-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ένα σχόλιο για το αμόκ φιλάθλων και δημοσιογράφων τον τελευταίο καιρό και μετά από τις κακές εμφανίσεις των τριών μεγάλων στα τελευταία φιλικά.Η ΑΕΚ παρότι έχασε είχε δικαιολογίες (ο Φερέρ έτσι κάνει, ήθελε να κρύψει την ομάδα από τους κατασκόπους της Σεβίλλής, κλπ). Η ΑΕΚ θεωρητικά θα έπρεπε να είναι σχεδόν έτοιμη ενόψει της 15ης Αυγούστου. Εγώ, που είδα το ματς θεωρώ ότι θα είναι έτοιμη.
Ο Παναθηναϊκός είναι σχεδόν ίδιος, αλλά δεν πείθει λένε. Δεν τον είδα. Αφήστε όμως τον Πορτογάλο να δουλέψει και βλέπουμε. Τι είναι αυτοί ρε;
Για τον Ολυμπιακό η πλάκα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Αν κέρδιζε 3-0 θα είχε ήδη πάρει πρωτάθλημα, ενώ με τις προσθήκες που αναμένονται θα έμπαινε στους 4 του CL. Τώρα που έχασε όμως από μια πιο στρωμένη και έτοιμη ομάδα ήρθε η καταστροφή. Χάλια, αίσχος, που πάτε ρε και άλλα τέτοια χαριτωμένα, ενώ αυτόματα ο Πανιώνιος πάει για 4αδα. Μα καλά, πόσο ανεύθυνοι είναι αυτοί οι δημοσιογράφοι. Κάθε χρόνο τα ίδια.
Πλήρης απογοήτευση. Ακούς και κάποιους 'φιλάθλους γνώστες' στο ραδιόφωνο και μένεις άφωνος. Ποιός είναι αυτός ο Νενές που δεν τον ξέρει η μάνα του που θέλουμε να πάρουμε και μάλιστα με τόσα λεφτά Μην τολμήσει να πατήσει εδώ. Φέρε πίσω τον Καστίγιο, τον παιχταρά. Ε, θα τους την κάνει τη χάρη ο Βραζιλιάνος (δυστυχώς).
Λίγο σύνεση δε βλάπτει. Καλό είναι να βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό λίγο πριν μιλήσουμε.
Ρε, τι θα ακούσουμε ακόμα;
Στην Πάτρα κάποιοι αγράμματοι που θέλουν να αυτοονομάζονται δημοσιογράφοι άρχισαν τον πόλεμο εναντίον του Γεωργάτου.
Ο Γρηγόρης απέριψε προτάσεις μεγάλων ομάδων να συνεχίσει την καριέρα του για να ασχοληθεί με την Παναχαικη και αυτοί...
Αυτό είναι το ακρον αωτον της αχαριστίας.
Εάν είναι δυνατόν... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ο σερ Τακης λετε να προλαβει τη παρελαση ?Αν δεν γίνει κάτι εξωφρενικό (πχ να χάσει 3-0 από τον ΠΑΟ στην πρεμιέρα) και αν δεν ξεφτιλιστεί τελείως στην Ευρώπη, ο Τάκης θα μείνει ως το τέλος της χρονιάς. Είναι προσωπικό στοίχημα του Κοκκαλέικου.
-
Στον Ολυμπιακό λείπει ο παίχτης δημιουργός στο κέντρο. Αυτός που θα πάρει τη μπάλα και οι άλλοι θα νοιώσουν σιγουριά πάνω του και θα τρέξουν στον κενό χώρο κτλπ.
Ο Ριβάλντο δλδ. Μπορεί ο Ριβάλντο να είχε διάφορα αρνητικά αλλά σε αυτό ήταν καλός.
Τώρα που λείπει αυτός ο παίχτης όλοι γυρνάνε γύρω γύρω και δεν ξέρουν τι θα κάνουν τη μπάλα.
Αυτός ο Τζόλε πρέπει να μαστουρώνεται. Δεν εξηγείται αλλιώς πως τρέχει σαν διάολος συνέχεια.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Στον Ολυμπιακό λείπει ο παίχτης δημιουργός στο κέντρο. Αυτός που θα πάρει τη μπάλα και οι άλλοι θα νοιώσουν σιγουριά πάνω του και θα τρέξουν στον κενό χώρο κτλπ.Ο Ριβάλντο δλδ. Μπορεί ο Ριβάλντο να είχε διάφορα αρνητικά αλλά σε αυτό ήταν καλός.
Τώρα που λείπει αυτός ο παίχτης όλοι γυρνάνε γύρω γύρω και δεν ξέρουν τι θα κάνουν τη μπάλα.
Αυτός ο Τζόλε πρέπει να μαστουρώνεται. Δεν εξηγείται αλλιώς πως τρέχει σαν διάολος συνέχεια.
Για τον Τζολε συμφωνω..μαλλον κατι παιρνει κι ελπιζω να μην του κανουν μεσα στη χρονια αντιντοπινγκ.. Επισης χτες με ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ πραγματικα κι εμενα και ολο το γηπεδο ο Λεντεσμα..Το παλικαρι εκανε απιστευτο τρεξιμο σε ολο τον αγωνα,επεφτε για τακλιν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αποτελεσματικα και εκανε και ντριπλες,εφτιαχνε το παιχνιδι και γενικα χτες ηταν ο καλυτερος του ολυμπιακου.- Αυτος ο Πατσα χτες με απογοητευσε οικτρα...εκτός και στα 90 λεπτα.Μεχρι το 35 ο γαυρος επαιξε ανελπιστα καλα,μετα το γκολ της Οσα (α ρε αντωνακη.. ) κατι εγινε..Τεσπα,το Λεμονη κανεις δεν τον βλεπει καλα και χωρις να το παρουμε χαμπαρι,η κινηση του Κοκκαλη να τον παρει ίσως μας καταστρεψει φετος.
-
Καλύτερα να χάνουμε στα φιλικά, παρά να κάνουμε όνειρα όπως πέρσι που είχαμε ξεπαστρέψει τη μισή Ευρώπη πριν τον Σεπτέμβρη.
Η ομάδα θα στρώσει, τόσοι νέοι παίκτες ήρθαν άλλωστε, ενώ έφυγαν τρεις περσινοί βασικοί. Σημασία έχει να παίξει η ομάδα στο κακό διάστημα, δηλαδή από Σεπτέμβρη ως Νοέμβρη.
Ο Τάκης δεν είναι άσχετος με τον Ολυμπιακό. Ξέρει τι σημαίνει να έχεις έτοιμη την ομάδα πολύ νωρίς, το πλήρωσε στην προηγούμενη θητεία του. Γνωρίζει ότι τον Μάη κανείς δεν θα θυμάται τα φιλικά ή τα πρώτα παιχνίδια, αλλά θα βλέπουν όλοι τη σούμα της χρονιάς. -
Ειναι για σεμιναριο, παντως, το πως διαχειριστηκε το ντεμοτεχνειο το επικοινωνιακο της ηττας απο τη Λιβορνο και πως εμεις αυτο των ηττων απο Πανιωνιο και Οσασουνα (σε προετοιμασια!), ειδικα αν υπολογισει κανεις οτι αυτοι παιζουν ματς-χρονια σε μια βδομαδα...
Επισης, με βαση αυτα που διαβαζω, ΜΕΤΑ απο αυτα που εχω ΔΕΙ, αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι τυφλος και δεν το εχω παρει χαμπαρι ακομα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ειναι για σεμιναριο, παντως, το πως διαχειριστηκε το Ανωτατο Εθνικο Ντεμοτεχνειο το επικοινωνιακο της ηττας απο τη Λιβορνο και πως εμεις αυτο των ηττων απο Πανιωνιο και Οσασουνα (σε προετοιμασια!), ειδικα αν υπολογισει κανεις οτι αυτοι παιζουν ματς-χρονια σε μια βδομαδα...+1 με μια μικρη διορθωση..στο τελος να δεις που τα αεκακια θα παιρνουν χαρτι οτι παρακολουθησαν.....
-
Ειναι πολυ αστειο οταν διαβαζω γι' αυτον τον Μπλανκο (ανεξαρτητα αν θ' αποδειχτει καλος παικτης ή οχι, που δεν αμφιβαλλω) απο το... γραφειο τυπου που εδρευει σε διαφορες 'ανεξαρτητες' εφημεριδες οτι 'ειναι το 1ο κανονι της Αργεντινης', παραλειποντας το καθοριστικο οτι μιλαμε για τη Β' Εθνικη Ειναι σα να παρει μεταγραφη ο... Κλοκιδης και να λενε απο την ομαδα που τον απεκτησε οτι πηρανε το πρωτο κανονι κλπ. βαζοντας τον διπλα στους Ριμπο, Νερι, Λυμπε κλπ. που βαλανε τα περισσοτερα στην περσινη Α' Εθνικη!
-
Λεπτομερειες.... Αστους να χαρουν κι εσυ,μη τα βγαζεις ολα στη φορα.. Και θα βγει τωρα ο κλασσικος ο μαλακας ο Αεκτζης να πει οτι η Β εθνικη της Αργεντινης ειναι πολυ καλυτερη απο την Α της Ελλαδας..κι εκει θα τελειωσουν ολα..
-
Μωρε δε με νοιαζει, αυτα ειναι για να γελαμε...
Προς το παρον με καιει να ερθει αυτος ο παικταρας ο Ντελγκαδο
ΥΓ. Ο Λεντεσμα κληθηκε στην εθνικη στη θεση του Βερον
-
Ακομα δεν τον ειδαμε,Γιαννη τον βαπτισαμε....
Πασχο εσενα πρεπει να σε παρουνε για σκαουτερ....
Εισαι τοσο σιγουρος οτι το πρωταθλημα β' εθνικης της Αργεντινης ειναι πολυ χειροτερο απο την super league ?
E ρε γλεντια...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο Κυργιάκος, όσο έπαιζε στον ΠΑΟ, ήταν ένα πελώριο κορμί και τίποτα άλλο. Δεν έμαθε ξαφνικά μπάλα. Έμαθε μέσα στο διάστημα που έπαιξε στη Σκωτία. Γι' αυτό και τον θέλω στον Ολυμπιακό. Πειράζει;
Στο διάστημα μπορεί να έμαθε μπάλα
Στην Σκωτία αποκλείεται,εκτός αν οι Σκωτσέζοι ξόδεψαν χρήματα(οξύμωρο ε; )για να μάθουν μπάλα σ'ένα πελώριο κορμί και τίποτα άλλο.Α! Για τον Καραγκούνη δεν θα άλλαζα ΠΟΤΕ γνώμη: είναι ένα καραγκιοζάκι.-
Όλοι έχουμε από μία...γνώμη
... ο Τάκης θα μείνει ως το τέλος της χρονιάς. Είναι προσωπικό στοίχημα του Κοκκαλέικου.
Αυτό μάλλον είναι άστοχο.Ο sir Takis έχει (ξανα)δοκιμαστεί στον γάβρο και για εκεί που ήθελαν να αποδείξει κάτι,απέτυχε παταγωδώς.Εκτός αν έμαθε κι αυτός την προπονητική μέσα στο διάστημα που ήταν στον πάγκο της Ξάνθης.
Ο μόνος λόγος που (ξανα)επιστρατεύθηκε ο Τάκαρος είναι γιατί με αυτόν στον πάγκο ο Θείος(ή ο senior ανηψιός ο άσχετος )έχει καλύτερη επικοινωνία
τουτέστιν δεν κινδυνεύει από αποζημιώσεις(μάλλον η αποζημίωση του Σόλιντ έτσουξε..)σε περίπτωση που κάτι(θεός φυλάξει )παέι στραβά ή από παράλογες απαιτήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.
Ο καημένος ο sir Takis το μόνο που κάνει είναι να καλοσωρίζει στο λιμάνι κάθε παιχταρά που του κουβαλάει ο μεσίτης Ίλια και να ανατρέχει στο βίντεο να δει σε ποιά θέση παίζειΠάντως μιλάμε για την **απόλυτη κοροιδία ****του Κοκκαλέικου **προς τους γάβρους fans να παίρνει για προπονητή ΠΑΛΙ τον Λεμονή,όταν είχε δεσμευθεί επί εποχής Σόλιντ ότι πλέον ο Ολυμπιάκός είναι ευρωπαική ομάδα και θα αναζητά μόνο καταξιωμένους προπονητές από το εξωτερικό
Τέτοια υπαλληλική σχέση μεταξύ προέδρου και οπαδών είμαι σίγουρος ότι θα την ζήλευαν πολλοί πρόεδροι ευρωπαικών ομάδων και σίγουρα ο Τζίγγερ ή ο Ντέμης, οι οποίοι δέχονται διαρκώς πυρά βρέξει χιονίσει.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εισαι τοσο σιγουρος οτι το πρωταθλημα β' εθνικης της Αργεντινης ειναι πολυ χειροτερο απο την super league ?Σ ευχαριστω που μολις με επιβεβαιωσες για αυτα που ειπα στο ποστ μου...
Σιγουρος δεν ειμαι...μπορει να ειναι μπορει και να μην ειναι...δεν υποστηριξα κατι κατηγορηματικα...ΕΣΥ επεσες στην παγιδα...
Ε ρε γλεντια...
-
Το να λες ότι ο Κόκκαλης πήρε τον Τάκη για να μην του πληρώνει αποζημίωση όταν το διώξει ή για να τον διώξει εύκολα δεν ευσταθεί. Ο προπονητής παίρνει χρήματα ενός μέτριου ως καλούτσικου ξένου ποδοσφαιριστή, εκτός αν είναι μεγάλη φίρμα.
Το ότι απέτυχε παταγωδώς στο παρελθόν επίσης δεν στέκει, αφού με το ίδιο υλικό, αλλά και καλύτερο ακόμα με τις μεταγραφές επιλογής του, ο Σόλιντ τα πήγε πολύ πιο άσχημα.
Ας μιλήσουμε καλύτερα μετά τους πρώτους 2 μήνες της αγωνιστικής περιόδου, τώρα είναι νωρίς. Εκτός αν βγάλουμε συμπεράσματα από 2 φιλικά κι ενώ ακόμα περιμένουμε να δούμε αν θα έρθουν σημαντικοί παίκτες.
Δεν είναι βέβαια προπονητής περιωπής ο Τάκης, αλλά δεν είναι κακός για τα δεδομένα μιας ομάδας στην οποία βάζει χέρι ο πρόεδρος. Αλλά μήπως ο ΠΑΟ, επί της καλής του εποχής, δεν είχε 2 προπονητές συνέχεια; Τον κανονικό και τον Βαρδινογιάννη-μπαμπά; Ο δεύτερος αγόραζε, επέλεγε σύστημα, μίλαγε με τους οπαδούς (ή τους έδερνε ), μανατζάριζε και έδινε πόδι σε όποιον αντιμιλούσε. Κι έτσι ο ΠΑΟ είχε αποτελέσματα μέσα-έξω. Δεν είναι το ενδεδειγμένο σύστημα βέβαια, αλλά είναι μια υποχρεωτική (για προέδρους με τέτοια νοοτροπία) παθογένεια. -
pasxo ωρες ωρες απορω πως γινεται τοσα πολλα ατομα να γουσταρουν την κοροιδια του προεδρου τους που τους φορτωνει ενα προπονητη ο οποιος μπροστα στο να παρει λιγα λεφτακια κατεβαζει και τα βρακια του στον προεδρο και δεχεται τις μεταγγραφες που κανουν αλλοι γιαυτον!Και μην μου πεις οτι πιστευεις οτι την 11αδα την επιλεγει αυτος...
Επισης δεν βλεπεις οτι με ομαδουλες δεν τραβαει η ομαδα?και μην μου πεις οτι θα παει καλα στο πρωταθλημα..χαιρω πολυ οτι θα πατε καλα (αν το ματς με τον πανιωνιο ηταν για το πρωταθλημα θα ειχε ληξει 3-2 με γκολ στο τελευταιο 10 λεπτο)!
Απλα κοιταξτε να μην ρεζιλευεσται σαν οπαδοι καθε μερα με τα λεγομενα σας ...γιατι ολα αυτα που λετε μενουν!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
pasxo ωρες ωρες απορω πως γινεται τοσα πολλα ατομα να γουσταρουν την κοροιδια του προεδρου τους που τους φορτωνει ενα προπονητη ο οποιος μπροστα στο να παρει λιγα λεφτακια κατεβαζει και τα βρακια του στον προεδρο και δεχεται τις μεταγγραφες που κανουν αλλοι γιαυτον!Οριστε:
Τεσπα,το Λεμονη κανεις δεν τον βλεπει καλα και χωρις να το παρουμε χαμπαρι,η κινηση του Κοκκαλη να τον παρει ίσως μας καταστρεψει φετος.
Τραβα ενα χ τωρα στο ποστ σου...
-
ασε ρε συ αν δεν το καταλαβες τι να πω αλλο?
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εισαι τοσο σιγουρος οτι το πρωταθλημα β' εθνικης της Αργεντινης ειναι πολυ χειροτερο απο την super league ?
Σ ευχαριστω που μολις με επιβεβαιωσες για αυτα που ειπα στο ποστ μου...
Σιγουρος δεν ειμαι...μπορει να ειναι μπορει και να μην ειναι...δεν υποστηριξα κατι κατηγορηματικα...ΕΣΥ επεσες στην παγιδα...
Ε ρε γλεντια...
Ποια παγιδα ρε
Τραβα διαβασε στις προηγουμενες σελιδες οτι πριν 2 βδομαδες το εχω γραψει αυτο και το παιζεις εξυπνος ??Βαλε οσα θελεις δεν με πειραζει καθολου,εσυ εκτιθεσαι......
Και μη μου πεις οτι δεν το ειχες διαβασει αυτο το ποστ:
Να'σαστε καλα ρε παιδες που με κανετε κ γελαω σε ωρες δυσκολες για εμενα....
Πασχερν αγορι μου εσυ εχεις φετιχ με τα μπατζετ,δεν εξηγειται αλλιως...
Στην Ευρωπη ομως δεν ειδα το μπατζετ σου καθολου Τι σου λεω ομως εε?Η ΑΕΚ εκανε μαλλον μια μεγαλη μεταγραφη,η οποια θα ανακοινωθει αυριο-μεθαυριο αν ολα πανε καλα.Απεκτησε σεντερ φορ της προκοπης..(Ismael Blanco) Με 30 γκολ σε 38 παιχνιδια,εστω και στη β' κατηγορια της Αργεντινης(κ μην ακουσω βλακειες περι β κατηγοριας,γιατι χαλαρα μας ριχνουν κ αυτοι) δεν μπορει παρα να το βαζει το 'γαλακτομπουρεκο στο φουρνο' ο Αργεντινος(ετων 24)
Σε 15 μερες η ΑΕΚ θα ειναι ετοιμη...Αλλωστε εχουμε κ την Κυριακη να δουμε τι κανει με αντιπαλο σαφως καλυτερο(Λιβορνο) κ ετοιμο...
Ο αντιπαλος για τον προκριματικο,θα βγει μεθαυριο,αλλα να εχετε κατα νου οτι ο προγραμματισμος της ομαδας εγινε με βαση τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ στο champions league...
(αυτο για να μη χαιρονται κατι Πασχοι )Ειδωμεν......
Νικο αν θελεις το ενα απο τα δυο διαρκειας μου σε περιμενει την Κυριακη...
γιατι εγω θα βαλω μετα οχι 100 που βαζεις εσυ,αλλα χιλιαδες....
-
Να μαστε παλι που ΠΑΣ να το 'ξεφυγεις' το πραγμα...
Τεσπα:Αν ειμαι ή το παιζω εξυπνος δεν το ξερεις...αρα; Για το ποστ σου:Που να θυμαμαι τι εχεις γραωψει πριν δυο βδομαδες για καποιον μπλανκο που ουτε τον ειχα ξανακουσει εκτος απο τα γνωστο διορθωτικα του σχολειου;
Οσο για τα θα βαζω ΟΣΑ θελω εφοσον δεν παραβιαζω κανονισμους.Και τι παει να πει εκτιθομαι;Σε ποιους; Και για ποιο λογο;Επειδη εχω καποια αποψη στο Θεμα περι ποδοσφαιρου; Δεν πας καλα μαλλον..Η τελευταια σου προταση:Βαλε κι εσυ ΟΣΑ θες..Δικαιμα σου.Κατι μου λεει οτι θα το βαλω στην υπογραφη μου..
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#10]