-
Φαντάζομαι ξέρετε το ανέκδοτο με τον Λαρισαίο που πάει στο μάστορα...
Κάπ' καπ απ δω κατ', κατ καν γκαπ γκαπ...
Ε μια απ τα ίδια: Φρενάρω και ακούω συχνά ένα γκαπ στον αριστερό τροχό. Κάτι σα μπαράκι αλλά δε το χω εντοπίσει ακόμη. Κάνει κι όταν στρίδω τον τροχό, κυρίως προς τα δεξιά και κυρίως όταν είμαι εν στάσει...
Το πήγα στο γιατρο, το σηκώσαμε, κοιτάξαμε, τσεκάραμε ,τίποτα παράξενο. Το πηγαμε βόλτα, τίποτα. Κανένας θόρυβος
Ιδέες;;
-
top-mount;
-
Λες ε;;
Πολύ πιθανό γαμώ τα μπιλστάιν μου... -
Kίτρινα;
-
ναι...
τα σπριντ...και πριν απ αυτά είχα τα...
χοντρομπούκαλα...
-
Χμμμμ... Τοπ μάουντ έχεις αλλάξει ποτέ;
-
όταν έβαλα τα χοντρά έβαλα καινούγια τοπ μάουντ.
Αλλά μετά που τα ξήλωσα (δεν έκαναν πολλά χλμ απλά εντάξει έπεσε η πέτρα απ τα νεφρά και δεν τα χρειαζόμουν άλλο! )άφησα τα ίδια...Λες;;;
Άντε να πεταχτώ αύριο για έναν έλεγχο
-
Αν έχουν φάει ζόρι ναι... Ειδικά τα ρουλεμάν, έτσι πως τα είδα στο δικό μου, αν μπορούσα θα τα άλλαζα κάθε 30k.
-
ζόρι;;
α μπα..σκέψου οτι μέσα σε 20κ έφαγα όλα τα σινεμπλόκ!
Το ζορίζω λίγο παραπάνω...Όχι ρε δε το παίζω γρήγορος!! απλά προσπαθώ να γίνω! και την πληρώνει ο πεζαίος
-
Tσέκαρέ το όταν μπορέσεις... Έχεις αλλάξει μήπως ελατήρια στα γόνατα μπροστά;
-
ναι.. eibach 3ποντα έχω βάλει
τι έχω γιατρέ;;Θέλω όλη την αλήθεια!
-
Και εγώ αυτά έχω, μην μασάς... Κοίτα, κάπου είχα διαβάσει για κάποιον ότι άκουγε κάτι μπροστά, και ήταν από τις σπείρες των ελατηρίων. Τα ελατήρια έχουν μια επίστρωση λαστιχένια στις κάτω σπείρες, οπότε το θεωρώ απίθανο μάλλον...
-
αυτό δε το χω ξανακούσει αλλά λογικά θα μου το κανε απ την αρχή - όχι τώρα που κι εγώ δε ξέρω πόσα χλμ έχω κάνει με τα ελατήρια
περιμένω να το κάνει πιο έντονο και να το ξαναπάω. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι οτι το κάνει στα σχετικά απότομα φρεναρίσματα
-
Eβαλε πολυ νερο το πισω φαναρι μου..
αλλα δεν καηκε η λαμπα..
μεσα εχει λιμνουλα...
λετε να το βγαλω να το αδειασω και μετα με τι να το στεγανοποιησω αφου βρω που χανει? -
Σιλικονη;
Να ξερεις οτι θα θολωσει το φως.
Το δικο μου το πισω ειναι ραγισμενο, για να το δεις πρεπει να το κοιταξεις απο πολυ κοντα και για ωρα, αλλα οταν παταω φρενο το ραγισμενο δεν φωτιζει το ιδιο δυνατα οσο το αλλο. -
σιλικονη σκεφτομουν.
θα το εγραφα κιολλας
σταματησε να παιρνει νερα εσενα μετα? -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Eβαλε πολυ νερο το πισω φαναρι μου..
αλλα δεν καηκε η λαμπα..
μεσα εχει λιμνουλα...
λετε να το βγαλω να το αδειασω και μετα με τι να το στεγανοποιησω αφου βρω που χανει?Εναλλακτικα μπορεις να βαλεις ενα ψαρακι μεσα!!
Βγαλτο ,γεμισε το νερο απο την βρυση να δεις απο μπαζει, στεγνωσε το,καθαρισε το εσωτερικα αν γινεται,ριξε σπραιη επαφων στα ντουί και βαλε σιλικονη στην τρυπα.Αλλαξε και λαμπες επι της ευκαιριας.
-
Ρίξε και ένα βαψιματάκι με μαύρο, να γίνει και ζμπορτινγκ να 'ουμ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρίξε και ένα βαψιματάκι με μαύρο, να γίνει και ζμπορτινγκ να 'ουμ.Οχι μαυρο,φυμε!!
-
Πάρε καινούριο πλαστικό και καινούριο λάστιχο. Αλλιώς άνοιξε μια μικρή τρύπα να φεύγει το νερό.
Δεν πρόκειται με σιλικόνη να σταματήσει να μπαίνει νερό, τουλάχιστον ας φεύγει το νερό (και να μπαίνει σκόνη)
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........