-
Αντε λοιπόν να δούμε πόσο γρήγοροι είναι στην ενημέρωση.
-
στο site του ΑΟΠ γραφει πως οι συμμετοχες θα ανακοινωθουν στις 28/8/2007
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Περισσότερα από Πέμπτη 23/08/07 φιλαράκια !!!!!!!!!!!!!!!ΠΕΜΠΤΗ ΦΙΛΑΡΑΚΟΟΟΟΟΟ
Κε ΧΡΗΣΤΟ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ?
ΜΗΠΩΣ? -
Το καλό μαγείρεμα, θέλει χρόνο.........
-
Λετε να περιμένουν αυτούς που θα γυρίσουν απο διακοπές για να δηλώσουν ?
Που να παίρνεις τηλέφωνο με το μαγιό.... -
Και που έχουν λήξει οι συμμετοχές, χρειάζεται έγκριση από την ΕΘΕΑ για να οριστούν τελικά. Όμως θα μπορούσαν να πουν αριθμό.
Η λέσχη πάντως έχει λιγότερα έξοδα, έχει καβάτζα τα κύπελλα που δεν έδωσε στην Πιτίτσα
-
Επειδή απ' ότι βλέπω υπάρχει πολύ μεγάλη βιασύνη σας ενημερώνω ότι οι συμμετοχές έχουν λήξει από 22/08/07. Για αυτούς που δεν γνωρίζουν από κανονισμό (ή δεν θέλουν) σας ενημερώνω (όπως λέει & ο ChristosM) ότι πρέπει να εγκριθούν από ΕΘΕΑ πρώτα & μετά θα ανακοινωθούν παντού. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι στο rally θα τρέξουν 55 αυτ\τα.
Ελπίζω να περάσατε καλά στις διακοπές σας γιατί εμείς εδώ λόγω του αγώνα δεν έχουμε φορέσει καθόλου 'μαγιώ' φέτος . Εχω ξεχάσει τι πάει να πει θάλασσα & καλοκαίρι . Ελπίζω να κρατήσει ο καιρός να κάνω κανα μπάνιο το σεπτέμβρη . Νεώτερα από δευτέρα φιλαράκια !!!!!!!!!!! -
Έτσι. Σωστά.
Τα κρατικά μυστικά πρέπει να διαφυλλάτωνται πάση θυσία.
Όσο για το μαγιό και τη θάλασσα, είμαι σίγουρος πως αν ήθελες, θα μπορούσες -
Για τις προθεσμίες του κανονισμού (γενικά) μην πέρνεις και όρκο φίλε nmrpatra...
Όσο για τη θυσία της αποχής από τη θάλασσα, ελπίζω τουλάχιστον να την έκανες με το αζημίωτο...
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
Περισσότερα από Πέμπτη 23/08/07 φιλαράκια !!!!!!!!!!!!!!!
ΠΕΜΠΤΗ ΦΙΛΑΡΑΚΟΟΟΟΟΟ
Κε ΧΡΗΣΤΟ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ?
ΜΗΠΩΣ?ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ nmrpatra , ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ..... ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ........ Η ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΩΜΑΤΙΚΗ ( ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ) Η , Η ΕΘΕΑ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ , ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ , ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ , ΟΠΟΤΕ ........ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠ'ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ .............
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΩΡΑ ....... ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΣΕ ΡΑΛΛΥ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ , ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ , ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ .
ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ .......... ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΦΙΛΩΝ ΤΑ **ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ** ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ , ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΛΥΣΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ , ΩΣΤΕ ΣΤΙΣ 12 ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ , ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ...ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΙ , ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ , ΑΛΛΑ ΗΔΗ , ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ , ΑΠ'ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΑ , ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ .
ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ , ΑΠΛΑ ΜΙΑ ...ΞΕΠΕΤΑ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ .
ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ), ΑΠ' ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ , ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ......... ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ , ΠΩΣ < ΚΑΤΑΛΑΒΑ> ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ .ΠΑΡ'ΑΥΤΑ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , ΟΛΟΨΥΧΑ
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Το καλό μαγείρεμα, θέλει χρόνο.........Τι να μαγειρέψουμε ρε συ????.
Θα τις βάλουμε με Πατάτες στο φούρνο????Ετσι είναι όπως σου τα γράφουν.Αγωνιζόμενος είσαι,διάβασε και κανα κανονισμό.'**ΟΙ Οργανωτές είναι υποχρεωμένοι να στέλνουν πίνακα συμμετοχών του αγώνα το βράδυ της Τετάρτης, με τη λήξη των συμμετοχών.
Η ΕΘΕΑ θα ελέγχει την σειρά εκκίνησης και θα την επικυρώνει.'**
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Η ΕΘΕΑ θα ελέγχει την σειρά εκκίνησης και θα την επικυρώνει.'[/b]Δέν θέλουμε την σειρά εκκίνησης
Τής συμμετοχές θέλουμε
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ nmrpatra , ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ..... ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ........ Η ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΩΜΑΤΙΚΗ ( ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ) Η , Η ΕΘΕΑ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ , ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ , ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ , ΟΠΟΤΕ ........ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠ'ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ .............ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΩΡΑ ....... ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΣΕ ΡΑΛΛΥ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ , ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ , ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ .
ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ .......... ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΦΙΛΩΝ ΤΑ **ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ** ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ , ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΛΥΣΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ , ΩΣΤΕ ΣΤΙΣ 12 ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ , ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ...ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΙ , ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ , ΑΛΛΑ ΗΔΗ , ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ , ΑΠ'ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΑ , ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ .
ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ , ΑΠΛΑ ΜΙΑ ...ΞΕΠΕΤΑ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ .
ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ), ΑΠ' ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ , ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ......... ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ , ΠΩΣ < ΚΑΤΑΛΑΒΑ> ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ .ΠΑΡ'ΑΥΤΑ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , ΟΛΟΨΥΧΑ
Ουτε λίγες είναι ούτε τίποτα ΑΠΛΑ είναι οι συμμετοχές που εχουν ΟΛΟΙ οι αγώνες του Κυπέλου Ασφάλτου(Λαμία 2006=47-Βόλος 2007=53 χωρίς Ιστορικά).
Τώρα απο κει και πέρα ο αγώνας δεν είναι ξεπέτα!!!!
Ερώτηση σε ποιόν αγωνιζόμενο αρέσει να κάνει κμ απλών για λίγα κμ ειδικών????Δεν νομίζω σε κανένα εκτός απο τους regularite!!!
Δηλ.είναι ωραία στο Παλλάδιο που κάναμε τόοοσα κμ απλή για να κάνουμε το Κορωπί 2κμ ε.δ ή που τρέχαμε όλη μέρα με ειδικές μικι-μάους (η μεγαλύτερη 9,8κμ)?????.
Ο αγώνας (και μιλώ σαν αγωνιζόμενος)είναι γρήγορος-οικονομικός-κοντά σε αστικό κέντρο-και με πολύ ωραίες ειδικές-με χώρο τεχν.ελ., εκκίνησης τερματισμού,απονομής δίπλα στη θάλασσα(να κάνεις και μπάνιο!!!)με το σκεπτικό 'είναι που είναι κοντός ας είναι τουλάχιστον ενα καλό weekend'.
Τώρα για αυτό που λές με το ωράριο-σκέψου οτι είναι ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ και στήν ουσία και στις 12 το μεσημέρι θα ψάχνεις για κλιματιστικό!!!!!!.
Να μην έλθεις με 'κρύα καρδιά',οι άλλες εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτή.
Εμείς απο τη μεριά μας προσπαθούμε να περάσεις καλά και να ευχαριστηθείς το χόμπυ σου-σκεπτόμενοι πρώτα απο όλα εσένα και τον αγωνιζόμενο και μετά όλα τα άλλα.
ΦΙΛΑΚΙΑ σε-σας περιμένουμε..................... -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Όσο για τη θυσία της αποχής από τη θάλασσα, ελπίζω τουλάχιστον να την έκανες με το αζημίωτο...Λυπάμαι ειλικρινά που εν έτη 2007 υπάρχουν ακόμα σκουριασμένα μυαλά (για να μην πω άλλο χειρότερο) που το μόνο πράγμα που κάνουν είναι να ρίχνουν λάσπη από δω & από κει. Και το χειρότερο είναι να σε κατηγορούν χωρίς να σε ξέρουν προσωπικά.
Για να ξέρεις κύριε (?????) sp0+ είμαι ένας άνθρωπος που ασχολούμαι με το χώρο του αυτ\του από μικρό παιδί. Δεν είμαι αγωνιζόμενος αλλά στην τελική το αυτ\το το αγαπάνε & ασχολούνται & μη αγωνιζόμενοι. Και πρέπει όλοι να παρακαλάμε να ασχολούνται από διάφορους τομείς άνθρωποι (σχετικοί βέβαια) μπας & πάει μπροστά αυτό το άθλημα που αγαπάμε. Γιατί & εγώ από αγάπη το κάνω & κακώς που γράφω τώρα γιατί είναι σαν να απολογούμαι & στην τελική με αυτά που βλέπω να γράφετε στο forum (δηλαδή να κατηγορεί ο ένας τον άλλον) εγώ μάλλον δεν θα ξαναγράψω σε αυτό.
Στον ΑΟΠ ασχολούμαι όχι για να τα 'οικονομάω' αλλά για να βοηθώ & εγώ όσο & όπου μπορώ γι'αυτό που όλοι αγαπάμε (μερικοί υποτίθεται το αγαπούν).
Ελπίζω να έχει κάνει κανείς μέλος Δ.Σ. λέσχης για να δει τη 'γλύκα' .
Και πάλι λυπάμαι για το επίπεδο που έχουν κατεβάσει 'μερικοί' το forum. Ισως αν καλυτερέψει να ξανασχολυθώ....... !!!!!!!!!!!!!! -
Και να φανταστείς οτι το μόνο που ζητήθηκε ήταν οι συμμετοχές.
-
ΦΙΛΕ ΜΟΥ KOULIS 1, ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΘΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ .
ΔΕΝ ΑΜΦΕΒΑΛΑ , ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΖΥΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΑΓΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ , ΑΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣΤΩ , ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ , ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ,ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ .....
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΟΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΣΠΟΡ , ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ .........
-
@koulis1: Μάθε να διαβάζεις και να μην προτρέχεις.Η όποια μομφή δεν αναφέρεται στη λέσχη....Όσο για το αν ξέρω τον κανονισμό, ασ' το καλύτερα...Δηλαδή είναι η πρώτη φορά που ακους για παρακάλια και συμμετοχές (και πλαστές) της τελευταίας στιγμής για το θεαθήναι;
@nmrpatra: Στην απρόκλητη και χαμηλότατου επιπέδου επίθεση, δεν θα σου κάνω τη χάρη να απαντήσω.Θα σε προτρέψω μόνο να δεις τα emoticons και να καταλάβεις το πνεύμα γραφής μου...Ισχύει ότι και για τον κ. Κούλη περί ανάγνωσης....
-
ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩΣ Η ΠΑΤΡΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕ , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΩ , ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΚΙ ΕΚΕΙ ΦΩΤΙΑ .......
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ΚΙ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ , ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ..........
-
H plaka einai oti akoysthke oti syllabane mia 77xronh, giati leei ayth ksekinhse thn fwtia a8ela ths ka8ws mageireye leei sto khpo ths.....
-
Αγαπητέ κύριε Κούλη,
Παρακαλώ ενημερώστε μας πότε θα μπορεί ο ΑΟΠ να γνωρίζει με βεβαιότητα αν θα εξασφαλίσει πυροσβεστικά για το επόμενο ΣΚ. Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε το Κένταυρος, και αν είναι να συμβεί και εδώ (απόλυτα κατανοητός λόγος υπό αυτές τις συνθήκες σε όλη τη χώρα) θα παρακαλούσαμε να μην το μάθουμε τελευταία στιγμή.
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ