-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
είχε τόσες ε? μπράβοΟι πιο πολλές ήταν στο α' ημίχρονο. Στο β' που είδες ζήτημα να έβγαλαν 7-8. Στο α' ήταν όντως πολύ καλός, υπερηχητικός θα έλεγα.
Προς ρενταρμυ
Είδες, εμείς που είμαστε υπεράνω δεν αρχίζουμε έλα μωρέ τώρα με τους παραλίες, σμαραγδένιο νησί, χωριά και και και ... . Αμα παίζεις καλά το λέμε είτε παίζεις με καλούς όπως Χαρίσης και Βαν ντε Σπίγγελ είτε με ... καλύτερους όπως Τζιγκάνοβιτς και Διαμαντόπουλο . -
είχε τόσες ε? μπράβοΟι πιο πολλές ήταν στο α' ημίχρονο. Στο β' που είδες ζήτημα να έβγαλαν 7-8. Στο α' ήταν όντως πολύ καλός, υπερηχητικός θα έλεγα.
Προς ρενταρμυ
Είδες, εμείς που είμαστε υπεράνω δεν αρχίζουμε έλα μωρέ τώρα με τους παραλίες, σμαραγδένιο νησί, χωριά και και και ... . Αμα παίζεις καλά το λέμε είτε παίζεις με καλούς όπως Χαρίσης και Βαν ντε Σπίγγελ είτε με ... καλύτερους όπως Τζιγκάνοβιτς και Διαμαντόπουλο . -
greo εχεις ντερμπι το Σαββατο...υποδεχεσαι τον πρωτοπορο...
-
Το ντερμπι το εχω την αλλη Πεμπτη (που θα δικαστει η προσφυγη μας για αλλαγη του Τράινα).
Με 2 νικες ομως, μια με τα Τρικαλα και αλλαγη του Τράινα με τον Γκλεν Σεκουντα μπορει και να ειμαστε ακομα στο παιχνιδι.
Το σιγουρο ειναι οτι θα παμε χωρις προπονητη αφου μας τελειωσε ο Χρηστος Κωνσταντινιδης -
Και πολυ εμεινε
Α! Το ΣΚ θα ειμαι Τρικαλα, κριμα που παιζουμε εκτος -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το ντερμπι το εχω την αλλη Πεμπτη (που θα δικαστει η προσφυγη μας για αλλαγη του Τράινα).
Με 2 νικες ομως, μια με τα Τρικαλα και αλλαγη του Τράινα με τον Γκλεν Σεκουντα μπορει και να ειμαστε ακομα στο παιχνιδι.
Το σιγουρο ειναι οτι θα παμε χωρις προπονητη αφου μας τελειωσε ο Χρηστος ΚωνσταντινιδηςΣε ποια κερκιδα να κατσω για να πανηγυρισω πιο ευκολα;;
Asimov
Δεν πειραζει, πηγαινε να δεις την ποδοσφαιρικη ομαδα, και εκει 1οι είμαστε! (στο Περιφερειακο ) -
Μπα δεν το χαραμιζω το διωρο για τη μπαλα, ας ημασταν και στη Β Εθνικη
Θα ψηνω λουκανικα στο τζακι στο Κεφαλοβρυσο -
Αν οντως θες να πας και να πανηγυρισεις, θα πας διπλα στην επισημων προς την Αγιου Δημητριου. Εγω θα ειμαι ειτε στη χαμηλη ειτε στο πισω πεταλο
-
Ελπιζω να μην πλακωθειτε κι ολας και σας δειξουν τα καναλια, γιατι βλεπω δινετε ραντεβουδακια
'Εξεχοντα μελη του 4TF ηρθαν στα χερια δι' ασημαντον αφορμην σε αγωνα μπασκετ ημιεπαγγελματικης κατηγοριας' -
Ρε χάνει παιχνίδι η Μητσάρα. Ευκαιρία να δούμε την ομαδάρα σήμερα σ' ένα αδιάφορο ματς χωρίς τον ηγέτη της. Αν φτλανουν οι άλλοι να αναπληρώσουν την απουσία του. Σήμερα στο ΣΚΑΙ 8 και τέταρτο νομίζω.
-
Πάλι κρύψαμε το τόπι στο 2ο και πάλι δεν το είδα
Στο 1ο που είδα μακάριζα το γαύρο για τους γνωστούς λόγους
-
Ρε Traveller πάλι έχασες τρομερό β ημίχρονο. Άμυνα αδιαπέραστη -μόνο 5 ποντους στη 3η περίοδο και οι 3 στη τελευταία επίθεσή τους!!! και εξαιρετικό μπάσκετ με μια ντουζίνα ασιστ. Από την άλλη αυτοί οι Τούρκοι τόσα κορμιά είχαν και οι δικοί μας, ημίκοντοι κατα ρένταρμυ, τους πόσταραν συνεχώς στο καλάθι. Ο Σάρας παρά το πολύ άσχημο ξεκίνημά του έπαιξε εξαιρετικά στη συνέχεια. Θα θελα να δω το ΠΑΟ σε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι, πχ Ρεάλ, πάλι χωρις Διαμαντίδη.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Ρε Traveller πάλι έχασες τρομερό β ημίχρονο. Άμυνα αδιαπέραστη -μόνο 5 ποντους στη 3η περίοδο και οι 3 στη τελευταία επίθεσή τους!!! και εξαιρετικό μπάσκετ με μια ντουζίνα ασιστ. Από την άλλη αυτοί οι Τούρκοι τόσα κορμιά είχαν και οι δικοί μας, ημίκοντοι κατα ρένταρμυ, τους πόσταραν συνεχώς στο καλάθι. Ο Σάρας παρά το πολύ άσχημο ξεκίνημά του έπαιξε εξαιρετικά στη συνέχεια. Θα θελα να δω το ΠΑΟ σε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι, πχ Ρεάλ, πάλι χωρις Διαμαντίδη.Tέτοιες ώρες είμαι γυμναστήριο ρε γμτ και σήμερα ήταν ένα φουσκωτός υπεύθυνος που είχε τον απάλευτο
Κάναμε λέει, μεγάλα διαλείμματα ανάμεσα στα σετ και μας την έκλεισε ο (μην πω καμια βαριά κουβέντα) -
Καλά αυτόν το Σόλομον τι τον έχουν και τον πληρώνουν ακόμα;
-
Ρε Traveller πάλι έχασες τρομερό β ημίχρονο. Άμυνα αδιαπέραστη -μόνο 5 ποντους στη 3η περίοδο και οι 3 στη τελευταία επίθεσή τους!!! και εξαιρετικό μπάσκετ με μια ντουζίνα ασιστ. Από την άλλη αυτοί οι Τούρκοι τόσα κορμιά είχαν και οι δικοί μας, ημίκοντοι κατα ρένταρμυ, τους πόσταραν συνεχώς στο καλάθι. Ο Σάρας παρά το πολύ άσχημο ξεκίνημά του έπαιξε εξαιρετικά στη συνέχεια. Θα θελα να δω το ΠΑΟ σε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι, πχ Ρεάλ, πάλι χωρις Διαμαντίδη.
Tέτοιες ώρες είμαι γυμναστήριο ρε γμτ και σήμερα ήταν ένα φουσκωτός υπεύθυνος που είχε τον απάλευτο
Κάναμε λέει, μεγάλα διαλείμματα ανάμεσα στα σετ και μας την έκλεισε ο (μην πω καμια βαριά κουβέντα). Έλεος. Κωλόγαβρος θα ταν
-
Και αυτός ο ΣΚΑΙ μου έσπασε τα νεύρα είδικά στο 4ο δεκάλεπτο....Κάθε λεπτό και διαφήμιση στο ξεκάρφωτο...Ευτυχώς που το παιχνίδι είχε κριθεί γιατί αλλιώς
-
Εμένα παιδιά που δεν έχω NOVA κουτί μου ήρθε φέτος . Όλο από το site της Ευρωλίγκα τα 'έβλεπα' και για τα κρίσιμα έτρεχα στις καφετέριες
-
Κάποτε ήταν ντέρμπι, τώρα... Σέλτικς-Νικς 104-59
*Εντυπωσιακοί για μια ακόμη φορά τη φετινή σεζόν ήταν οι Μπόστον Σέλτικς, που συνέτριψαν τα ξημερώματα της Παρασκευής τους Νιου Γιόρκ Νικς με 104-59.
Οι «Κέλτες» δεν αντιμετώπισαν καμία αντίσταση από την ομάδα του «Μεγάλου Μήλου» και μετέτρεψαν σε... υγιεινό περίπατο το κατ' ευφημισμόν ντέρμπι μεταξύ των δύο ιστορικών συλλόγων, χάρη σε σε 21 πόντους του Ρέι Αλεν και άλλους τόσους του Πολ Πιρς. Από την ομάδα της Νέας Υόρκης «ξεχώρισε» ο Νέιτ Ρόμπινσον, που πέτυχε 11 πόντους και ήταν ο μοναδικός των Νικς με διψήφιο νούμερο σε αυτή την κατηγορία.*
-
Παραπάνω από αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Αφού τα τελευταία χρόνια οι Knicks είναι τσίρκο. Αυτοί και αν έχουν απατεώνες. Έχουν μείνει με τον Starburry και κάτι πανάκριβους άχρηστους. Δώσαν και τον Francis στους Χιούστον και του πληρώνουν μέρος του συμβολαίου του. .
Η πλουσιότερη ομάδα του ΝΒΑ και βολοδέρνει τη τελευταία δεκαετία στις τελευταίες θέσεις.
Έξω όλοι -
Εμένα παιδιά που δεν έχω NOVA κουτί μου ήρθε φέτος . Όλο από το site της Ευρωλίγκα τα 'έβλεπα' και για τα κρίσιμα έτρεχα στις καφετέριεςΣωστός
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)