-
Και εγω ειδα σημέρα prius ταξι στη περιοχη του Ρεντη. Τι εγινε, κρυμενοι ηταν ολοι και βγηκαν ταυτοχρονα την ίδια ημερα?
-
Επ! Καλώς τον γείτονα!
-
Είδα σήμερα ένα Mitsubishi Colt (τρέχον μοντέλο) χωρίς πινακίδες και με αυτοκόλλητο 'εγκατελημμένο'
Δεν είχε σημάδι τρακαρίσματος -
Ειδα νεαρό τουρίστα να βάζει όλη του την αυτοσυγκεντρωση για να βγάλει την καλυτερη δυνατη φωτογραφεια, την τιμή της βενζίνης σε ένα βενζινάδικο ΕΚΟ στο Ρεθυμνο.
-
Ποσο εκανε πια?
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ποσο εκανε πια?Κάπου 1.38 ευρω η αμολυβδη, 1.45 το diesel αλλά ειναι νορμαλ τιμες αυτες για το νησι.
-
Ε εγω ημουν τοτε.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ποσο εκανε πια?
Κάπου 1.38 ευρω η αμολυβδη, 1.45 το diesel αλλά ειναι νορμαλ τιμες αυτες για το νησι.
1.41 η απλή στην ΒP στο κατέβα της εθνικής πριν τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης...
-
Xsara 1.4 του 1999 με 9.000 πραγματικά χλμ
Την είχε αγοράσει πατέρας φίλου που μένει στο κέντρο και υπέφερε να ψάχνει για θέση παρκαρίσματος οπότε μια ιστορική μέρα μετά από 2 χρόνια, όπου δεν έβρισκε θέση όπως λέει, αναγκάστηκε να το αφήσει σε παρκινκ και να γυρίσει με λεωφορείο στο σπίτι του, το παράτησε κουκουλωμένο κάπου Έμεινε έτσι για 7 χρόνια μέχρι που πήρε δίπλωμα ο φίλος μου (γιος του). Οι αναρτήσεις είχαν κάτσει τελείως και γενικώς χρειάστηκε 1.600 ευρώ service για να γίνει πάλι λειτουργικό.
Παίζει να είναι η πιο 'του κουτιού' Xsara που υπάρχει στην Ελλάδα Τη βλέπεις και νομίζεις ότι μόλις βγήκε από το εργοστάσιο -
Καμια φωτο παιζει?
-
Ο ορισμος της λαθος αγορας.Οχι του συγκεκριμένου αυτοκινητου αλλα αυτοκινητου γενικοτερα!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Καμια φωτο παιζει?Δεν έχω αλλά δεν μου είναι δύσκολο να βγάλω όταν τον ξαναδώ, θα προσπαθήσω να το θυμηθώ
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
το παράτησε κουκουλωμένο κάπου Έμεινε έτσι για 7 χρόνια μέχρι που πήρε δίπλωμα ο φίλος μου (γιος του). Οι αναρτήσεις είχαν κάτσει τελείως και γενικώς χρειάστηκε 1.600 ευρώ service για να γίνει πάλι λειτουργικό.Και δεν του το μάζεψε ο δήμος για ανακύκλωση;
Πάντως αυτοκίνητο που έχει μείνει σε ακινησία για τόσα χρόνια χωρίς να έχει προηγηθεί ειδική προετοιμασία winterizing δεν θα είναι σε καλή κατάσταση μηχανολογικά...
-
Η λίστα με τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι τεράστια!
Τσιμουχάκια βαλβίδων, μπουζί, ιμάντες, κάτι περίεργες σφαίρες της υδροπνευματικής, μπαταρία, κάτι στο air condition, δισκόπλακες (είχαν σκουριάσει), όλα τα υγρά και πολλά ακόμα που δεν θυμάμαι... το μισό αμάξι σχεδόν Μέχρι και τα λάδια που είχε μέσα ήταν τα πρώτα από το εργοστάσιο και η βενζίνη στο ντεπόζιτο είχε κλείσει 6 χρόνια. Σε αντιπροσωπεία τους ζήτησαν 2.500 ευρώ για να το 'επαναφέρουν' γι αυτό στράφηκαν σε εξωτερικό συνεργείο.
Πάντως το αυτοκίνητο είναι αστέρι τώρα! -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Η λίστα με τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι τεράστια!
Τσιμουχάκια βαλβίδων, μπουζί, ιμάντες, κάτι περίεργες σφαίρες της υδροπνευματικής, μπαταρία, κάτι στο air condition, δισκόπλακες (είχαν σκουριάσει), όλα τα υγρά και πολλά ακόμα που δεν θυμάμαι... το μισό αμάξι σχεδόν Μέχρι και τα λάδια που είχε μέσα ήταν τα πρώτα από το εργοστάσιο και η βενζίνη στο ντεπόζιτο είχε κλείσει 6 χρόνια. Σε αντιπροσωπεία τους ζήτησαν 2.500 ευρώ για να το 'επαναφέρουν' γι αυτό στράφηκαν σε εξωτερικό συνεργείο.
Πάντως το αυτοκίνητο είναι αστέρι τώρα!Ξαρα και υδροπνευματικη αναρτηση;
-
Μηπως εννοει xantia?Αλλα τοτε δε θα μιλαμε για 1,4...
-
Όχι, σίγουρα Xsara 1.4 είναι. Δεν έχω ιδέα, δεν έβγαινε με υδροπνευματική; Θα ρωτήσω για την ανάρτηση τότε τι παίχτηκε
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Όχι, σίγουρα Xsara 1.4 είναι. Δεν έχω ιδέα, δεν έβγαινε με υδροπνευματική; Θα ρωτήσω για την ανάρτηση τότε τι παίχτηκεΜηπως αλλαξαν τα top mount?
-
Υπαρχουν και χειρότερα. Πριν 2-3 χρόνια 'ανακαλυφθηκαν' σε μια αποθηκη στο λιμανι του Ηρακλειου καμμια 15 Μαζντα 323 με 0 χιλιομετρα!!!!!!!! Είχαν έρθει στις αρχες της δεκαετίας του 90 για λογαριασμο ενος εμπορα αλλά για καποιο λόγο έγιναν κατάσχεση και δεν ασχοληθηκε ποτέ κανεις με τα αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Υπαρχουν και χειρότερα. Πριν 2-3 χρόνια 'ανακαλυφθηκαν' σε μια αποθηκη στο λιμανι του Ηρακλειου καμμια 15 Μαζντα 323 με 0 χιλιομετρα!!!!!!!! Είχαν έρθει στις αρχες της δεκαετίας του 90 για λογαριασμο ενος εμπορα αλλά για καποιο λόγο έγιναν κατάσχεση και δεν ασχοληθηκε ποτέ κανεις με τα αυτοκινητα.Tι θα γινει με αυτα?
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]