-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αυτο ειναι το θεμα για τη Γ'Εθνικη αντερκαβερ; Αϊντε Φωκικαρα!!!Κωλοφαρδοι!
Ειμαστε ανωτεροι και το ξερετε εκει κατω! -
Αυτό το τοπικό το άνοιξα εγώ και γράφουμε μόνο για την Παναχαική.
-
Λουκέτο δεν θα πέσει;
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αυτο ειναι το θεμα για τη Γ'Εθνικη αντερκαβερ; Αϊντε Φωκικαρα!!!
Κωλοφαρδοι!
Ειμαστε ανωτεροι και το ξερετε εκει κατω!Eκει-εκει στη Δ' εθνικη Μπρης! Ο Μαραντονα της Αμφισσας
-
Άσε greo ο Μπρης είναι Πυργιώτης.
Δικός μας σας ξελασπώνει. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κωλοφαρδοι!
Ειμαστε ανωτεροι και το ξερετε εκει κατω!Eκει-εκει στη Δ' εθνικη Μπρης! Ο Μαραντονα της Αμφισσας :quote]
Μαζι σου!
-
Σκόντα Ξάνθη ομάδα κανόνιιιι, δε φοβάσαι ομάααδα καμιάάάά΄... Ο άλλος ποιος είναι ? 2 είμαστε!!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αυτο ειναι το θεμα για τη Γ'Εθνικη αντερκαβερ;Δοξάρα ολέ
-
Κωλοφαρδοι!
Ειμαστε ανωτεροι και το ξερετε εκει κατω!Eκει-εκει στη Δ' εθνικη Μπρης! Ο Μαραντονα της Αμφισσας
Μαζι σου!
Mαζι μου; Δεν πιστευω Εσωθη η ομας πανηγυρικα χθες. Αν θετε ομως κατασκοπεια για τις μεταφραφες του Κεχαγια Σιγδιτσας, πες μου να μαθω τωρα που θα παω για το Πασχα. Εχετε να δωσετε ντερμπαρες με το Μπιρμπι και το Βελουχι
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κωλοφαρδοι!
Μαζι σου!
Mαζι μου; Δεν πιστευω Εσωθη η ομας πανηγυρικα χθες. Αν θετε ομως κατασκοπεια για τις μεταφραφες του Κεχαγια Σιγδιτσας, πες μου να μαθω τωρα που θα παω για το Πασχα. Εχετε να δωσετε ντερμπαρες με το Μπιρμπι και το Βελουχι
Εσεις με ποιον θα δωσετε ?
Αναψτε και καμμια λαμπαδα λεω εγω στο Θεο χρονιαρες μερες! -
Δοξαρα πρωταθλημααααα
Πατρινοφερνω
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Δοξαρα πρωταθλημαααααΠατρινοφερνω
Φανταζεσαι να παιξουμε μπαραζ με την Παναχαικη?
Χαμος,απλα χαμος!
ΠΑΝΑΙ VS ΠΑΝΑ σημειωσατε 1 ΔΑΓΚΩΤΟ! -
coupeas 1000 συγνωμην Μπερδεψα το Βραχωρι με το Ζτουν' και νομισα οτι ησουν απο τους πρωην Κουγιοπληκτους
Αντε μη θυμηθω που χασατε απο την Πρεβεζα και μας βαλατε σε μπελαδες στα καλα καθουμενα
-
Φανταζεσαι να παιξουμε μπαραζ με την Παναχαικη?
Χαμος,απλα χαμος!Οταν λες 'παιξουμε' ;
Η Δοξα ανεβαινει , νόου μπαραζ καρντια μου
-
Το χωριο της γυναικας μου παντως (Προσοτσανη), σας ειχε ριξει ενα τριμπαλο περσι. Ας ειναι καλα ο Ολυμπιακος Βολου με τις 5 ομαδες του, αλλιως εκδρομες στην Πετρουσα θα ειχαμε φετος. BTW ο πεθερος μου ειναι βετερανος της Δοξας
-
Ναι, τωρα ουτε το Χρυσο δεν πηρε .
Φετος ειναι καλα , σε οσους εντος εδρας πηγα παιζαν τα παιδια !
Με τα αναλογα αποτελεσματα. -
Μου φαινεται οτι δεν καιγονται να ξανανεβουν. Δεν παιρνω και ορκο βεβαια.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ναι, τωρα ουτε το Χρυσο δεν πηρε .Φετος ειναι καλα , σε οσους εντος εδρας πηγα παιζαν τα παιδια !
Με τα αναλογα αποτελεσματα.Στο γήπεδο έχει γίνει κανά έργο ή είναι όπως ήταν την προηγούμενη δεκαετία; (για το πέταλο πιο πολύ).
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Στο γήπεδο έχει γίνει κανά έργο ή είναι όπως ήταν την προηγούμενη δεκαετία; (για το πέταλο πιο πολύ).
Εχουν γινει εργασιες. Χορτο + θεσεις (οχι παντου) .
Οι κερκιδες ειναι οι ιδιες . Το αχτιστο στα δεξια κλπ.
Χρειαζεται κι αλλο . Με τον Παναιτωλικο το γεμισαμε . Εκτος καποιες κενες στην θυρα 1 για τους φιλοξενουμενους. -
ακόμα δεν έχουν φτιάξει την κερκίδα δίπλα από τα αποδυτήρια; Τι στο καλό;
Ποιάν ομάδα υποστηρίζετε;