-
Thanix για τον Γάκη λέω.
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Το 'μπουχτισμένη' θα το δεχόμουν αν έβλεπα το Διαμαντίδη να αράζει στο συμβόλαιο του. Αντιθέτως, ο Μήτσος είναι και φέτος συνεπής όσο πάντα.Πάντως, είναι πέραν πάσης αμφιβολίας σαφές ότι έκανα λάθος στις αρχές τις σεζόν. Ο Σάρας είναι τεράστια προσωπικότητα, μεγάλος παίκτης, αλλά δεν τον χρειαζόμασταν, έχοντας ήδη τον Διαμαντίδη σαν βασικό και ακλόνητο PG, και τους Σπανούλη/Βούγιανιτς να μοιράζονται το χρόνο.
Τεράστιο επίσης και το κενό του Σίσκα(άτιμες γυναίκες, θα ξαναπώ!)
Τον Διαμαντίδη δεν θα τον δεις ποτέ να αράζει.
Για τα υπόλοιπα να πω ότι σας τα έλεγα; Το λέω!
Ο Ομπράντοβιτς καλός, χρυσός αλλά έχει πρόβλημα με τους ψηλούς και πάντα αυτό πληρώνει.Ο Μαυροειδής έκανε πάρτι, τον Σπλίτερ ποιος θα τον μαρκάρει;
-
Εγω νομιζω οτι ειναι συνδιασμος κορεσμου και κούρασης. Η ομαδα εχει παιχταραδες δεν το συζηταω αλλα τα εχουν παρει ολα ρε παιδια πώς να το κανουμε, ασε που εχουν αρχισει να 30ριζουν.
-
Πάμε πάλι να δούμε τα βασικά στελέχη:
Σάρας: Ναι, τα έχει πάρει όλα
Διαμαντίδης: Έχει πάρει κάμποσα, αλλά στη γήπεδο μέσα παίζει σαν 20χρονος που του έδωσαν 4 λεπτά χρόνο συμμετοχής και θέλει να διακριθεί. Δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι παίζει 30 λεπτά μ.ο
Σπανούλης: Σε συλλογικό επίπεδο, μέχρι πρωτάθλημα Ελλάδας έχει φτάσει. Σε εθνικό επίπεδο έχει σηκώσει ΕΥρωπαϊκό(αλλά ο ίδιος ήταν κομπάρσος), και έχει φτάσει τελικό Μουντομπάσκετ(ως πρωταγωνιστής).
Ουινστον: Δεν έχει σηκώσει τίποτα
Τσαρτσαρής/Ντικούδης: Ισχύει ό,τι και για το Διαμαντίδη
Μπατιστ: Παρομοίως, μείον τις διακρίσεις σε επίπεδο εθνικής
Δε νομίζω λοιπόν πως είναι ζήτημα κορεσμού, αλλά περισσότερο χημείας. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να τους έλιωσε τώρα στην προετοιμασία ο Ζοτς και κάτι να μην πήγε καλά στους υπολογισμούς.
-
υπομονή...ο Παναθηναϊκός είμαστε...δεν μπορεί μια σειρά κακών αποτελεσμάτων να γκρεμίσουν ότι έχει κάνει η ομάδα...σύντομα θα επανέλθει...
-
ripper : Για να φτάσουμε στον Spliter (παίζει καλά το κωλοπαίδι φέτος) πρέπει να περάσουμε από Βελιγράδι μεριά πρώτα.
Εάν δεν ξεχρεώσει τίποτα -περσινά-γραμμάτια ο Βουγιόσεβιτς, δε μας βλέπω να φτάνουμε ούτε εκεί.Στα υπόλοιπα συμφωνώ με Hellenic: Είναι μεγάλη η απώλεια του Σισκάουσας, είχα ξελαρυγγιααστεί πέρσι κι έλεγα ότι τέτοιος παίχτης, που να κάνει τόσες πολλές δουλειές δεν υπάρχει πλέον στην Ευρώπη. Καλός και χρυσός ο Γουίστον αλλά για να γίνει Σισκάουσκας θέλει μια πενταετία και ΑΝ γίνει, διότι τ' Αμερικανά έχουν άλλη μπασκετική παιδεία από τους Ευρωπαίους.
Η προσθήκη του Γιασικεβίτσιους ήταν παντελώς άχρηστη, έγινε για λόγους εντυπώσεων και καγκουριάς και μας δημιουργεί πολλά προβλήματα, τη στιγμή που έχουμε έναν τέτοιο -στο περίπου παίχτη (Σπανούλης)-που είναι και απείρως καλύτερος αμυντικός.
Ο Γιασικεβίτσιους φαίνεται να μην έχει καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία (απίστευτη μαλακία το τρίποντο με τον Αρη στο τέλος κι ενώ είχαμε γυρίσει το παιχνίδι και ήταν στο καλάθι), είναι επιρρεπής στο λάθος, σπάει @@ με τη ντρίπλα και είμαστε και με μείον έναν στην άμυνα.
Δεν 'κολλάει' καθόλου με το Σπανούλη και δεν είναι καθόλου τυχαίο που όταν μπήκε στο ΣΕΦ η διαφορά ήταν στο +12 και την 'έφτασαν' στο καλάθι. Το θετικό του, τουλάχιστο μόνο αυτό μπορώ εγώ να δω, είναι ότι φεύγουν κάτι λέιζερ από χέρια του , που ψάχνεις να βρεις πού πέρασε τη μπάλα
Κρατάω μια επιφύλαξη στο εξής: Γενικώς οι Λιθουανοί αργούν να προσαρμοστούν στις ομάδες τους. Και πέρσι τέτοια εποχή ο Σισκάουσκας ήταν yatabaza γενικώς , αλλά στο τέλος το σηκώσαμε με αυτόν πρωταγωνιστή στον τελικό.
Τε σπα, εγώ τους έχω εμπιστοσύνη μεγάλη , την έχουν κερδισει άλλωστε και ειδικά ο κόουτς.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Tο παιχνίδι ΑΕΛάρισας-ΑΕΚ διεκόπη προσωρινά λόγω επεισοδίων.Λαμπόγυαλο τα έκαναν στο κλειστό της Λάρισας!
Νίκη και στο μπάσκετ με 86-78 για την μπασκετική ΑΕΛ.
-
Trav, ο Σισκάουσκας προσαρμόστηκε σαφώς νωρίτερα από τον Μάρτιο. Ήδη από το τέλος του '06 διαφαινόταν πόσο σπουδαία προσθήκη ήταν.
Επίσης, εξυπακούεται ότι ο Σάρας δεν είναι άχρηστος, κάθε άλλο! Ο τύπος είναι γεννημένος ηγέτης, και είναι απλά ο καλύτερος Ευρωπαίος πασέρ. Απλά δυστυχώς τώρα τελευταία κάτι δεν πάει καλά.
-
Trav**, ο Σισκάουσκας προσαρμόστηκε σαφώς νωρίτερα από τον Μάρτιο.** Ήδη από το τέλος του '06 διαφαινόταν πόσο σπουδαία προσθήκη ήταν.Επίσης, εξυπακούεται ότι ο Σάρας δεν είναι άχρηστος, κάθε άλλο! Ο τύπος είναι γεννημένος ηγέτης, και είναι απλά ο καλύτερος Ευρωπαίος πασέρ. Απλά δυστυχώς τώρα τελευταία κάτι δεν πάει καλά.
Σωστός!
Έπαιζε όμως και αρκετά περισσότερο .
-
Σωστό κι αυτό. Πόσο καλά θα ήταν αν είχαμε μια περιφέρεια με Διαμαντίδη, Σπανούλη, Σισκάουσκας.....
-
Trav, τα ίδια ακριβώς συζητούσαμε για Γιασικεβίτσιους όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή (σελίδα 15 περίπου), όταν σύσσωμοι οι ΠΑΟι πανηγυρίζανε.
Για τον ΟΣΦΠ θα ήταν πολύ καλή μεταγραφή, για τον ΠΑΟ όχι.
Ο Σισκάουσκας είναι πολύ μακράν του δευτέρου στη θέση του.
-
Πάντως, προσωπικά δεν πανηγύριζα όταν ήρθε ο Γιασικεβίτσιους. Ήμουν αισιόδοξος, ναι, αλλά δεν πανηγύριζα.
-
Κοίτα και τώρα δεν έχει χαθεί τίποτα για τον ΠΑΟ, ούτε υπάρχουν λόγοι απαισιοδοξίας.
Απλά όσοι νόμιζαν ότι πέρυσι το πήραμε, φέτος με Γιασικεβίτσιους θα κάνουμε περίπατο ή είμαστε το μεγάλο φαβορί (και είναι αρκετοί), είναι εκτός πραγματικότητας για μένα. -
Εξυπακούεται!
Άλλωστε, με δεδομένο τον τρόπο διεξαγωγής της Ευρωλίγκα, όλα παίζονται σε λεπτομέρειες, και σε τόσο υψηλό επίπεδο οι διαφορές είναι μικρές.
Άσχετο, αλλά θα προτιμούσα να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής, και ο πρωταθλητής Ευρώπης να βγαίνει στις 3 ή 4 νίκες.
-
Να καταργηθεί το final four εννοείς;
Σίγουρα έτσι θα είναι πιο δίκαιο, αλλά θα χάθει η μαγεία του final four και οι εκπλήξεις που αυτό συνεπάγεται.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Να καταργηθεί το final four εννοείς;Σίγουρα έτσι θα είναι πιο δίκαιο, αλλά θα χάθει η μαγεία του final four και οι εκπλήξεις που αυτό συνεπάγεται.
Είναι αλήθεια, αλλά φαντάζεσαι σειρά 5 αγώνων ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ;
-
Να καταργηθεί το final four εννοείς;
Σίγουρα έτσι θα είναι πιο δίκαιο, αλλά θα χάθει η μαγεία του final four και οι εκπλήξεις που αυτό συνεπάγεται.
Είναι αλήθεια, αλλά φαντάζεσαι σειρά 5 αγώνων ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ;
Ε ρε μάνα μου !! Χρυσές δουλειές θα έκανε ο ...Τζέκος
Πάντως, προσωπικά δεν πανηγύριζα όταν ήρθε ο Γιασικεβίτσιους. Ήμουν αισιόδοξος, ναι, αλλά δεν πανηγύριζα.
Kaλά εσύ δεν πανηγύριζες ούτε τότε που το σηκώσαμε (πέρσι) , αρκέστηκες σε ένα* 'μπράβο στα παιδιά'* το θυμάμαι γιατί μου είχε κάνει εντύπωση
Για να σε δω φέτος που θα κάνουμε το repeat τι θα πεις;;'ξανά μπράβο στα παιδιά';; -
Για κάνε ένα repeat, τι θα κάνετε είπες?
-
Για πες το φαβορί με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και με ότι έχουμε δει
-
Ταου ή TΣΚΚΑ, ΙΜΟ πάντα...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Κοίτα και τώρα δεν έχει χαθεί τίποτα για τον ΠΑΟ, ούτε υπάρχουν λόγοι απαισιοδοξίας.
Απλά όσοι νόμιζαν ότι πέρυσι το πήραμε, φέτος με Γιασικεβίτσιους θα κάνουμε περίπατο ή είμαστε το μεγάλο φαβορί (και είναι αρκετοί), είναι εκτός πραγματικότητας για μένα.Δεν δένουν οι χρόνοι Εξωγήινε.
Εκ του αποτελέσματος επομένως χαίρω πολύ για την εκτίμησή σου.
Λογικό και αναμενόμενο ήταν να έχεις προσδοκίες από την ένταξη ενός τέτοιου μεγέθους στην ομάδα. Άλλο που δεν έχει δέσει το γλυκό.
Έβλεπα χθες τον Αλβέρτη να περιμένει για ριμπάουντ και σκέφτηκα ότι ο Ζέλικο έχοντας κερδίσει τα πάντα και τους πάντες, πλέον (από βαρεμάρα ή αλαζονεία, αδιάφορο μου είναι) τα βάζει ξεκάθαρα με τον ίδιο το θεό και τη φύση. Κακό αυτό.
Τα είπε κι ο Αποστόλης, κάτι η έλλειψη ψηλού (προβλεπέ πια ) κάτι ο Λιθουανός(κάτι άκουσα για Μπάρτσα και κλείσιμο καριέρας ), κάτι το να και κυρίως κάτι το άλλο , η ομάδα μάλλον φαίνεται να περνάει κρίση και όχι να κάνει μπάκα, κάτι που φαίνεται και στην πράξη, κερδίζει δλδ για πλάκα μόνο τον γάβρο.
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)