-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πέρα απο την πλάκα... πόσα πιάνεις στην ΑΟ ;
Εκεί κάπου στα 130-135.
Δε σε ρώτησε τα χρόνια σου ΡΕ.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
έχετε δοκιμάσει να παίξετε μπάσκετ με 39C???
Και μεπαραπανω οσοι εχουμε φαει τη ζωη μας στο 'παρκε'...
Μίλησε ο λευκός Σχορτιανίτης.
Μην μου πεις οτι είσαι τόσο θερμός που ανάβεις και τα τσιγάρα με ένα άγγιγμα;
Με εχεις δει να το κανω;
Για να σε δει πρέπει να το κάνεις κι εσύ μετά από τόσα χρόνια α.................
χρηστίας μάλλον έχεις ξεχάσει πως γίνεται.
:parta::parta::parta::parta::parta::parta:
Αμα μαθεις ρε ειναι σαν το ποδηλατο....δεν το ξεχνας.. Αλλο βεβαια αν εισαι υπεραιωνοβιος ξεχνας και το πως οδηγαει κανεις...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
έχετε δοκιμάσει να παίξετε μπάσκετ με 39C???
Και μεπαραπανω οσοι εχουμε φαει τη ζωη μας στο 'παρκε'...
Μίλησε ο λευκός Σχορτιανίτης.
Σε μια ώρα στον Πανελλήνιο για ένα μονό. Αντέχεις;
-
Φοβαμαι μη σου σπασω κανα κοκκαλο... Εχω καιρο να παιξω βεβαια αλλα με σενα θα ναι τσοντα... Για προπονηση καλος εισαι παντως..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αμα μαθεις ρε ειναι σαν το ποδηλατο....δεν το ξεχνας.. Αλλο βεβαια αν εισαι υπεραιωνοβιος ξεχνας και το πως οδηγαει κανεις...
Μπερδεύτηκες. Μιλάμε για π...μα όχι για μ......κία.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:ysterical:Φοβαμαι μη σου σπασω κανα κοκκαλο... Εχω καιρο να παιξω βεβαια αλλα με σενα θα ναι τσοντα... Για προπονηση καλος εισαι παντως..
Βρε κότα άσε τα λόγια, θα έρθεις ή όχι;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
:ysterical:
Φοβαμαι μη σου σπασω κανα κοκκαλο... Εχω καιρο να παιξω βεβαια αλλα με σενα θα ναι τσοντα... Για προπονηση καλος εισαι παντως..
Ελα κοψε τις μ...κιες...κοτα σου απεδειξε οτι δεν ειμαι...αμα θες ελα απο δω να παρω και το Χρηστο να εχω μαρτυρα γιατι εσυ θα πεις οτι με κερδισες... Αμπαλε..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:ysterical:
Ελα κοψε τις μ...κιες...κοτα σου απεδειξε οτι δεν ειμαι...αμα θες ελα απο δω να παρω και το Χρηστο να εχω μαρτυρα γιατι εσυ θα πεις οτι με κερδισες... Αμπαλε..
Απέδειξες εσύ ότι δεν είσαι κότα; Πότε;
Αφού είμαι άμπαλος τότε τι φοβάσαι κοτούλα;
-
Για τι στοιχημα παιζουμε;
-
Ότι θες εσύ. Ο πελάτης επιλέγει. .
-
θα παίξετε μπάσκετ?
θα σου γλυστράει η μπάλα απ'τα χέριααπ'τη ζέστη καλέ
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ότι θες εσύ. Ο πελάτης επιλέγει. .Εχεις δικιο....οπως παντα...
Λοιπον,αμα χασω (που δεν προκειται)θα δεχτω να με πας βολτα με το σαπιο σου.Οπως καταλαβαινεις δεν προκειται να συμβει..
Αμα κερδισω θα σ εχω συνοδηγο Μερκουρη και στο γυρισμο κοντρα με Μ3.Θα σου χω και pampers μαζι μην ανησυχεις,τα χω φροντισει ολα. -
Εντάξει. Τώρα πες και που θες να βρεθούμε.
-
Σου ειπα.Θελω να χω και μαρτυρα το Χρηστο γιατι εσυ μπορει να πεις οτι με νικησες κιολας..
-
-
Ποιον εννοούσε με το 'Σαμπρελίξ' ο υπεραιωνόβιος?
-
Δεν ξερω...
-
πολυ αερα εχει εξω και δε μαρεσει..
-
Σας τα λεγαμε απο χτες οτι θα χει αερα...και εισαι οφφ τοπικ..να το γραψεις στο μ αρεσει- δε μ αρεσει.. Αν και σε προλαβαν ηδη..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πολυ αερα εχει εξω και δε μαρεσει..Ας βρέξει ρε συ...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]