-
κουκούλα, κουκούλα να ψηφίσετε...
-
-
-
κουκούλα!
ή παίρνεις κάμπριο ή δεν παίρνεις
-
για σπασιμο στον ροζ.. μεταλλικη...
-
αν θα έπαιρνα με μεταλλική οροφή θα ήταν συρόμενη και όχι αναδιπλούμενη
-
Αμα εχεις 2 αυτοκινητα κουκουλα,αν ειναι το μοναδικο μεταλλικη
-
Αν - και μονο αν - εχεις γκαραζ τοτε κουκουλα. Αλλιως μεταλικη.
-
Υφασμάτινη κουκούλα, μακράν...
Η μεταλλική οροφή προσθέτει βάρος και συνήθως καταστρέφει τις γραμμές του αυτοκινήτου.
-
Γιαυτό και εσύ προτιμάς το beetle cabrio από το eos ε;
-
τι κάνετε ρε παιδιά... κουκούλα είπαμε να ψηφίσετε
Όλα τα σοβαρά αμάξια έχουνε κουκούλα. Βρείτε μου ένα σοβαρό αμάξι με σκληρή οροφή. ελπίζω να μη θυμηθούν τη superamerica...
άντε άντε και χάνουμε έδαφος...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιαυτό και εσύ προτιμάς το beetle cabrio από το eos ε;τα κάμπριο δε μου αρέσουν
-
Ο χρήστης qwazix έγραψε:
τι κάνετε ρε παιδιά... κουκούλα είπαμε να ψηφίσετεΌλα τα σοβαρά αμάξια έχουνε κουκούλα. Βρείτε μου ένα σοβαρό αμάξι με σκληρή οροφή. ελπίζω να μη θυμηθούν τη superamerica...
Ναι καλα βαλε κουκουλα εσυ. Κανενα βραδυ θα περασει κανενας 'σουρωμενος' με κανενα μαχαιρι και θα σου την κανει καλοκαιρινη ή αν εχει καποιος απωθημενα μπορει να αφησει τιποτα αναμενα κουκουναρια πανω στη κουκουλα και τοτε αν δεν ξυπνησεις εγκαιρα, το εχασες το αμαξακι σου.
-
lol...
ειδικά άμα είναι elise δε θα βρώ τίποτα...
-
(Ξενέρωτος mode on)
Μεταλλική οροφή λόγω ασφάλειας
(Ξενέρωτος mode off)Θα μου πείτε βέβαια το προφανές... και όταν η οροφή είναι ανοιχτή δηλαδή το αυτοκίνητο δε θα είναι ασφαλές;
Ε, προτιμάω στο 90% των περιπτώσεων (που η οροφή θα είναι κλειστή) να είμαι ασφαλής και να ρισκάρω μόνο στο 10% των περιπτώσεων.(Ναι, ξέρω άτομο που σκοτώθηκε λόγω του ότι οδηγούσε κάμπριο, μιας και παρότι φορούσε ζώνη βρήκε το κεφάλι του στο άλλο αυτοκίνητο. Μη με ρωτάτε πώς...)
-
Υφαματινη αν εχεις δικο σου χωρο για να το παρκαρεις
Φιλος πληρωσε 900 Ε για να αλλαξει την κουκουλα του σε ρενω καμπριο ,το προηγουμενο Μεγκαν ,που εβγαινε με υφασματινηΣυμφωνω πως τα υφασματινα εχουν πιο αρμονικη γραμμη απο τα αλλα με μεταλλικη
-
Ο χρήστης qwazix έγραψε:
τι κάνετε ρε παιδιά... κουκούλα είπαμε να ψηφίσετεΌλα τα σοβαρά αμάξια έχουνε κουκούλα. Βρείτε μου ένα σοβαρό αμάξι με σκληρή οροφή. ελπίζω να μη θυμηθούν τη superamerica...
ΜΧ-5 με το hard top. Ευχαρίστως θα το αγόραζα!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όλα τα σοβαρά αμάξια έχουνε κουκούλα. Βρείτε μου ένα σοβαρό αμάξι με σκληρή οροφή. ελπίζω να μη θυμηθούν τη superamerica...
+1000000
-
+ΜΧ-5
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
+1
κουκούλα ή μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή;