-
Ουινστον... Τι ηπιε πριν την εναρξη;
-
Σουπερμαντολίνη.
ΣΟβαρά τώρα, ποτέ η όποια ευστοχία δε συνεχίζεται σε 2 ημίχρονα.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Σουπερμαντολίνη.ΣΟβαρά τώρα, ποτέ η όποια ευστοχία δε συνεχίζεται σε 2 ημίχρονα.
Σωστά: Συνήθως στο 2ο είμαστε πολύ καλύτεροι
Υ.Γ Καλού κακού κουνήσου από τη θέση
-
Σουπερμαντολίνη.ΣΟβαρά τώρα, ποτέ η όποια ευστοχία δε συνεχίζεται σε 2 ημίχρονα.
κάτι μου θυμίζει αυτό.......
-
..σου
-
Hellenic tifosi
..και μετά με λες προκατειλημμένο...το ίδιο παιχνίδι βλέπουμε -
Χαχαχαχα, εσένα σκεφτόμουνα!
-
Μαλακιζόμαστε με τα πολλά φάουλ πάντως και δίνουμε σίγουρους πόντους, χώρια τη φθορά των ψηλών μας.
-
Αυτόν τον καργιόλη τον Γιασικεβίτσιους...θα μου σπάσει τα νεύρα απόψε
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Αυτόν τον καργιόλη τον Γιασικεβίτσιους...θα μου σπάσει τα νεύρα απόψεΜόλις μπήκε ο Μπατιστ και ο Διαμαντίδης άλλαξε τελείως η ισορροπία μας πάντως.
-
'Μήτσο μου' , που έλεγε και η Καρέζη , στο 'Ένας ιππότης για τη Βασούλα'
-
Και έβγαλε και την εξαιρετική βοήθεια στην άμυνα.
-
Κάνει ένα καλό ο Βασιλάκης και στα καπάκια δυο μαλακίες...έτσι για να μην ξεχνιόμαστε
-
Καλά αυτός ο Αλβέρτης είναι εντελως ΓΤΠ. Κάνει προσποίηση και αδειάζει δύο στην κορυφή και αντί να συνεχίσει με ντρίπλα και να έχουμε -2 στην άμυνα, βγάζει πάσα στο τρίποντο
-
Τη γλυτώσαμε πάντως με τα φάουλ στην 3η περίοδο, που φοβόμουν πως θα μας βάλει στα καλάθια ο Ολυμπιακός.
-
Τη γλυτώσαμε πάντως με τα φάουλ στην 3η περίοδο, που φοβόμουν πως θα μας βάλει στα καλάθια ο Ολυμπιακός...kalά εσύ είσαι εσωκομματική αντιπολίτευση μου φαίνεται αφού πάντα το 3ο είναι το καλό μας δεκάλεπτο. Τσεκαρισμένο
-
Ρε συ καμμία αντίρρηση, είναι το καλό μας, απλώς εκεί εύκολα θα μπορούσαμε να χάναμε το παιχνίδι από τον έλεγχο μας, αν έπαιρνε νωρίς 3ο φάουλ ο Μπατιστ.
-
Φίλε από τον αποψινό Ολυμπιακό δε χάναμε και να παίζαμε με πέντε Ταταρούνηδες.
Αφού να φανταστείς πήρε ως και ο Φράγκι, αμυντικό ριμπάουντ!!!
-
ευχαριστούμε την ομάδα μπάσκετ του ολυμπιακού για την προπόνηση που προσέφερε στην ομάδα μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην ευρωλίγκα.
Άντε και του χρόνου να είσαστε καλά! -
Πάντα το έλεγα και πάντα θα το λέω.
Όσο μεγάλος προπονητης είναι ο Ομπράντοβιτς, άλλο τόσο μεγάλο μ@#$@πανο είναι.
Μπορείτε να μου πείτε ποιος ο λόγος να πάρει time out με +20 πόντους?
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)