-
Για να βάλω φωτιά στο αμάξι μου, ποιο είναι το καλύτερο υλικό;
Ποιο θα κάνει την καλύτερη καύση; Ποιο είναι πιο αποτελεσματικό και γρήγορο;Ευχαριστώ
-
Λευκός φώσφορος.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Στο Praktiker θα βρω;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Για να βάλω φωτιά στο αμάξι μου, ποιο είναι το καλύτερο υλικό;
Ποιο θα κάνει την καλύτερη καύση; Ποιο είναι πιο αποτελεσματικό και γρήγορο;Ευχαριστώ
Πες μας και τι έπαθες!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λευκός φώσφορος.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Φωσφόρος σύντροφε!!!
-
Έχω γράψει και στο Seat thread (sub forum).
Εχθές με άφησε πάλι στο ίδιο ακριβώς σημείο, με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες (έπειτα απο πολύ βροχή) όπως και τις προάλλες.
Τότε πιστέψαμε οτι ήταν αντλία βενζίνη, όπου και την άλλαξα με καινούρια (150€).
Εχθές έκανε ακριβώς τα ίδια (ενώ άκουγα την αντλία να δείνει κανονικά. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εχθές με άφησε πάλι στο ίδιο ακριβώς σημείο, με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες (έπειτα απο πολύ βροχή) όπως και τις προάλλες.
Τότε πιστέψαμε οτι ήταν αντλία βενζίνη, όπου και την άλλαξα με καινούρια (150€).
Εχθές έκανε ακριβώς τα ίδια (ενώ άκουγα την αντλία να δείνει κανονικά.Πάθαινε κάτι τέτοια και η κουμπάρα μου με ένα φολκσβαγκενοειδές και τελικά ήταν ένας πολλαπλασιαστής ΚΑΙ ένα μπεκάκι. Έτσι της είπανε τουλάχιστον!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εχθές έκανε ακριβώς τα ίδια (ενώ άκουγα την αντλία να δείνει κανονικά.Διαλεξε αλλο δρομο,ειναι απλό!!!!!
αισθητηρας στροφάλου;
-
Προσωπικα θα το ποτιζα μεσα με πετρελαιο, και απ'εξω με βενζινη. Το εχεις ποτισμενο μεσα με πετρελαιο, πετας ενα σπιρτο, και ολο και κατι θα αναψει και το αφηνεις μεχρι να ζεσταθει το πετρελαιο. Μετα πας εξω με την ησυχια σου (και το τσιγαρο σου φυσικα ) το ποτιζεις με βενζινη, αραζεις, αναβεις και δευτερο τσιγαρο αν τελειωσε το πρωτο και job done!
-
Monopoint είναι το δικό μου (ηλεκτονικά ελεγχόμενο καρμπυρατερ )
Σύνολο το ίδιο πρόβλημα το είχα 3 φορές:
Πρώτη: Όταν καθάριζα απο φύλλα, χώμα, πευκοβελόνες τον καθρέπτη του αυτοκινήτου.
Εκεί θεώρησα οτι κάπου είχε πάει νερό απο το πλύσημο (καθώς έβγαλα μια σακούλα χώμα).
Δεύτερη: Την προηγούμενη Κυριακή απο την Κυριακή του Πάσχα.
Εκεί πιστέψαμε (εγώ-ο υπεύθυνος της οδικής που ήρθε με το κινητό συνεργείο, πριν τον γερανό και το συνεργείο που το πήγα, οτι ήταν αντλία) όπου και αλλάχτηκε.
Τρίτη: Εχθές.
Με έβαλε σε σκέψεις για υγρασία κτλ... -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εχθές με άφησε πάλι στο ίδιο ακριβώς σημείο, με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες (έπειτα απο πολύ βροχή) όπως και τις προάλλες.Να αποφευγεις εκεινο το συγκεκριμενο σημειο, ΕΙΔΙΚΑ οταν βρεχει !!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αισθητηρας στροφάλου;Έχει τέτοιο πράμα τόσο παλιό αμάξι;
(93 μοντέλο είναι βασικά και η μόνη διαφορά που έχουν πέρα απο τους προφυλακτήρες ειναι η LCD οθονούλα για τα χιλιόμετρα). -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Εχθές με άφησε πάλι στο ίδιο ακριβώς σημείο, με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες (έπειτα απο πολύ βροχή) όπως και τις προάλλες.Να αποφευγεις εκεινο το συγκεκριμενο σημειο, ΕΙΔΙΚΑ οταν βρεχει !!!
Άλλος Bill33 απο εδώ
Ο εναλλακτικός δρομος είναι μέσο Πεντέλης.
Αφενός για σκέψου στις στροφές να μείνω απο φρένα (σβηστό μοτέρ = ενα καλό φρενάρισμα).
Αφετέρου ποιος απο εσάς θα έρθει να με μαζέψει μετά απο εκεί; -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Άλλος Bill33 απο εδώ
Ο εναλλακτικός δρομος είναι μέσο Πεντέλης.
Αφενός για σκέψου στις στροφές να μείνω απο φρένα (σβηστό μοτέρ = ενα καλό φρενάρισμα).
Αφετέρου ποιος απο εσάς θα έρθει να με μαζέψει μετά απο εκεί;Εγω φιλαρακι αδυνατώ να έρθω,το βράδυ σαλπάρω για νότια,πολύ νότια
-
Πόσο νότια δλδς;
-
Εν τω μεταξύ, ο Κυριάκος είπε για τον διανομέα μην έχει πάρει υγρασία... αλλά εκεί που είναι τώρα που το σκέφτομαι, ειναι κομματάκι δύσκολο, γιατί είναι οριζόντιος και καλλημένος.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εν τω μεταξύ, ο Κυριάκος είπε για τον διανομέα μην έχει πάρει υγρασία... αλλά εκεί που είναι τώρα που το σκέφτομαι, ειναι κομματάκι δύσκολο, γιατί είναι οριζόντιος και καλλημένος.Λύστον (όχι τον Κυριάκο, το διανομέα ) και καθάρισε τις επαφές του (και του ράουλου). Καθάρισε επίσης και τις επαφές στα μπουζοκαλώδια. Και έλεγξέ τα όλα καλά για τυχόν σπασιματάκια, ραγισματάκια κλπ. Αν θες να κάνεις δοκιμή, πάρε ένα σπρέι νερού και ρίξε σε διάφορα σημεία να δεις αν αρχίζει να ρετάρει ή αν σβήνει.
-
Το λάστχο θα πάρω και θα το κάνω
Και σήμερα τελικά έχω ενα σορό δουλειές... αυριο θα το πιάσω στα χέρια μου...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το λάστχο θα πάρω και θα το κάνωΚαι σήμερα τελικά έχω ενα σορό δουλειές... αυριο θα το πιάσω στα χέρια μου...
Καλό για χιούμορ, αλλά με το λάστιχο δεν θα καταλάβεις. Θα το πνίξεις απλώς, θα σβήσει σχεδόν σίγουρα και θα νομίζεις ότι βρήκες το πρόβλημα. Ψέκασε λίγο λίγο για να μπορέσεις να εντοπίσεις και να γίνει η δουλειά σου τελικά.
-
Εδώ βλέπουμε το μοτέρ, όπου τα πάντα ειναι καλλημένα και δεν έχει απο κάποιο μέρος να περάσει νερό.
Εδώ βλέπουμε κάτι που δεν ξέρω τι ειναι (ο εγκέφαλος;!) που είναι πίσω απο τον καθρέπτη, πάνω απο την αριστερή υδρορροή.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........