-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Λιγο με νοιαζει.
Ειμαι ελαφρως στενοχωρημενος γιατι η ομαδα του Καρλ με αστερια τον Πέιτον και τον Κεμπ ηταν μια απολαυση να βλεπεις, κριμα που επεσαν πανω στους Μπουλς και εμειναν χωρις τιτλο.
Αλλα και παλιοτερα η ομαδα του Τσέιμπερς, του Χ-ΜΑΝ (αιντα Ηρακλαρα) και του Ελλις ηταν μια εξαιρετικη ομαδα.Τοτε παρακολουθουσα πολυ NBA, τωρα δεν με τραβαει πια.Μετα τους Μπουλς (οχι μονο για τον AIR αλλα και για τον Πιπεν) μου αρεσαν οι Σονικς ,ειχαν κατι το 'αλητικο' .
-
Κρίμα γμτ, ομαδάρα θρύλος του 90. Ταχύτατη, εντυπωσιακή και μ' ένα Κεμπ όλα τα λεφτά. Και σε πόλη που κάτι έχει προσφέρει στη μουσική. Nirvana, Pearl Jam (αγαπημένα groups) και ένα σωρό άλλα. Τώρα στην Οκλαχόμα με τις μπριζόλες του ενός kg!
Αν και δω που τα λέμε και ο Kemp ξεφτιλίστηκε όταν αντιμετώπισε Τσέκο (ναι μωρέ αληταρά, πάρε όλα τα λεφτά). -
**adis4.gr **: Kαλού κακού πάρε ομάδα κρούσης και κατέβα Τέμπη, μην περάσει
-
ξερω αλλα το προβλημα ειναι τεραστιο αυτη τη στιγμη...ουτε παραγοντες υπαρχουν ουτε φραγκο για ζητω και κανεις δεν ασχολειται...
ζησαμε να δουμε τετοια χαλια στον παοκ..
υγ.κριμα και για τους σιατλ...παντα τους συμπαθουσα ειδικα παλιοτερα με κεμπ...ο τσεκος ειχε πλακωθει με τον αλονζο μορνινγκ αλλα ο σον μας ειχε ριξει ενα καρφωμα κανοντας coast to coast σε 3,5 δευτερα στο τελος του ημιχρονου για οσους θυμουνται....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
..............
υγ.κριμα και για τους σιατλ...παντα τους συμπαθουσα ειδικα παλιοτερα με κεμπ...ο τσεκος ειχε πλακωθει με τον αλονζο μορνινγκ αλλα ο σον μας ειχε ριξει ενα καρφωμα κανοντας coast to coast σε 3,5 δευτερα στο τελος του ημιχρονου για οσους θυμουνται....Θυμάμαι ότι ο Κέμπαρος μας είχε 'ταλιάρει' αλλά το κάρφωμα δε μου 'ρχεται.Θυμάμαι μόνο (και αυτό πιο πολύ από φωτό) που ο Τσέκος πήγε να σηκωθεί μπροστά σε Shaq και Kemp και εισέπραξε μια μεγαλοπρεπέστατη τάπα. Πάντως κρίμα για το παίχτη που καταστράφηκε από τα ναρκωτικά. Ντροπή που στη θέση του πήγε ο Vin Baker . Τα σκατά στη θέση της κολώνιας.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τοτε παρακολουθουσα πολυ NBA, τωρα δεν με τραβαει πια.Μετα τους Μπουλς (οχι μονο για τον AIR αλλα και για τον Πιπεν) μου αρεσαν οι Σονικς ,ειχαν κατι το 'αλητικο' .Να σου πω την αληθεια, δε θα το χαρακτηριζα 'αλητικο' εφοσον υπηρχαν τοτε οι Πιστονς στο προσκηνιο.
Αλλα οι Σονικς ηταν οτι κοντινοτερο σε street basket οταν ειχε ο Κεμπ κέφια. -
Αύριο μπασκετάκι. Τουρνουά Ακρόπολις. Ρε ο Σχορτς πως έχει αδυνατήσει έτσι; Στυλάκι έγινε. Πρέπει να χει χάσει τουλάχιστον 20 κιλά από τους τελικούς με ΠΑΟ. άντε μπας και μας ενισχύσει στη προβληματική μας φροντλάιν.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Αύριο μπασκετάκι. Τουρνουά Ακρόπολις. Ρε ο Σχορτς πως έχει αδυνατήσει έτσι; Στυλάκι έγινε. Πρέπει να χει χάσει τουλάχιστον 20 κιλά από τους τελικούς με ΠΑΟ. άντε μπας και μας ενισχύσει στη προβληματική μας φροντλάιν.ta έχει η τηλεόραση τα παιχνίδια;;
Το Σοφοκλή τον είδα κι εγώ σε ένα στιγμιότυπο από το Καρπενήσι και είναι σαφώς αδυνατισμένος.
-
Νομίζω θα τα δείχνει η ΝΕΤ
-
Ω ναι. Το χει η TV αλλά ευκαιρία για όποιον λιώνει στην Αθήνα να πάει να δει Μπασκετ. Με Βραζιλία ο 1ος αγώνας.
-
Ξέρουμε τιμές εισητηρίων?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ξέρουμε τιμές εισητηρίων?Μπάσκετ-Τουρνουά «Ακρόπολις»-'Αρχισε η διάθεση των εισιτηρίων
Πηγή: ΑΠΕ 19/06/08-13:30'Αρχισε σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για το τουρνουά «Ακρόπολις», το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 7-9 Ιουλίου στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Κροατίας, της Βραζιλίας και της Αυστραλίας. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ (09:00-14:00) και η γενική είσοδος είναι 15 ευρώ. Το πρόγραμμα του τουρνουά:
7 Ιουλίου
19:30 Κροατία-Αυστραλία
22:00 Ελλάδα-Βραζιλία8 Ιουλίου
19:30 Βραζιλία-Κροατία
22:00 Αυστραλία-Ελλάδα9 Ιουλίου
19:30 Βραζιλία-Αυστραλία
22:00 Ελλάδα-Κροατίαπρόγραμμα και τιμές από http://www.express.gr
-
Παπαλουκάς , Ζήσης , στην κατάσταση που βρίσκονται δεν έχουν θέση στην εθνική .
Ο Τσαρτσαρής χάλια αλλά τουλάχιστον φαίνεται να έχει διάθεση για κάτι καλύτερο. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Παπαλουκάς , Ζήσης , στην κατάσταση που βρίσκονται δεν έχουν θέση στην εθνική .
Ο Τσαρτσαρής χάλια αλλά τουλάχιστον φαίνεται να έχει διάθεση για κάτι καλύτερο.Tώρα έκατσα να δω, δεν το είδα το πρώτο αλλά πραγματικά απορώ με τι κριτήριο κλήθηκε ο Ζήσης φέτος στην Εθνική.
-
Να υποθέσω οτι ανέλαβε το καθήκοντα του Χατζηβρέτα; Εκεί κατέληξε..
Ο Παπαλουκάς στο τέλος κάτι έκανε, αλλά στο πρώτο βαριόταν που ζούσε.
Tip : όταν ο Σόφο είναι 1Vs1 του περνάμε πάσα , εκτός κι αν έχουμε προσωπικά μαζί του . Έχουμε Θοδωρή μου; -
Πολύ με άρεζε ο Μπουρούσης σήμερα!
-
Ο Φώτσης και στα τρία φιλικά μέχρι στιγμής έχει κάνει όργια (ειδικά στα μακρινά σουτ), αλλά σήμερα που τον είδα από κοντά, αμυντικά έχασε αρκετές μονομαχίες κοντά στο καλάθι. Είναι όμως σε πολύ καλή κατάσταση, και με δεδομένη την μιρκή σχετικά επιβάρυνση του περιμένω πολύ καλά πράγματα από αυτόν
Ο Θοδωρής όντως είναι πεσμένος(δεν είναι είδηση αυτό πάντως), αλλά είναι από τους παίκτες εκείνους που αν αφηνιάσουν μπορούν να πάρουν ένα παιχνίδι μόνοι τους.
Με δεδομένο ότι και ο Τσαρτσαρής έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς, κλπ, μήπως θα ήταν καλύτερο να κάτσει και αυτός να κάνει μια σωστή αποθεραπεία;
Ο Βασιλόπουλος θα είναι το βασικό μας τριάρι, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσει την κίνηση του με την μπάλα....
Ο ΔΙαμαντίδης είχε λέει ενοχλήσεις στο πέλμα, έτσι εξηγείται και το λουκ με παντοφλίτσα δίχαλο Ελπίζω πάντως να μην είναι κάτι σοβαρό γιατί μετά καήκαμε
Ο Μπουρούσης γέμισε πολύ καλά τη ρακέτα.
-
Kανονικά δεν πρέπει να το συζητάμε...αλλά παλούκια έπεσαν στον Παναθηναϊκό καθώς κληρώθηκε με Σιένα και Μπαρτσελόνα.
Ζαλγκιρις-Προκομ-Νανσι οι αλλες τρεις... -
Αυτή η εθνική ό,τι είχε να δώσει , το έδωσε.
Μερικοί από τους παίχτες βλέπω οτι βαριούνται οπότε θα χαλάσουν και τους υπόλοιπους.
Αν ήμουν στη θέση του Γιαννάκη θα είχα διώξει με τις κλωτσιές τον Φώτση.
Αν δε γινόταν αυτό , θα είχα φύγει εγώ.
Κράξτε όσο θέλετε, εγώ αυτό πιστεύω. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Αυτή η εθνική ό,τι είχε να δώσει , το έδωσε.
Μερικοί από τους παίχτες βλέπω οτι βαριούνται οπότε θα χαλάσουν και τους υπόλοιπους.
Αν ήμουν στη θέση του Γιαννάκη θα είχα διώξει με τις κλωτσιές τον Φώτση.
Αν δε γινόταν αυτό , θα είχα φύγει εγώ.
Κράξτε όσο θέλετε, εγώ αυτό πιστεύω.Φίλε μάλλον προσπαθείς να μιμηθείς τον Ρεντάρμυ σε 'αμφισβητούμενες' (sic) ατάκες. Αλλά απέχεις παρασάγγας από το να θεωρηθείς διάδοχός του. Θες πολλά spamαρίσματα-ποστ ακόμα. Έχει θέσει πολύ ψηλά το πήχυ.
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)