-
L200 πρόβλημα.
Πλησιάζοντας και επιβραδύνοντας σε φανάρι άκουσα ένα μεγάλο μπαμ κάπου από κάτω από το αμάξι. Όταν ξεκίνησα άκουγα σα να σέρνω τενεκαδάκια, σα να κρέμεται κάποιο σύρμα και να ακουμπάει στο δρόμο. Το φορτηγάκι πάει κανονικά στο δρόμο, το τιμόνι είναι μια χαρά. Τί μπορεί να είναι ξέρει κανείς? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
L200 πρόβλημα.
Πλησιάζοντας και επιβραδύνοντας σε φανάρι άκουσα ένα μεγάλο μπαμ κάπου από κάτω από το αμάξι. Όταν ξεκίνησα άκουγα σα να σέρνω τενεκαδάκια, σα να κρέμεται κάποιο σύρμα και να ακουμπάει στο δρόμο. Το φορτηγάκι πάει κανονικά στο δρόμο, το τιμόνι είναι μια χαρά. Τί μπορεί να είναι ξέρει κανείς?Eσκυψες να δεις μην εχει κρεμασει τιποτα;Εξατμιση;
-
L200 πρόβλημα.
Πλησιάζοντας και επιβραδύνοντας σε φανάρι άκουσα ένα μεγάλο μπαμ κάπου από κάτω από το αμάξι. Όταν ξεκίνησα άκουγα σα να σέρνω τενεκαδάκια, σα να κρέμεται κάποιο σύρμα και να ακουμπάει στο δρόμο. Το φορτηγάκι πάει κανονικά στο δρόμο, το τιμόνι είναι μια χαρά. Τί μπορεί να είναι ξέρει κανείς?ετσι εκανε το fiat tipo ενος φιλου οταν 'σκορπισε' το ταμπουρο...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
L200 πρόβλημα.
Πλησιάζοντας και επιβραδύνοντας σε φανάρι άκουσα ένα μεγάλο μπαμ κάπου από κάτω από το αμάξι. Όταν ξεκίνησα άκουγα σα να σέρνω τενεκαδάκια, σα να κρέμεται κάποιο σύρμα και να ακουμπάει στο δρόμο. Το φορτηγάκι πάει κανονικά στο δρόμο, το τιμόνι είναι μια χαρά. Τί μπορεί να είναι ξέρει κανείς?Eσκυψες να δεις μην εχει κρεμασει τιποτα;Εξατμιση;
Αυτό έγινε προχθές το βράδυ και μέχρι τώρα δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το θέμα. Την ώρα που πατούσα το ποστ λέω απο μέσα μου
'Ρε συ μέρα μεσημέρι είναι τράβα κοίταξε από κάτω να δείς τί γίνεται'
Πήγα λοιπόν.
Τις προάλλες είχα ανέβει σε ένα λόφο - αλλά όχι από κανονικό δρόμο, μέσα από χωράφια και λιόφυτα. Για να γίνει αυτό έπρεπε να χρησιμοποιήσω την τετρακίνηση, το διαφορικό μέχρι και το r/d lock. Αυτό το μπαμ που άκουσα ήταν ένα κομμάτι σκοινί που είχε τυλιχτεί γύρω από το διαφορικό στο πίσω μέρος. Έσκασε λοιπόν το σκοινί και άκουσα το θόρυβο αυτό. Το έκοψα με ένα μαχαίρι - γιατί με το χέρι δεν έβγαινε με τίποτα - και όλα καλά. Το πήγα και μια βόλτα πριν λίγο, όλα δουλεύουν ρολόι. -
L200 πρόβλημα.
Αυτό έγινε προχθές το βράδυ και μέχρι τώρα δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το θέμα. Την ώρα που πατούσα το ποστ λέω απο μέσα μου
'Ρε συ μέρα μεσημέρι είναι τράβα κοίταξε από κάτω να δείς τί γίνεται'
Πήγα λοιπόν.
Τις προάλλες είχα ανέβει σε ένα λόφο - αλλά όχι από κανονικό δρόμο, μέσα από χωράφια και λιόφυτα. Για να γίνει αυτό έπρεπε να χρησιμοποιήσω την τετρακίνηση, το διαφορικό μέχρι και το r/d lock. Αυτό το μπαμ που άκουσα ήταν ένα κομμάτι σκοινί που είχε τυλιχτεί γύρω από το διαφορικό στο πίσω μέρος. Έσκασε λοιπόν το σκοινί και άκουσα το θόρυβο αυτό. Το έκοψα με ένα μαχαίρι - γιατί με το χέρι δεν έβγαινε με τίποτα - και όλα καλά. Το πήγα και μια βόλτα πριν λίγο, όλα δουλεύουν ρολόι. -
L200 πρόβλημα.
;Αυτό το μπαμ που άκουσα ήταν ένα κομμάτι σκοινί που είχε τυλιχτεί γύρω από το διαφορικό στο πίσω μέρος. Έσκασε λοιπόν το σκοινί και άκουσα το θόρυβο αυτό. Το έκοψα με ένα μαχαίρι - γιατί με το χέρι δεν έβγαινε με τίποτα - και όλα καλά. Το πήγα και μια βόλτα πριν λίγο, όλα δουλεύουν ρολόι.
ε ρε τι μου θυμησες,...
εγω ειχα πατησει σανιδακι 1χ1 εκατοστο με καρφι και οταν γυριζε η ροδα εκανε εναν θορυβο, σε καθε στροφη της ροδας που χτυπαγε στην ασφαλτο...μεχρι να το παρω χαμπαρι ακουγοταν οπως τα ποδηλατα που τους βαζαμε μανταλακι με χαρτονι στην πισω ροδα...οσο παταγα γκαζι τοσο πιο πυκνος ο θορυβος. Ηταν τελειοσ ο ηχος...μοναδικος, πολυ καλυτερος απο τα χαλικια που σφηνωνουν στα λαστιχα. Σε Μαζντα Β2600 -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
μιλαω γενικα για το πως μπορει να γινει...συν οτι πιστευω τα καλοκαιρια θα βοηθαγε να αναβει καποιος τη μικρη σκαλα μονιμα...ειδικα μεσα στην πολη...
Aν εχεις ανοιξει ac τοτε το βεντιλατερ δουλευει συνεχεια.
Αυτό συνέβαινε τότε που το κλιματιστικό το βάζαμε μετά.
Σήμερα υπάρχει περίπτωση ορισμένα να μην πάρει αμέσως. Όπως και αλλά αδύναμα, όταν αισθανθούν την μπαταρία να πέφτει, (σε traffic ) κλίνουν σχεδόν όλο το σύστημα. Όπως και άλλα όταν ο συμπιεστής εξετέλεσε τον προορισμό του κλείνουν και το βεντιλατέρ.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
μιλαω γενικα για το πως μπορει να γινει...συν οτι πιστευω τα καλοκαιρια θα βοηθαγε να αναβει καποιος τη μικρη σκαλα μονιμα...ειδικα μεσα στην πολη...
Aν εχεις ανοιξει ac τοτε το βεντιλατερ δουλευει συνεχεια.
Αυτό συνέβαινε τότε που το κλιματιστικό το βάζαμε μετά.
Σήμερα υπάρχει περίπτωση ορισμένα να μην πάρει αμέσως. Όπως και αλλά αδύναμα, όταν αισθανθούν την μπαταρία να πέφτει, (σε traffic ) κλίνουν σχεδόν όλο το σύστημα. Όπως και άλλα όταν ο συμπιεστής εξετέλεσε τον προορισμό του κλείνουν και το βεντιλατέρ.
Α.Σε αυτα που ξερω το ac ειναι εργοστασιακο και μετα απο ελαχιστα λεπτα λειτουργειας του ac αναβε το βεντιλατερ και μαλιστα στην 2η σκαλα.Οταν ο συμπιεστης δεν δουλευει το ψυγειο του ac δεν ζεσταίνεται οποτε ειναι λογικο να κοβει και το βεντιλατερ.
-
A.
-
πολυ φοβαμε οτι δεν την γλυτωσαμε τη φλαντζα...εβγαλα τα μπουζι και ειχαν σταλες απο νερα επανω τους
αν περασαν οντως νερα μεσα η φλαντζα χαιρετισε να υποθεσω
-
θελω τη γνωμη σας..
ηρθε η ωρα της αλλαγης ιμαντα και μιας και εχω ξεπερασει τα 60,000 που λεει το manual αλλα και τα 5 χρονια επισης,πρεπει να γινει για να μη παρω κανα μοτερ στο χερι..
αυτο που θελω να ρωτησω αφορα στην επιλογη του ιμαντα..
βρισκω σε παρομοια τιμη
*4χ ρουλεμαν ΙΝΑ+2 ιμαντες GATES
*set χρονισμου contitech (το οποιο πληροφορηθηκα οτι ηταν το εργοστασιακο)
κινητηρας ΒΒΖ
ευχαριστω -
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
πολυ φοβαμε οτι δεν την γλυτωσαμε τη φλαντζα...εβγαλα τα μπουζι και ειχαν σταλες απο νερα επανω τουςαν περασαν οντως νερα μεσα η φλαντζα χαιρετισε να υποθεσω
Τα έβγαλες κρύα?. Είχαν όλα στάλες?. Πρεσάρισε το ψυγείο. Άνοιξε την τάπα, βάλτο εμπρός και βαλε κάποιον να το σβήσει. Εάν δεις έναν παφλασμό, την έκατσες……
Α. -
Ο χρήστης Giorgos20 έγραψε:
θελω τη γνωμη σας..
ηρθε η ωρα της αλλαγης ιμαντα και μιας και εχω ξεπερασει τα 60,000 που λεει το manual αλλα και τα 5 χρονια επισης,πρεπει να γινει για να μη παρω κανα μοτερ στο χερι..
αυτο που θελω να ρωτησω αφορα στην επιλογη του ιμαντα..
βρισκω σε παρομοια τιμη
*4χ ρουλεμαν ΙΝΑ+2 ιμαντες GATES
*set χρονισμου contitech (το οποιο πληροφορηθηκα οτι ηταν το εργοστασιακο)
κινητηρας ΒΒΖ
ευχαριστω
Μάρκα μοντέλο χρονολογία, και ολόκληρο τον αριθμό της μηχανής….. η καφετζού μου είναι ακόμη διακοπές!!!!!!.......
Α. -
εχω την εντυπωση πως απο τοτε που αλλαξα εξατμιση το αμαξι καιει πολυ περισσοτερο και παει πολυ χειροτερα.
καπου που ρωτησα μου πε οτι εχασε συμπιεση πιθανοτατα.τι σκατα? -
πολυ φοβαμε οτι δεν την γλυτωσαμε τη φλαντζα...εβγαλα τα μπουζι και ειχαν σταλες απο νερα επανω τους
Τα έβγαλες κρύα?. Είχαν όλα στάλες?. Πρεσάρισε το ψυγείο. Άνοιξε την τάπα, βάλτο εμπρός και βαλε κάποιον να το σβήσει. Εάν δεις έναν παφλασμό, την έκατσες……
Α.ναι τα εβγαλα κρυα...σταλες ειχαν το 1ο και το 4ο ( εντωπωση ομως μου εκανε το το πρωτο ηταν καταμαυρο και τα αλλα 3 ασπρα, γιατι να εχει ανομοια καυση ?? )
περιμενω θερμοστατη τη δευτερα να πρεσαρω το ψυγειο να το βαλω προς να δω τι θα κανει...με βλεπω παλι για πλανισμα και ελεγχο για ριγμα αυτη τη φορα...
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
εχω την εντυπωση πως απο τοτε που αλλαξα εξατμιση το αμαξι καιει πολυ περισσοτερο και παει πολυ χειροτερα.
καπου που ρωτησα μου πε οτι εχασε συμπιεση πιθανοτατα.τι σκατα?
Μωρέεεεεεεεεε, πες μας τι εξάτμιση έβαλες!!!!!!....
Α. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
καπου που ρωτησα μου πε οτι εχασε συμπιεση πιθανοτατα.τι σκατα?Όταν λες εξάτμιση εννοείς το τελικό ετσι?
Sent from my U20i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
Α.ναι τα εβγαλα κρυα...σταλες ειχαν το 1ο και το 4ο ( εντωπωση ομως μου εκανε το το πρωτο ηταν καταμαυρο και τα αλλα 3 ασπρα, γιατι να εχει ανομοια καυση ?? )
περιμενω θερμοστατη τη δευτερα να πρεσαρω το ψυγειο να το βαλω προς να δω τι θα κανει...με βλεπω παλι για πλανισμα και ελεγχο για ριγμα αυτη τη φορα...
Τα άσπρα σημαίνει νερό. Το μαύρο λαδί ή και τροφοδοσία ή και τίποτα.
Πλάνισμα πάλη?. Πόσα χιλιόμετρα συνολικά, και πόσα από το προηγούμενο πλάνισμα?. Και τα ξανά λέμε…..
Α. -
Ο χρήστης black92s έγραψε:
καπου που ρωτησα μου πε οτι εχασε συμπιεση πιθανοτατα.τι σκατα?Όταν λες εξάτμιση εννοείς το τελικό ετσι?
Sent from my U20i using Tapatalk 2
ο εξατμισας μου αλλαξε το τελικο και μου βγαλε το μεσαιο!
και κανει τρελλο θορυβο τωρα μου παιρνει τα αυτια και αναγκαστικα εβαλα τον σιγαστηρα στο τελικο.σκατα δηλαδη
-
Τα άσπρα σημαίνει νερό. Το μαύρο λαδί ή και τροφοδοσία ή και τίποτα.
Πλάνισμα πάλη?. Πόσα χιλιόμετρα συνολικά, και πόσα από το προηγούμενο πλάνισμα?. Και τα ξανά λέμε…..
Α.δεν ειναι ασπρα επειδη ξεπλύθηκαν ειναι ασπρα απο θεμα μειγματος...παντα ασπρα ηταν τοσα χρονια για αυτο το ενα το μαυρο με παραξενεψε...
110.000 χιλιομετρα και 5000 χιλιομετρα απο το προηγουμενο πλανισμα
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........