-
Ντεν είμαι Ολυμπίακος καρντιά μου.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Αυτή η εθνική ό,τι είχε να δώσει , το έδωσε.
Μερικοί από τους παίχτες βλέπω οτι βαριούνται οπότε θα χαλάσουν και τους υπόλοιπους.
Αν ήμουν στη θέση του Γιαννάκη θα είχα διώξει με τις κλωτσιές τον Φώτση.
Αν δε γινόταν αυτό , θα είχα φύγει εγώ.
Κράξτε όσο θέλετε, εγώ αυτό πιστεύω.Γιατί να διώξει το Φώτση;
-
γουστάρω Τσαρτσαρή...
-
Είναι εντελώς εκτός κλίματος μέχρι στιγμής. Βέβαια, αναγκαστικά παίζει στο 5 μέχρι τώρα, αλλά και πάλι δεν τον περίμενα έτσι πεσμένο. Όπως είχα γράψει και πριν, επειδή είναι και αρκετά καταπονημένος από τραυματισμούς, μήπως θα του έκανε καλό να ξεκουραζόταν;
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ντεν είμαι Ολυμπίακος καρντιά μου.Δε μ' ενδιαφέρει λατρεία μου. Απλώς με 3 στα 4 double double στα μέχρι τώρα φιλικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί τον κράζεις. Εκτός και αν κάνεις πλάκα; Οπότε πάσο και σόρρυ κιόλας. Η δε παραπάνω σύγκριση με τον Ρεντάρμυ δεν έχει να κάνει με το ποια ομάδα υποστηρίζεις αλλά με το πόσο άκυρο ήταν το ποστ σου. Το λέω κιόλας : spamάρισμα - ποστ. Φιλικά πάντα.
-
Να σπαμάρω και εγώ? Η αλήθεια είναι οτι ώρες-ώρες δείχνει να βαριέται... Κάτι σουτάκια από το πουθενά και χωρίς λόγο, ενώ μένουν 15 δευτερα για επίθεση, κάτι που ώρες-ώρες ξεχνάει να αμυνθεί...
Τεσπα, εγώ προτιμώ έναν λιγότερο ταλαντούχο παίχτη, έστω και λίγο ατσούμπαλο, που να σκίζεται (πάρτε παράδειγμα Μπουρούση που δεν αφήνει μπάλα που να πάει χαμένη, πηδάει τις διπλάσιες φορές από κάθε άλλον στη διάρκεια του παιχνιδιού), παρά το ταλέντο που το παίζει και λίγο 'μπλαζέ'. Αλλά αυτό είναι το στυλάκι του Φώτση, με αυτό θα πορευτούμε...
Άλλες παρατηρήσεις, από αυτά που είδα χτες και σήμερα:
α) κάτι πρέπει να κάνουμε με την άμυνά μας μέσα στη ρακέτα, μπαίνουν οι τυχαίοι (Random δε λέω για 'σενα ) και κάνουν πάρτι.
β) μου αρέσει πολύ η κίνηση του Γλυνιαδάκη χωρίς την μπάλα. Δυστυχώς έτσι όπως έχουν τα πράγματα τον προτιμώ χίλιες φορές από τον Σοφό και του έχω μια αδυναμία του χοντρού.και δυο παραλειπόμενα από χτες και σήμερα... Ο Εθνικάρας έδωσε ΡΕΣΤΑ στο πρώτο ημιχρονο σήμερα και ο ο σχολιαστής έδωσε γενικά ρέστα, με αποκορύφωμα χτες μετά από καλάθι του Πρίντεζη να αναφωνεί 'Γιωργοοοοοοοος Πρίζηηηηηηηης!!!'
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Γιατί να διώξει το Φώτση;
κάτι που ώρες-ώρες ξεχνάει να αμυνθεί...
Γι'αυτό, σε εκνευριαστικό βαθμό. Τέσπα , σήμερα ήταν όλοι άψογοι , το ίδιο και ο Γλυνιαδάκης. Δυστυχώς δε βλέπω να χωράει στη 12άδα.
-
Καλη η εθνικη χθες.Σταθερα ανοδικη πορεια.
Θα παμε καλα νομιζω.
-
Αυτό το 'βαρεμένο' στυλάκι ο Φώτσης το είχε πάντα. Πλέον όμως είναι αρκετά ώριμος, εξακολουθεί να είναι αλτικός, και μαζί με το Σπανούλη νομίζω ότι θα σηκώσουν κυρίως το βάρος.
Χαμηλά τα κεφάλια πάντως παιδιά, η υπεραισιοδιοξία δνε ωφέλησε κανέναν!
Όσο για το σχολιαστή, μεγάλο παλικάρι!
-
Η πλακα ειναι οτι ενω καποτε ψαχναμε τους ψηλους με το κυαλι,πλεον δεν εχουμε ουτε εναν shooting guard της προκοπης....
-
Όντως στην άμυνα δεν είμαστε τόσο δυνατοί όσο τα προηγούμενα χρόνια αλλά είναι αρχή ακόμα και πιστεύω ότι θα δέσει σιγά σιγά. Αρκεί να μη γίνει αυτό εις βάρος της επίθεσης και του θεάματος όπως επίσης γινόταν τα τελευταία χρόνια.
Έφυγε και ο καρκίνος από τη ρακέτα και έγινε σαφώς πιο γρήγορη η ομάδα. Το μεγαλύτερο καλό που έκανε ο απατεώνας των 2 εκατ είναι η ευκαιρία που έδωσε στα εξαιρετικά μας γκαρντ να παίξουν ένα τουρνουά χωρίς αυτόν. -
Φανταζομαι οτι δεν εχει ανοιξει ολα τα χαρτια του ο Γιαννακης στο Ακροπολης.Σιγουρα εχει και αλλα συστηματα για τους επισημους αγωνες.
-
Και λιγο inside information
Για πρωτη φορα μετα απο 2 χρονια το κλιμα στην ομαδα ειναι καλο, περ' απο δημοσιογραφικα κλισε κλπ. Λειπουν τα μουτρα και οι 'ιδιοτροπιες' του χτες Ο Παπαλουκας που περσι ηταν σε κακη (φυσικη) κατασταση, φετος ειναι ανανεωμενος (και κανει ολες τις προπονησεις ) Η ομαδα ειναι σαφως ταχυτερη και με περισσοτερη ενεργεια, κατι που φανηκε απο την πρωτη μερα της προετοιμασιας. Δε συζηταμε για τα παιχνιδια, ετσι; Συζηταμε για το πως ειναι οταν προπονουνται με κλειστες καμερες.
Τους λογους για τα παραπανω μου τους ανεφεραν, αλλα ετσι κι αλλιως ειναι προφανεις
Υπαρχει αλλος ενας παικτης που μας κραταει πισω, ας οψονται οι περιορισμενες επιλογες σε (εμπειρους) ψηλους
Να πω και κατι πανω στα προηγουμενα. Ο Σπανουλης κι ο Ζησης (εστω ντεφορμε) SG δεν ειναι; Ελεγε κανεις κατι για τον Πριντεζη σε συγκριση με τον Κακιουζη και τον Ντικουδη; Εγω 5,5 εκ. δεν τα εδινα για τον Φωτση στον Ολυμπιακο, αλλα μην τρελαθουμε κιολας. Αν τον ειχαμε περσι, το μεταλλιο (τουλαχιστον) θα το παιρναμε.
Η ανανεωση ηταν ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ. Οποιος παλιος νομιζε οτι ειχε σιγουρη θεση, μπορει να παει να πιασει μια τετοια διπλα στον Δημητρακη τον Παπανικολαου και τον Θυμιο τον Ρετζια στις εξεδρες, να διαφημιζει basket camp... Α! Τωρα που ειπα Παπανικολαου... Δημητρακη φετος δε σε βλεπω να γκρινιαζεις που δε σε ειχαν στην επιλογη. Το πηρες αποφαση, ε, οτι αδικεισαι και τετοιο ταλεντο μενει αναξιοποιητο. Περασαν και τα χρονια (31)... Α, ξεχασα βρε, εχουν περασει απο τοτε που ησουνα 25 Να 'σαι καλα, να φτιαχνεις camp με τον αλλο τον βετερανο, να μαθαινετε στα παιδακια πως να βγαζουν λεφτα χωρις να παιζουν μπασκετ απο τα 20 και μετα -
Asimov ρίξε κανα pm αν δε θες να αναφέρεις τον έτερο καρκίνο της ομάδας. Κάτι έχω ακούσει ξώφαλτσα αλλά ...
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Asimov ρίξε κανα pm αν δε θες να αναφέρεις τον έτερο καρκίνο της ομάδας. Κάτι έχω ακούσει ξώφαλτσα αλλά ...Γιατι πειραζει να τον πει δημοσια;; Αλλιως στειλε μου το pm που θα παρεις
-
Καλα καρκινος δεν ειναι, με την εννοια που ηταν αλλοι, απλα δε μπορει το παιδι...
Ειναι σε πολυ κακη κατασταση. Ψαξτε ποιος ειναι σε χειροτερη κατασταση απο τους ψηλους και τον βρηκατε -
Ο Τσαρτσαρης για 'μενα ειναι αναντικαταστατος,και σαν παιχτης και σαν χαρακτηρας...
Ειναι θεμα χρονου να βρει τα πατηματα του... -
Θα έλεγα Σοφό, αλλά με αυτά που είδα στο τουρνουά, υπάρχει και χειρότερος, τελείως εκτός τόπου και χρόνου.
Με πρόλαβε ο κύριος από πάνω, με το 8κύλιδρο αβαταρ...
-
Ο Σοφο μια χαρα ειναι, εμφανως αδυνατισμενος, μολις βρει τα πατήματά του, θα βοηθησει πολυ
-
Που βρισκεσαι μεγαλε μεγαλε; Τεταρτη - Πεμπτη λες να δουμε κανα ματσακι στο χωριο παρεα;
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)