-
Το πρόβλημα είναι οτι πλέον μας ξερουν και μας περιμένουν, ενω καποιοι παικτες ειναι εμφανως ντεφορμε
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν επαιξε χτες καθολου ο Μπουρουσης, ο καλυτερος ψηλος μας στο πικ εν ρολ....Δεν αποκλειω το να κρυβεται ακομα ο Γιαννακης, ακριβως γιατι εχει συνειδητοποιησει το παραπανω
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δεν ειδα το ματς,γιατι ειδα αλλο ματς αλλα απο οτι καταλαβα παιξαμε καλουτσικα....
Το άλλο δεν ήταν ματσ, ήταν τσ@ντ@
Σκορ από μπάσκετ ήταν κι αυτό.....
-
Τι να κρυψει και τι να δειξει ρε Ισαακ; Με εναν αξιοπρεπη ψηλο πηγαμε. Ο Σπανουλης παιζει το ιδιο πραμα απο τη Λαρσα και εντευθεν, ο Διαμαντιδης ειναι δεδομενος, ο Παπαλουκας επισης. Οι υπολοιποι βαζελοδιεθνεις ακολουθουνε την πορεια της ατομικης αποδοσης ολων των παικτων αυτης της ομαδας (καθε περσι και καλυτερα). Το θεμα δηλαδη ειναι οντως αν θα μπουν ή οχι τα τριποντα
-
Δεν ξερω, υποθεσεις κανω...
Σε γενικες γραμμες συμφωνω, αλλα κατι ψιθυριζεται οτι στο Καρπενησι δουλευτηκαν πραγματα που δεν εχουν ακομα παιχτει, ενω σε αυτην την κατευθυνση βλέπω και την απουσια ενος εκ των καλυτερων στα φιλικα, του Μπουρουση... -
Μην βλεπετε το ποτηρι μισοάδειο,χθες παιξαμε λιγο γιατι..λιγο χρειαζομασταν.Θα παμε καλυτερα σημερα,οχι τοσο γιατι πιστευω σε εμας,αλλα γιατι θεωρω οτι οι Σερβοι δεν υπαρχουν πια,τους πατησε το τρενο.
-
Τιγρη ελειπα διακοπες, αλλιως θα ελεγα τα ιδια και νωριτερα. Δεν ειναι θεμα μισογεματου ή μισοαδειου. Το θεμα ειναι (και πρεπει να το καταλαβουμε ολοι μας αυτο) ειναι οτι ειτε μισοαδειο ειτε μισογεματο, το ποτηρι ειναι μισο-κατι. Οπως και στο Βελιγραδι, οπως και στη Σαϊτάμα. Ουδεποτε ειχαμε την ομαδα που γαμουσε κι εδερνε οπως λιγο-πολυ παρουσιαζουν αυτοι που ξανανακαλυψαν το μπασκετ προσφατα ειτε οι χαζοδημοσιογραφοι.
ΥΓ Το εξυπνακιστικο στυλακι του Σκουντη για αλλη μια φορα μου σπαει τα νευρα, οπως η πλακα επι αστειων αντιπαλων (το ειχε κανει και περσι με το Καταρ). Δε θα μου την εσπαγε αν δεν ηταν περσι στον τελικο σαν κλαμμενο μουνι και δεν ελεγε ολες τις βλακωδεις κλισεδιες (πρωτη στις καρδιες μας και τις καρυδιες μας) στον τελικο ή εχει το ιδιο υφακι αν το σουτ στο τελευταιο δευτερολεπτο του αντιπαλου (οπως χθες του Λακοβιτς, τι ηλιθιοι οι Ιταλοι!) παει μεσα
-
αυτο δε συμβαινει μονο στο μπασκετ...συμβαινει σε ολες τις εκφανσεις της ελληνικης ζωης..
αμα βρουμε καποιον αδυνατο λεμε τα μυρια οσα και μολις ερθει ο ισπανος και μας τη βαλει εκει που ξερουμε αρχιζουμε τα ευχολογια και δεν πειραζει κτλ κτλ...
αμφιρροπο το ευρωμπασκετ οπως το κοβω...εχει μερικες ομαδες στην ιδια κατασταση..
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
.........θεωρω οτι οι Σερβοι δεν υπαρχουν πια,τους πατησε το τρενο.Μην υποτιμάς ποτέ την πολεμόχαρη φυλή....
Αν δεν σοβαρευτούν οι δικοί μας και είναι έτσι χαλαροί θα έχουμε δύσκολο απόγευμα. Οι Σέρβοι έχουν σημαντική άνοδο στο μπάσκετ παρά τα όποια προβλήματα. -
Η Ρωσία του πάτησε τους Εβραίους (90-56)
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τιγρη ελειπα διακοπες, αλλιως θα ελεγα τα ιδια και νωριτερα. Δεν ειναι θεμα μισογεματου ή μισοαδειου. Το θεμα ειναι (και πρεπει να το καταλαβουμε ολοι μας αυτο) ειναι οτι ειτε μισοαδειο ειτε μισογεματο, το ποτηρι ειναι μισο-κατι. Οπως και στο Βελιγραδι, οπως και στη Σαϊτάμα. Ουδεποτε ειχαμε την ομαδα που γαμουσε κι εδερνε οπως λιγο-πολυ παρουσιαζουν αυτοι που ξανανακαλυψαν το μπασκετ προσφατα ειτε οι χαζοδημοσιογραφοι.ΥΓ Το εξυπνακιστικο στυλακι του Σκουντη για αλλη μια φορα μου σπαει τα νευρα, οπως η πλακα επι αστειων αντιπαλων (το ειχε κανει και περσι με το Καταρ). Δε θα μου την εσπαγε αν δεν ηταν περσι στον τελικο σαν κλαμμενο μουνι και δεν ελεγε ολες τις βλακωδεις κλισεδιες (πρωτη στις καρδιες μας και τις καρυδιες μας) στον τελικο ή εχει το ιδιο υφακι αν το σουτ στο τελευταιο δευτερολεπτο του αντιπαλου (οπως χθες του Λακοβιτς, τι ηλιθιοι οι Ιταλοι!) παει μεσα
+1 για τον Σκουντή! Ό,τι ήθελε έλεγε, δολοφονούσε την Ελληνική γλώσσα κατά συρροή (αυτό το 'νέα 24 δεύτερα' στο λαιμό μου κάθεται) και γενικά έκανε οτι μπορούσε για να σπάσω την τηλεόρασή μου. Δεν τα κατάφερε όμως και απ' οτι φαίνεται ούτε πρόκειται. Κάτι μου λέει οτι σήμερα ο ήχος θα προέρχεται από το ραδιόφωνο.
Στα δικά μας τώρα... Μαλακίες έλεγε οτι δεν υπήρχε κυκλοφορία της μπάλας... τηρουμένων των αναλογιών η κυκλοφορία δεν ήταν κακή, απλά υστερούσαμε στην τελική προσπάθεια. Δεν μας ήθελε και πολύ η σπυριάρα, μπόλικες φορές σχεδόν μπήκε και βγήκε, δε θέλει και πολύ να έρθει ο εκνευρισμός έτσι.
Εκεί που ήμασταν τραγικοι πάντως ήταν στα αμυντικά ριμπάουντ. Ή που θα τα χάναμε, ή που θα τα παίρναμε τόσο δύσκολα που οποιαδήποτε προοπτική αιφνιδιασμού θα πήγαινε περίπατο. Μοιραία το τσούκου-τσούκου ήταν το στοιχείο μας στην επίθεση, πράγμα που δε βοηθάει ψυχολογικά, καθώς δεν έχεις έτσι εύκολα καλάθια.Προσωπικά είμαι αισιόδοξος, δεν μπορούμε να αμφιβάλουμε οτι αυτή η ομάδα εχει ποιότητα και βάθος και πιστεύω οτι θα βρει τον καλό εαυτό της.
Για να δούμε σήμερα...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τι να κρυψει και τι να δειξει ρε Ισαακ; Με εναν αξιοπρεπη ψηλο πηγαμε. Ο Σπανουλης παιζει το ιδιο πραμα απο τη Λαρσα και εντευθεν, ο Διαμαντιδης ειναι δεδομενος, ο Παπαλουκας επισης. Οι υπολοιποι βαζελοδιεθνεις ακολουθουνε την πορεια της ατομικης αποδοσης ολων των παικτων αυτης της ομαδας (καθε περσι και καλυτερα). Το θεμα δηλαδη ειναι οντως αν θα μπουν ή οχι τα τριπονταThank you greo! Με έβγαλες από την υποχρέωση να γράψω ακριβώς τα ίδια! Και για τους ισραηλοψηλούς +1!
Μόνο το 'τι να κρύψει και τι να δείξει ρε Ισαακ;' δεν θα έγραφα!
-
Τι γίνεται ρε? 42-42!! Και σπάνε τα καλάθια και οι 2 ομάδες με 6' για την λήξη!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι γίνεται ρε? 42-42!! Και σπάνε τα καλάθια και οι 2 ομάδες με 6' για την λήξη!42-46
Παιδια ειναι σκουρα τα πραγματα...... -
56-56 (πάει στην παράταση) με 3ποντο του Γκούροβιτς στο 1'!!!!!!!!
-
ενα φάουλ ρε γμτ
-
Πώς γίνεται να σε εκνευρίζει ο Σκουντής ακόμα και όταν παίρνει προβάδισμα η Εθνική;
-
Τι γίνεται;
-
68-67 ΤΕΛΟΣ!
-
ΟΥΦΦΦ!!!!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πώς γίνεται να σε εκνευρίζει ο Σκουντής ακόμα και όταν παίρνει προβάδισμα η Εθνική;Εύκολα!!!
EUROBASKET Ισπανία 2007!