-
Στην αγγλια εχουν δημιουργηθει μεχρι κ κεντρα απεξαρτισης για χρηστες που ειναι εθυσμενοι στο σερφαρισμα κ γενικοτερα στην χρηση του υπολογιστη,π.χ.gamers!
Εγω εχω ψhφισει την τριτη επιλογη κ πιστευω πως ο λογος που δεν παραμενω για περισσοτερο ειναι οτι δεν εχω παντοτε διαθεσιμο χρονο!
Ειμαι καλα γιατρε μου η χρειαζομαι θεραπεια?
Λοιπον ξαπλωστε στο ανακλυνδρο τις ψυχαναλυσης...κ πειτε.... -
Στην αγγλια εχουν δημιουργηθει μεχρι κ κεντρα απεξαρτισης για χρηστες που ειναι εθυσμενοι στο σερφαρισμα κ γενικοτερα στην χρηση του υπολογιστη,π.χ.gamers!
Εγω εχω ψhφισει την τριτη επιλογη κ πιστευω πως ο λογος που δεν παραμενω για περισσοτερο ειναι οτι δεν εχω παντοτε διαθεσιμο χρονο!
Kαθε μερα για κανενα 2ωρο!Βλεπω τα αθλητικα νεα,το φορουμ,και λιγο χαβαλε!
Τωρα οταν παιζω μανατζερ περναει πιο ευκολα η ωρα...αν και τωρα στην ιταλια με την σχολη θα σφιξω! -
Ο υπολογιστης μου μενει ανοιχτος για πολλές ωρες ως συνηθως,αλλα δεν ειμαι συνεχως μπροστα του.
Ερχομαι,κοιταω λιγο και ξαναφευγω. -
Eμένα δεν κλείνει ποτέ... Κατεβάζει, ανεβάζει κλπ.
Τώρα το πόσο ασχολούμαι με κάτι στον υπολογιστή είναι διαφορετικό. Άλλες μέρες καθόλου, άλλες μέρες αν έχω εργασίες κλπ μπορεί να κάτσω και 4-5 ώρες.
-
Δεν κλείνει ποτέ...Εδώ και παααααρα πολλά χρόνια
Ένα restart τη βδομάδα να κάνει περίπου... -
νταξει ο χαντερ και ο ντιριντινος ειναι πολλυ κολλημενοι...
-
Ο Η/Υ μου είναι εργαλείο δουλειάς οπότε περνώ πολλές ώρες ημερησίως μπροστά του.
-
Για αυτό στα κουίζ απαντάς πάντα πρώτος!!!
-
Οταν ειμαι σπιτι δεν κλεινει ποτε. Αλλα επειδη η αφηρημαδα μου ειναι παροιμιωδης, πολυ συχνα το ξεχναω και οταν φευγω, ακομα και για μερες (τυχαινει να ξεκινησω πχ ποστ στο φορουμ, να φυγω γιατι κατι ετυχε και να μεινουν να με περιμενουν ημιτελη ωωωωωωρες μετα )
Στη δουλεια ειναι παντα ανοικτο ετσι κι αλλιως. -
Δεν κλείνει ποτέ
-
Kάθε μέρα ανοίγει και κλείνει πολλές φορές. Σπανίως φεύγω και το αφήνω ανοιχτό, μόνο για scan, defrag ή άλλες τέτοιες διαδικασίες.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οταν ειμαι σπιτι δεν κλεινει ποτε. Αλλα επειδη η αφηρημαδα μου ειναι παροιμιωδης, πολυ συχνα το ξεχναω και οταν φευγω, ακομα και για μερες (τυχαινει να ξεκινησω πχ ποστ στο φορουμ, να φυγω γιατι κατι ετυχε και να μεινουν να με περιμενουν ημιτελη ωωωωωωρες μετα )
Στη δουλεια ειναι παντα ανοικτο ετσι κι αλλιως.Είναι ανησυχητικό αυτό γιατρέ;
Σε συμβουλεύω να επισκεφθείς αυτό το site -
Πολλές ώρες ανοιχτός. Τον αφήνω ανοιχτό, τον ανοιγοκλείνω, κάνω δουλειά, τσεκάρω αλληλογραφία, παίζω, μαλακίζομαι , συνομιλώ, κατεβάζω, γενικά δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι σπίτι και να μην ανοίξω το pc, έστω και για λίγο, εδώ και πολλά χρόνια.
Ιδανικά κιόλας θα επιθυμούσα να μην είχα κινητό και όλοι να επικοινωνούσαν γραπτώς μαζί μου μέσω mail & messenger. -
Πολλες ωρες ανοικτος/μερα,αλλα καποια στιγμη κλεινει...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πολλες ωρες ανοικτος/μερα,αλλα καποια στιγμη κλεινει...+1
-
Και στην δουλεια και στο σπιτι πολλλλλλλες ωρες......
-
παλιά έκλεινε μόνο όταν κοβόταν το ρεύμα
τώρα έβαλα ups... -
Μήπως χρειαζόμαστε σεξοθεραπεύτρια;
Ποσο ''κολλημενοι'' ειστε με το pc σας?