-
Καλό ματσάκι ήταν.
Έδειξε τις αδυναμίες της ομάδας, ελπίζω να διορθώσουν το 50% .
Ο Βασιλόπουλος θέλει πολλή-πολλή δουλειά ακόμη. -
Ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο, φεύγοντας ο χαβαλές στα συντριβάνια μου θύμισε Ολυμπιάδα(στιγμές που δεν ξαναγυρνούν ποτέ....). Απίστευτο πράγμα πάντως η ψυχολογία του όχλου. Όταν οι Νεοζηλανδοί έκαναν το 'Χάκα' μια σεβαστή μερίδα κόσμου γιούχαρε. Κατόπιν αρκετοί σηκωθήκαμε όρθιοι και χειροκροτούσαμε πηγαίνοντας κόντρα στη γιούχα και κάνοντας νοήματα να σταματήσουν, έτσι ώστε εν τέλει να χειροκροτεί όλο το γήπεδο.
Στα αγωνιστικά δεν βγαίνουν και πολλά συμπεράσματα. Δε μου αρέσει το κλίμα της γενικής ευφορίας, αλλα γεγονός είναι ότι πάμε καλά.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο, φεύγοντας ο χαβαλές στα συντριβάνια μου θύμισε Ολυμπιάδα(στιγμές που δεν ξαναγυρνούν ποτέ....). Απίστευτο πράγμα πάντως η ψυχολογία του όχλου. Όταν οι Νεοζηλανδοί έκαναν το 'Χάκα' μια σεβαστή μερίδα κόσμου γιούχαρε. Κατόπιν αρκετοί σηκωθήκαμε όρθιοι και χειροκροτούσαμε πηγαίνοντας κόντρα στη γιούχα και κάνοντας νοήματα να σταματήσουν, έτσι ώστε εν τέλει να χειροκροτεί όλο το γήπεδο.Στα αγωνιστικά δεν βγαίνουν και πολλά συμπεράσματα. Δε μου αρέσει το κλίμα της γενικής ευφορίας, αλλα γεγονός είναι ότι πάμε καλά.
Εκεί τα πήρα πραγματικά πάρα πολύ... Δείξαμε πόσο αμόρφωτοι και απαίδευτοι είμαστε σα λαός.
Όσο για το ματς, μέτριοι είμασταν, παρόλους τους 25 πόντους διαφοράς. Απλά οι Νεοζηλανδοί ήταν άμπαλοι.
-
Δυστυχως παντοτε μερικοι καφροι θα χαλανε το κλιμα....
Στα του αγωνα,η εθνικη πηρε αλλη μια νικη ευκολα.
Κερδιζουμε σημερα το Πουερτο Ρικο και ειμαστε Ολυμπιαδα.
Μπορουμε φετος να φτασουμε σε ενα μεταλιο,δεν ειναι απιθανο...
Ιδωμεν.
-
Αυτό που μου αρέσει στην Εθνική είναι ότι βλέπω πολύ ωραίο μπάσκετ. Όχι μονότονο, γρήγορο και ελάχιστες φορές (όταν έχουμε διαφορά) και λίγο streetball. Πολυπρόσωπη άμυνα και επίθεση, ανάπτυξη παιχνιδιού με πολλούς τρόπους, πράγμα που όχι μόνο δε με κάνει να βαριέμαι αλλά να περιμένω να δω τα παιχνίδια της. Κυρίως με ενδιαφέρει το θέαμα και όχι τόσο πολύ κάποια ενδεχόμενη κατάκτηση μεταλλίου. Ας παίζουν έτσι και θα ρθουν και οι επιτυχίες. Σε σύγκριση με την ομάδα του 07 είναι 2-3 ταχύτητες πάνω. Ευτυχώς που ξεφορτωθήκαμε Παπαδόπουλο, Κακιούση. Για τελευταίο, αν και άκομψη η απομάκρυνσή του, ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Και στο τέλος αφού δεν το καταλαβαίνει από μόνος του δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Αυτό που μου αρέσει στην Εθνική είναι ότι βλέπω πολύ ωραίο μπάσκετ. Όχι μονότονο, γρήγορο και ελάχιστες φορές (όταν έχουμε διαφορά) και λίγο streetball. Πολυπρόσωπη άμυνα και επίθεση, ανάπτυξη παιχνιδιού με πολλούς τρόπους, πράγμα που όχι μόνο δε με κάνει να βαριέμαι αλλά να περιμένω να δω τα παιχνίδια της.αυτό ακριβώς!!
-
Ενας παιχτης τυπου Παπαδοπουλος,ειναι παντα χρησιμος σε μια ομαδα....
Θα μπορουσε να ειναι στην ομαδα,εστω και με μειωμενη συμμετοχη,π.χ. στη θεση του Γλυνιαδακη....
Υπαρχουν στιγμες που χρειαζεται και ο βαρυς σεντερ,οπως χθες με τον Ραμος... -
Για να δουμε τωρα που θα κληρωθουμε....
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Θα μπορουσε να ειναι στην ομαδα,εστω και με μειωμενη συμμετοχη,π.χ. στη θεση του Γλυνιαδακη....
Υπαρχουν στιγμες που χρειαζεται και ο βαρυς σεντερ,οπως χθες με τον Ραμος...Το χρυσό στο ευρωμπάσκετ και το ασημένιο στην Ιαπωνία με τον Λάζο βασικό τα πήραμε αλλά για κάποιο λόγο ...είναι άσχετος
Για να δουμε τωρα που θα κληρωθουμε....
Λογικά μας συμφέρει ο όμιλος των Αμερικάνων και των Ισπανών γιατί ακόμα και 3οι- 4οι να βγούμε έχουμε πιο ευνοϊκό 'σταύρωμα'
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Υπαρχουν στιγμες που χρειαζεται και ο βαρυς σεντερ,οπως χθες με τον Ραμος...Το χρυσό στο ευρωμπάσκετ και το ασημένιο στην Ιαπωνία με τον Λάζο βασικό τα πήραμε αλλά για κάποιο λόγο ...είναι άσχετος
Νταξ... και το Ευρωμπάσκετ το '87 με Καμπούρη το πήραμε.
-
Πολύ καλή εικόνα της Εθνικής μας στο Προολυμπιακό τουρνουά.
Πιο γρήγορη, και με σταθερή βάση την άμυνά της που πνίγει τον αντίπαλο, κάνει και παιχνίδι και στην επίθεση.
Ας ελπίσουμε σε κάποιο μετάλλιο στην Κίνα.
-
Εγω δεν καταλαβαινω,γιατι να λεμε πως δεν παμε για μεταλλιο.
Μια χαρα παμε για μεταλλιο στο Πεκινο.
TRAVELLER μαλλον συμφωνω κ εγω.Πιστευω οτι ειναι καλυτερα να παμε στον ομιλο των Ισπανων-Αμερικανων!
Ποτε θα γινει η κληρωση ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εγω δεν καταλαβαινω,γιατι να λεμε πως δεν παμε για μεταλλιο.Μια χαρα παμε για μεταλλιο στο Πεκινο.
TRAVELLER μαλλον συμφωνω κ εγω.Πιστευω οτι ειναι καλυτερα να παμε στον ομιλο των Ισπανων-Αμερικανων!
Ποτε θα γινει η κληρωση ?
aμέσως μετά από τα σημερινά παιχνίδια
-
τι ώρα είναι σήμερα το παιχνίδι;;
-
19:30
-
se μισή ώρα με οριστικά εκτός τον Αρόγιο
-
Το ότι πήραμε 2 μετάλλια με καρκίνο στην Εθνική δε μου λέει και πολλά. 1 από τους 12 ήταν. Και δε φαντάζομαι να πιστεύει κανείς ότι ήταν από τους καλύτερους. Και μη μου πει κανείς ότι του άρεσε πιο πολύ η ψυχοβγάλτικη Εθνική των προηγούμενων ετών από τη φετινή.
-
Υπαρχουν στιγμες που χρειαζεται και ο βαρυς σεντερ,οπως χθες με τον Ραμος...Μόνο που δε θα του φτάνουν τα 4-5 λεπτά συμμετοχής του συγκεγκριμένου παίχτη και θα κάνει την ομάδα πουτ@ν@.
-
Υπαρχουν στιγμες που χρειαζεται και ο βαρυς σεντερ,οπως χθες με τον Ραμος...Μονο που ο Γλυνιαδακης για τη μειωμενη αυτη συμμετοχη αισθανεται ευγνώμων (πίστεψέ με, το ξερω απο πρωτο χερι). Θα αισθανοταν ευγνωμων ακομα κι αν απλως κουνουσε την πετσετα. Ο Παπαδοπουλος, για αντιστοιχη, μειωμενη συμμετοχη, θα εδινε 10 συνεντευξεις στην 'Πρασινη', παρεα με τον Κακιουζη και με το σιγονταρισμα του Δημητρακη του Παπανικολαου οπου θα εξηγουσε πως ο κακος δρακος εχει φυλακισει την καλη πριγκίπισσα
-
. Σωστόοοςς ρε Asimov. Έλεος με το Captain Hook. Με το στανιό στην εθνική; Κάποτε φτάνει η ώρα του κάθε παίχτη ν' αποχωρήσει από την εθνική, στην οποία πρέπει να παίζουν οι καλύτεροι και οι πιο χρήσιμοι. Άμα δε το καταλαβαίνουν, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Να πάθουμε δλδ ότι παθαίναμε πριν από το 2005 που η μισή ομάδα αποτελούνταν από 27άρηδες παλαίμαχους.
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)