-
Μπορεί και δεύτερο..
-
πολυ λιγο τον εχετε τον ψηλο και προβλεπω να πεφτει τρελλο γελιο στην καταλωνια
-
Ο ψηλός ξέρει ότι έχει το προβάδισμα για τον τίτλο και ειδικά εν όψη της αποχώρησής του θα τα δώσει όλα στην Καταλωνία!Τον βλεπω μέσα στην τριάδα αν δεν έχει καμια άτυχη στιγμή.
-
Απ'οτι εχει δειξει στην ασφαλτο ο ψηλος δε κραταει τη ψυχραιμια του.. Τωρα θα δουμε στη καταλωνια γιατι ειναι απο τους αγαπημενους του ασφαλτινους.. Τωρα ο loeb δε πιστευω να εχει προβλημα.....[/img]
-
παντως ο μονος φιλανδος που πηγαινε ασφαλτο και τους επαιρνε το σκαλπ ηταν ο Μακινεν
-
Τον πρώην πρωταθλητή αγώνων αντοχής με αυτοκίνητα τουρισμού, Rob Wilson θα επισκεφθεί την Δευτέρα ο Marcus Gronholm, προκειμένου να πάρει μερικά «μαθήματα» οδήγησης σε ασφάλτινο οδόστρωμα. Ο Wilson ασκεί πλέον τα καθήκοντα του προπονητή και έχει εργαστεί στο παρελθόν με την Ford, έτσι δεν είναι άγνωστος στην ομάδα.
Για τον Gronholm πάντως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστεί με τον Wilson και σχετικά δήλωσε: «Δεν έχω ξαναδουλέψει με τον Rob, αλλά ο Mikko είχε περάσει αρκετές ώρες μαζί του και ο Malcolm τον εκτιμά ιδιαιτέρως». Ο Φινλανδός θα ταξιδέψει στην Αγγλία την Δευτέρα και εκεί θα συναντηθεί με τον πρώην πρωταθλητή, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα… εκμάθησης είπε: «Νομίζω πως θα με βοηθήσει αρκετά να ρυθμίσω την οδήγησή μου στην άσφαλτο και ίσως να μου δώσει ορισμένες ιδέες για το που μπορώ να κερδίσω μερικά δέκατα. Θα δουλέψουμε πάνω σε τομείς όπως τα σημεία φρεναρίσματος και η ταχύτητα εισόδου στην στροφή, ώστε να μπορώ να επιταχύνω πιο πολύ και να βγαίνω από τις στροφές με περισσότερη ταχύτητα».
Πηγή: http://worldrally.msfree.gr/core/details.php?id=3325
Σύμφωνα με τα παραπάνω ο Gro στα γεράματα θα πάρει μαθήματα γρήγορης οδήγησης στην άσφαλτο....... Κάπως αργά δεν το σκέφτηκε??
-
H γνώση δεν κοιτάει ηλικία...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
H γνώση δεν κοιτάει ηλικία...Συγνώμη για τα αγγλικά αλλά : 'You can't teach an old dog new tricks'
-
φανταζεστε το επιπεδο των μαθηματων??εννοω επιπεδο καθηγητη μαθητη..
λετε να τα παιρνει τα γραμματα ο ψηλος η να ναι ντουβαρι??περα απ την πλακα αυτο δειχνει τον επαγγελματισμο του gro
γιατι ομως δεν πηγε για αγωνα στην ιρλανδια?? -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
γιατι ομως δεν πηγε για αγωνα στην ιρλανδια??
Πήγε στην αρχή της χρονιάς αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο ράλι ακριβώς...
-
Ο χρήστης AMG έγραψε:
γιατι ομως δεν πηγε για αγωνα στην ιρλανδια??
Πήγε στην αρχή της χρονιάς αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο ράλι ακριβώς...
ήταν το Ράλλυ Galway τον Φεβρουάριο.
-
Ο χρήστης nilafzr έγραψε:
H γνώση δεν κοιτάει ηλικία...
Συγνώμη για τα αγγλικά αλλά : 'You can't teach an old dog new tricks'
Αυτό εγκάθετε έπρεπε να το έχω δει πιο νωρίς!!!
-
SHAKEDOWN TIMING:
- LOEB 2:32.7
- DUVAL 2:34.5
- GRONHOLM 2:34.7
- SORDO 2:34.9
- PONS 2:35.3
- LATVALA 2:35.5
- ATKINSON 2:36.1
- HIRVONEN 2:36.9
=. P. SOLBERG 2:36.9
-
Ο ψηλός πήρε την πρώτη ειδική
Λέτε να πιάσαν τόπο τα μαθήματα???
-
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Ο ψηλός πήρε την πρώτη ειδικήΛέτε να πιάσαν τόπο τα μαθήματα???
Νωρις τα ξανα-ξεχασε παντως. +7 στη 2η...
Μαλλον θέλει μια επανληψουλα -
Ο Duval από πολύ νωρίς έχει μείνει πίσω.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ο Duval από πολύ νωρίς έχει μείνει πίσω. -
δε ξεκινησε καλα γαμω το κερατο μου.......
-
η τριτη ειδικη στον duval με δευτερο το seb ο gro πεμπτος..
-
K o Sordo έριξε 8 στον Seb κ πέρασε πρώτος!
Bravo , για να δούμε τι θα γίνει. Ο Duval έχει projectακι μπρόστα του αλλά δεν είναι κ πολύ πίσω από τον ψηλό. Κ με τον ρυθμό που πάνε τα Ford δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα!
WRC 2007 - 12oς γύρος Ράλλυ Καταλωνίας