-
Στα αποδυτηρια ειναι η 4 και η 5 που ειναι μια χαρα .
Περα απο κει δεν εχουν κανει (ειναι χτισμενο μονο)
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Φανταζεσαι να παιξουμε μπαραζ με την Παναχαικη?
Χαμος,απλα χαμος!
ΠΑΝΑΙ VS ΠΑΝΑ σημειωσατε 1 ΔΑΓΚΩΤΟ!Μην τυχόν και σε συναντήσω στο γήπεδο...
-
**Ανακοίνωση ΠΑΕ Παναχαϊκή **
**Προς
-
Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου
κ. Αναστάσιο Κανελλόπουλο
-
Αθλητικό Εισαγγελέα
κ. Σημιτζόγλου
3.Πρόεδρο της ΕΠΟ
κ. Σοφοκλή Πηλάβιο
4.Νομικό Σύμβουλο ΕΠΟ
κ. Θεόδωρο Κουρίδη
5.Πρόεδρο Β΄& Γ΄ Εθνικής
κ. Καλογιάννη Σπύρο
-
Εισαγγελέα Εφετών Πατρών
-
Εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου
-
Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άργους
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ, ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Όπως σας είναι γνωστό από προηγούμενες ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν με εκτενή τρόπο στα ΜΜΕ και απετέλεσαν δε πρωτοσέλιδα ολοσέλιδα δημοσιεύματα πολιτικών εφημερίδων της Πάτρας ( Πελοπόννησος – Ημέρα – Γνώμη – Αλλαγή κ.λ.π.) αλλά και όλων των πανελληνίως κυκλοφορουσων αθλητικών εφημερίδων , εγώ προσωπικά και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ έχουμε καταγγείλει παράνομες συμπεριφορές συγκεκριμένων προσώπων με το ονοματεπώνυμο τους όπως του πραγματικού ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Γιώργου Τσακογιαννη ( οι μετοχές της ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ είναι στα χέρια της συζύγου του ) προσώπου του οποίου έχει κατηγορηθεί για αδικήματα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως , εκβιασμών .οπλοφοριών και άλλων αλλά και συμπεριφορές προέδρων και προπονητών άλλων ΠΑΕ της Γ! εθνικής και συγκεκριμένα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΠΑΕ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΠΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ .
Συγκεκριμένα έχουμε καταγγείλει ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ & οι συνεργάτες του (προπονητές κ.λ.π.) αλλά και των ομάδων – ΠΑΕ που αναφέραμε ανωτέρω από τα Χριστούγεννα και μετά μεθοδεύουν τα αποτελέσματα των ομάδων τους με την ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ με τον πρωτοφανή τρόπο να μην χρησιμοποιούν είτε με το πρόσχημα της τιμωρίας λόγω καρτών είτε με το πρόσχημα ανύπαρκτων τραυματισμών τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στα παιχνίδια της συγκεκριμένης ΠΑΕ που ο ιδιοκτήτης είναι η συγκεκριμένη προσωπικότητα που αναφέρεται ανωτέρω.Αποτέλεσμα αυτής της παράνομης συμπεριφοράς η οποία αλλοίωσε και πρόκειται να αλλοιώσει όλα τα αποτελέσματα όλων των ομάδων που αντιμετώπισε και αυτών που θα αντιμετωπίσει η ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ η οποία τον πρώτο γύρο με ευκολότερους αντίπαλους είχε 5 ήττες , αρκετές ισοπαλίες & λιγότερες νίκες έχοντας αλλάξει 4-5 προπονητές στον β! γύρο να έχει μεταβληθεί με έναν παροπλισμένο προπονητή και με μέτριους ποδοσφαιριστές σε αήττητη ομάδα και να θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Όλα τα ΜΜΕ αλλά και όλοι οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Γ! Εθνικής
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ
ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ.
Εν αντίθεση με την δική μας ομάδα με έλληνες & αλλοδαπούς διεθνείς ποδοσφαιριστές , με οικονομική ευρωστία αλλά και με έντιμες ποδοσφαιρικές συμπεριφορές να θεωρείτε αουτσάιντερ.
Το αξιοσημείωτο γεγονός είναι οι ίδιες ΠΑΕ που εξαφανίζουν πριν από τους αγώνες της Ηλιοπουλης τους καλύτερους ποδοσφαιριστές τους , κάνουν τα πάντα και τους πριμοδοτούν όπως δημοσιοποιείτε για να μας κερδίσουν στα δικά μας παιχνίδια λες και εκτελούν εντολές του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ηλιούπολης & των συνεργατών του.
Σήμερα θέλουμε να καταγγείλουμε την τελική εξέλιξη αυτής της χρονιάς παρανομίας.
Όπως σας είναι γνωστό ο συνιδιοκτήτης και αναπληρωτής Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Αλέξης Κουγιάς μετά τον αγώνα με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
δήλωσε ότι ο ιδιοκτήτης & πρόεδρος αυτής Ιωσήφ Μερτυρης του είχε κάνει γνωστό ότι ο διαιτητής κ. Χρήστου και οι βοηθοί του θα κατακρεουργήσουν την Παναχαϊκή & αν ο Αλέξης Κουγιας δεν καταβάλλει το πόσο των 70000,00€ ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας του θα αντιμετώπιζαν με λυσσώδη τρόπο την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ αλλά και θα έδιναν το μεταξύ τους παιχνίδι στην ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ αφού σε αυτή έδιναν 80000,00€.
Επί αυτής της καταγγελίας διεξάγεται ερευνά από την τακτική & αθλητική δικαιοσύνη.
Σήμερα ήρθε η δικαίωση της καταγγελίας του κ.Κουγια μέσω της πληροφορίας από τον αθλητικό τύπο ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ακολούθησε την ίδια τακτική όπως οι προηγούμενες ΠΑΕ προς την ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ( ΑΙΓΑΛΕΩ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) αφού αρχικώς μεν δήλωσε σαν τιμωρημένους τους μίσους κατά τεκμήριο καλύτερους ποδοσφαιριστές της (Μεσερδη-Λετιερι κ.λ.π.) αλλά και ότι χθες παρουσιάστηκαν στον προπονητή της ομάδας κ.Δουβικα και δήλωσαν τραυματίες οι υπόλοιποι καλύτεροι παίκτες (Φιλης,Κατσαρος,
Παναγιωτοπουλος κ.λ.π.) αναφέρθηκε δε ότι θα χρησιμοποιηθούν μικρά παιδάκια σανποδοσφαιριστές απέναντι στην Ηλιούπολη.
Συγχρόνως πληροφορηθήκαμε ότι ο ιδιοκτήτης & πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ απουσιάζει στο εξωτερικό.Επειδή είναι αδιανόητο σε μια ευνομούμενη χώρα σαν την Ελληνική Δημοκρατία να συμβαίνουν αυτά σε έναν κατ’ έξοχη χώρο λαϊκού πολιτισμού & λαϊκής κοινωνικής εκδήλωσης όπως είναι το ποδόσφαιρο χωρίς κανείς να επεμβαίνει και να μένουμε εμείς οι έντιμοι εργάτες του ποδοσφαίρου , με τις ποδοσφαιρικές ομάδες με ιστορία & χιλιάδες οπαδούς στο περιθώριο και να προωθούνται στις ανώτερες κατηγόριες μόνο & μόνο για τις ανάγκες του παράνομου στοιχήματος ομάδες σφραγίδες με ιδιοκτήτες κοινούς αλλά και ποδοσφαιρικούς κακοποιούς.
Επειδή υφιστάμεθα τεραστία ηθική και υλική βλάβη δηλώνουμε ότι θα παραστούμε σαν πολιτική αγωγή απέναντι σε όλους αυτούς είτε δωροδοκούν, είτε τρομοκρατούν , είτε δωροδοκούνται , είτε τρομοκρατούνται και συμμετέχουν σε όλη αυτή την παρανομία.
Επειδή σήμερα αντίστοιχες συμπεριφορές κατήγγειλε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ Πέτρος Θεοδωρίδης πρώην Πρόεδρος της ΕΠΑΕ & Ένωσης Β! & Γ! εθνικής δια ταύτα αιτούμεθα:
- Από τους Εισαγγελείς να ασκήσουν ποινικές διώξεις για τα αδικήματα περί
Α) ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Β) ΕΚΒΙΑΣΕΩΣ
Γ) ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ & ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ
-
Από την ΕΠΟ και τον νομικό της σύμβουλο αλλά και από την Ένωση Β! & Γ! Εθνικής να συστήσουν επιτροπή (όπως έκαναν για τον διαιτητή Χρήστου και τιμώρησαν τους ποδοσφαιριστές μας Τρούλοι & Παππούλη ) η οποία θα διερεύνηση τα καταγγελθεντα και θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους συντελεστές των παράνομων αυτών ενεργειών.
-
Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Κουγιας την Δευτέρα το πρωί θα παραδώσει την μηνυτήρια αυτή αναφορά στον Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλο και θα κοινοποιηθεί και σε όλους που αναφέραμε ανωτέρω. **
-
-
Την τελευταία αγωνηστική του πρωταθλήματος θα έχουμε νομίζω καινούριο all time ρεκόρ αγώνα με τα περισότερα γκόλ απο τότε που ξεκίνησε η Α εθνική και σούπερλίγκα.
Στο παιχνίδι ΠΑΟ - ΟΦΗ αναφέρομαι. Βλέπω ένα 13 - 0. -
Kαλο.Εγω παλι επειδη ξερω οτι οι παραγοντες του Βαο ειναι ΠΟΛΥ χαζοι και ανικανοι και νομιζουν οτι το παραρτημα τους δεν εχει πεσει ακομα,θα κατσουν να χασουν για να μην πεσει ο οφη...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Την τελευταία αγωνηστική του πρωταθλήματος θα έχουμε νομίζω καινούριο all time ρεκόρ αγώνα με τα περισότερα γκόλ απο τότε που ξεκίνησε η Α εθνική και σούπερλίγκα.
Στο παιχνίδι ΠΑΟ - ΟΦΗ αναφέρομαι. Βλέπω ένα 13 - 0.Τί είχα πει πριν μερικές μέρες?
Το ρεπορτάζ απο τις τοπικές εφημερίδες κάνει λόγο για αποστολή με 13 παίχτες που πήγαν στην Αθήνα. Το contra.gr λέει για 15. Οι υπόλοιποι είτε έχουν κάνει προσφυγή, είτε έχουν δηλώσει τραυματίες, είτε έχουν ήδη πάρει μεταγραφή για άλλες πολιτείες. Όσοι έκαναν προπόνηση αυτη την εβδομάδα δεν εκτελούσαν καθόλου τις ασκήσεις, ο Ματζουράκης φώναζε αλλά ούτε που ύδρωνε το αυτι κανενός.
Βάλτε ότι όσοι θα αγωνηστούν έχουν ελάχιστη συμμετοχή, ότι έχουν ελάχιστη εμπειρία, ότι η ψυχολογία είναι σε πολικά επίπεδα, θεωρώ ότι αν οι παίχτες του ΠΑΟ δεν δείξουν οίκτο θα δούμε αστρονομικό σκόρ.
Θα είναι χειρότερο το αποτέλεσμα απο το ίδιο το γεγονός του υποβιβασμού. Μιλάμε για την απόλυτη εικόνα διάλυσης για τον ορισμό της ξεφτίλας!!!
Τουλάχιστον η ΑΕΛ όταν ήταν στην 3τη εθνική - πρίν ξανανέβει στην Ά - είχε παίξει στο Ηράκλειο με τον ΠΟΑ. Ήρθαν όμως σαν ομάδα με 24 παίχτες, με συνοδεία, ακόμα και με φιλάθλους αν θυμάμαι καλά παρόλο που έχασαν με 3-1 τότε.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του για αύριο!!! -
Στη σημαντική αποκάλυψη πως έχει καταθέσει πρόταση στον Κώστα Μακρή, μέσω του κ. Σταθάκη, να αγοράσει το μερίδιο των μετοχών του, προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας στο «τρίτο» ημίχρονο του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ατσαλένιο.
Ο κ. Κούγιας τόνισε πως ο κ. Μακρής ζητάει 700.000 και 600.000 ευρώ, και μάλιστα μετρητά το αργότερο μέχρι τον Δεκέμβρη, ενώ ο ίδιος συμπλήρωσε πως είναι διατεθιμένος να δώσει 300.000 ευρώ, καθώς θα παραλάβει μία ομάδα καταχρεωμένη και μέσα στην ανυποληψία.
Παράλληλα, δεν έλειψαν (όπως ήταν λογικό…) και οι αιχμές του προς το βρώμικο παρασκήνιο που επικρατεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κούγια:
«Δυστυχώς, τελείωσε η χρονιά για εμάς, με έναν κωμικοτραγικό τρόπο που εκθέτει την ΕΠΟ, την διοργανώτρια αρχή και τις διωκτικές αρχές. Μία ομάδα κακοποιών συνεργαζόμενη με κακοποιούς άλλων ομάδων από τα Χριστούγεννα και μετά, έστησαν όλο το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Θα πρέπει να παραιτηθούν και ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ ΑΕ. και οι Αθλητικοί Δικαστές και ο Εισαγγελέας γι’ αυτή την ακραία γελοιοποίηση. Είναι ακατάλληλοι να ηγούνται σε αυτή την προσπάθεια. Αν κοιμούνται και δεν έχουν καταλάβει τι στιγμή που εμείς καταγγέλλουμε επώνυμα όλα αυτά, εδώ και έναν μήνα.
Επιτέλους ο ΣΔΟΕ να ασχοληθεί με αυτούς που παίζουν στοίχημα και κερδίζουν. Παίχτηκαν πολλά τα λεφτά στο στοίχημα. Ο Αγ. Δημήτριος έχανε 3-0 στο 5’και στο ημίχρονο 5-0, στον αγώνα της χρονιάς, ενώ στο β’ ημίχρονο το επί μέρους σκορ ήταν 2-1 υπέρ του Αγίου Δημητρίου. Άλλα λεφτά αυτά… Παίχτηκε ένα πολύ μεγάλο στοίχημα, αυτή είναι η προσωπική μου κρίση.
Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ…
Κάναμε τίμιο αγώνα και είσαστε υποχρεωμένοι να το πείτε. Είχαμε 32 βαθμούς στον α’ γύρο, με άλλες επτά ομάδες να βρίσκονται στο «κόλπο» με διαφορά ενός βαθμού.
Στο β’ γύρο, κάναμε σε 18 αγ. 14 νίκες, 3 ισοπαλίες 1 ήττα και το πιο σημαντικό ήταν ότι όλα κερδήθηκαν στο γήπεδο απέναντι σε αντίπαλους πριμοδοτιμένους. Κερδίσαμε στην Κρήτη και στο λεκανοπέδιο αντιπάλους που όλοι είχαν στόχους. Δεν χάσαμε στην Ηλιούπολη με αυτό τον αλήτη τον Τζουβάνο. Κάναμε μία ήττα στο πιο βρώμικο ματς της χρονιάς στο Άργος, με αλήτη Χρήστου.
Σε χρόνο μηδέν συνεδρίασε η Επιτροπή, ανάγκασαν τους παίκτες μας να ανακαλέσουν, και όταν έγινε αυτό, τους τιμώρησαν!
Όμως, εδώ και ένα μήνα έχει γίνει επώνυμη καταγγελία, αλλά δεν ασχολείται κανείς, ούτε για τα μάτια του κόσμου.
ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ…
Δεν πειράζει, για εμάς, η χρονιά ήταν κέρδος, τουλάχιστον από τα Χριστούγεννα και μετά. Μαζέψαμε τον κόσμο, ακούστηκε η ΠΓΕ σε όλη την Ελλάδα, πήραμε συγχαρητήρια για το σθένος μας και για την καθαρότητά μας.
Δυστυχώς, ενώ κάναμε ρεκόρ βαθμών ρεκόρ εκτός έδρας αγώνων, συγκεντρώσαμε 75 βαθμούς, στο βόρειο όμιλο η Δόξα έχει περισσότερους βαθμούς, αυτή η πολύ μεγάλη ομάδα, είναι έρμαιο στις διαθέσεις των κακοποιών παραγόντων και κακοποιών δημοσιογράφων που τους αβαντάρουν.
ΟΙ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ…
Δύο λύσεις υπάρχουν για να προχωρήσεις.
Ή συνεχίζεις με τον ίδιο τρόπο, με παιδιά από όμορους δήμους, που να πονάνε και να ντρέπονται. Γιατί δεν φτιάχνεις μεγάλη ομάδα με μεγάλα συμβόλαια. Ο Λίτσος με το μικρότερο συμβόλαιο ήταν ο πιο σταθερός και καλύτερος παίκτης της ομάδας.
Ήμουν υποχρεωμένος να ακολουθήσω λάθος πολιτική. Δεν είμαι της φιλοσοφίας με πολλές μεταγραφές, μόνο πρωταθλητής καλοκαιριού γίνεσαι.
Η άλλη εκδοχή είναι να γίνεις σαν τους άλλους, να κάθεσαι να μιλάς με κακοποιούς όπως ο Μακρής, ευθέως το λέω, με περίεργες συμφωνίες, με πληρωμένα έξοδα…
Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν φοβάμαι κανέναν. Ανέβηκα μόνος μου στην εξέδρα να δω τους Ναβάχο που με βρίζουν. Αυτό το ήθος μπορώ να το διδάξω με πράξεις.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΜΑΚΡΗ…
Πρέπει να σας πω, ότι έχω κάνει επίσημη πρόταση μέσω του Σταθάκη να αγοράσω το μερίδιο του Μακρή. Δέχθηκε ζητώντας 700.000 στην αρχή, 600.000 στη συνέχεια, αλλά μετρητά ή μέχρι τα Χριστούγεννα. Εγώ όμως, έχω έχω ήδη πληρώσει 1.300.000. Και για να βγει η χρονιά και να μην υπάρχει κανένα χρέος, πρέπει να καταβληθούν άλλα 460.000.
Κάποιοι να λογικέψουν τον κ. Μακρή. Να ζητάει 700.000 για μία ομάδα ανυπόληπτη, χρεωμένη. Είμαι έτοιμος να φύγω αύριο, αλλά δεν χτίζονται οι ομάδες από τη μία στιγμή στην άλλη. Υπάρχει μία υγιής βάση αυτή τη στιγμή, να κάνουμε μία νέα αρχή.
Έχω γίνει οπαδός αυτής της ομάδας.Να γίνουμε όλοι μία γροθιά, ο Δήμαρχος, ο Νομάρχης, οι φορείς, να φύγει η ομάδα από το παρασκήνιο, να τα βρει με τα Ερασιτεχνική.
Ούτε ο κόσμος μπορεί να περιμένει, πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι, να απομακρύνουμε αυτούς που χαίρονται στην αναμπουμπούλα.
Χάνω κάθε μέρα από το ήθος μου, αναλαμβάνω τόσο σοβαρές υποθέσεις και φτάνω να γελοιοποιούμαι από την Παναχαϊκή. Δεν είμαι τυχοδιώκτης
Και ο Μακρής κάθεται και τρώει μαζί τους. Έχει ευθύνη!
Να ευχαριστήσω τον κόσμο άλλη μία φορά, εγώ θα κάνω το καθήκον μου.
Δεν έχασα ποτέ παίζοντας καθαρά…
…ΚΑΙ ΟΙ «ΒΟΛΕΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!
Σε δύο αγώνες ήρθε με Άργος και Ρόδος και δεν ξέρω την αύρα του, αλλά καταστραφήκαμε!
Είναι ντροπή, χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά. Δεν ξέρει τους παίκτες, δεν τους γνωρίζει. Δεν γίνονται έτσι οι ομάδες.
Είναι διαφορετική προσέγγιση, Ή το αγαπάς και το πονάς, ή όχι το ποδόσφαιρο.
Αν χάσω το δικαστήριο και δεν φύγει ο Μακρής, είμαι υποχρεώμενος να φύγω, αλλά θα διεκδικήσω αυτά που μου αναλογούν.
Ο κ. Μακρής ξεφτίλισε τον εαυτό του την επόμενη μέρα του αγώνα με τη Ρόδο.. Αμφισβήτησε τον κ. Τζαναβάρα, τους παίκτες, εμένα. Δεν είμαι χθεσινός, τους ξέρω όλους!
-
Τελικα ανεβαινει κατηγορια η Παναχα ή παλι στην Γ κατηγορια;
-
Στις καρδιές των φιλάθλων της είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Στις καρδιές των φιλάθλων της είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!! -
ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ....
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ, ΣΤΗΝ ΕΠΑΕ, ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.... -
-
Lock alert
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Lock alert**ΟΧΙ..... **
-
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΕΞΗ!!!
-
Aπό ψηφοφορία σε άλλο φόρουμ...
Ποιες ομάδες υποστηρίζετε;
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1 0,89%
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1 0,89%
ΛΑΡΙΣΑ 4 3,57%
ΟΦΗ 1 0,89%
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1 0,89%
ΗΡΑΚΛΗΣ 3 2,68%
ΑΡΗΣ 9 8,04%
ΠΑΟΚ 20 17,86%
ΑΕΚ 14 12,50%
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 37 33,04%
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 23 20,54%
ΑΛΛΗ 10 8,93%
Δημοσκόπηση πολλαπλής επιλογής Ψήφισαν: 112. Έχετε ήδη ψηφίσει -
Eιδες Πατρινε τι περναγαμε τα περασμενα χρονια εδω ?
Μην ανχωνεσαι ,του χρονου !
Ευκαιρια να βαλουμε προβολεις στο γηπεδο και να δουμε για καινουριο τωρα απο την β'! -
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Με το χιουμορ σιγουρα θα ανακουφισεις τον πονο σου!
-
Γιά ψηφίστε κύριοι...
Ευτυχώς που το 'φερες πάνω. Ευχαριστώ
(Moderator nass)
Ποιάν ομάδα υποστηρίζετε;