-
Αυτό ακριβώς έδειξα πιο πίσω.
-
Καλησπερα , ηθελα να ρωτησω το εξης για το corsa diesel , παρατηρω οτι πολυ συχνα μου κανει θορυβο στο καπο σαν να ψυχει κατι στον κινητηρα !! και κατα το διαστημα που το κανει αυτο εχω στιγμιαια καταναλωση σταματημενος 0.8 λτ !!! , μου απενεργοποιει και το start stop απο μονο του , αυτος ο θορυβος στο καπο τι ειναι ακριβως μηπως ξερει κανεις ? εχει σχεση με μπαταρια μηπως η με θερμοκρασια περιβαλλοντος που το προκαλουν αυτο ??
-
Ο χρήστης sakk έγραψε:
Καλησπερα , ηθελα να ρωτησω το εξης για το corsa diesel , παρατηρω οτι πολυ συχνα μου κανει θορυβο στο καπο σαν να ψυχει κατι στον κινητηρα !! και κατα το διαστημα που το κανει αυτο εχω στιγμιαια καταναλωση σταματημενος 0.8 λτ !!! , μου απενεργοποιει και το start stop απο μονο του , αυτος ο θορυβος στο καπο τι ειναι ακριβως μηπως ξερει κανεις ? εχει σχεση με μπαταρια μηπως η με θερμοκρασια περιβαλλοντος που το προκαλουν αυτο ??Βεντιλατερ;
-
Εξηγησε μου λιγο Bill γιατι ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα .
-
Ο χρήστης sakk έγραψε:
Εξηγησε μου λιγο Bill γιατι ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα .Ο ανεμιστηρας που τραβαει αερα για να κρυωνει το ψυγειο του αυτοκινητου.Αναβει οταν ξεπερασει καποια θερμοκρασια το ψυκτικο υγρο και οταν πεσει στα επιθυμητα ορια σβηνει.
-
Μηπως εχει σχεση με την θερμοκρασια που ειναι υψηλη ? αλλα ειναι λογικο μετα απο 5 λεπτα εκκινησης του αυτοκινητου το πρωι να παιρνει το βεντιλατερ μπροστα απο μονο του ???
-
Ο χρήστης sakk έγραψε:
Μηπως εχει σχεση με την θερμοκρασια που ειναι υψηλη ? αλλα ειναι λογικο μετα απο 5 λεπτα εκκινησης του αυτοκινητου το πρωι να παιρνει το βεντιλατερ μπροστα απο μονο του ???αναβεις και το αιρκοντισιον;Τοτε ειναι φυσιολογικο.
-
Οχι , τιποτα , με κρυα μηχανη το πρωι μετα απο 5 λεπτα ξεκιναει , κ η καταναλωση στα υψη , μηπως η εξωτερικη θερμοκρασια επηρεαζει την θερμοκρασια του θερμοστατη ?
-
Θελει αλλαγη θερμοστατη ? η μπαταρια ειναι χαμηλη ? Τι απο αυτα μπορει να συμβαινει και ξεκιναει το βεντιλατερ καθε πρωι σαν τρελο
-
Μου είχε χαλαρώσει και κρεμόταν το πορτάκι που έχει η ποδιά για την τάπα του λαδιού. Με πάνω από 30-40 χλμ ο αέρας το σήκωνε και δεν ακουγότανε (ευτυχώς είχε τη σωστή φορά). Καθώς όμως πλησίαζα τα διόδια και άνοιγα παράθυρο για να πληρώσω ακούω κάτι να γκρατζουνάει. Ο κινητήρας, κιβώτιο, φρένα όλα καλά και μόλις γκαζώσω σταματάει.... μυστήριο. Μετά τα επόμενα διόδια που το ξαναάκουσα σταμάτησα και άρχισα να ψάχνομαι... και το είδα να κρέμεται αλλά δεν το έφτανα. Σταμάτησα στο επόμενο βενζινάδικο μου το σηκώσαν και το το έσφιξα....
Ολόκληρη ποδιά με 2 μικρές βάσεις μου κλέψαν μάλλον σε πάρκινγκ φυλασσόμενο υποτίθεται αεροδρομίου... αν δεν ήταν και οι βάσεις θα έλεγα ότι είτε την πήρε ο αέρας είτε την είχε ξεχάσει το συνεργείο αλλά και τις βάσεις;; Έτυχε την ίδια μέρα να ανοίξω να δω κάτι στον κινητήρα (νερό, λάδια) και ξαφνικά βλέπω το μωσαϊκό στο πάτωμα.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μου είχε χαλαρώσει και κρεμόταν το πορτάκι που έχει η ποδιά για την τάπα του λαδιού. Με πάνω από 30-40 χλμ ο αέρας το σήκωνε και δεν ακουγότανε (ευτυχώς είχε τη σωστή φορά). Καθώς όμως πλησίαζα τα διόδια και άνοιγα παράθυρο για να πληρώσω ακούω κάτι να γκρατζουνάει. Ο κινητήρας, κιβώτιο, φρένα όλα καλά και μόλις γκαζώσω σταματάει.... μυστήριο. Μετά τα επόμενα διόδια που το ξαναάκουσα σταμάτησα και άρχισα να ψάχνομαι... και το είδα να κρέμεται αλλά δεν το έφτανα. Σταμάτησα στο επόμενο βενζινάδικο μου το σηκώσαν και το το έσφιξα....
Ολόκληρη ποδιά με 2 μικρές βάσεις μου κλέψαν μάλλον σε πάρκινγκ φυλασσόμενο υποτίθεται αεροδρομίου... αν δεν ήταν και οι βάσεις θα έλεγα ότι είτε την πήρε ο αέρας είτε την είχε ξεχάσει το συνεργείο αλλά και τις βάσεις;; Έτυχε την ίδια μέρα να ανοίξω να δω κάτι στον κινητήρα (νερό, λάδια) και ξαφνικά βλέπω το μωσαϊκό στο πάτωμα....
Φόβου τους αλβανούς και τους κακούς μηχανικούς……
-
Ο χρήστης sakk έγραψε:
Θελει αλλαγη θερμοστατη ? η μπαταρια ειναι χαμηλη ? Τι απο αυτα μπορει να συμβαινει και ξεκιναει το βεντιλατερ καθε πρωι σαν τρελο
Πόσα χρόνια το έχεις φίλε?.
Ξέρεις πώς ελέγχουν νερά υγρά και λάδια?.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Πόσα χρόνια το έχεις φίλε?.
Ξέρεις πώς ελέγχουν νερά υγρά και λάδια?.
Α.Aγαπητέ Αntonis-team, ψάχνω να βρω το τηλέφωνο σου η το site σου, για να σε ρωτήσω για ένα τεχνικό θέμα, και δεν τα βρίσκω.
Μήπως θα μπορούσες να δώσεις το τηλ. σου, εδώ η με p.m.;
Ευχαριστώ πολύ.
-
Σήμερα το πρωί, μετα απο πολυ συντομη διαδρομή, αφού έσβησα το αυτοκινητο, ξαναγύρισα το κλειδι στο on για να σηκώσω το παράθυρο.
Ακούστηκε απο κάπου μπροστά ενας ήχος σαν γρήγορο πριόνισμα με μεταλλικη λιγο χροιά. Εκλεισα διακόπτη ξαναανοιξα, το ίδιο. με τα απο 2-3 φορές σηκωσα καπω και ο ηχος ακουγόταν ακουγόταν απο την περιοχή πίσω απο το αριστερό φαναρι.
Τελικα σταματησε και δεν το έκανε με τα με το ανοιξέ κλεισε διακόπτη.Ξερω οτι έχουν ηλεκτρικό ρυθμιστη απο το ταμπλώ, ενδέχεται να εχει παθει ψιλοπλακα το μοτερακι και να νομιζει οτι του πατάω κουμπί απο το ταμπλω??
-
Τι σημαινει η έκφραση 'να του αλλάξουμε τα μέταλλα' (προσοχή, όχι τα πέταλα)
-
Kουζινέτα κλπ.
-
Ευχαριστώ!
-
Λαμπάκια σαν τα παρακάτω πού στο καλό βρίσκουμε;
http://www.alliedelec.com/search/productdetail.aspx?sku=70216116
-
Αυριο το πρωί μπορώ να ρωτήσω και να σου πω
-
Είχα βρει στο Τζαβάρα, Φρατζή 82. Υπόψιν ότι σε κάποιες περιπτώσεις το λαμπάκι βγαίνει από το ντουϊ και αλλάζεται μόνο αυτό, ενώ σε άλλες αλλάζει μαζί με το ντουϊ του.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........