-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Κι αυτό σωστό, από την άλλη μεγάλο ρόλο παίζει και η ψυχολογία των παικτών, που από ό,τι είδα στα ευρωπαικά ματς αρέσκεται σε περιπάτους.Σε όλα σχεδόν τα ευρωπαικά παιχνίδια του Παναθηναικού οι παίκτες του εμφανίστηκαν αγχωμένοι και σφιγμένοι. Ο λόγος; Η ψύχωση και οι προσδοκίες του κόσμου τα 4 να γίνουν 5;Δεν ξέρω.
σωστο κι αυτο, χθες ειδικα που το παιχνιδι δεν ειχε σχολιαστη το βιωσαμε σε ολο του το μεγαλειο, οπως το βιωνουν οι παικτες. χιλιαδες σερβοι να τραγουδουν και να δημιουργουν εκκωφαντικη ατμοσφαιρα και οι παικτες του παο να προσπαθουν να ευστοχησουν. δυσκολο ειναι η αληθεια.
απο την αλλη βεβαια, δεν μου αρεσει να φορτωνουν αδισταχτα τον κολοσσο με 40αρες και να αστοχουν εκει που δεν πρεπει.. αλλα ενταξει η ατμοσφαιρα ηταν οντως δυσκολη. 'γοητευτικα βαρβαρη' θα την χαρακτηριζαΟ Γιασικεβίτσιους για να αποδόσει πρέπει να είναι ο βασικός και αναντικατάστατος πλέι μέικερ, να έχει συνεχώς την μπάλα και με τις μαγικές του πάσες και την εκτελεστική ικανότητα να κάνει παπάδες σε μια ομάδα φύση επιθετική (βλέπε Μακάμπι).
Στον ΠΑΟ του αναντικατάστατου Διαμαντίδη και του Σπανούλη, της σκληρής άμυνας και των διαφόρων συστημάτων του Ομπράντοβιτς δεν είχε και ούτε θα έχει ποτέ θέση.
αυτο ακριβως νομιζω οτι συμβαινει δυστυχως.
Αν ρωτησεις τον πρωην βοηθο του Ομπραντοβιτς για το ποιος προπονητης ειναι καλυτερος ξερεις τι θα σου πει? Ο Γιαννακης φιλε μου. Ο ΔΡΑΚΟΣ. Ο Γιαννακης ειναι πολυ καλυτερος προπονητης απο τον γκαστονε σου. Ο γκαστονε σου μονο να φωναζει ξερει και να κοκκινιζουν τα μαγουλακια σου. Τα παραμυθακια τελειωσανε. Αρχισε η εποχη του δρακου. Και αν δεν σαρωσει τα παντα φετος ο Ολυμπιακος θα το κανει του χρονου ανετα.
:αμαν με αυτον τον γιαννακη.. τη φιλοσοφια που ειχε οταν επαιζε ο ιδιος 'παιζω σκυλισια-σκοτωνω το μπασκετ' την εχει φερει και στις ομαδες που προπονει..
αποτελεσματα μπορει να προκυψουν, οπως πχ στην εθνικη, αλλα δεν θεωρω μεγαλο προπονητη εναν που σωνει και καλα θελει να εξοντωσει το μπασκετ..
χιλιες φορες να κρατουσατε τον γκερσον. δεν νικουσατε παντα αλλα τις 100αρες τις ειχατε ψωμοτυρι.
ασε που παντα μια τετοια φιλοσοφια σαν αυτη του γιαννακη αργα ή γρηγορα θα βρει το δασκαλο της.. οπως στα ματς με την ισπανια για παραδειγμα... -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Για ρίχτε καντήλια
Much better now.
Όσα θέλειςΥΓ:Ίσως κάτι που δεν ειπώθηκε. Τους περιβόητους αυτοματισμούς μας πλέον βλέπω να τους γνωρίζουν καλύτερα οι αντίπαλοι(ελέω κατασκοπείας) παρά οι ίδιοι οι παίκτες του Παναθηναικού.Ακόμα κι αν παραβλέψουμε τα 20 λιγότερα ριμπάουντ , και το χθεσινό παιχνίδι χάθηκε από τραγικά λάθη των παικτών.Καθαρό μυαλό δεν υπάρχει και δεν ξέρω τον λόγο.
ΥΓ2:Περί Σπανούλη:Ντίβα μας γύρισε ο Βασιλάκης από τις ΗΠΑ, βρήκε και την άλλη ντίβα από την Λιθουανία απέναντί του και κάπου εκεί έδεσε το γλυκό.Έλλειψη ομοψυχίας το λένε αυτό; Μάλλον.
ΥΓ3:Περί Ζέλικο:Δεν ξέρω αν έχει παραδεθεί με τους παίκτες του(ιδιαίτερα μάλιστα μετά από τόσες επιτυχίες)ή αν έχει κορεστεί κι ο ίδιος (τον Ιτούδη πολύ δραστήριο τον βλέπω τελευταία στον πάγκο...), αλλά δεν επιβάλλεται όπως παλιά ούτε τον βλέπω να 'καίγεται' όπως καιγόταν κάποτες, κάτι που φαίνεται και στον (άναρχο) τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.Ιδέα μου;
ΥΓ4:*Congratulations to Partizan. Everything was fantastic: the audience, the performance, everything. The key for Partizan's win was definitely rebounding. Panathinaikos is more experienced and a more quality team, but Partizan handled the pressure much better.' *Τάδε έφη Sani Βecirovic.
Να δείτε που φιλικό ήταν το ματσάκι και άδικα χαλιόμαστε.
-
Ρε, χαλαρωστε λιγακι... Δεν μπορει να τα σαρωνουμε ολα καθε χρονο, ουτε να παιζουμε καθε χρονο σουπερ μπασκετ καθ'ολη την διαρκεια της χρονιας... Παιχνιδι ειναι, εχει πανω και κατω... αλλα να μην τα ισοπεδωνουμε ολα και τους βγαλουμε ολους κουτσους...
-
Α ρε Ταυρε ,τα ελεγες εσυ αλλα ποιος σε ακουγε
-
νομίζω ότι οι παναθηναϊκοί είμαστε αχάριστοι. Έχουμε μάθει πλέον στους τίτλους και μόλις κάτι στραβώσει πέφτουμε να τους φάμε. Είμαστε η πλέον επιτυχημένη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία 15 χρόνια. Αυτό το ξέρουν και οι εχθροί μας. Ας ανασκουμπωθούμε από την ήττα, ας νικήσουμε τον αιώνιο που (δικαιολογημένα...) σήκωσε κεφάλι και ας προχωρήσουμε. Φταίει ο ένας φταίει ο άλλος...σιγά μην φταίει και ο Γιαννακόπουλος γιατί δεν πήρε τον Σακίλ...
Εγώ αν πάω γήπεδο πάλι φέτος θα τους χειροκροτήσω για όσα μας έχουν προσφέρει. Ο προπονητής και ο πρόεδρος θα δουν τι συνέβη και θα το λύσουν με τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
νομίζω ότι οι παναθηναϊκοί είμαστε αχάριστοι. Έχουμε μάθει πλέον στους τίτλους και μόλις κάτι στραβώσει πέφτουμε να τους φάμε. Είμαστε η πλέον επιτυχημένη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία 15 χρόνια. Αυτό το ξέρουν και οι εχθροί μας. Ας ανασκουμπωθούμε από την ήττα, ας νικήσουμε τον αιώνιο που (δικαιολογημένα...) σήκωσε κεφάλι και ας προχωρήσουμε. Φταίει ο ένας φταίει ο άλλος...σιγά μην φταίει και ο Γιαννακόπουλος γιατί δεν πήρε τον Σακίλ...
Εγώ αν πάω γήπεδο πάλι φέτος θα τους χειροκροτήσω για όσα μας έχουν προσφέρει. Ο προπονητής και ο πρόεδρος θα δουν τι συνέβη και θα το λύσουν με τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις.Είδες να γράφει κάποιος ότι στο ΟΑΚΑ πρέπει να πέσουν ντομάτες και αγγούρια;
Εκτός αν πιστεύεις ότι ο στρουθοκαμηλισμός κάνει καλό, οπότε να αφήσουμε την κριτική και να αρχίσουμε τα αφιερώματα στα 4 κερδισμένα final four να γουστάρουμε πάλι.
ΥΓ:Και για να μην ανησυχείς, δεν νομίζω ο Σάρας να μπει στο 4Tforum,να διαβάσει αυτά που γράφουμε και να παρεξηγηθεί.
Το πολύ πολύ να μπει κανένας Ντικούδης, αλλά κι αυτός δεν θα μπει στο τόπικ της καλαθοσφαίρισης αλλά στα νέα μοντέλα της porsche και της ferrari. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ρε συ Απο, κανεις δεν του φορτωσε καποιον χωρις τη συγκαταθεση του....προσωπικά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν ήταν επιλογή του. Και βέβαια του το φόρτωσαν! Είναι και η 100ετία (μη χέσω) βλέπεις και ήθελαν ντε και καλά και άλλη κούπα. Ο Ομπράντοβιτς δεν είχε ποτέ τέτοιους παίχτες. Ακόμα και ο Μποντιρόγκα που ήταν one man show δεν είχε αυτή την ιδιοσυγκρασία. Θυμίσου τα παιχνίδια του Γιασικεβίτσιους και θυμίσου και το παιχνίδι του βάζελου και πες μου εάν αυτά τα δύο συναντιούνται κάπου. Βάλε και το τελευταίο: Ο συγκεκριμένος ήταν κατά 99,9% παίχτης του γαύρου και οι άλλοι έσκασαν τα αντερά τους να το πάρουν για λόγους εντυπώσεων και μόνο και τελικά πήραν τ'@@ μου
Εδω τις προαλλες εκανε ολοκληρη φασαρια για τη διακοπη συμβολαιου του Τομασεβιτς και τελικα περασε το δικο του! (μια πρωτοφανης για τα δεδομενα του βαζελου ιστορια, αν εμαθες...). Καπου εκει βεβαια ξεκινησε η αντιστροφη μετρηση και ισως το καλοκαιρι εχουμε εξελιξεις...Δεν ξέρω τι έγινε με τον Τομάσεβιτς , πέρα από τον τραυματισμό του και δεν ξέρω και τι θα παίξει το καλοκαίρι. Εάν εννοείς ότι μπορεί να μην είναι προπονητής στη νέα σεζόν ο Ομπάντοβιτς αυτοί που θα διαχειριστούν την περίπτωση , ας πάρουν τις αποφάσεις τους και θα έχουν και την ευθύνη βέβαια. Και βέβαια θα πρέπει να βρουν κάποιον ισάξιο. Τουλάχιστο!Η επιλογη των παικτων ειναι αποκλειστικα δικη του ευθυνη (και φετος) και πρεπει αυτος να χρεωνεται τα καλα αλλα και τα κακα. Οπως πχ την τρυπα στο 3 (και ΟΧΙ στο 4, για το οποιο γκρινιαζε χτες) και την αποδεδειγμενη, πλεον, δυσκολια (;) στην επιλογη και (κυριως) διαχειριση των ψηλων (ο Ζιζιτς ειναι ενα, ακομα, κλασικο παραδειγμα).
Περυσι του βγηκε και το σηκωσε, αλλα φετος οι εμμονες του (αλλα και το οτι το μπασκετ προχωραει και οι αντιπαλοι κανουν κι αυτοι την κατασκοπια τους και φερνουν καινοτομιες) κοστισαν.....Εννοείται ότι ο καθε προπονητής όπως πιστώνεται τα καλά έτσι χρεώνεται και τα άσχημα. Η τρύπα στο '3' είναι γνωστή, αυτόν βρήκε αυτόν πήρε, τι να γίνει;; Γκρίνιαζε για τους PF σε ότι έχει να κάνει με την απώλεια των ριμπάουντ. Δεν μίλησε γενικότερα νομίζω.
Πέρσι δεν του βγήκε τίποτα Χρηστο: Πέρσι ο βάζελος έπαιξε μπασκετ από άλλον πλανήτη . Κράτησε την καλύτερη επίθεση της Ευρωλίγκα κατω από τους 55 πόντους και έβαλε στην καλύτερη άμυνα της Ευρωλίγκα 95 παίρνοντας το κύπελλο στον πιο συναρπαστικό τελικό του θεσμού. Αυτό δεν λέγεται 'του έκατσε' είναι κάτι πολύ περισσότερο. Κι έπειτα: Πόσο προχώρησε το άθλημα από πέρσι τον Ιούνιο που το πήραμε μέχρι φέτος το Φλεβάρη που σερνόμαστε;; Το ότι μας διαβάζουν καλύτερα +τις δικές μας αδυναμίες , είναι σωστό βεβαίως.
Με το Ζίζιτς ούτε εγώ καταλαβαίνω τι γίνεται.Τελος, νομιζω οτι ηρθε η ωρα, αυτοι που δε μπορουν ν' ακολουθησουν, να την κανουν σιγα-σιγα (Αλβερτης, Χ''βρεττας, Ντικουδης, Τομασεβιτς, Μπετσιροβιτς, Ουινστον, αλλα και ο εντελως αταιριαστος Γιασικεβιτσιους -ειδες πως μαζευονται μπολικοι;...)
Από αυτούς που γράφεις μόνο ο Αλβέρτης και ο Μπετσίροβιτς θα φύγουν σίγουρα. Του μεν Αλβέρτη κάποιος πρέπει να του πει (αφού δεν το καταλαβαίνει μόνος του ) ότι πρέπει να πάψει να μας ταλαιπωρεί, του δε Μπετσίροβιτς τελειώνει το συμβόλαιο.
Ντικούδης , Ουίνστον και Χατζηβρέττας, δεν το κουνάνε ούτε για αστείο!!! Ο Τομάσεβιτς μοιάζει να είναι ειδική περίπτωση αφού και συμβόλαιο έχει και δεν είναι και μικρό για να σπάσει εύκολα.
Ο Γιασικεβίτσιους θα φύγει εάν με λυπηθεί ο καλός θεούλης του μπάσκετ, διότι δεν αντέχω άλλο. Κοστίζει όμως απίστευτα φράγκα και έχει και αυτός ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Ας ελπίσουμε να με /μας λυπηθεί κάποιος.
ΥΓ. Επισης ακουγονται διαφορα για το κλιμα στα αποδυτηρια (στα οποια δεν ξερω, βεβαια, ποση αξια μπορω να δωσω) Α καλά!!! Χέστηκα για τους μετά χριστόν προφήτες. Αξία έχει ότι λέγεται πριν και όχι τώρα. Τώρα έχουμε να ακούσουμε και να διαβάσουμε πολλά για τα οποία είμαι πεπεισμένος ότι σε ένα ποσοστό πανω από 90% + θα είναι ψέματα. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! -
Πού να τους δεις τους αυτοματισμούς ρε Γιάννη, όταν θέλει μια μπάλα ο Γιασικεβίτσιους άλλη μια ο Σπανούλης και άλλη μια οι υπόλοιποι τρεις;;
Πού να τους δεις όταν κρατάνε τη μπάλα στα χέρια τους 20 sec από τα 24 που διαρκεί η επίθεση;;
Για θυμίσου τι δεινά μας έχουν βρει όταν παίζουν μαζί αυτοί οι δύο
Εγώ πάντως απορώ με το Μήτσο. Είναι μια κλάση ανώτερος και από τους δύο μαζί και αντί να τους γα$@#@^@$ την &@%@Ε@& το παίζει low profile
Ποιος Σπανούλης και κολοκύθια τούμπανα...μου αρέσει που είχε παράπονο που δεν έπαιζε στο Χιούστον
Είδε κανείς τι έκανε ο Alston στους Lakers???
...Σπανούλης
-
............- Να εισαι σιγουρος οτι αν ο Ομπραντοβιτς δεν ελεγε το ναι, δε θα εμπαιναν στον κοπο οι Γιαννακοπουλοι το καλοκαιρι.
- Του Τομασεβιτς του εγινε διακοπη συμβολαιου για... 3 μερες (!!!) και μετα, ξαφνικα , επανενταχθηκε στην ομαδα αφου ο Ομπραντοβιτς απειλησε θεους και δαιμονες...
- Καλα, περι διαστημικου μπασκετ θα διαφωνησω κι ο τελικος κριθηκε στις καλαθι μεσα στο ΟΑΚΑ... Εξαλλου τον Ιουνη, με τον Ολυμπιακο του Γκερσον (εχει σημασια αυτο) δεν ειδα καμια εντυπωσιακη αποδοση... Το αντιθετο... Το μπασκετ εχει αλλαξει και καποια στιγμη θα φαινοταν τ' αποτελεσματα. Η Σιενα τις προαλλες εκανε παρτυ παιζοντας πικ εν ρολ σε σαστισμενους αντιπαλους (και προπονητη). Η ιδια ομαδα στην Ιταλια ή με αλλο αντιπαλο παιζει εντελως διαφορετικα... Ειναι η συγχρονη εκδοχη της προσαρμογης στον αντιπαλο, κατι που εσεις σταματησατε να κανετε τα τελευταια χρονια και νομοτελειακα καποια στιγμη θα το βρισκατε μπροστα σας.
- Αλλο δε βρισκω ισαξιο του Σισκα κι ΑΛΛΟ παιρνω τον Ουινστον... Μπορω να σου βρω 10 καλυτερα 3αρια που θα ερχοτανε το καλοκαιρι πετωντας τη σκουφια τους (με buy-out, εστω, εκτος αν ολο το μπατζετ πηγε για τους γνωστους λογους στον Σαρας...). Παραδειγμα: Γιασαιτις. Αν δεν το κουνησουν Χ''βρεττας, Ντικουδης (βετερανος, πλεον, δυστυχως...), Ουινστον, Τομασεβιτς (...) θα ειστε με -4 παικτες επιπεδου, απεναντι σε ανταγωνισμο που εχει 10 και 12 σχεδον ισαξιους.....
- Ο Ζιζιτς δε μπορει να αλλαξε τοοοοοοοσο πολυ σε λιγους μηνες. Εδω ειναι σαφεστατη η ευθυνη του προπονητη, νομιζω...
- Δεν ξερω τι εχει γινει με τον Πεκοβιτς, αλλα δε μπορω παρα να προβληματιστω με το οτι ενας θεωρητικα τοσο ταλαντουχος και τοσο ψηλος παικτης δεν παει για πλακα ΝΒΑ. Τροφη για σκεψη...
Για να δουμε και τα δικα μας σημερα.......
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
............
- Να εισαι σιγουρος οτι αν ο Ομπραντοβιτς δεν ελεγε το ναι, δε θα εμπαιναν στον κοπο οι Γιαννακοπουλοι το καλοκαιρι. Κάθομαι και χαζεύω τα καλοκαιρινά ποστ. Πάσχω από αυτήν την ...ανωμαλία, γιατί εκνευρίζομαι να λένε άλλα τη μια και άλλα την άλλη.Όλοι (οι γαύροι) εσύ όμως όχι, έλεγαν ότι η απόκτηση αυτού του παίχτη έγινε απλώς και μόνο για σπάσιμο στους Αγγελόπουλους. Ο taurus μάλιστα είχε και inside information...για το γεγονός αυτό.
Εγώ παρακολουθώντας τόσα χρόνια τον Ομπραντοβιτς έχω χοντρές επιφυλάξεις.Ειδικά μάλιστα εάν βάλεις και το timing της μεταγραφής - Του Τομασεβιτς του εγινε διακοπη συμβολαιου για... 3 μερες (!!!) και μετα, ξαφνικα , επανενταχθηκε στην ομαδα αφου ο Ομπραντοβιτς απειλησε θεους και δαιμονες...Δεν το ήξερα αυτό. Από ποιούς έγινε;; Εγινε εντάντια στη θέληση του Ομπράντοβιτς;; Εάν ναι, ένας λόγος παραπάνω ότι δε ρωτηθηκε για το Λιθουανό
- Καλα, περι διαστημικου μπασκετ θα διαφωνησω κι ο τελικος κριθηκε στις καλαθι μεσα στο ΟΑΚΑ... Δεν τα λέ'ω εγώ. Όλος ο κόσμος ο μπασκετικός έλεγε στην Ευρώπη ότι παίχτηκε ο καλύτερος τελικός.Ε βλέπεις τώρα ;; Όταν χάσαμε από την Ταού και μείναμε έξω από την Πράγα και σου είπα ότι η Ταού είναι καλύτερη από μας κατά ένα καλάθι, μου απάντησες (και μάλλον σωστα) ότι σε αυτό το επίπεδο εκεί παίζουν οι διαφορές των ομάδων. Άλλο λες τώρα.Εξαλλου τον Ιουνη, με τον Ολυμπιακο του Γκερσον (εχει σημασια αυτο) δεν ειδα καμια εντυπωσιακη αποδοση... Το αντιθετο... Είδες μια ομάδα στεγνωμένη από δυνάμεις και 'ξεζουμισμένη' ψυχλογικά να τα καταφέρνει.Το μπασκετ εχει αλλαξει και καποια στιγμη θα φαινοταν τ' αποτελεσματα. Η Σιενα τις προαλλες εκανε παρτυ παιζοντας πικ εν ρολ σε σαστισμενους αντιπαλους (και προπονητη). Η ιδια ομαδα στην Ιταλια ή με αλλο αντιπαλο παιζει εντελως διαφορετικα... Ειναι η συγχρονη εκδοχη της προσαρμογης στον αντιπαλο, κατι που εσεις σταματησατε να κανετε τα τελευταια χρονια και νομοτελειακα καποια στιγμη θα το βρισκατε μπροστα σας.Το είδα το ματς με τη Σιένα και έγραψα περίπου το ίδιο :'μας διαβάζουν πιο εύκολα' αλλά αυτό θα φανεί σε βάθος χρόνου και όχι από 3-4 στραπάτσα (που έχουν και μερικά, όχι πολλά, ελαφρυντικά)
- Αλλο δε βρισκω ισαξιο του Σισκα κι ΑΛΛΟ παιρνω τον Ουινστον... Μπορω να σου βρω 10 καλυτερα 3αρια που θα ερχοτανε το καλοκαιρι πετωντας τη σκουφια τους (με buy-out, εστω, εκτος αν ολο το μπατζετ πηγε για τους γνωστους λογους στον Σαρας...). Παραδειγμα: Γιασαιτις.Tον Γιασάιτις των 4,5 πόντων και του 1,7 ριμπαουντ;; Ασε Χρηστο μου, καλύτερα ο Γουιστον και ας είναι ασταθής Αν δεν το κουνησουν Χ''βρεττας, Ντικουδης (βετερανος, πλεον, δυστυχως...), Ουινστον, Τομασεβιτς (...) θα ειστε με -4 παικτες επιπεδου, απεναντι σε ανταγωνισμο που εχει 10 και 12 σχεδον ισαξιους..... O Nικόλας κάνει πολύ καλά παιχνίδια και μέσα και έξω αλλά μάλλον δεν τον παρακολουθείς. Πληρώνει τις ισσοροπίες και τα ακριβά συμβόλαια. Δε θα σου κάνει ότι ο Σπανούλης αλλά δε θα σου κάνει και 6-7 λάθη που θα τραβάς τα μαλλιά σου, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Για τους άλλους δεν ξέρω , δεν καίγομαι κιόλας, εκτός Τομάσεβιτς (υπό προϋποθέσεις)
- Ο Ζιζιτς δε μπορει να αλλαξε τοοοοοοοσο πολυ σε λιγους μηνες. Εδω ειναι σαφεστατη η ευθυνη του προπονητη, νομιζω...Δεν ξέρω ούτε κι εγώ τι γίνεται με αυτόν, ξεκίνησε καλά σε 3-4 παιχνίδια και μετά τον έφαγε το σκότος.
- Δεν ξερω τι εχει γινει με τον Πεκοβιτς, αλλα δε μπορω παρα να προβληματιστω με το οτι ενας θεωρητικα τοσο ταλαντουχος και τοσο ψηλος παικτης δεν παει για πλακα ΝΒΑ. Τροφη για σκεψη...Δεν ξέρω τις θες να πεις εδώ.
Για να δουμε και τα δικα μας σημερα.......
- Να εισαι σιγουρος οτι αν ο Ομπραντοβιτς δεν ελεγε το ναι, δε θα εμπαιναν στον κοπο οι Γιαννακοπουλοι το καλοκαιρι. Κάθομαι και χαζεύω τα καλοκαιρινά ποστ. Πάσχω από αυτήν την ...ανωμαλία, γιατί εκνευρίζομαι να λένε άλλα τη μια και άλλα την άλλη.Όλοι (οι γαύροι) εσύ όμως όχι, έλεγαν ότι η απόκτηση αυτού του παίχτη έγινε απλώς και μόνο για σπάσιμο στους Αγγελόπουλους. Ο taurus μάλιστα είχε και inside information...για το γεγονός αυτό.
-
Παντως για το καλοκαιρι παιζει πολυ δυνατα το ονομα του matjas smodis για τον παναθηναικο
Εσεις που ξερετε και κατι παραπανω για πειτε την γνωμη σας για αυτον -
Εγώ πάντως απορώ με το Μήτσο. Είναι μια κλάση ανώτερος και από τους δύο μαζί και αντί να τους γα$@#@^@$ την &@%@Ε@& το παίζει low profileΠιστεύεις ποτέ σου σοβαρά πως θα έκανε τέτοιο πράγμα; Ο Διαμαντίδης ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ δεν κάνει κακή χρονιά φέτος, το αντίθετο μάλιστα, απλώς δείχνει αρκετά 'αποσυντονισμένος'. Δε νομίζω ότι είναι στο χαρακτήρα του να πατήσει πόδι και να απαιτήσει την ηγετική θέση που δικαιούται, και θα πρέπει να ζήσει(-ουμε) με αυτό.
Δεν έγινε άχρηστος ο Ζοτς από τη μια μέρα στην άλλη(ήμαρτον!), απλώς στον αθλητισμό και στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν. Πέρσι ήταν 'σεμιναριακή' χρονιά, φέτος αποτύχαμε. Δε χάθηκε κι ο κόσμος!
Επίσης, δεν έχει και μεγάλη αξία, αλλά ο περσινός τελικός ΔΕΝ κρίθηκε στο καλάθι. Ήμασταν μπροστά στο τέλος, και η διαφορά των 2 πόντων γράφτηκε με τρελό τρίποντο του Λάνγκτον όταν όλα είχαν κριθεί.
-
H αγωνιστικη πτωση του ΠΑΟ ειχε ξεκινησει απο τους περσινους τελικους με τον ΟΣΦΠ, αλλα ελεω διαιτησιας και απιστευτης κωλοφαρδιας ξεχαστηκε με την κατακτηση του πρωταθληματος..
Αντικειμενικα μιλωντας, και με τις αλλαγες-επιστροφες στον μπασκετικο Ολυμπιακο, νομιζω πως τα χειροτερα ερχονται...Εδω παιζει ο ΟΣΦΠ ολη τη χρονια χωρις τα 2 μεγαλυτερα οπλα του ( σοφο+αρβιντας), τωρα που εχουμε και προπονητη σοβαρο....
Επισης φετος στην Ευρωλιγκα αλλαξαν και τα πραγματα στα σφυριγματα..Εκει που ο ΠΑΟ ειχε ευνοια, μπορω να πω πως τον παιζανε στα ισα, ενω τον Ολυμπιακο, απο εκει που τον εσφαζαν, μπορω να πω πως εχει αρχισει να εχει λιγη ευνοια (εκτος του ματς στην Μαδριτη, και αγνωστο το αποψινο)
Τεσπα, αρκετα ασχοληθηκαμε...
ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΛΟΣ για εσας..Ας ελπισουμε αποψε να κερδισει ο ΘΡΥΛΟΣ ωστε να εχουμε μια εκπροσωπηση στους 8...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Παντως για το καλοκαιρι παιζει πολυ δυνατα το ονομα του matjas smodis για τον παναθηναικο
Εσεις που ξερετε και κατι παραπανω για πειτε την γνωμη σας για αυτονEγώ θέλω τον Μαντσινέλι
Εγώ πάντως απορώ με το Μήτσο. Είναι μια κλάση ανώτερος και από τους δύο μαζί και αντί να τους γα$@#@^@$ την &@%@Ε@& το παίζει low profile
Πιστεύεις ποτέ σου σοβαρά πως θα έκανε τέτοιο πράγμα; Ο Διαμαντίδης ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ δεν κάνει κακή χρονιά φέτος, το αντίθετο μάλιστα, απλώς δείχνει αρκετά 'αποσυντονισμένος'. Δε νομίζω ότι είναι στο χαρακτήρα του να πατήσει πόδι και να απαιτήσει την ηγετική θέση που δικαιούται, και θα πρέπει να ζήσει(-ουμε) με αυτό.
Το μπινελίκι σε κανέναν την ώρα που θολώνει και μας παίρνει στο λαιμό του, δε βλάφτει. Ισα -ίσα που λειτουργεί και ευεργετικά Εάν το κάνει ο Μήτσος;; Μπα όχι, δεν το πιστεύω
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Εσεις που ξερετε και κατι παραπανω για πειτε την γνωμη σας για αυτονΣπουδαίος παίκτης, αλλά τραυματίστηκε φέτος. Πολύ σημαντικό για εμάς θα είναι να μείνει ο Τσαρτσαρής πάντως.
Επίσης, κακώς βάλλεται ο Σπανούλης. Στον περσινό ΠΑΟ θα 'κούμπωνε' ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλά αντί του Μπετσίροβιτς, δημιουργώντας μια ωραία πεντάδα Μήτσο, Σπανούλη, Σισκάουσκας, Τσαρτσαρή, Μπατιστ. Ο συνδυασμός Σπανούλη/Σάρας/Διαμαντίδη είναι νομίζω αυτός που μας βραχυκυκλώνει.
-
Δεν το παίζει, είναι.
Άλλωστε κι ο ρόλος του all around έχει τα όρια του.Ο μόνος που θα μπορούσε να πατήσει πόδι είναι ο Αλβέρτης ως παίκτης(;) σημαία του Παναθηναικού,αλλά αν έχει δει 'Ελληνοφρένεια' στον ΟΥΡΑΝΟ, θα διαπιστώσεις ότι και οι σημαίες πλέον έχουν έρθει τούμπα.
Άσε που όλοι πιστεύουν ότι ο Φραγκίσκος δεν υπάρχει πια στην πραγματικότητα, αλλά πρόκειται για οφθαλμαπάτη-αποτέλεσμα των hitech μηχανημάτων προβολής των γηπέδων.Συμπερασματικά, επειδή αρχίζω να το ζαλίζω περισσότερο απ'ότι ζαλίζουν οι παίκτες μας την μπάλα,
από την φετινή πορεία του Παναθηναικού στο εξωτερικό ένα πραγματάκι πήρα πρέφατο ότι ο Παναθηναικός κατέβαινε στο παρκέ ων Πρωταθλητής Ευρώπης το αξιολόγησαν δεόντως όλες οι λοιπές ομάδες της λίγκας πλην του ίδιου του Παναθηναικού(παικτών...και προπονητικού τιμ ,άντε το πα ).Από κει και πέρα τί προσδοκίες να έχεις;
Αυτά.
ΑκάλυπτεΖΡ
[πασχος mode on]Τις 20αρες σου κι αλάτι [πασχος mode off]
-
Κοιτα μην γινει η στραβη σημερα και αναγκαστεις να με βλεπεις στους 8 απ τον καναπε σου...
-
Πελατη, καναπε και μοκο !
Ισως απο αυριο να μην μιλαει κανεις μας για Ευρωπη φετος..ΑΛΛΑ μεχρι αυριο, ΕΓΩ μπορω να μιλαω...
Τηλεοραση και αποψε για σενα, και να ευχεσαι να παιξει η διατησια την ρεαλ 10-90 για να κερδισει τον γαυρο..
Οσο για το αλατι...θα στο υπενθυμισω το ποστ, πολυ συντομα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:lol:Κοιτα μην γινει η στραβη σημερα και αναγκαστεις να με βλεπεις στους 8 απ τον καναπε σου...
:Τις 20αρες σου κι α_α_ι.
(συμπλήρωσε τα κενά μόνος σου, εύκολο σου βαλα).
Ακάλυπτεζρ
Πελάτης εγώ δικός σου;
Το άλλο με τον Σεγκούρα το ξέρεις;
ΥΓ:Τελικά ασχολείστε με το μπάσκετ ή όχι;Σας το επιτρέπει ο Κόκκαλης;
-
ok...το διάβασα και αυτό! Ο Παναθηναϊκός είναι πελάτης του Ολυμπιακού στο Μπάσκετ...
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)