-
og2002gr
Τουλάχιστον εγώ δε βγήκα να πω μετά την 20άρα οτι ήταν 'ατυχής συγκυρία, κακό κάρμα, άδικο αποτέλεσμα και δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των ομάδων', όπως οι βάζελοι για την 4άρα...
Κοίτα, βλέπω δόξα τω Θεώ μπάσκετ πολλά χρόνια.
Παπαστράτειο πήγαινα...
Έχω φάει σφαλιάρες, έχω δει και επιτυχίες, πολλές από αυτές αξεπέραστες.
Έχω δουλέψει και στα γήπεδα, έχω μπει και στα αποδυτήρια, έχω δει και 2-3 πραγματα παραπάνω από το kid, πχ, το οποίο είδε φως (Ομπράντοβιτς και κούπες) και μπήκε...
Νομίζω οτι αυτό μου δίνει ένα μικρό δικαίωμα να κάνω και καμιά κριτική πού και πού.
Και αυτό που βλέπω είναι οτι αυτή η ομάδα ΕΧΕΙ υπεροψία, οι οπαδοί της και η διοίκησή της ΕΧΟΥΝ απαιτήσεις και οτι είναι θέμα χρόνου να αρχίσει η γκρίνια αν δεν φτάσει στα 'αναμενόμενα' αποτελέσματα?
Και ξέρεις γιατί? Επειδή, αντίθετα με αυτά που υποστηρίζετε οι Παναθηναϊκοί (εκτός λίγων εξαιρέσεων) ΔΕΝ έχουν μπασκετική παιδεία.
Το έχω πει, το έχω ξαναπεί, έχω επιβεβαιωθεί και από τον hellenic tifozi, του οποίου οι απόψεις είναι πέρα ως πέρα σεβαστές και σπάνια με έχει βρει αντίθετο, παρότι 'αντίπαλων' πεπειθήσεων.
Κακά τα ψέμματα, δε θα αργήσει η ώρα που η πορεία του παναθηναϊκού στην ευρώπη θα πάρει την κατιούσα. Και ξέρεις γιατι?
Επειδή το πρωτάθλημά μας είναι τελείως ΓΤΠ, με 2μιση ομάδες και μετά το χάος.
Εκτός αν έχετε την ψευδαίσθηση οτι με ένα πρωτάθλημα κλάσεις κατώτερο από το ισπανικό θα έχουμε μονίμως βαρβάτη παρουσία στα ευρωπαϊκά σαλόνια.
Δε γίνεται αυτό φίλοι μου, μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, έχει αποδειχτεί και ιστορικά.
Οι μεγάλες συλλογικές επιτυχίες άρχισαν για τις ελληνικές ομάδες όταν τέλειωσε η μονοκρατορία του Άρη. Τότε ήρθαν και το Κυπελλούχων και το Κόρατς και τα Ευρωπαϊκά. Τώρα πλην Παναθηναϊκού τι? Τίποτα. Και η φυσιολογική πορεία είναι, χωρίς αξιοπρεπή ανταγωνισμό, να αρχίσει και αυτού η Ευρωπαϊκή πτώση.
Με λίγα λόγια οι κοντοί έπεσαν στην ίδια την παγίδα που έστησαν.
Ξέφυγαν οικονομικά σε ένα πρωτάθλημα που δεν τη πάλευε, έκαναν τα λάθη που έγιναν στο ισπανικό πρωτάθλημα πριν χρόνια (όπου όμως είχαν τη διορατικότητα να τα διορθώσουν) και τώρα προσπαθούν να διακριθούν στην ευρώπη χωρίς ουσιαστικά σοβαρούς αγώνες στα πόδια τους, έτσι για 'ξεσκούριασμα'.
Αυτή ήταν η κριτική μου, ποσώς με ενδιαφέρει αν μου δίνετε/δίνεται το δικαίωμα να την κάνω, το παίρνω μόνος μου και ό,τι αντιρρήσεις έχετε για τα παραπάνω, το συζητάμε... -
Ο χρήστης pro έγραψε:
Για πες μου παρακαλώ, πόσους αγώνες έπαιξες παραπάνω από εμένα πέρσι και ήρθες ξεζουμισμένος στον τελικό?
Eπαιξα 2 στο final4 (το οποιο και πηρα) και τον τελικο στο κυπελλο (το οποιο και πηρα).
Σοβαρα τωρα, δεν ειναι θεμα ποσοτητας. Απλως η προετοιμασια δουλευει για τοπ φορμα σε συγκεκριμενη χρονικη στιγμη. Και περυσι, επειδη ως συνηθως στην ελλαδα δεν εχουμε προβλημα, διαλεξαμε να εχουμε τοπ φορμα στο final4. Αν κι αυτο σου φαινεται δυσκολοκατανοητο, πασο.
Και εγώ έπαιξα 2 (ή τρεις? ) παραπάνω στο ελληνικό ff.
Με μισή ομάδα, απροπόνητη τελείως (εκτός αν θεωρείς προπόνηση τις πιτσες που περέγγελνε ο ταβερνιάρης) και βεβαίως... ταβερνιάρη στον πάγκο.Ακόμα πάντως και με δεδομένο οτι επιλέξατε να φορτσάρετε στο ff, θεωρώ αποτυχία σας (ή ανέλπιστη επιτυχία του γαυρου) που ζοριστήκατε τόσο πολύ στη σειρά των τελικών.
-
Το kid βλέπει μπάσκετ από την εποχή του Έντι Τζόνσον..
-
Άργησε πολύ το kid να του πεις...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άργησε πολύ το kid να του πεις...Έλα, 4 ευρωπαικά, αναρίθμητα πρωταθλήματα και κύπελλα Ελλάδος, talk to the hand.
-
3 Ευρωπαϊκά παρακαλώ και για πρώτη φορά στα χρονικά επίσημη συγνώμη από τη FIBA.
Το πρώτο ΑΛΗΘΙΝΟ Ευρωπαϊκό και triple crown στην Ελλάδα, talk to the balls.
-
Για πες μας και για το σταματημένο χρονόμετρο.
-
Σταμάτησε το χρονόμετρο όταν ρίξαμε 15 ποντάκια στη Μπάρτσα; Δεν το θυμάμαι αυτό.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για πες μας και για το σταματημένο χρονόμετρο.Nα σου πω και το πελατολόγιο μας στους ημιτελικούς των ff?
-
taurus
Αν εχεις ολες αυτες τις παραστασεις, οπως λες, θα πρεπει να καταλαβαινεις οτι ειναι τουλαχιστον ατοπο να ειρωνευεσαι τον μπασκετικο Παναθηναικο ('τρενο που σταματησε')! Δεν υπαρχει πραγμα που να μην εκανε αυτή η ομαδα!
Οτι και να γινει φετος, η ομαδα θα ειναι αποτυχημενη γιατι απλα θα τα παει ιδια ή χειροτερα με περυσι. Αν πιστευεις οτι αυτο ειναι αφορμη για να κατηγορησεις ολους οσους κατηγορησες τοτε εισαι απλα λαθος.
Δεν νομιζω πλεον να εχουν καμια αλλαζονια οι παικτες μετα απο τοσες ηττες τελευταια, ουτε πιστευω οτι περυσι ειχαν λιγοτερη αλλαζονια και γι'αυτο πετυχαν.
Οσα για τη δυναμικοτητα του πρωταθληματος, ειδαμε και τη Σιενα ποσο κακη ειναι που προερχεται απο το χαλια ιταλικο, ή την Μακαμπι απο το ανυπαρκτο ισραηλινο.Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που κολλησες παλι την 4αρα. Πιστευω οτι υπαρχει τεραστια ελλειψη επιχειρηματων και αλλων πηγων χαρας για να πετατε παντα και μια παπαρια για την 4αρα.
Με ειδες ποτε στο ποδοσφαιρο να σου λεω 'Ναι αλλα εμεις στο μπασκετ..'; -
Ίσως όχι εσένα, αλλά άλλους...
Εννοούσα οτι δεν ψάχνω δικαιολογίες και οτι την κριτική την κάνω σαν εξωτερικός παρατηρητής και όχι σαν γαύρος.
Και αν υπήρχε ειρωνία εκφράστηκε μόνο και μόνο εξαιτίας της υπεροψίας των οπαδών του εδώ μέσα και παραέξω.
'τρένο, υπερταχεία, tgv, ιντερσίτι', όλα τα έχουμε ακούσει/διαβάσει.
Στις πρώτες σφαλιάρες θέλω να δω τι θα γραφτεί εδώ μέσα...
Χάλια το ιταλικό πρωτάθλημα, ε? Χειρότερο από το ελληνικό να υποθέσω... -
Δηλαδη οι ηττες απο Ρεαλ-Εφες-Σιενα δεν ηταν πρωτες σφαλιαρες;
Τι γραφτηκε δηλαδη;Σε ανταγωνισμο ναι χαλια ειναι. Κοιτα τη διαφορα εχει η Σιενα απο τους υπολοιπους!!
-
Όχι. Σφαλιάρες σε overall αποτελέσματα μιλάω, πχ αποτυχία πρόκρισης στην 8άδα ή 4άδα.
-
Αυτα κανει ο Μπαρμπης. Η φιμπα ζητησε συγγνωμη και η Δεσποινα ειπε οτι οι Γιουγκοι ηταν πιασμενοι. Ο Δουρος δεν πηρε τηλεφωνο, και ο Γουλανδρης εσωσε τον ΠΑΟ απο υποβιβασμο. Ο βαζεχα επαιρνε ντοπα, αλλα ο Τζολε που κανει και δυο πακετα μαρλμπορο κοκκινα ειναι φαινομενο της φυσης.
Επι του θεματος, ΠΡΙΝ την ταπα του Στοικο, το φαουλ στον Δρακο Προπονηταρα σας το θυμαται κανεις; Ψιλα γραμματα θα μου πεις.
Η FIBA για να τελειωνει το παραμυθακι, εκανε απλως πολιτικη για να χρυσωσει το χαπακι στου Ισπανους. Το Ταμπλο εγραψε, η λιστα της FIBA εγραψε. 4 αστερακια και τελος. Τα υπολοιπα ειναι για να περναει η ωρα. -
Δε μας είπες όμως, ποιον προσπαθείς να πείσεις αυτή τη στιγμή.
Τους άλλους ή τον εαυτό σου? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δε μας είπες όμως, ποιον προσπαθείς να πείσεις αυτή τη στιγμή.
Τους άλλους ή τον εαυτό σου?Εχω αποδεχτει εδω και χρονια οτι η προσπαθεια να παραδεχτει ενας γαβρος το αυτονοητο και το προφανες ειναι απελπιδα, οποτε δεν προσπαθω για τιποτα. Σκοτωνω τον χρονο μου μεχρι να φυγω απο το γραφειο. Και τα καταφερα. Τσαο.
-
Στο καλό.
Και την επόμενη φορά να σκοτώσεις το χρόνο σου προσπαθώντας να πείσεις τον εαυτό σου. Απασχόληση για μεγάλες αναδουλειές. -
Δεν υπάρχει καμια υπεροψία στον Παναθηναϊκό.
Και οι παίχτες και ο κόουτς είναι εξαιρετικά προσγειωμένοι.
Αυτό που σίγουρα υπάρχει είναι μια κάμψη στην απόδοση που σχεδόν κάθε τέτοια εποχή παρουσιάζεται.
Αλλοτε την παιρνάμε αλώβητοι όπως πέρσι άλλοτε ...αναπολούμε την Πράγα και άλλοτε μας νικάει ο Πεν στο σπίτι μας.Μπάσκετ δεν παίζει μόνο ο Παναθηναϊκός αδέρφια. Παίζουν και άλλες ομάδες και η ήττα μέσα στο πρόγραμμα είναι.
Περιμένουμε λίγο ακόμη για ταμείο 'taurus', μη βιάζεσαι
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Τι έγινε το τρένο του Ομπράντοβιτς, έμεινε από κάρβουνο?
Αυτή η υπεροψία που χαρακτηρίζει τον ΠΑΟ σαν ομάδα (και μη μου πείτε οτι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλάξτε άθλημα καλύτερα, παρακολουθήστε μπάντμινγκτον) θα του κάνει μεγάλη ζημιά κάποια στιγμή και να μου το θυμηθείτε αυτό.
Το έχω πει και στο παρελθόν και κάποιοι χαζογέλαγαν...δεν νομιζω να υπαρχει υπεροψια.
Δηλαδη τι αλλο πρεπει να δουμε για να πουμε τον παναθηναικο πετυχημενη ομαδα?
Να κανουμε καθε χρονο triple crown?
ημαρτον δηλαδη.
Αυτη τη στιγμη η ομαδα σερνεται γιαυτο και μπηκαμε σε μπελαδες.
Ε και? Εχουμε κανα συμβολαιο δηλαδη πως καθε χρονο θα ειμαστε στο FF?όλα τα λεφτά
-
Δε βιάζομαι, κάθε άλλο...
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)