! -
Δεν κλεινει ποτε
-
Λόγω δουλειάς πλέον πολλές ώρες ανοικτό. Κλείνει κάθε μέρα αλλά έχω κατεβαστήρι(α) οπότε
-
Δεν κλεινει ποτε κυριως λογω folding, uptime checking + downloading.
Ποσο ''κολλημενοι'' ειστε με το pc σας?