-
Χρονια πολλα!!!
-
Χρόνια πολλά!!
Πολλές ευχές στο kid μας, στον πρόεδρο των Πατρινων Michael Amott (θα τα πουμε συντομα κι απο κοντα!!) και φυσικά στον Πατερα DAP!! Βασίλη να χαιρεσαι και τον μικρό (ο Θεός να τον κάνει, 2 μετρα παιδιά έχεις )
dmitspan ότι επιθυμείς!Αυτοί πρέπει να σαστε! Να χαιρομαι και τον Παππου μου κι εγω!
-
Χρόνια πολλά σε όλους! Ό,τι επιθυμείτε!
Ιδιαιτέρως στον Πατέρα, τον Driftsaba και τον μικρό εγκάθετο! -
χρονια πολλα σε ολους τους δημητρηδες
χρονια πολλα αγαπητε DAP!
χρονια πολλα ραζηηηη! -
A ναι ρε... είναι και ο Ραζής...
-
Χρόνια Πολλά σε όλους τους Δημήτρηδες ( ) και τις Δήμητρες!
Επίσης, Χρόνια Πολλά στον Τρούλη-Τρούλη-Γιατρούλη που έχει σήμερα γενέθλια!!! Χρόνια Πολλά ΒMWδόπληκτε Γιατρέεε!!!
-
Χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες του φόρουμ, τα φορουμάκια, και στους γενεθλιάζοντες
Ιδιαίτερα Χρόνια Πολλά στον πατέρα DAP.
-
Σ'ευχαριστώ Νίκο
δεν είχα τον αριθμόΝα σαι καλά Ηλέκτρα να χαίρεσαι τον παππού σου να ναι καλά να σε βλέπει να σε καμαρώνει
-
Γμτ... έναν-έναν τους θυμάμαι... Xρόνια πολλά και στον Skye!
Επίσης και στον τρούλη για τα γενέθλιά του!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Γμτ... έναν-έναν τους θυμάμαι... Xρόνια πολλά και στον Skye!Επίσης και στον τρούλη για τα γενέθλιά του!
εμένα ακόμα να με πεις
γι'αυτό λες σε όλους για να είσαι μέσα
-
Αλτσχάιμερ...
-
Η Γαρυφαλλιά πότε γιορτάζει?
-
Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και της εορτάζουσες σήμερα και καθώς και στους γενεθλιάζοντες!
-
Μεσα απο την καρδια μου
Eυχαριστω πολυ παιδια μου.Και σε ολους τους φιλους εορταζοντες και μη ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ.
-
Χρόνια πολλά DAP!!!
Xρόνια πολλά Rocsta!!!
Χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρηδες!!!
-
Χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρηδες και τις Δήμητρες εντός και εκτός φόρουμ καθώς επίσης και στον tsili τον skye και τον φίλο μου τον Σάββα που έχουν σήμερα γενέθλια
-
Χρόνια πολλά σε όλους και από εμένα για γιορτές και γενέθλια.
Ό.τι επιθυμείτε!!!
-
Χρόνια πολλά στους λοιπούς συνΔημήτρηδες! Πολύχρονοι και οι γενεθλιόζοντες tsilis και skye!
Να 'μαστε όλοι μας καλά!! -
Χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες ( και στον ροκσταρ ) και χρόνια πολλά στην Σαλονίκη.
Δεν σε θέλουμε Άγιε Βασίλη έχουμε Αη Δημήτρη εμείς ρε -
Χρονια πολλά στους Μητσους μας.
Χρονια πολλά τσίλη και σκάγιε
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#3]