-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Καθε μερα πηγαινω στη δουλεια με κοκκινα ματια απο την ασωτια
Και γιατι ντρεπεσαι;;;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν παιζουμε και το πιο θεαματικο μπασκετ (ενω περυσι στην Ιαπωνια ηταν παιχνιδια -ειδικα ο ημιτελικος- που δε χορταινες να μας βλεπεις )
Το προβλημα ειναι οτι ριξαμε πολυ την ταχυτητα μας και την πιεση στον αντιπαλο που εφερνε πολλους αιφνιδιασμους και καρφωματα. Σ' αυτον τον τομεα λειπει κι ο Φωτσης που ειναι αρχοντας....Βασικα, με Πορτογαλια, Κροατια (και με ΗΠΑ), παιξαμε ετσι, απλα επειδη δεν μπορεσαμα να επιβαλλουμε τον αργο ρυθμο μας στους αλλους, οχι απο επιλογη. Οτι περυσι ειμασταν παντως πιο γρηγοροι, ειναι αληθεια. Πιεση και κλεψιματα παλι κανουμε, απλα οι αιφνιδιασμοι (οι ποιοι;;; ) και τα μπασιματα καταληγουν αντι για λει-απ / καρφωμα σε πισωγυρισμα στο τριποντο.
Ο Φωτσης λειπει ρε παιδια, αλλα αν διαβασει κανεις μετα απο 20 χρονια οσα γραφτηκαν για το ποσο μας ελειψε, θα νομιζει οτι ειναι ανωτερος του Γκαλη.Να δεις καποια στιγμη τον Ιουλη που ειχε το sport+ ευρωπαικο νεανιδων απο το Ρεθυμνο κι ετρωγα ολο το απογευμα να χαζευω... εχανα και το μπανιο αλλα χαλαλι....
-
αυτος ο καλντερον....πω πω πω.. ευτυχως που εχουμε διαμαντιδη..
-
-
Οταν θα τα ξαναπουμε θα εχουν ολα τελειωσει (ποσο γρηγορα περναει ο καιρος)
Πιστευω οτι θα ειμαστε 3οι και στους Ολυμπιακους.
Απο Δευτερα -
ΑΝΤΕ ΡΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ...!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!
-
παιζει ο εθνικος μπασκετ σημερα?
-
Το χρειαζόμασταν αυτό....
Εχουν αρχίσει οι ζέστες πάλι...
-
ποιες ζεστες...αστα να πανε ειναι στα βορεια..φθινοπωρο!
-
Σκληρα καρύδια οι Κροάτες...
Υπερηχητικός ο Πόποβιτς....και πολύ καλές οι άμυνες των Κροατών. Τα έχουν βρει σκούρα οι Λιθουανοί.
Τι χούι είναι αυτό που έχουν να βαράνε 3ποντα από τα 7,5 μέτρα...οι Κροάτες;
-
DNA λέγεται
-
Ζήσης-Χατζηβρέτας πρέπει να πάρουν περισσότερες επιθέσeiς και Παπαλουκάς με Διαμαντίδη να σταματήσουν τις ανόητες πάσες. Σας έχουν μάθει όλοι ρεεεεεε
-
Eίπαμε, έχουμε επιθετικό πρόβλημα. Αλλά όχι κι έτσι. Πάλι η ψυχή θα μας βγει. Το ελπίζω δηλαδή, γιατί άμα πάμε στα 5΄ με 10τόσους πόντους στο κεφάλι....
-
Εγώ την έκλεισα από τώρα, τα ζώα μου αργά.
Σιγά μη κερδίσουμε παίζοντας μπάσκετ slow motion. -
Δεν ξερω για σας, εγω εβαλα το mute. Δε φτανει η μαυριλα μου, πρεπει ν' ανεχτω κι αυτον τον καραγκιοζη
-
Δύσκολα τα πράγματα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Eίπαμε, έχουμε επιθετικό πρόβλημα. Αλλά όχι κι έτσι. Πάλι η ψυχή θα μας βγει. Το ελπίζω δηλαδή, γιατί άμα πάμε στα 5΄ με 10τόσους πόντους στο κεφάλι....δεν θα μας βγει η ψυχη διοτι πολυ απλα το παιχνιδι εχει ηδη τελειωσει
-
Τραγωδία
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Eίπαμε, έχουμε επιθετικό πρόβλημα. Αλλά όχι κι έτσι. Πάλι η ψυχή θα μας βγει. Το ελπίζω δηλαδή, γιατί άμα πάμε στα 5΄ με 10τόσους πόντους στο κεφάλι....δεν θα μας βγει η ψυχη διοτι πολυ απλα το παιχνιδι εχει ηδη τελειωσει
Είναι πολύ νωρίς για τέτοιες δηλώσεις. Μπάσκετ βλέπουμε.
Αν και είναι όντως δύσκολη πια η κατάσταση. -
mute επιγώντος
EUROBASKET Ισπανία 2007!