-
Xάνει το ντέρμπι ο «Σάλπι»!
Χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μετά το αίτημα της Λάτσιο να συνταχθεί στο φύλλο αγώνα της φιλικής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, η κόκκινη κάρτα του Ελληνα επιθετικού και να σταλεί στην ιταλική ομοσπονδία.
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=96594Γκαφα ολκης απο τον Παο αν ισχύσει!!
Α ρε Κοκκαλη με τις διασυνδεσεις σου!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Xάνει το ντέρμπι ο «Σάλπι»!
Χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μετά το αίτημα της Λάτσιο να συνταχθεί στο φύλλο αγώνα της φιλικής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, η κόκκινη κάρτα του Ελληνα επιθετικού και να σταλεί στην ιταλική ομοσπονδία.
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=96594Γκαφα ολκης απο τον Παο αν ισχύσει!!
Α ρε Κοκκαλη με τις διασυνδεσεις σου!!
ε ποτέ! Το διάβασα κ αυτό...
-
Δεν είναι οριστικό αυτό. Για περιμένετε λίγο...
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Δεν είναι οριστικό αυτό. Για περιμένετε λίγο......πόσο να περιμένουμε; Οσο ο Ιβιτς να πάρει απάντηση από τον Ντελγκάδο;
-
Πιο λίγο
-
Ναι με νοιαζει εμενα αν θα παιξει ο καθε σαλπιγγιδης του καθε παναθηναϊκο σε ενα ματς της χρονιας... Ελεος..
-
balo
πολύ σκουλικιάρικο avatar! -
Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι ο Ισμαέλ Μπλάνκο, μετά τις «περιπέτειες» των τελευταίων ημερών. Ο Αργεντινός επιθετικός πέρασε το μεσημέρι της Παρασκευής από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».
Ακολούθησε η εξής ανακοίνωση της «Ενωσης»: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ismael Blanco (19/1/1983). Ο Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4 χρόνων»
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο 24χρονος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος, αυτή η εξέλιξη ήταν πολύ σημαντική για μένα. Η ΑΕΚ μου ανοίγει την πόρτα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν. Στην ομάδα υπάρχουν ήδη δύο ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή αλλά και τη Βραζιλία που έχουμε την ίδια νοοτροπία και φιλοσοφία και αυτό φυσικά θα με βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην άμεση προσαρμογή μου. Όσο ήμουν στην Αργεντινή είχα μεγάλη προσμονή για τη μεταγραφή μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος που ολοκληρώθηκε. Ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να τους δώσω χαρά».
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
balo
πολύ σκουλικιάρικο avatar! -
-
Ντυμένος στα λευκά και με λευκό καπελάκι αφίχθη στην Αθήνα ο Λομάνα Λούα Λούα. Ο νέος επιθετικός του Ολυμπιακού δεν έκρυψε ότι έχει λίγη νευρικότητα επειδή περιμένει πως και πως για την πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα ενώ σε ερώτηση για το τι ξέρει για τη νέα του ομάδα, απάντησε: 'Ξέρω πολλά και ξέρω ότι εδώ αγωνίζεται ο ήρωας μου, ο Ριβάλντο...'. Από εκεί και πέρα, συμπλήρωσε ότι 'είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα και έρχομαι για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του'. Ο Γιάννης Σκοπελίτης δηλώνει στο Sportime.gr ότι «θα κάνει τον κόσμο να ξεχάσει τον Καστίγιο», ενώ ο Κώστας Χαλκιάς συνυπογράφει: «Θα κάνει τη διαφορά». Διαβάστε το αφιέρωμα του Sportime.gr στον Αφρικανό παίκτη και για τις δύο όψεις. Την καριέρα του και την πολυτάραχη ζωή του.
Ο Λούα Λούα εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων του 'Ελ. Βενιζέλος' στις 22:37 και στις πρώτες του δηλώσεις, είπε: 'Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι μια καλή και μεγάλη ομάδα. Περιμένω πως και πως την πρώτη μου εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και για αυτό έχω λίγη νευρικότητα. Μερικές φορές, όμως, είναι καλό αυτό γιατί προσπαθείς περισσότερο. Είμαι πολύ χαρούμενος'.
Σε ερώτηση για το τι ξέρει για τον Ολυμπιακό, ο Αφρικανός άσος απάντησε: 'Ξέρω πολλά. Ξέρω ότι αγωνίζεται ο ήρωας μου, ο Ριβάλντο'...
Τέλος, ερωτηθείς για τους στόχους του με τους ερυθρόλευκους, απάντησε λιτά: 'Ηρθα εδώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ'. -
Απο το sportime.gr:
Και το όνομα αυτού Σαριέγκι
10/8/2007 18:55
Το σίριαλ της απόκτησης του δεύτερου κεντρικού αμυντικού στον Παναθηναϊκό έλαβε τέλος. Ο Γιόσους Σαριέγκι είναι ο εκλεκτός του Ζοσέ Πεσέιρο, με τον Βάσκο άσο της Αθλέτικ Μπιλμπάο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να ντύνεται στα 'πράσινα'. 'Σκληρός και αποτελεσματικός', το σχόλιο του Χαβιέ Ιρουρέτα στο Sportime.gr για τον υψηλόσωμο αμυντικό. 'Μπορεί να βοηθήσει', η άποψη του Άγγελου Μπασινά. Δεν φαίνεται να τη γλιτώνει τελικά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και όπως όλα δείχνουν, θα χάσει την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, κάτι που σημαίνει πως ο Πεσέιρο θα πρέπει να διαφοροποιήσει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
'Ενας 'killer' στο 'τριφύλλι'
Ο Γιόσους Σαριέγκι είναι τελικά ο εκλεκτός του Ζοσέ Πεσέιρο με την οποίο ολοκληρώνται οι κινήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο 'killer', όπως είναι το παρατσούκλι του, αγωνιζόταν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο με την οποία είχε ξεκινήσει μάλιστα και προετοιμασία ευρισκόμενος στην Ολλανδία. Ο 28χρονος άσος είχε συμβόλαιο μέχρι το 2010, όμως έπειτα από ένα χρόνο παρουσίας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ντύνεται στα 'πράσινα'. Τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ανακοίνωσε η Αθλέτικο Μπιλμπάο το απόγευμα της Παρασκευής. 'Η Αθλέτικ Μπιλμπάο και ο Παναθηναϊκός ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία για τη μετακίνηση του Σαριέγκι στον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης εκατέλειψε την προετοιμασία της ομάδας και επιστρέφει στο Μπιλμπάο', ανέφεραν χαρακτηριστικά.
Ο Σαριέγκι αποτέλεσε βασικός στέλεχος των Βάσκων τη σεζόν που τελείωσε με 36 συμμετοχές (3.227 λεπτά), ενώ το όνομά του το 'έχτισε' στην Αλαβές, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από τη σεζόν 1999-00 μέχρι το 2005-06. Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες από την Ισπανία κάνουν λόγο για συμφωνία τεσσάρων ετών με την ελληνική ομάδα. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν για ακόμα μια φορά κινήθηκε με άκρα μυστικότητα, προσθέτοντας στη μηχανή του έναν Βάσκο, ο οποίος προέρχεται από γεμάτες σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα.
Το who is who
Oνοματεπώνυμο: Γιόσους Σαριέγκι Ζουμαράγκα
Ημερ. γέννησης: 19 Ιανουαρίου 1979
Εθνικότητα: Ισπανός
Ύψος: 1.89
Βάρος: 76 κιλά
Θέση: Κεντρικός αμυντικός
Ομάδα: Αθλέτικ Μπιλμπάο
Προηγούμενη ομάδα: Αλαβές -
Φύσσας… η επιστροφή
Μετά τον Γιώργο Καραγκούνη, ένας ακόμα παίκτης από τα παλιά επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια και συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Τάκη Φύσσα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Derby» ο 34χρονος αμυντικός υπογράφει σήμερα στην ομάδα με την οποία έζησε τις καλύτερες ποδοσφαιρικές του στιγμές, με σκοπό να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=96678Ξανασμιγουν τα αηδονια!
Αντε βρε και τον Φιλλιπιδη!! -
Derby?
A εντάξει ...από τις έγκριτες φυλλάδες...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Για τον πασχο με αγαπη... -
Κορυφαιο...ολα τα λεφτα!
-
Μόλις τώρα επέστρεψα απο την Ριζούπολη, όπου έπαιξε η Παναχαική με τον Ιωνικό.
Συζήτησα μάλιστα με τον Γεωργάτο!!! -
Xαιρετισματα του δωσες;
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Μόλις τώρα επέστρεψα απο την Ριζούπολη, όπου έπαιξε η Παναχαική με τον Ιωνικό.
Συζήτησα μάλιστα με τον Γεωργάτο!!!Κανένα καλό νέο έχουμε??
-
Με αφορμή τη μεταγραφή του Καστίγιο στη Σαχτάρ αντί 20 εκατ. έχει ξαναέρθει στην επιφάνεια το ζήτημα του απατεώνα, υπερτιμημένου παίχτη.
Γράψτε για παίχτες που με μια χρονιά κερδίζουν τη μεγάλη μεταγραφή ή το μεγάλο συμβόλαιο.
Αρχίζοντας εγώ θα αναφέρω τον ανεκδιήγητο Βιέρι που 2 φορές έγινε η ακριβότερη μεταγραφή του κόσμου
Άντε να πω και του αδερφού μου που μ' έχει πρήξει με τον Μπαπτίστα από τότε που τον πήραν στην Άρσεναλ. Άχρηστο τον ανεβάζει άχρηστο το κατεβάζει.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#10]