-
Αν νικήσουμε μια εκ των Ιταλίας ή Σλοβενίας(κομματάκι δύσκολο), θα τα πάμε καλά.
Αυτός ο Λάζος δε λέω , προσπαθεί, αλλά είναι πιο αργός κι από τη σκιά του.
Greo που χάθηκες; Δώσε τα φώτα σου στο λαό. -
Ναι, είναι αργός ο Λάζος αλλά δεν του δίνει τζάμπα τόσα λεφτά η Ρεάλ! Με δεδομένο μάλιστα ότι δεν υπάρχει Σόφο, και ότι ο Ντικούδης είναι χάλια η Εθνική χρειάζεται τον καλό Παπαδόπουλο.
-
Ο χρήστης Garfield έγραψε:
αυτος ο παπαδοπουλος στο λαιμο μου καθεται.. οπως επισης και ο γιαννακης και ο συριγος..
τα τελευταια χρονια εχει δημιουργηθει μια κλικα που λυμαινεται το ελληνικο μπασκετ..παω στοιχημα οτι τελικα θα καταφερουν να 'θαψουν' και τον κουφο οπως παλια κατεστρεψαν και τον γκαλη..
αθανατη ελλαδα.. μια ζωη επιζουν οι μετριοι και θαβονται οι αριστοι..Ποιά είναι η κλίκα; Πώς λυμαίνεται το μπάσκετ;
Ποιοί, πότε και πώς κατέστρεψαν τον Γκάλη; -
Τον Συριγο ποτε δεν τον συμπαθησα.Παντα μου εδινε την εντυπωση οτι νομιζει οτι ειναι τοσο σημαντικος για το μπασκετ οσο ο Γκαλης και ο Τζορνταν.
-
Ο Συρίγος είναι γλοιώδης. Το να βάζει κανείς στην ίδια πρόταση Γιαννάκη και Συρίγο είναι μεγάλο φάουλ κατά τη γνώμη μου.
Τι τόσο κακό έχει κάνει ο Γιαννάκης, εκτός από το να μας οδηγήσει σε 2 μεγάλες επιτυχίες;
-
Ο Γιαννάκης; 'πουλήθηκε' για να πάει από τον Πανιώνιο στον Παναθηναϊκό. Τα είχε βρεί με τον Παναθηναϊκό πριν λήξει το πρωτάθλημα.Έκανε γρήγορα φάουλ και βγήκε άρων-άρων από το παιχνίδι αφήνοντας τον Πανιώνιο αβοήθητο στο κρισιμότερο μεταξύ τους παιχνίδι στο τέλος.
Ουδείς τέλειος και ο Φασούλας έκανε κάτι ανάλογο φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό. -
- Τι αλλο θα ακουσουμε απο το ατομο! Ελεος! Ο Παπαδοπουλος βαζει τη μπαλα στο καλαθι, οχι το καθε μεθυσμενο μουσατο παρασιτο. Καταλαβαινουμε τι μιλαμε; Ο Μητσαρας, ο αποτυχημενος εν Ελλαδι Παπαλουκας, ο αποτυχημενος εν Ευρωπαναθα Λαζος και πολλοι αλλοι που πηγαν εξω και βρηκαν την υγεια τους, με το Γιαννακη απο το Μαρουσακι προπονητη, πηραν τις κουπες. Ουτε οι γλοιωδεις δημοσιογραφοι 'ειδικοι' του χωρου, ουτε ο Ορφανος ουτε ο μπουλης που ετοιμαζεται να κανει φιεστα το Σαββατο στον ημιτελικο στην Ισπανια.
- Ο Λαζος ειναι αυτο που ειναι και δεν υπαρχει αλλος να το κανει. Ειναι αυτος που γεμιζει τη ρακετα με τον ογκο του και (πλεον) την πειρα του. Καποτε ηταν γρηγορος, αλλα ετσι κι αλλιως στην εθνικη που εχει κορμια ακομα και στον ασο για τα φαστ μπρέικ δε χρειαζεται και τοσο. Παντως επιστρεφω την μερα της πρεμιερας απο τας διακοπας πληροφοριακα
- Το οτι υπαρχει κλικα στο μπασκετ υπαρχει. Αλλα δε θα ελεγα οτι 'κατεστρεψαν' τον Γκαλη. Μεγαλο παιδι ηταν, ηξερε τι υπογραφε, δικαιολογιες δεν υπαρχουν. Δεν αφαιρει αυτο απο τις ευθυνες παραγοντων και του Γιαννακη (ειδικα στον Αρη), αλλα δεν ηταν και αβοηθητος κορασις
-
Ο χαρακτηρισμός ' μεθυσμενο μουσατο παρασιτο' ταιριάζει άψογα στο φιλαράκι σου. Όλα αυτά τα χρόνια των επιτυχιών κρύβεται πίσω από τις πλάτες του Τσαρτσαρή , του Ντικούδη και του Σοφοκλή.
Ούτε 1000e δε θα χαράμιζα για να τον έχω στην ομάδα μου. Καλύτερα να παίρναμε τον Κουφό παρά έναν ξοφλημένο που είναι πιο αργός από την ίδια του τη σκιά.
Και...μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα , ΚΑΙ εγώ θα λέω ό,τι βλέπω. -
Πάντως στη Ρεάλ δεν είναι μαλάκες. Σίγουρα ο Λάζος δεν είναι Σακίλ, ούτε είναι απειλή όπως ο Σόφο στα καλά του, αλλά είναι ένας εξαιρετικά καλός παίκτης.
-
Σχετικά με την σχέση Παπαδόπουλου - Παναθηναϊκού, όταν έφυγε ο παίχτης, ο Ομπράντοβιτς δήλωσε ότι είναι πολύ καλός παίχτης, ότι έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης ΑΛΛΑ τη χρονιά εκείνη δεν ήταν καθόλου συγκεντρωμένος και δεν είχε διάθεση για να δουλέψει...
-
greo, ο Γιαννάκης του Ευρωπαϊκού τίτλου και της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο, άχρηστος?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
greo, ο Γιαννάκης του Ευρωπαϊκού τίτλου και της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο, άχρηστος?!Ας μην έκανε την τάπα της ζωής του το 96 ο Βράνκοβιτς και θα σου έλεγα τί θα ήταν τώρα ο Γιαννάκης..
-
Ναι...και η γιαγιά μου αν είχε κεραίες, θα ήταν μέλισσα ή τραμ!
-
Ο Γιαννάκης πάλι,
και κεραίες να έβγαζεπάλι άχρηστος θα ήταν
-
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ας μην έκανε την τάπα της ζωής του το 96 ο Βράνκοβιτς και θα σου έλεγα τί θα ήταν τώρα ο Γιαννάκης..Ζηταω συγνωμη (οπως και η FIBA ) αλλα δεν κρατηθηκα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
(οπως και η FIBA )Που σημαίνει ότι,
αδιάφορη μου είναι και η FIBA και η συγγνώμη της στα ' μπασκετικά αδέρφια' σου
Στο μπάσκετ όμως δεν έχω διάλογο μαζί σου,δεν μου το επιτρέπουν οι 4 ευρωπαικοί τίτλοι. Όταν ποτέ φτιάξεις ομάδα ξανασυζητάμε
Τα λέμε στο ποδόσφαιρο που πλέον έχουμε κοινούς στόχους κ ιδανικά,τη γελοιοποίηση του αθλήματος δλδ
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Στο μπάσκετ όμως δεν έχω διάλογο μαζί σου,δεν μου το επιτρέπουν οι 4 ευρωπαικοί τίτλοι. Όταν ποτέ φτιάξεις ομάδα ξανασυζητάμεΑρα και στο ποδοσφαιρο εσυ ουτε καν θα πρεπει να μπαινεις με 11 στα 11 πρωταθληματα... Οπου κι αν τη γραφεις παντως η Fiba ειναι Fiba και το γεγονος οτι ζητησε συγνωμη δεν παυει να ειναι...γεγονος... Περαστικα..
-
Χθές πήγα για πρώτη φορά να δω την Εθνική, στον αγώνα με την Ιταλία.
Πιο πολύ για να κάνω έκπληξη στο μικρό που την έχει δει κάπως με το μπάσκετ τελευταία, αλλά ήταν και μια καλή ευκαιρία σε αγώνα χωρίς κόσμο και χωρίς μεγάλη σημασία.
Επειδή δεν έχω λιώσει παντελόνια στις κερκίδες, υποθέτω πως δεν μπορώ να κάνω και σχόλια...
Μου άρεσε... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Επειδή δεν έχω λιώσει παντελόνια στις κερκίδες, υποθέτω πως δεν μπορώ να κάνω και σχόλια...
Λάθος Ευριπίδη, μεγάλο... Και όποιος πει το αντίθετο, ή είναι πολύ υπερόπτης, ή δεν ξέρει τι του γίνεται.
Μου θυμίζει αυτό που λένε μερικοί στους 'Ελληνικούς Αγώνες', 'Δεν έχεις ιδρώσει μπάκετ, δε δικαιούσαι να μιλάς'.
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)