-
Στην Τουρκία μάθατε τι έγινε;
Την παλεύουν καθόλου αυτοί της Ευρωλίγκας;Πάντως η Φένερ κέρδισε και δεν έσπασε το ρεκόρ του ΠΑΟΚ (με τον Σπόρτιγκ)
-
Μια χαρα και σημερα
-
Πάντως η Φένερ κέρδισε και δεν έσπασε το ρεκόρ του ΠΑΟΚ (με τον Σπόρτιγκ)
-
ΠΑΟ-Μαρούσι:89-93
-
Eιπα και εγω να κατσω να δω μια φορα μπασκετ και το γρουσουζεψα...
Ευτυχως τωρα βλεπω ποδοσφαιρο και στανιαρω -
Tο παιχνίδι ΑΕΛάρισας-ΑΕΚ διεκόπη προσωρινά λόγω επεισοδίων.
Λαμπόγυαλο τα έκαναν στο κλειστό της Λάρισας!
-
τελικά ευτυχώς που κερδισαμε στο ΣΕΦ αλλιώς τώρα...
-
-
Hellenic τι διάολο έγινε;; μόλις μπήκα , δεν ξέρω τίποτα. Το είδες το παιχνίδι;;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
τελικά ευτυχώς που κερδισαμε στο ΣΕΦ αλλιώς τώρα......αλλιως σημερα δεν θα χαναμε...
Να σου πω εγω τι εγινε, κωλοβαρουσαμε 9 λεπτα σε καθε περιοδο, επαιρνε διαφορα το Μαρουσι, παιζαμε κανονικα 1 λεπτο και τους φταναμε.
Αντε παλι τα ιδια στην 2η, στην 3η, και στην 4η περιοδο μεχρι που...δεν τους φτασαμε. -
Εγώ παρατήρησα ότι πολλές φορές έμενε μόνος του παίκτης του Αμαρουσίου κάτω από το καλάθι και πέτυχαν γενικά πολλούς εύκολους πόντους.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
τελικά ευτυχώς που κερδισαμε στο ΣΕΦ αλλιώς τώρα...
...αλλιως σημερα δεν θα χαναμε...
Να σου πω εγω τι εγινε, κωλοβαρουσαμε 9 λεπτα σε καθε περιοδο, επαιρνε διαφορα το Μαρουσι, παιζαμε κανονικα 1 λεπτο και τους φταναμε.
Αντε παλι τα ιδια στην 2η, στην 3η, και στην 4η περιοδο μεχρι που...δεν τους φτασαμε.Aυτό δεν είναι καλό σύμπτωμα. Μάλλον θα τους ξέσκισε στα βάρη το Γενάρη πάλι
Βέβαια από ότι διαβάζω έξω ο Μπατίστ δεν έπαιξε καθόλου για 40 λεπτά, Τσαρτσαρής επίσης, αόρατος ο Ζίζιτς και ορατός να ήταν ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη και ο Πρκατσιν διανύει περίοδο ...προσαρμογής μη χέσω
Τε σπα , καλύτερα που πιάσαμε πάτο τώρα, χειρότερα δε γίνεται.
Αν και με αυτό το χτικιό τον Γιασικεβίτσιους, φοβάμαι μη μας περιμένουν και άλλα δεινά
-
Δεν ξέρω τι έγινε, δεν πήγα γήπεδο. Ήμουν απασχολημένος με το αυτοκίνητο, που μου σπάσανε δεύτερη φορά σε 10 μέρες
Είδα μόνο τα τελευταία 3 λεπτά, οπότε δεν εκφέρω γνώμη. Κάτι δεν πάει καλά, αλλά τι όμως;
-
'...Για ό,τι συνέβη ο μοναδικός που έχει την ευθύνη είναι ο προπονητής. Αναλαμβάνω την ευθύνη...'
Κάπως έτσι είναι οι σερνικοί φίλε taurus, if you know what i mean..
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=73390
-
δινει λεφτα ο παο αποτι φαινεται...
βεβαια μη ξεχναμε οτι το μαρουσι ειχε κερδισει και μας εντος
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δεν ξέρω τι έγινε, δεν πήγα γήπεδο. Ήμουν απασχολημένος με το αυτοκίνητο, που μου σπάσανε δεύτερη φορά σε μέρεςΕίδα μόνο τα τελευταία 3 λεπτά, οπότε δεν εκφέρω γνώμη. Κάτι δεν πάει καλά, αλλά τι όμως;
-Σακατεμένη front-line, μιλάμε σε λίγο ο ψηλότερος θα είναι ο Μήτσος...
-έλλειψη σπιρτάδας και αυτοματισμών στην επίθεση, λόγω του ότι Βασιλάκης και Λιθουανός γκαστρώνουν τη μπάλα και προσαρμόζονται οι άμυνες
-μπουχτισμένη ομάδα αφού για πάρα πολύ καιρό είναι η ίδια.
Για το τελευταίο δεν είμαι καθόλου σίγουρος και προσωπικά είμαι υπέρ του να μην αλλάζει δραματικά το ροστερ.
Περισσότερη βαρύτητα δίνω στο πρώτο που έγραψα. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δινει λεφτα ο παο αποτι φαινεται...βεβαια μη ξεχναμε οτι το μαρουσι ειχε κερδισει και μας εντος
μήπως να το...αποκωδικοποιούσες και λίγο;;
Πάααλι χρησμός;;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
'...Για ό,τι συνέβη ο μοναδικός που έχει την ευθύνη είναι ο προπονητής. Αναλαμβάνω την ευθύνη...'Κάπως έτσι είναι οι σερνικοί φίλε taurus, if you know what i mean..
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=73390
Αν με ρωτάς αν ξέρω πώς φέρονται οι αρσενικοί, ξέρω. Τον kid και τον ratanplan μη ρωτήσεις, δεν έχουν ιδέα, είναι θηλυκά εγκλωβισμένα σε αρσενικά κορμιά.
Τι σχέση έχει όμως αυτό με τις ως τώρα συζητήσεις μας?
-
Το 'μπουχτισμένη' θα το δεχόμουν αν έβλεπα το Διαμαντίδη να αράζει στο συμβόλαιο του. Αντιθέτως, ο Μήτσος είναι και φέτος συνεπής όσο πάντα.
Πάντως, είναι πέραν πάσης αμφιβολίας σαφές ότι έκανα λάθος στις αρχές τις σεζόν. Ο Σάρας είναι τεράστια προσωπικότητα, μεγάλος παίκτης, αλλά δεν τον χρειαζόμασταν, έχοντας ήδη τον Διαμαντίδη σαν βασικό και ακλόνητο PG, και τους Σπανούλη/Βούγιανιτς να μοιράζονται το χρόνο.
Τεράστιο επίσης και το κενό του Σίσκα(άτιμες γυναίκες, θα ξαναπώ!)
-
Αντε ρε ΑΓΟΡ κράτα γερά!!!!
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)