Aug 24, 2007, 7:20 PM

Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Όσο για τη θυσία της αποχής από τη θάλασσα, ελπίζω τουλάχιστον να την έκανες με το αζημίωτο...

Λυπάμαι ειλικρινά που εν έτη 2007 υπάρχουν ακόμα σκουριασμένα μυαλά (για να μην πω άλλο χειρότερο) που το μόνο πράγμα που κάνουν είναι να ρίχνουν λάσπη από δω & από κει. Και το χειρότερο είναι να σε κατηγορούν χωρίς να σε ξέρουν προσωπικά.
Για να ξέρεις κύριε (?????) sp0+ είμαι ένας άνθρωπος που ασχολούμαι με το χώρο του αυτ\του από μικρό παιδί. Δεν είμαι αγωνιζόμενος αλλά στην τελική το αυτ\το το αγαπάνε & ασχολούνται & μη αγωνιζόμενοι. Και πρέπει όλοι να παρακαλάμε να ασχολούνται από διάφορους τομείς άνθρωποι (σχετικοί βέβαια) μπας & πάει μπροστά αυτό το άθλημα που αγαπάμε. Γιατί & εγώ από αγάπη το κάνω & κακώς που γράφω τώρα γιατί είναι σαν να απολογούμαι & στην τελική με αυτά που βλέπω να γράφετε στο forum (δηλαδή να κατηγορεί ο ένας τον άλλον) εγώ μάλλον δεν θα ξαναγράψω σε αυτό.
Στον ΑΟΠ ασχολούμαι όχι για να τα 'οικονομάω' αλλά για να βοηθώ & εγώ όσο & όπου μπορώ γι'αυτό που όλοι αγαπάμε (μερικοί υποτίθεται το αγαπούν).
Ελπίζω να έχει κάνει κανείς μέλος Δ.Σ. λέσχης για να δει τη 'γλύκα' .
Και πάλι λυπάμαι για το επίπεδο που έχουν κατεβάσει 'μερικοί' το forum. Ισως αν καλυτερέψει να ξανασχολυθώ....... !!!!!!!!!!!!!!