-
Τελικά τι γίνεται με το Internet; Είναι πολύ μεγάλη η ζημιά; Δεν ανοίγει και το adslgr γμτ
-
Με Φορθνετ εμένα δουλεύουν όλα κανονικά...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Με Φορθνετ εμένα δουλεύουν όλα κανονικά...Να αυτά γράφετε και θα μας ζαλίσει ο Πασχάλης.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Με Φορθνετ εμένα δουλεύουν όλα κανονικά...me 2
-
Η Otenet όμως έχει βαρέσει διάλυση. 2-3 ελληνικά sites ανοίγουν όλα κι όλα, κι αυτά με 2-3 kb/s
-
4net και γω, με 1-2 αποσυνδεσεις μονο(κλασικες για 2πλει).
-
Otenet ήταν off από το μεσημεράκι.
Μπανανία με εισαγώμενες μπανάνες. -
καλό firewall που να έχω τον πλήρη έλεγχο εισερχόμενης/εξερχόμενης κίνησης (σαν το sygate), να ΜΗΝ καθυστερεί το εσωτερικό δίκτυο (LAN), να υποστηρίζει Vista για μελλοντική χρήση και φυσικά να είναι 'φθηνό'
-
Δεν υπάρχει αυτόνομο (χωρίς να πηγαίνει σετάκι με antivirus δηλαδή), εκτός από το ZoneAlarm.
Αναμένω το Outpost για Vista. -
Από το adslgr:
Η Otenet βγαινει εξωτερικό μεσω OTEglobe η οποία είναι down απο το μεσημέρι.
Ολοι οι υπόλοιποι (οι περισσότεροι) βγαίνουν μεσω του καλωδίου της MedNautilus.
Ακόμα και κάποιοι που είχαν primary το link της oteglobe γυρίσαν σε seabone/c&w κτλ.H otenet παιζει αποκλειστικά με oteglobe.
Όλα ok τώρα. Πάλι καλά...
-
θέλω να επενδύσω με μουσική κάποια βίντεο που έχω.
Μπορείτε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα κυρίως εύκολο στην χρήση για αρχάριο; -
Windows movie maker. Παρα πολύ απλό και υπάρχει στάνταρ στα win XP.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν υπάρχει αυτόνομο (χωρίς να πηγαίνει σετάκι με antivirus δηλαδή), εκτός από το ZoneAlarm.
Αναμένω το Outpost για Vista.Το Kerio;
-
Sunbelt (Kerio) Personal Firewall
'Current Version: 4.5.916
We plan on releasing a Vista compatible version in the near future.'
Δεν ξέρω πόσο καλό θα είναι (όπως και το Outpost), άλλο τα XP κι άλλο τα Vista. Κάποιος που έβαλε την beta έκδοση του Outpost σε Vista, έγραψε ότι χαντάκωσε το σύστημά του.
Προς το παρόν έχω τη δωρεάν έκδοση του ZA και δεν μπορώ να κάνω καν Port Forwarding, ένας Θεός ξέρει γιατί. Ίσως στην pro να δίνεται σχετική δυνατότητα. Από το τίποτα όμως καλύτερα. -
Ο χρήστης power_ran έγραψε:
Windows movie maker. Παρα πολύ απλό και υπάρχει στάνταρ στα win XP.πολύ καλό...πώς δεν το είχα πάρει χαμπάρι;
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... start=1275
Τελικα το προβλημα ηταν στη καρτα γραφικων.
Η οποια ειναι καρφωμενη πανω στη μητρικη με αποτελεσμα να πρεπει να αλλαξει ολη.
Συνολικη ζημια γυρω στα 550 Ε σε φορητο που εκανε 2100 Ε.
Τι θα κανατε σε τετοια περιπτωση? -
Εγώ θα έβαζα άλλα 500 και θα έπαιρνα νέο φορητο.
-
Πόσο κοστίζει σήμερα; Από αυτό θα βγάλεις συμπέρασμα. Αν πχ είναι 2 ετών μηχάνημα, ένας καινούριος φορητός των 800 ευρώ θα είναι καλύτερος και καινούριος, επομένως δεν συμφέρει να δώσεις 550 για τον παλιό.
Ψάξε σε κανένα e-bay μήπως σταθείς τυχερός. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αναμένω το Outpost για Vista.Κανένα καλό antivirus για Vista; Μια φίλη μου έχει το 'μαμά' Norton σε έναν Vaio και μάλλον της δημιουργεί αρκετά προβλήματα. Να το πετάξει και να βάλει κάτι άλλο; Τι;
Το bs player pro τρέχει κανονικά με τα vista;
-
Ναι, να πετάξει ΤΕΛΕΙΩΣ το Norton (αν τα καταφέρει να το απεγκαταστήσει ). Kaspersky Internet Security ή για σκέτο Antivirus το ESET NOD32 είναι πολύ καλά.
To BS Player δεν παίζει ακόμα σωστά στα Vista.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]