-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο Ολυμπιακός γιατί πληρώνει και άλλους παίκτες εκτός από τον Jackson?γιατί πρέπει να πάρει και κανένας άνθρωπος καμιά μίζα. Κλέφτης θα γίνει;
άντε να τους νικήσουμε κι εμείς εκεί μέσα να πάμε στον Άρη χωρίς άγχος, γιατί έχει φορμαριστεί τελευταία
-
ΞΕΣΚΙΣΜΑΑΑΑΑΑΑ
-
ΕΥΚΟΛΑ
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ο Ολυμπιακός γιατί πληρώνει και άλλους παίκτες εκτός από τον Jackson?
γιατί πρέπει να πάρει και κανένας άνθρωπος καμιά μίζα. Κλέφτης θα γίνει;
άντε να τους νικήσουμε κι εμείς εκεί μέσα να πάμε στον Άρη χωρίς άγχος, γιατί έχει φορμαριστεί τελευταία
Χωρίς να είμαι στο μυαλό του Ζοτς, νομίζω πως θα προτιμήσει να είναι πολύ δυνατός στα ματς του τοπ-16, παρά να πάει να τα παίξει όλα στο ντέρμπι.
-
Ρε έβαλε 20 πόντους ο Κούβελας;;
Ο Κούβελαααααααααας;;;
Ρεκόρ καριέρας , στα 34 του , κόντρα στον Ολυμπιακό;;;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ο Ολυμπιακός γιατί πληρώνει και άλλους παίκτες εκτός από τον Jackson?
γιατί πρέπει να πάρει και κανένας άνθρωπος καμιά μίζα. Κλέφτης θα γίνει;
Χωρίς να είμαι στο μυαλό του Ζοτς, νομίζω πως θα προτιμήσει να είναι πολύ δυνατός στα ματς του τοπ-16, παρά να πάει να τα παίξει όλα στο ντέρμπι.
Ενα διπλό στα δύο αυτά παιχνίδια =πρωτάθλημα
Δεν έχουμε άλλο ζόρικο παιχνίδι.
Λογικά στο ΣΕΦ θα ζοριστούμε καθώς ο Αρης ενώ μας δυσκολεύει στο ΟΑΚΑ, στη Σαλονίκη μας ανοίγει τα πόδια.
-
Μα αυτό σου λέω. Δεν έχει λόγο να ξεσκιστεί να προετοιμάσει την ομάδα για το ντέρμπι στο ΣΕΦ, όταν 3 μέρες πριν και 3 μετά έχει ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΑ παιχνίδια για το τοπ-16.
-
Κάτσε να καταλάβω γιατί ζορίζομαι
Λες ότι δε θα χτυπήσουμε το ματς στο ΣΕΦ για να φυλαχτούμε ενόψει Ευρωλίγκας;;
-
Όχι ότι δεν θα το χτυπήσουμε, προς Θεού.
Απλά ότι ο Ζοτς θέλει περισσότερο να κερδίσει το ματς της προηγούμενης και της επόμενης Τετάρτης. Θυμάσαι πέρσι που χάσαμε εντός από τον Ολυμπιακό; Ο Ζοτς έδωσε περισσότερη έμφαση στα παιχνίδια πριν και μετά, δηλαδη δεν χαλάρωσε τους παίκτες πριν το ντέρμπι.
Αν κερδίσει, έχει καλώς!
Στο ματς του πρώτου γύρου π.χ έπαιζε την προηγούμενη Τεταρτη με τη Μπαμπεργκ εντός. Τους διέλυσε στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα, έπαιξε άθλια την Τετάρτη, άλλα ήταν πολύ φρέσκοι την Κυριακή.
-
ειχε 20 στο πρωταθλημα..εβαλε και αλλους 20 σημερα..
-
Ανταπόκριση από την Πυλαία...
Ωραίο και δυνατό ματς, εντύπωση μου έκανε πώς η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (90,4 πόντοι μ.ο. μέχρι σήμερα) βρέθηκε με μόνο 4 σκόρερ και πέμπτος και τελευταίος ο Τεόντοσιτς. Ωραία η κίνηση του ΟΣΦΠ (Γκέρσον άραγε; ) να πηγαίνει συνέχεια τη μπάλα μέσα στον Τζάκσον όπου οι ψηλοί μας είναι αδύναμοι. Αλλά, γιατί έπρεπε συνέχεια να παίρνει ΜΟΝΟ ο Τζάκσον και δεν άνοιγε προς τα έξω, αφού τραβούσε σταθερά 2 και 3 παίκτες πάνω του; Οι 33 πόντοι καλοί, αλλά θα μπορούσε να έχει 25 και να έχει δώσει τουλάχιστον 5-6 αμαρκάριστα τρίποντα στους συμπαίκτες του.
Κούβελας--->Έχω καταπιεί τη γλώσσα μου, όπως και με τον Τσαλδάρη. Πολύ πάθος και δεν καταλάβαινε τίποτα από πεσίματα, αγκωνιές και τα καλάθια από τον ογκόλιθο του ΟΣΦΠ. Αμπάσκετος από τους λίγους στην πράξη, αλλά ώρες ώρες δείχνει εμπειρία αιώνων.
Γκριρ---->Πολύ καλός στη διείσδυση, ευκίνητος, σουτέρ με εξαιρετικά γρήγορη απόκριση, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν έχει δεξί χέρι. Ευτυχώς στα τελευταία λεπτά τον ζόρισε ο Little February με την άμυνα μόνο στο αριστερό που έριξε.
Τεόντοσιτς---->Αν οι ομάδες του Κέντρου (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ) χρειάζονταν έναν χαζοκουρεμένο αδύνατο κοντό που πηγαίνει πάνω-κάτω, προσφέρομαι εγώ και με λιγότερα λεφτά.
Ντιαρά---->Βάζει καλάθια, αλλά τα βάζει με πολλές προσπάθειες. Πάρα πολλές προσπάθειες. Τουλάχιστον χώνεται σε επιθετικά ριμπάουντ. Αν χάσει μερικά σουτ στην αρχή, είναι άκακος.
Ρόου---->Άψογος. Κρατάει μπάλα χωρίς κούραση, κάνει διεσδύσεις από συμπληγάδες, ανοίγει συχνά την άμυνα. Δεν παίζει πάντως πολλά λεπτά, συνήθως με δική του παρότρυνση. Σήμερα πάλι ζήτησε αλλαγή, δεν ξέρω αν προηγήθηκε χτύπημα...
Βασιλόπουλος...μπορούσε και πιο διακριτικός να ήταν. Αντίστοιχα, η στάση του Βασιλειάδη εκτιμάται.
Ο ΠΑΟΚ κάνει μια προσπάθεια και θέλει κόσμο...σήμερα το γήπεδο ΕΠΡΕΠΕ να ήταν πιο γεμάτο. Το δικαιούταν. Ο ΟΣΦΠ ΠΡΕΠΕΙ να παίξει καλύτερα, το ρόστερ του είναι εξαιρετικό.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Κούβελας--->Έχω καταπιεί τη γλώσσα μου, όπως και με τον Τσαλδάρη. Πολύ πάθος και δεν καταλάβαινε τίποτα από πεσίματα, αγκωνιές και τα καλάθια από τον ογκόλιθο του ΟΣΦΠ. Αμπάσκετος από τους λίγους στην πράξη, αλλά ώρες ώρες δείχνει εμπειρία αιώνων.Έπαιξε παλικαρίσια σήμερα, έπαθα την πλάκα μου! Όσο για το bold, αυτό το παντελώς αμαρκάριστο σουτ που βρήκε...δοκάρι ήταν όλα τα λεφτα
Τεόντοσιτς---->Αν οι ομάδες του Κέντρου (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ) χρειάζονταν έναν χαζοκουρεμένο αδύνατο κοντό που πηγαίνει πάνω-κάτω, προσφέρομαι εγώ και με λιγότερα λεφτά.
Νομίζω ότι τον αδικείς. Έχει πολύ ταλέντο, 'άγνοια κινδύνου', εξαιρετική πάσα αλλά είναι ακόμα μικρός και νομίζω πως μάλλον βρέθηκε με τον λάθος προπονητή.
Βασιλόπουλος...μπορούσε και πιο διακριτικός να ήταν. Αντίστοιχα, η στάση του Βασιλειάδη εκτιμάται.
Μπορείς να το διευκρινίσεις αυτό; Από την τηλεόραση χάνεις το μισό παιχνίδι ρε γαμώτο....
-
το δοκαρι και το γκολ φαουλ του γκριρ....
ο μιλος θελει προπονηση και προπονητη...προς το παρον ειναι μετριοτατος..αλλα εχει ταλεντο...ειδικα σε κατι πασες και γρηγορα σουτ..
-
Από την τηλεόραση χάνεις το μισό παιχνίδι ρε γαμώτο....Αυτό δεν είναι τίποτα, δες τι έπαθε και ο Ολυμπιακός που κατέβηκε στο γήπεδο, έχασε όλο το παιχνίδι.
-
Ρε τους γαυροι τι επαθαν....Παλι η διαιτησια θα τους φταιει....
-
Όσο για το bold, αυτό το παντελώς αμαρκάριστο σουτ που βρήκε...δοκάρι ήταν όλα τα λεφταΝομίζω ότι τον αδικείς. Έχει πολύ ταλέντο, 'άγνοια κινδύνου', εξαιρετική πάσα αλλά είναι ακόμα μικρός και νομίζω πως μάλλον βρέθηκε με τον λάθος προπονητή.
Ναι, τον αδικώ ξεκάθαρα -χάριν γλαφυρότητας- ρε συ. Περίμενα όμως άνθρωπο που να μη φοβάται τους εξέχοντες αμυντικούς του ΠΑΟΚ. Δεν δικαιολόγησε και πολύ την κατάληξη του ονόματός του. Αν έχεις στην ίδια πεντάδα τον Γκριρ που τραβάει για πλάκα 2 παίκτες πάνω του, έχεις να δώσεις τη μπάλα σε Τζάκσον και Μπουρούση (που είναι περίπου 35 εκατοστά ψηλότερος από τους αμυνόμενους, νομίζω ότι το πάνω διάζωμα του γηπέδου άνετα τον μαρκάρει) μπορείς να παίξεις ελεύθερα και με περισσή δημιουργικότητα.
Μπορείς να το διευκρινίσεις αυτό; Από την τηλεόραση χάνεις το μισό παιχνίδι ρε γαμώτο....
Κάτι χειρονομίες μετά από καλάθια, γκρίνια στους διαιτητές για τα φάουλ, για τα διαιτητικά με τον Γκέρσον και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ κλπ., ένα μικρό περιστατικό με τον Κουτλουάι, η προσπάθεια ηρωισμού στο τέλος...δεν βοηθάνε όλα αυτά όταν γίνονται μαζί...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειχε 20 στο πρωταθλημα..εβαλε και αλλους 20 σημερα..θεϊκό
Hellenic tifosi ενταξει, κατάλαβα τι θες να πεις
-
Πήγε κανένας συμφορουμίτης γαύρος σήμερα στο ΣΕΦ να μας πει τι έγινε από πρώτο χέρι;;
Εμαθα ότι κερνάγανε καφέδες
-
Μια φραπεδιά με γάλα σερβιρίστηκε der jude όπως έφευγε...
-
Τι πράμα; Ρίξανε καφέδες στο γήπεδο;
Απαράδεκτο, απαράδεκτο αν συνέβη
Ναι, ο Γκέρσον έχει αποτύχει, αλλά για να μη λέμε μ@λ@κίες, είναι και απίστευτα γκαντέμης ο Ολυμπιακός με τους τραυματισμούς.
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)