-
Χθες που βλέπαμε το ματς με Σερβία στοιχηματίζαμε ότι τη πρώτη προσπάθεια θα τη πάρει ο Παπαδόπουλος. Και ω του θαύματος, τη πήρε όπως σε τόσα και σε τόσα παιχνίδια. Τραβηγμένη από τα μαλλιά όπως και οι περισσότερες. Ευτυχώς που έκανε χθες τα 2 τελευταία και πήραμε το ματσάκι. Αλλά γιατί προσπαθεί να κάνει τα ακατόρθωτα. Δεν είναι και ο Τζαμπάρ. 1.8 ότι θα πάρει και τη σημερινή πρώτη
-
Για να δουμε τι θα δουμε......
Ας ελπισουμε να μην μας καρδιοκτυπησουν....... -
Τελειωσε...........
χασαμε 61-53......... -
-
Οι Ρώσοι πάρα πολύ καλοί αλλά κι εμείς είμασταν χάλια! Ο Διαμαντίδης με στατιστικά στο 100% δεν κατάλαβα γιατί δεν πήρε περισσότερες προσπάθειες!!
-
bj.....
παιζουμε επιεικως μετρια... και η ρωσια παρα τις νικες της ειναι κατα τη γνωμη μου μετρια ομαδα..
αν ακουσα καλα κροατια, ισπανια, λετονια...παμε για πιπεν με ισπανια..
-
παιδια...κανω μια προβλεψη.....
Η Ρωσια στον τελικο...... -
2 Πραγματακια για την εθνικη:
-
Αγχος - αγχος - αγχος - αγχος.
Τωρα σου λεει ειμαστε πρωταθλητες και πρεπει να παιρνουμε ολα τα παιχνιδια. -
Ελα ομως που το συστημα: 'μπασιμο και καλαθι ή αν χρειαστει πασα εξω για μακρυνο σουτ', το εχουν διαβασει ολοι με αποτελεσμα να τα βρισκουμε σκουρα.
-
-
Η 12αδα της εθνικης:
Δημήτρης Διαμαντίδης
Θοδωρης Παπαλουκας
Βασίλης Σπανούλης
Νίκος Ζήσης
Νίκος Χατζηβρέττας
Μιχάλης Πελεκάνος
Μιχάλης Κακιούζης
Παναγιώτης Βασιλόπουλος
Δήμος Ντικούδης
Κώστας Τσαρτσαρής
Γιάννης Μπουρούσης
Λάζαρος ΠαπαδόπουλοςΓενικως:
-
Τον φυλάει για έκπληξη!
Όπως λέει και το ανέκδοτο: 'Σαπλάιζ!'
-
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.
Αυτο που δεν ειπε κανενας μασονος δημοσιογραφος (μαλλον δεν τους επιτρεπεται ουτε να σκεφτουν...), ειναι οτι με την προκριση της Πορτογαλίας εχουμε, τουλαχιστον, εξασφαλισει την οχταδα και τα χιαστι. Ετσι οπως παιζουμε ειναι κι αυτο ενα θεμα.
Κατα τα λοιπα δεν αλλαξε τιποτα κι εξακολουθω ν’ απορω με τη μη χρησιμοποιηση του πολυ φορμαρισμενου (και ιδανικου σε τομεις που εχουμε χοντρο προβλημα) Μπουρουση, αν οχι αντι του Παπαδοπουλου, τουλαχιστον αντι του Τσαρτσαρη που ειναι εκτος τοπου και χρονου (οπως κι ο Σπανουλης με τον Ζηση). Φοβαμαι οτι αυτος, που δεν εχει παιξει δευτερολεπτο κι ο Πελεκανος, που εχει παιξει ελαχιστα, οταν αναγκαστικα θα χρησιμοποιηθουν γιατι η κατασταση θα ειναι στο απροχωρητο, δε θα προσφερουν ο,τι μπορουν μετα απο τοση απραξια. Ωραιο το τρικ του Γιαννακη στο τελος του ημιχρονου με τους 4 κοντους αλλα με τετοια δεν κερδιζεις ολοκληρους αγωνες.... Ο Μπλατ απεδειξε ποσο καλος προπονητης ειναι.
Επισης (Γηραιε, συγγνωμη, αλλα) δεν υπαρχει κανενας διεθνης μπασκετμπολιστας Χ’’βρεττας. Υπαρχει ενας φιλοτιμος, τεως συμπαθητικος παικτης, που απλα περιφερεται στο γηπεδο σε αμυνα κι επιθεση και στερει την ομαδα απο μια σοβαρη λυση.
Ο Διαμαντιδης ειναι σκασμενος. Ισως δεν επρεπε να παιξει αυτο το καλοκαιρι για να προστατευτει.....
Η αμυνα παραμενει εξαιρετικη αλλα τί να το κανεις. Με την, πολυ καλυτερη της Ρωσιας, Ισπανια δε μας βλεπω καλα...Ο Σκουντης δεν αντεχεται αλλο και, δυστυχως, γυρισε ο Χ’’παπαρας.....
-
Πραγματικα ειναι αποριας αξιο γιατι δεν χρησιμοποιει τον Μπουυρουση...
Θα μπορουσε να δωσει πολλες λυσεις....Κατα τα αλλα η εθνικη δειχνει οτι εχει προβληματα...Πιστευω ομως οτι θα τα ξεπερασουμε κ θα βρεθουμε στη 4αδα αρχικα...Ισπανια,Κροατια,Πορτογαλια οι επομενοι αντιπαλοι....
-
Εγώ γιατί φοβάμαι τους Κροάτες περισσότερο από τους Ισπανούς?
Πάντως και οι 2 είναι οι κακοί μας δαίμονες...
-
Νομια οτι περασε η Λετονια αντι τις Πορτογαλιας...λογο διαφορας ποντων
-
ρε να μην μπαίνει με τίποτα καλάθι....μιλάμε από οπουδήποτε και αν σουτάρανε ΕΞΩ.
+1 για τον Μπουρούση....και έλεος με τον Σπανούλη, είναι ανέτοιμος.20 λάθη επίσης είναι πολλά. Δεν ξέρω αλλά χτες μου θύμισε την εθνική το 2004 στο ποδοσφαιρο. Μετά το αντιποδόσφαιρο παίζουμε και το αντιμπάσκετ.
Και δεν αναφέρομαι μόνο στο χτεσινό ματς. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγώ γιατί φοβάμαι τους Κροάτες περισσότερο από τους Ισπανούς?Πάντως και οι 2 είναι οι κακοί μας δαίμονες...
Ετσι οπως παιζουμε ολους τους φοβομαστε. Εγω φοβομουν και τους Λετονους που παθανε χτες μεγαλη νιλα απο την πολλη σιγουρια
Γι' αυτο και:Αυτο που δεν ειπε κανενας μασονος δημοσιογραφος (μαλλον δεν τους επιτρεπεται ουτε να σκεφτουν...), ειναι οτι με την προκριση της Πορτογαλίας εχουμε, τουλαχιστον, εξασφαλισει την οχταδα και τα χιαστι. Ετσι οπως παιζουμε ειναι κι αυτο ενα θεμα.
-
Ειναι φανερο οτι λειπουν τοσο ο Φωτσης οσο και ο very fat boy......
Παντως το καλο ειναι οτι δεν εχουμε κανει μεχρι στιγμης καλο παιχνιδι,το οποιο θα ερθει ειτε με τους Ισπανους,ειτε με τους Κροατες...
-
Ολα καλα πανε,μην καταστροφολογείτε.
Οσο για την Κροατια, εχει την δυναμη της στην περιφέρεια (νομιζω 36 ποντους απο τριποντα βαλανε χτες;) ,οποτε αυτη θα πρεπει να μας φοβάται γιατι εκει ειμαστε πολυ δυνατοι.
Παιξαμε λιγο ασχημα χτες,ειναι γεγονος, αλλα ενας να επαιζε καλα στην επιθεση θα το παιρναμε τελικά το παιχνιδι -
Φυσικα κ δεν πανε καλα ολα βρε Τiger...
Αλλα η «επισημη αγαπημενη» θα μας ξανακανει περηφανους
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ολα καλα πανε,μην καταστροφολογείτε.
Οσο για την Κροατια, εχει την δυναμη της στην περιφέρεια (νομιζω 36 ποντους απο τριποντα βαλανε χτες;) ,οποτε αυτη θα πρεπει να μας φοβάται γιατι εκει ειμαστε πολυ δυνατοι.
Παιξαμε λιγο ασχημα χτες,ειναι γεγονος, αλλα ενας να επαιζε καλα στην επιθεση θα το παιρναμε τελικά το παιχνιδικαι στα 3 παιχνίδια παίξαμε άσχημα...όχι μόνο χτες.
EUROBASKET Ισπανία 2007!