-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
pasxos μην λες ψεμματα. Δεν εχουμε ακομα τα διπλα πρωταθληματα σε σχεση με την ομαδα που εχει για σημα την τσουκνιδα. Δυο πρωταθληματα ακομα να παρουμε και τοτε θα εχουμε τα διπλα
Ευτυχως που ειμαι στο war navy (μη χεσω ) και εχω αρκετες αδειες οποτε θα μπορω να απανταω συνεχως στους πελατες.
Λοιπον πελατακια τσουκνιδακια ο Ολυμπιακος εχει 69 νικες εναντι του Παο και ο Παο μολις 42. Το οτι μας νικησατε στην εδρα σας με αυτογκολ του Κωστουλα και στο Καραισκακι επειδη κοιμηθηκε ο Θεος(γυρω στα 7 τετ-α-τετ εχασε μονο ο Καστιγιο) δεν σημαινει τιποτα. Μια ζωη στην φαπα θα ειστε.
Ειστε η μοναδικη ομαδα στον κοσμο που πηρατε κυπελλο με στριψιμο δεκαρας . Οι βαλιτσοφοροι σας πληρωναν και πληρωνουν ακομα και κερδιζετε βαθμους που δεν αξιζετε. Ακομα και τωρα ο Οφη σας ανηκει. Ο Οφη εχει 15 νικες απεναντι στον Ολυμπιακο και μολις 4-5 απεναντι στον Παο. Αυτο δεν σου λεει κατι? Α ναι σας εκοψε το uefa μια χρονια
Παμε τωρα και στην Ευρωπη. Ποιος σου ειπε οτι στην Ευρωπη δεν στηνονται παιχνιδια? Υπαρχει πιο τρανη αποδειξη απο την ομαδα που εχει για σημα την τσουκνιδα? Εχετε πληρωσει απειρες ομαδες οπως τον Ερυθρο Αστερα κ.τ.λ. Τωρα τελευταια που δεν πληρωνονται ερχονται οι φαπες. 5 απο Μπαρτσα,5 απο Βερντερ,4 απο Ουντινεζε,5 απο Μαντσεστερ. Και μην ξεχναμε τις ιστορικες σας ηττες απο κατι Στουρμ Γκρατς και κατι ανυπαρκτες πολωνικες ομαδες.
Υ.Γ Δεν χρειαζεται να εισαι χουντικος για να ξερεις την γυναικα του Παπαδοπουλου. Η γυναικα βγηκε στο mega και μιλησε για ολους και για ολα. Απλα της εκανε μια ερωτηση ο βαζελος Παπαχελας και η γυναικα απαντησε. Ο Πατακος βρε βαζελακια τι θελατε να απαντησει? Να παραδεχτει οτι πληρωσε την ομαδα? Αχ βρε κουτα κουνελακια
Τα παραπονα σου στον δηλωμενο γαυρο και κολλητο του Sir Takis Σαργκανη, ειπε την αληθεια και σας ξεμπροστιασε.
Και μην ξεχνας οι δικοι σας προεδροι και αντιπροεδροι πηγαν φυλακη ομαδα της 7αραςΑλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος.. Ρεντλαιν,θα σου κανω δωρο μια θερμαστρα γιατι οι -17 δεν παλευονται...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ενω ο Νινης ουτε σκοραρει, ουτε μοιραζει μπαλιες, ουτε εκτελει τα κορνερ που καταληγουν γκολ
εισαι και εσυ emo;
Μπας και στην εχει φορεσει κανας emo και σε εχει πιασει αμοκ με αυτους????
εσυ ξερεις απο αυτα 11 χρονια τωρα emo boy
Μαλλον εσυ εχεις εμπειριες emo.......εγω δεν τους ξερω καν.......εσυ εχεις φαει κολλημα και δειχνεις και φωτο
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Ενω ο Νινης ουτε σκοραρει, ουτε μοιραζει μπαλιες, ουτε εκτελει τα κορνερ που καταληγουν γκολ
εισαι και εσυ emo;
Μπας και στην εχει φορεσει κανας emo και σε εχει πιασει αμοκ με αυτους????
εσυ ξερεις απο αυτα 11 χρονια τωρα emo boy
Μαλλον εσυ εχεις εμπειριες emo.......εγω δεν τους ξερω καν.......εσυ εχεις φαει κολλημα και δειχνεις και φωτο
IF YOU DONT SEE ANY EMOS AROUND, IT'S BECAUSE YOU ARE EMO
τσιμπα κ ενα βιντεο του νινη
-
Μαλλον εισαι emo-φοβικος
-
Οριστε κι ενα βιντεακι του Καστιγιο για να θυμηθουμε τον ερωτα που κανουμε καθε χρονο στην ομαδα των αεκακιων...
Και οοοοοοπ και οοοοοπ και ααααπ....Πωωπω,μιλαμε για ηδονη... Ηθελα να μαι εκεινη τη στιγμη απο μια μερια να δω τα μουτρα του κουκ και του μπαγκους..
Ρεντλαιν ποιος ειναι ο Νινι; Αυτος που τον χορευε ο...Ζεβλακοφ.. και τον εκανε γιο γιο ο Καστιγιο και ετσι αναγκαστηκε αφου εγινε θεαμα σε ολο το γηπεδο να του κανει φαουλ; Νταξ μου συγκρινεις παιχτες ομαδων τωρα..
-
Skye να σου φτιαξω λιγο το κεφι να ξεκολησεις απο τους emo:
Η ομαδα με τα κοκκινα εχουν τον gay στην φανελα
-
http://www.youtube.com/watch?v=XBOpX0ru ... ed&search=
Να και το ιδιο βιντεο σε ηδονικη αργ κινηση απο 12 'στασεις' της καμερας για να το απολαμβανουμε περισοτερο το σεξ με την αεκ..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Youtube VideoΟριστε κι ενα βιντεακι του Καστιγιο για να θυμηθουμε τον ερωτα που κανουμε καθε χρονο στην ομαδα των αεκακιων...
Και οοοοοοπ και οοοοοπ και ααααπ....Πωωπω,μιλαμε για ηδονη... Ηθελα να μαι εκεινη τη στιγμη απο μια μερια να δω τα μουτρα του κουκ και του μπαγκους..
Ρεντλαιν ποιος ειναι ο Νινι; Αυτος που τον χορευε ο...Ζεβλακοφ.. και τον εκανε γιο γιο ο Καστιγιο και ετσι αναγκαστηκε αφου εγινε θεαμα σε ολο το γηπεδο να του κανει φαουλ; Νταξ μου συγκρινεις παιχτες ομαδων τωρα..
Μας κανατε ολα αυτα και χασατε στο τελος????? Φαντασου να σας παιρναμε και στα σοβαρα
-
Ε καλα το μαμησες τωρα και πεθανε..
Νταξ,δεν τα θυμασαι τα...σορολοπ που του εκανε στο πλαγιο του Νινακου ε; Τεσπα,ειπαμε οι -17 ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ψυχος..
-
Δηλωση του Sir Alex Ferguson:
'Στο CL πρεπει να εισαι παντα σοβαρος, ειτε παιζεις με την Ρεαλ ειτε με τον Ολυμπιακο'
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ευτυχως που ειμαι στο war navy (μη χεσω ) και εχω αρκετες αδειες οποτε θα μπορω να απανταω συνεχως στους πελατες.
Έχεις αναρωτηθεί γιατί σου δίνουν τόσες άδειες;
-
Pasxern:
Ο Λακης σας κανει τα πουτ@ν@κι@ του:
Ντεμης Νικολαϊδης do you remember ????
Που'σαι εχει χιλιαδες τετοια video......
-
Χρήστος Κοντός
Ρετιρέ στο Δαφνίρος το παρόν, εξίσου πολύτιμο δώρο είναι και ένα αυτόγραφο του Νίνη. Αν και είναι ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης της διοργάνωσης, ο Σωτηράκης έκανε πράγματα και θάματα στο ματς με τους Γερμανούς και δικαίωσε 100% τη φήμη του. Παρ’ όλα αυτά, θα είναι αστείο να βγάλουμε το κομπιουτεράκι για να κοστολογούμε κάθε γκολ, κάθε ασίστ, κάθε τρίπλα του Νίνη στο τουρνουά, ή να αρχίσουμε να αραδιάζουμε ιστορίες για ξυπόλυτους ελέφαντες και εμπριμέ ιπποπόταμους, τάχα μου ότι θα σφαχτούν στα πόδια του η Ρεάλ, η Τσέλσι, η Μπάρτσα και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Προς το παρόν τέτοια χαρά την έχει μόνο το παιδί με τις εφτά πατρίδες και δε λέει να τη μοιραστούμε μαζί του. Τρομερό ένστικτο σκόρερ έδειξε και ο Μήτρογλου. Δεν σου γεμίζει το μάτι με τη μπάλα στα πόδια, ξέρει όμως να τη στέλνει στο πλεκτό κι αυτό δεν πληρώνεται με τίποτα. Λίγη γενναιότητα χρειάζεται από τον Ολυμπιακό για να παίξει κάποια στιγμή μπάλα το παιδί, αντί να τρώει τη σκόνη κάτι 35χρονων έφηβων με διπλογυρισμένο κοντέρ, καλή ώρα σαν τον Κοβάσεβιτς.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Χρήστος Κοντός
Ρετιρέ στο Δαφνίρος το παρόν, εξίσου πολύτιμο δώρο είναι και ένα αυτόγραφο του Νίνη. Αν και είναι ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης της διοργάνωσης, ο Σωτηράκης έκανε πράγματα και θάματα στο ματς με τους Γερμανούς και δικαίωσε 100% τη φήμη του. Παρ’ όλα αυτά, θα είναι αστείο να βγάλουμε το κομπιουτεράκι για να κοστολογούμε κάθε γκολ, κάθε ασίστ, κάθε τρίπλα του Νίνη στο τουρνουά, ή να αρχίσουμε να αραδιάζουμε ιστορίες για ξυπόλυτους ελέφαντες και εμπριμέ ιπποπόταμους, τάχα μου ότι θα σφαχτούν στα πόδια του η Ρεάλ, η Τσέλσι, η Μπάρτσα και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Προς το παρόν τέτοια χαρά την έχει μόνο το παιδί με τις εφτά πατρίδες και δε λέει να τη μοιραστούμε μαζί του. Τρομερό ένστικτο σκόρερ έδειξε και ο Μήτρογλου. Δεν σου γεμίζει το μάτι με τη μπάλα στα πόδια, ξέρει όμως να τη στέλνει στο πλεκτό κι αυτό δεν πληρώνεται με τίποτα. Λίγη γενναιότητα χρειάζεται από τον Ολυμπιακό για να παίξει κάποια στιγμή μπάλα το παιδί, αντί να τρώει τη σκόνη κάτι 35χρονων έφηβων με διπλογυρισμένο κοντέρ, καλή ώρα σαν τον Κοβάσεβιτς.
Well spoken, αν και μερικοι εδω τρεξανε να τον χαρακτηρισουν emo, και οτι αλλο φανταζεσαι για να τον μειωσουν, οκ δεκτο οτι πολλοι απο εδω μεσα στερουνται ποδοσφαιρικης παιδειας και λενε οτι τους κατεβει, αλλα λιγο μετριοπαθεια δεν βλαπτει
-
RedLine
Σε παραδέχομαι για τον τρόπο που χειρίζεσαι τον λόγο. Εχεις όλα τα προσόντα για Κυβερνητικός Εκπρόσωπος (ή αθλητικός συντάκτης)
-
Συγχαρητηρια RedLine γιά τις 999 δημοσιεύσεις.
Ούτε 666 να ήταν... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Pasxern:Ο Λακης σας κανει τα πουτ@ν@κι@ του:
Ντεμης Νικολαϊδης do you remember ????
Που'σαι εχει χιλιαδες τετοια video......
Ο Λακης λεει... Ααααααχαχαχαχχαχαχαχ..
Ρε συ Βαγγελη στα σοβαρα μου τα λες ή κανεις πλακα;
-
Ρε τον Μαστιγιο........
-
Ψιτ Πασχε κοιτα το πρωτο βιντεο κ θα καταλαβεις.....
Γιο-γιο.....
Για πες μου για τον Νερι
Τον αγαπας ή θα τον βριζεις σε καμμια 10αρια μερες ? (βλεπε Ριμπο)
-
Γιατι ρε εβρισα καναν Ριβαλντο και δεν το πηρα πρεφα;Τεσπα,δε μπορω να καταλαβω παντως αυτη τη νοοτροπια σου οτι ντε και καλα εισαι καλυτερος μου ενω συμβαινει ομολογουμενως το αντιθετο..
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#10]