-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Yπάρχει εύκολος τρόπος να μην ακούγεται το ενοχλητικό μουσικό άνοιγμα και κλείσιμο των Windows XP και να βάλω να παίζει τίποτα πιο ευχάριστο?Y.Γ. Μην μου πείτε 'κλείσε τα ηχεία', αυτό δεν γίνεται.
πήγαινε στο control panel -> ήχοι -> καρτέλα ήχοι και όρισε ώς ήχο εκκίνησης των windows 'κανένας'
-
Yπάρχει εύκολος τρόπος να μην ακούγεται το ενοχλητικό μουσικό άνοιγμα και κλείσιμο των Windows XP και να βάλω να παίζει τίποτα πιο ευχάριστο?Y.Γ. Μην μου πείτε 'κλείσε τα ηχεία', αυτό δεν γίνεται.
linux
-
Θενκ γιου ματς!
Μπορώ να βάλω mp3 να παίξει στην εκκίνηση/αποσύνδεση ή μόνο wav;
-
μονο wav
Tip: ως φοιτητής είχα εντοπίσει ένα site με αρχεία wav από ταινίες... ατάκες και τέτοια...
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αγαπητοί συνφορουμίστες
Απευθύνομαι και πάλι σ'εσάς για να μου λύσετε άλλη μια απορία (το'χω παραξηλώσει, το ξέρω )
Σε ένα λαπτοπάκι με touchpad και μόνο αριστερό και δεξί πλήκτρο 'ποντικιού', υπάρχει τρόπος να αντικατασταθεί με άλλο συνδυασμό πλήκτρων το 'middle click' στον firefox προκειμένου να ανοιγουν τα Links μιας σελίδας σε άλλη καρτέλα;
Υπάρχει κανένα σχετικό add-on;πατα αριστερο-δεξι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
νόου λακ
-
Control Panel->sounds & audio devices->Sound ->Sound Schemes (No Sounds) (νομίζω γιατί δεν είμαι σε XP άλλα κάπως έτσι)
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
μονο wavTip: ως φοιτητής είχα εντοπίσει ένα site με αρχεία wav από ταινίες... ατάκες και τέτοια...
Αγαπητοί συνφορουμίστες
Απευθύνομαι και πάλι σ'εσάς για να μου λύσετε άλλη μια απορία (το'χω παραξηλώσει, το ξέρω )
Σε ένα λαπτοπάκι με touchpad και μόνο αριστερό και δεξί πλήκτρο 'ποντικιού', υπάρχει τρόπος να αντικατασταθεί με άλλο συνδυασμό πλήκτρων το 'middle click' στον firefox προκειμένου να ανοιγουν τα Links μιας σελίδας σε άλλη καρτέλα;
νόου λακ
δεν τα πατας ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
-
Θενκ γιου ματς!Μπορώ να βάλω mp3 να παίξει στην εκκίνηση/αποσύνδεση ή μόνο wav;
Μόνο wav
-
μονο wavTip: ως φοιτητής είχα εντοπίσει ένα site με αρχεία wav από ταινίες... ατάκες και τέτοια...
Αγαπητοί συνφορουμίστες
νόου λακ
Weird... σε μενα δουλευουν σε IE7, OPERA, FIREFOX... ρε σιγουρα τα πατας ταυτοχρονα?
-
Weird... σε μενα δουλευουν σε IE7, OPERA, FIREFOX... ρε σιγουρα τα πατας ταυτοχρονα?
Ναι.
Η πλάκα είναι οτι τα πατάω ταυτόχρονα πάνω σε κάποιο link και εμφανίζεται το right click menu και φορτώνει στην ίδια καρτέλα η νέα σελίδα
-
Ναι.
Η πλάκα είναι οτι τα πατάω ταυτόχρονα πάνω σε κάποιο link και εμφανίζεται το right click menu και φορτώνει στην ίδια καρτέλα η νέα σελίδα
άλλαξε το force open in new tab: all links
αλλιώς άλλαξε mouse -
Στο MacBook Pro αυτό γίνεται με μήλο+κλικ. Μέχρι να το βρω είχα κοντέψει να πετάξω το φορητό από το παράθυρο.
-
Αγόρασα iPod (3g nano) πριν μια εβδομάδα και τώρα αυτομουτζώνομαι για τη μλκια που έκανα.
Τι δεν μου αρέσει στο iPod:
-
Δέν παίζει ούτε τα μισά format που παίζουν άλλα mp3 player.
-
Η μεταφορά τραγουδιών γίνεται μόνο μέσω iTunes. Δέν μπορείς απλά να αντιγράψεις τα αρχεία και να παίζουν. Επιπλέον τα mp3 πρέπει να έχουν σωστά tags γιατί το iPod αγνοεί εντελώς το όνομα του αρχείου.
-
Το clickwheel δουλεύει καλά μόνο όταν κάθεσαι σε μια καρέκλα. Όταν τρέχεις είναι δύσκολος ο χειρισμός και επιπλέον τα χέρια σου πρέπει να είναι στεγνά αλλιώς δέν δουλεύει καθόλου.
-
Η ένταση του ήχου είναι απίστευτα χαμηλή. Στην αρχή νόμιζα οτι τα ακουστικά είχαν πρόβλημα μέχρι που διάβασα στο internet οτι είναι κλασικό πρόβλημα των iPod.
-
Το iTunes κάνει 10 ώρες να μετατρέψει ένα βιντεάκι σε μορφή που να παίζεται απο το iPod. Και στα μισά βίντεο που μετατρέπει χάνει τον ήχο! Θυμάμαι το jetaudio που δίνανε με το iAudio X5 έκανε την μετατροπή βίντεο σε χρόνο μηδέν σύν οτι είχε πολλές άλλες δυνατότητες, όπως επιλογή ποιότητας βίντεο, επιλογή συγκεκριμένου κομματιού για μετατροπή, κτλ.
Δέν μπορώ να καταλάβω τί βρίσκει ο κόσμος σε αυτή τη βλακεία και το αγοράζει. Ο μόνος λόγος που το κρατάω ακόμα είναι γιατι θέλω να το δοκιμάσω με το Nike+. Αν δώ οτι και το Nike+ είναι πατάτα θα το πουλήσω και θα πάρω κανα creative zen ή κανένα απο τα καινούρια player της cowon.
-
-
dog80
Καλωσήρθες στον κοσμο της Apple...
Αυτες και αναλογες αλλες πρακτικες υιοθετει στα προιόντα της, γι αυτο και δεν θα με εχει ποτε πελατη...
-
dog80Καλωσήρθες στον κοσμο της Apple...
Αυτες και αναλογες αλλες πρακτικες υιοθετει στα προιόντα της, γι αυτο και δεν θα με εχει ποτε πελατη...
Δυστυχώς υπέθεσα οτι για να τα αγοράζει τόσος κόσμος θα είναι καλά.
-
dog80Καλωσήρθες στον κοσμο της Apple...
+1. Και ειδικά τώρα που δεν διαφέρει ουσιαστικά το hardware της από ένα τυπικό Wintel PC.
-
Cowon D2 FTW
-
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304055
υπάρχει καμια γνώμη;;
-
Mε εθερνετ ε;
Ηθελα και γω τετοιο...
Ακριβο αλλα αξιζει για μενα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
dog80
Καλωσήρθες στον κοσμο της Apple...
Δυστυχώς υπέθεσα οτι για να τα αγοράζει τόσος κόσμος θα είναι καλά.
Υπάρχει μία παρεξήγηση σχετικά με το ipod και το itunes. Και εξηγούμαι: από τη φύση του, το ipod είναι φτιαγμένο για να συνεργάζεται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αγοράζοντας ipod, 'αγοράζεις' και itunes, πάει και τελείωσε. Αν συνηθίσεις, συμβιβαστείς, προσαρμοστείς (όπως θέλετε πείτε το) στη λογική ipod+itunes, μπεις στον κόπο να εξοικειωθείς λίγο με το πρόγραμμα (σιγά το πράγμα δηλαδή) και δεν προσπαθείς να βρεις τρόπους να το παρακάμψεις, θα δεις ότι πρόκειται για πολύ λειτουργικό πακέτο. Αυτά τα λέω όντας πρώην φανατικός πολέμιος του ipod, που όταν μπήκα στη λογική του όμως το βολεύτηκα αφάνταστα.
Από άποψη ήχου, θέμα έντασης, τουλάχιστον στο δικό μου (video, 30gb) δεν τίθεται. Με τα μαμά ακουστικά πιάνει εκκωφαντικές εντάσεις, η δε ποιότητα είναι ανεκτή με τα ίδια ακουστικά, όταν τα αλλάξεις όμως θα δεις μεγάλη διαφορά. Το DAC του ipod είναι πολύ καλό, και αυτό φαίνεται όταν στέλνουμε σήμα κατευθείαν από τη θύρα δεδομένων (προσοχή, όχι από την έξοδο των ακουστικών) με ανταπτοράκι σε καλό ενισχυτή. Κάποιες εκδόσεις του ipod πάντως όντως είχαν πρόβλημα έντασης (και πιο συγκεκριμένα, πολύ αδύναμο χαμηλό), μια ματιά στη wikipedia θα είναι κατατοπιστική.
Οι video δυνατότητές του ποτέ δε με ενδιέφεραν, αν και έχω δοκιμάσει να στείλω σήμα s-video στην τηλεόραση και ήταν OK (όχι ότι θα καθόμουν όμως ποτέ να δω ταινία).
-
έχει να προτείνει κανείς bluetooth car kit ? δοκιμασμένο όμως
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]