-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χαζος ΕΙΝΑΙ οποιος περνει το cruze για κοντρες!!
δηλ το Insignia 1.6T 180hp ή το Suberb 1.8 TSI 160hp ...είναι για κόντρες ;
θα σε χάλαγε ένα Cruze με τον 1.4Τ 140hp από το Astra ;
Ευχαριστω.-
You're welcome
θα σε χάλαγε ένα Cruze με τον 1.4Τ 140hp από το Astra
Του χρονου ερχεται και αυτο.
Μου το ειπαν στην αντιπροσωπεια! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Θεωρώ πάντως πως αυτή η νοοτροπία βασανίζει πολλούς αγοραστές του 'φτηνότερου': ν' αποδείξουν στους υπόλοιπους πως δεν ήταν...'φτηνιάρηδες' , αλλά 'έξυπνοι'.
Για μένα δεν υπάρχουν χαζοί και έξυπνοι, ούτε φτηνιάρηδες και...κιμπάρηδες: υπάρχουν απλά αγοράστες με διαφορετικες απαιτήσεις!
Πολύ σωστό αυτό που λες φίλε μου από τα λίγα που έχουν ειπωθει τελευταί εδώ μέσα, αλλά αυτό είναι το ένα μισό. Το άλλο μισό λέει, ότι πολλοί αγοραστές του ακριβότερου βασανίζονται να αποδείξουν στους υπόλοιπους ότι δεν ήταν κορόιδα, αλλά έξυπνοι
Βάσει αυτού που λέω, και οι τελευταίοι δεν είναι χαζοί ή έξυπνοι: είχαν απλώς μεγαλύτερες τσέπες και πήραν κάτι...καλύτερο. Γιατί ΚΑΠΟΥ καλύτερο είναι. Τώρα, αν αξίζει η διαφορά, είναι άλλο μεγάλο κεφάλαιο (και σχεδόν ποτέ δεν μπορεις ν' απαντήσεις μονοσήμαντα...).
Α και κατι αλλο!
Χαζοι ειμαστε ολοι:- Μαλωνουμε για τα αυτοκινητα
- Ετσι οπως παει ο μαυρος χρυσος θα τα καμαρωνουμε παρκαρισμενα στο πεζοδρομιο!
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Α και κατι αλλο!
Συμφωνώ 110 %
αλλά δε μαλώνουμε, συζήτηση κάνουμε
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Α και κατι αλλο!
Συμφωνώ 110 %
Τι συζητηση ρε παλικαρια.
Ουτε η Τατιανα με την Λαμπιρη δεν συζητανε ετσι! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Α και κατι αλλο!
Συμφωνώ 110 %
Τι συζητηση ρε παλικαρια.
Ουτε η Τατιανα με την Λαμπιρη δεν συζητανε ετσι!Απαράδεκτοι!!!
Λίγο μπούτι - λίγο στήθος θα δείξουμε?! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Θεωρώ πάντως πως αυτή η νοοτροπία βασανίζει πολλούς αγοραστές του 'φτηνότερου': ν' αποδείξουν στους υπόλοιπους πως δεν ήταν...'φτηνιάρηδες' , αλλά 'έξυπνοι'.
Για μένα δεν υπάρχουν χαζοί και έξυπνοι, ούτε φτηνιάρηδες και...κιμπάρηδες: υπάρχουν απλά αγοράστες με διαφορετικες απαιτήσεις!
Πολύ σωστό αυτό που λες φίλε μου από τα λίγα που έχουν ειπωθει τελευταί εδώ μέσα, αλλά αυτό είναι το ένα μισό. Το άλλο μισό λέει, ότι πολλοί αγοραστές του ακριβότερου βασανίζονται να αποδείξουν στους υπόλοιπους ότι δεν ήταν κορόιδα, αλλά έξυπνοι
Βάσει αυτού που λέω, και οι τελευταίοι δεν είναι χαζοί ή έξυπνοι: είχαν απλώς μεγαλύτερες τσέπες και πήραν κάτι...καλύτερο. Γιατί ΚΑΠΟΥ καλύτερο είναι. Τώρα, αν αξίζει η διαφορά, είναι άλλο μεγάλο κεφάλαιο (και σχεδόν ποτέ δεν μπορεις ν' απαντήσεις μονοσήμαντα...).
Α και κατι αλλο!
Γραφοντας στο forum ξεσκαμε απο τον 24ωρο βομβαρδισμο με τα μαυρα χαλια της χωρας μας,και αχολουμαστε με κατι που οι περισσοτεροι τουλαχιστον γουσταρουμε!!...το αυτοκινητο μας
Ασχετως που πανε να μας το καταργησουν και αυτο -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Μου το ειπαν στην αντιπροσωπεια!Cruzakia ... βλέπω πολλούς κοντράκηδες με Cruze ...οσονούπω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μου το ειπαν στην αντιπροσωπεια!Cruzakia ... βλέπω πολλούς κοντράκηδες με Cruze ...οσονούπω...
Αστα.. αφου θα αναγκαστω να το μετατρεψω σε ...'σπορ' για να τα βγαλω περα
http://www.superichmotors.com/front/php ... ay_group=1 -
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Oδήγησες δλδ το ινσιγκνια (στα 25k υποθέτω εννοείς το 1,6Τ) και το θεωρείς ισάξιο σε δυναμικά χαρακτηριστικά με το κρουζ;
Υπέθεσες λάθος.
Το μοντέλο που είχα επιλέξει ήταν to 1.8 το ίδιο μοτέρ που έχει και το Cruze που τελικά πήρα, απλά μετά πρόσθεσα ότι εξτρα έχει το Cruze στο Insignia και η τιμή του έβγαινε περίπου στα 24500 αν θυμάμαι καλά.
Όλα τα μηχανιθκά μέρη και τψν είναι περίπου ίδια,οπότε το θεώρησα ηλιθιο να δώσω τόσα λεφτά παραπάνωΥπαρχουν καποιες διαφορες στο αμαξι οταν το συγκρινεις με ενα OPEL η με ενα vw!
Το καπο και ο χωρος αποσκευων ανοιγουν με ελατηρια, φανταζομαι πως στην OPEL ανοιγουν με μπουκαλες.(Τουλαχιστον στην vw ετσι ανοιγουν).
Τα παραθυρα μας δεν ανεβαινουν αυτοματα μονο κατεβαινουν.
Ακομη και στο corsa του 99 που ειχα ηταν αυτοματα και σταματουσαν μολις εβρισκαν εμποδιο στο ανεβασμα!!!
Αν το ψαξεις ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις και αλλα.
πχ
Το jetta εχει αεραγωγους και πισω ενω το δικο μας ενα ξερο τελειωμα στο καθολου λειτουργικο υποβραχιονιο που μονο μπρος και πισω παει ενα στα αλλα εχει και πανω κατω ωστε να το ρυθμισεις εκει που σε βολευει.
και ρε παιδια ελεος!
Το τασακι τι μλκ ειναι!
Ετσι ειναι σε ολα τα καινουρια????
Αλι σε εμας τους καπνιστες! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Το τασακι τι μλκ ειναι!
Αλι σε εμας τους καπνιστες!To Insignia που έχει τα ίδια μηχανικά μέρη έχει κανονικό τασάκι.
-
Ο χρήστης stoilas έγραψε:
Το τασακι τι μλκ ειναι!
Αλι σε εμας τους καπνιστες!To Insignia που έχει τα ίδια μηχανικά μέρη έχει κανονικό τασάκι.
To cruze εχει αποσπωμενο τασακι, που ειναι σαν πλαστικο ποτηρι.
-
Ξέρω, σαν το Picanto της γυναίκας μου.
Νομίζω και στο Astra J είναι έτσι
-
δεν κανουν το αυτοκινητο τα τασακια,οι μπουκαλες στο καπο και τα αυτοματα παραθυρα.......
-
Όχι, αυτά δεν κάνουν το αυτοκίνητο, μαζί όμως με άλλες αναρτήσεις, πιο δεμένο αμάξωμα, καλύτερα ρυθμισμένο τιμόνι και άλλα πολλά κάνουν τη διαφορά από τον 'φτωχό' συγγενή. Κάπως πρέπει να βγει η διαφορά ρε πατρίδα. Το αν καποιοι δεν βλέπουν τις διαφορές είναι γιατί έχουν το ελληνικό σύνδρομο, πως να το κάνουμε, η Γη γυρίζει εδώ και εκατομμύρια χρόνια.
-
Όχι, αυτά δεν κάνουν το αυτοκίνητο, μαζί όμως με άλλες αναρτήσεις, πιο δεμένο αμάξωμα, καλύτερα ρυθμισμένο τιμόνι και άλλα πολλά κάνουν τη διαφορά από τον 'φτωχό' συγγενή. Κάπως πρέπει να βγει η διαφορά ρε πατρίδα. Το αν καποιοι δεν βλέπουν τις διαφορές είναι γιατί έχουν το ελληνικό σύνδρομο, πως να το κάνουμε, η Γη γυρίζει εδώ και εκατομμύρια χρόνια.Στη περιπτωση Insignia - Cruze και σε θεματα ποιοτητας κατασκευης ο 'φτωχος συγγενης' ειναι μαλλον μακραν καλυτερος απο τον πρημιουμ συγγενη με τις συνεχεις 'αναβαθμισεις' και 'καμπανιες'(λες και το Insignia goes to President) για καθε πιθανο και απιθανο λογο και τους προφυλακτηρες που 'ξεκουμπωνουν μονοι τους'
-
Το ποσο δεμενο και αξιοπιστο ειναι ενα μοντελο το βλεπεις στον δρομο και οχι στα χαρτια και στα τιμολογια αγορας!! αυτα δεν πανε παντα μαζι.
Πως να το κανουμε, το cruze το εχουν 'βασανισει' πολυ περισσοτερο πριν το βγαλουν στην αγορα απο οτι το
Insignia. -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Όχι, αυτά δεν κάνουν το αυτοκίνητο, μαζί όμως με άλλες αναρτήσεις, πιο δεμένο αμάξωμα, καλύτερα ρυθμισμένο τιμόνι και άλλα πολλά κάνουν τη διαφορά από τον 'φτωχό' συγγενή. Κάπως πρέπει να βγει η διαφορά ρε πατρίδα. Το αν καποιοι δεν βλέπουν τις διαφορές είναι γιατί έχουν το ελληνικό σύνδρομο, πως να το κάνουμε, η Γη γυρίζει εδώ και εκατομμύρια χρόνια.
Στη περιπτωση Insignia - Cruze και σε θεματα ποιοτητας κατασκευης ο 'φτωχος συγγενης' ειναι μαλλον μακραν καλυτερος απο τον πρημιουμ συγγενη με τις συνεχεις 'αναβαθμισεις' και 'καμπανιες'(λες και το Insignia goes to President) για καθε πιθανο και απιθανο λογο και τους προφυλακτηρες που 'ξεκουμπωνουν μονοι τους'
Φαντάσου ακόμα και έτσι πόσο καλύτερο είναι σαν αμάξι το Insignia από το Daewoo. Anyway, αν δεν είχα κι εγώ να διαθέσω 33Κ ίσως κοιτούσα το Cruse καθώς το θεωρώ πολύ τίμιο αυτοκίνητο.
-
Στη περιπτωση Insignia - Cruze και σε θεματα ποιοτητας κατασκευης ο 'φτωχος συγγενης' ειναι μαλλον μακραν καλυτερος απο τον πρημιουμ συγγενη με τις συνεχεις 'αναβαθμισεις' και 'καμπανιες'(λες και το Insignia goes to President) για καθε πιθανο και απιθανο λογο και τους προφυλακτηρες που 'ξεκουμπωνουν μονοι τους'
Φαντάσου ακόμα και έτσι πόσο καλύτερο είναι σαν αμάξι το Insignia από το Daewoo. Anyway, αν δεν είχα κι εγώ να διαθέσω 33Κ ίσως κοιτούσα το Cruse καθώς το θεωρώ πολύ τίμιο αυτοκίνητο.
Φιλε 'stoilas'εγω εχω το cruse και αγορασα chevrolet.Τα εμαθες τα νεα για την Daewoo???
-
Τι, δεν δουλεύει πια το εργοστάσιό της στην Κορέα και βγάζουν τα Daewoo στην Αμερική με σήμα Chevrolet?
-
Τι, δεν δουλεύει πια το εργοστάσιό της στην Κορέα και βγάζουν τα Daewoo στην Αμερική με σήμα Chevrolet?Οπως εγραψες παραπανω''η Γη γυρίζει εδώ και εκατομμύρια χρόνια'' και οι εταιριες προσαρμοζονται με τις αναγκες καθε εποχης.αγορες-συγχωνεύσεις-πωλησεις κ.α
Κατω να χτυπιεσαι ειναι Chevrolet
Chevrolet Cruze