-
Στο 23 τελικα ο Κουφος απο την Τζαζ...
Ο Γκαλιναρι που επελεγη στο 6 απο τους Νικς τοσο καλος ειναι???? -
Μια χαρά παίχτης είναι
http://www.euroleague.net/competition/p ... &pcode=KRD
... αλλά για νο 6 ... . Λες να βγει πατάτα Μπαρνιάνι. Ποια ομάδα το πήρε; -
Oι Nικς. Μαλλον θεμα μαρκετινγκ για τους νεοϋορκεζους Ιταλους ηταν.
Αποδειχτηκε οτι ο Κουφος βιαστηκε. -
δεν εχω δει τη λιστα ακομα με τους πιο πανω απο τον κουφο αλλα γενικα το 23 ειναι ρεαλιστικο νουμερο...
-
Aν εβλεπες τα mock drafts ομως τον τελευταιο καιρο ουτε ενα δεν τον ειχε δωσει κατω απο το 19. Ειδικα μετα το trade του Ο'Νηλ ειχε βγει η βρωμα οτι η Ιντιανα που διαλεγε στο 11 και 17 θα τον επαιρνε στη μια απο τις 2 θεσεις. Ειχε μιλησει κι ο Μπερντ γι'αυτον αν και δεν τον ειχε αναφερει και απο τους πρωτους να πω την αληθεια.
-
ειχα πετυχει καπου ως νο13...too much imho για αυτον τον παικτη...οχι βεβαια οτι οι αλλοι ειναι σαφως καλυτεροι κτλ κτλ...απλα λεω fair deal...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Oι Nικς. Μαλλον θεμα μαρκετινγκ για τους νεοϋορκεζους Ιταλους ηταν.
Αποδειχτηκε οτι ο Κουφος βιαστηκε.Πάντως απ' ότι διάβασα, το κράξιμο δε το γλίτωσαν. Οι οποίοι Knicks ετοιμάζονται να διαλύσουν (τη διαλυμένη!) την ομάδα και να φτιάξουν κάτι νέο από την αρχή. Suoer ευκαιρία ο παιχταρας ο Starbury .
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Στο 23 τελικα ο Κουφος απο την Τζαζ... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Στο 23 τελικα ο Κουφος απο την Τζαζ...
Θα ταίριαζε καλύτερα στους Supersonics?
-
Γιατι,για τους Lakers η τους Celtics,που ειδαμε στους τελικους,λιγος θα επεφτε???
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Γιατι,για τους Lakers η τους Celtics,που ειδαμε στους τελικους,λιγος θα επεφτε???Άλλο εννοούσα, αλλά στου Accentwizard την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!
-
Την εφτυσε κανονiκα την Εθνικη ο Κουφος παντως...
-
Μεταξύ μας, 19 χρονών είναι το παλικάρι. Στη θέση του τι θα κάναμε εμείς δηλαδή;
-
βασικα καλη του καριερα στην αμερικη..εφοσον δε θελει να φορεσει τη φανελα της εθνικης τα πραγματα ειναι απλα...εγω τον ξεχασα ηδη!
-
Ε ας μην υπερβάλλουμε κιόλας!
Κατά τα άλλα, μουδέ ψύλλος στον κόρφο του Σπανούλη:
http://www.yupi.gr/gossip/c4782/H_Olymp ... 20%20.html
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
βασικα καλη του καριερα στην αμερικη..εφοσον δε θελει να φορεσει τη φανελα της εθνικης τα πραγματα ειναι απλα...εγω τον ξεχασα ηδη!Ρε παιδιά είναι 19 χρονών, τώρα μόλις αρχίζει την επαγγελματική του καριέρα, δε πήρε και το νούμερο που προσδοκούσε στα draft ... ε, ας έρθει από του χρόνου. Να θέσει σε κίνδυνο μια καριέρα (ελάχιστη προετοιμασία, πιθανός τρσυματισμός κτλ κτλ) για να συμμετάσχει στη προετοιμασία και να διεκδικήσει θέση στην εθνική;;;
-
προφανως δε θα ταν παγκο πολυ ωρα ετσι οπως ειμαστε αλλα δε τρεφω και καμια συμπαθεια σε καποιον που δεν θελει να παιξει στην εθνικη..γουστο του να μη παιζει, γουστο μου να μην τον παω...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
βασικα καλη του καριερα στην αμερικη..εφοσον δε θελει να φορεσει τη φανελα της εθνικης τα πραγματα ειναι απλα...εγω τον ξεχασα ηδη!προφανως δε θα ταν παγκο πολυ ωρα ετσι οπως ειμαστε αλλα δε τρεφω και καμια συμπαθεια σε καποιον που δεν θελει να παιξει στην εθνικη..γουστο του να μη παιζει, γουστο μου να μην τον παω...
Aκριβως! (εδω κατηγορουσανε τον Στολτιδη που ειχε καθε δικιο...)
-
Συμφωνώ με το σκεπτικό του adis οτι στην Εθνική (σε κάθε Εθνική) είναι τιμή για τον οποιοδήποτε αθλητή να παίζει και όχι το αντίστροφο, απλά να επισημάνω κάποια πράγματα.
Ο Κουφός είναι ένα 19χρονο παιδί που βλέπει οτι καλείται να πάρει αποφάσεις που θα επηρεάσουν την υπόλοιπη καριέρα του. Δεν ξέρω πόσοι αθλητές στον κόσμο θα διάλεγαν στη θέση του να παρατήσουν αυτό που αυσιαστικά αποτελεί τη μετάβασή τους από το κολεγιακό στο ΝΒΑ τη δεδομένη χρονική στιγμή για να πάνε στην άλλη άκρη του κόσμου και να παίξουν στην Εθνική της χώρας καταγωγής τους. Δεν ξέρω κατά πόσο αισθάνεται Ελληνας ή Αμερικάνος αλλά παρά το γεγονός οτι ο ίδιος δηλώνει οτι 'η συμμετοχή στην Εθνική Ελλάδος αποτελεί όνειρο για μένα' φαντάζομαι οτι η καριέρα του στο ΝΒΑ αποτελεί παλιότερο με μεγαλύτερο όνειρο κι αυτό νομίζω οτι είναι λογικό.
Αν αφήναμε τον Κουφό στην ησυχία του και δεν πήγαινε κάθε τόσο ο Γιαννάκης στο Αμέρικα για να τον ψήσει το πιθανότερο είναι οτι ο Κουφός ούτε που θα σκεφτόταν οτι έχει το δικαίωμα (!) να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Εθνική Ελλάδος. Και στην Εφήβων που έπαιξε με το παρακαλετό ήρθε.
Μακάρι το παιδί να πιάσει στο ΝΒΑ και αν κάποια στιγμή στο μέλλον θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να έρθει από την πρώτη στιγμή της προετοιμασίας στα βουνά και στα λαγκάδια εγώ, προσωπικά, όχι πρόβλημα δεν θα έχω, αλλά θα του βγάλω το καπέλο.Υ.Γ. Ο παραλληλισμός με τον Στολτίδη πιστεύω οτι είναι τουλάχιστον άστοχος
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Υ.Γ. Ο παραλληλισμός με τον Στολτίδη πιστεύω οτι είναι τουλάχιστον άστοχοςO παραλληλισμος ναι, αυτο που θελω να πω, και προφανως δεν καταλαβες, οχι.
Και οι δυο δεχτηκαν προσκληση και αρνηθηκαν.
Εδω σταματανε και οι ομοιοτητες.
Ο Στολτιδης αρνηθηκε γιατι αισθανοταν θιγμενος και δεν ηθελε να χασει την αξιοπρεπεια του.
Ο Κουφος αρνηθηκε γιατι θεωρησε οτι εχει κατι καλυτερο να κανει.
Για μενα το πρωτο δικαιολογειται. Το δευτερο εχει περισσοτερες κατηγοριες να τους προσαψεις..
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)