-
Να με συγχωρήσετε, αλλά, το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι που επιλέγουν να γράψουν ανώνυμα (μη γνωρίζοντας την σημασία του Διαδικτύου) και να πετάξουν λάσπη, δεν με κάνει αρνητικό προς τους Αγώνες γενικότερα.
Η λάσπη θα πεταγόταν έτσι κι αλλιώς. Και ο παραλήπτης, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα εισέπραττε μόνο το αποτέλεσμα, χωρίς να μπορεί να αμυνθεί.
Μέσω του Διαδικτύου, ο καθένας, μπορεί να 'μάθει' τις απόψεις και τις 'απόψεις' που κυκλοφορούν έτσι κι αλλιώς. Κι αυτό μόνο καλό είναι.
Μην νομίζετε ότι η αποστείρωση ή ο αποκλεισμός θα ήταν προτιμότερος.
Προσωπική μου γνώμη, φυσικά, και από την θέση του θεατή!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να με συγχωρήσετε, αλλά, το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι που επιλέγουν να γράψουν ανώνυμα (μη γνωρίζοντας την σημασία του Διαδικτύου) και να πετάξουν λάσπη, δεν με κάνει αρνητικό προς τους Αγώνες γενικότερα.Η λάσπη θα πεταγόταν έτσι κι αλλιώς. Και ο παραλήπτης, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα εισέπραττε μόνο το αποτέλεσμα, χωρίς να μπορεί να αμυνθεί.
Μέσω του Διαδικτύου, ο καθένας, μπορεί να 'μάθει' τις απόψεις και τις 'απόψεις' που κυκλοφορούν έτσι κι αλλιώς. Κι αυτό μόνο καλό είναι.
Μην νομίζετε ότι η αποστείρωση ή ο αποκλεισμός θα ήταν προτιμότερος.
Προσωπική μου γνώμη, φυσικά, και από την θέση του θεατή!
Συμφωνώ. Το καλύτερο θα είναι να αγνοούμε τους ανώνυμους ή αν γνωρίζουμε ποιοί είναι να τους ονοματίζουμε.
-
Δεν εχει καμία σημασία -για μένα- ποιός είναι ο κάθε χρήστης.
Η άποψη του είναι που μετράει. Εχει κάποια διαφορά αν είναι ο Χ ή ο Ψ?
Αυτό που λεει πίσω από ένα username θα το έλεγε ετσι κι αλλιώς στο παρασκήνιο. Ε τώρα το λέει δημοσίως. Απλά δεν καταλαβαίνουν το πόσο δημοσίως είναι να λές κάτι σε ένα Φόρουμ!!! -
Ο χρήστης APR έγραψε:
...............
ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΟΥ ........
ΥΠΕΡΜΑΧΕ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΕ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΝ NIKCNAMES.. OTAN ΒΡΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΦΙΛΗΣΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ 'WHOGAMIHICUP'
ΕΙΔΕΣ ,ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΥΠΟΝΟΝΤΕ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΕΣΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ....
ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΟΥΜΕ , ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΙCK ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ Λ.Μ , ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΕ P.M. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ .
ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΗΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ , ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ .ΑΝ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ USERNAME ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ.
ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ 'ΚΟΛΩΣΑ' ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ (ΛΕΑΣ-ΠΑΝΟΣ) ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ USERNAME ΘΑ ΚΟΛΩΝΑ ?
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΣΥ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ 'ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ NICK NAME ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ Λ.Μ.' ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Y.Γ. ΑΝΤΕ , ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
-
[ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΣΥ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ 'ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ NICK NAME ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ Λ.Μ.' ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
ΕΙΜΑΙ , ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΛΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ . (Aλλα οταν μου ειχες πριξει το σικωτι ,σε αλλο θεμα σοβαρο , ειμαστε τετ α τετ , γιου ριμεμπερ φυσικα ε?)
Y.Γ. ΑΝΤΕ , ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.[/quote]
ΙΣΩΣ ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧIΖΑΜΕ ΛΩΡΗ ΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΡΙΜ@ΛΑΚ$ς ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΗΘΙΑ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ .(ουτε τον κωδικο δεν θυμαμαι ,πια)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν εχει καμία σημασία -για μένα- ποιός είναι ο κάθε χρήστης.Η άποψη του είναι που μετράει. Εχει κάποια διαφορά αν είναι ο Χ ή ο Ψ?
Αυτό που λεει πίσω από ένα username θα το έλεγε ετσι κι αλλιώς στο παρασκήνιο. Ε τώρα το λέει δημοσίως. Απλά δεν καταλαβαίνουν το πόσο δημοσίως είναι να λές κάτι σε ένα Φόρουμ!!!Συμφωνώ ως ένα βαθμό. Να μη γίνεται επίθεση με ειρωνεία και κακοήθεια. Εκεί καλό είναι να αγνοείτε τελείως ο ανώνυμος( ο el em το κάνει τελευταία και καλά κάνει) ή..........αυτά ,τίποτα άλλο
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Τα παρακατω ...................
..................................................................ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΤΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑ !!!
....ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΘΩ !
ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΦΘΑΣΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ (ΕΚΤΩΣ ΣΑΦΩΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ????
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ....... ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΤΙΟ !!!!ΤΑ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΧΡΗΣΤΑΡΑ!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
..ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ !!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Τακη,αν θελεις την δικη μου απο καρδιας αποψη, πρωτα απ ολους φταιμε εμεις οι ιδιοι. Οχι γιατι τρωγομαστε, οχι γιατι δεν κανουμε αποχη. Φταιμε γιατι δεν ξερουμε να δουλευουμε, δεν εχουμε θεσει σαφεις και κοινους στοχους και δεν εχουμε συνεχεια. Μπουκαρουμε με ορεξη και στην πρωτη δυσκολια τα βρονταμε. (πρωτος εγω).Δεν μελεταμε τις κινησεις των αλλων, δεν καταστρωνουμε σχεδια, ειμαστε ερασιτεχνες με απαιτησεις επαγγελματιων.
Σημερα κουβεντιαζα με πολυ σημαντικο ανθρωπο του σπορ, της δικης μας πλευρας ανθρωπο. Προσπαθησα να μαθω και να καταλαβω τι θελει να κανει ο ΑΛΜΑΝ, τι οραματιζεται, που το παει τελος παντων.Διαολε, δεν βγαζω ακρη!
Χρονια τωρα μας παρακολουθω απο κοντα. Συνηθως ειμαστε μια σκετη αντιδραση. πηρξαν ευκαιριες να κερδισουμε πραγματα, δεν τις αρπαξαμε απο τα μαλλια. Κυνηγαμε την ουρα μας. Κι οταν παμε να σηκωσουμε κεφαλι, να βγουμε απο την απομονωση, κατι γινεται κι ολα κολανε.
Το διεθνες περιβαλον ειναι εναντιον μας,εναντιον της δικης μας νοοτροπιας. Να, παρε την προσφατη αποφαση σχετικα με την Pirelli και τους αγωνες WRC. Το καπελωμα παει συνεφο. Σς λιγο θα φοραμε υποχρεωτικα γαντια OMP, φορμα Alpine stars μπαλακλαβα Sparco.
Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω. Τα εχω μπλεξει φιλε, και ο μπλεγμενος (οπως σχεδον ολοι μας) εχει λαθος αντιδραση.
Χαιρετω -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Τακη,αν θελεις την δικη μου απο καρδιας αποψη, πρωτα απ ολους φταιμε εμεις οι ιδιοι.
....ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ !!Οχι γιατι τρωγομαστε, οχι γιατι δεν κανουμε αποχη. Φταιμε γιατι δεν ξερουμε να δουλευουμε, δεν εχουμε θεσει σαφεις και κοινους στοχους και δεν εχουμε συνεχεια. Μπουκαρουμε με ορεξη και στην πρωτη δυσκολια τα βρονταμε. (πρωτος εγω).Δεν μελεταμε τις κινησεις των αλλων, δεν καταστρωνουμε σχεδια, ειμαστε ερασιτεχνες με απαιτησεις επαγγελματιων.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ!!!!
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤ ΟΝΟΜΑ. ΚΑΙ Η ΠΙΚΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΟΠΛΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ !!Σημερα κουβεντιαζα με πολυ σημαντικο ανθρωπο του σπορ,(ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!!)
της δικης μας πλευρας ανθρωπο. Προσπαθησα να μαθω και να καταλαβω τι θελει να κανει ο ΑΛΜΑΝ, τι οραματιζεται, που το παει τελος παντων.Διαολε, δεν βγαζω ακρη!
...ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΩ.......ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ, **ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ **ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ !!
ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟΥΣ ''ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ'' ΕΞΩ..!!
ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΨΥΧΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!Χρονια τωρα μας παρακολουθω απο κοντα. Συνηθως ειμαστε μια σκετη αντιδραση. πηρξαν ευκαιριες να κερδισουμε πραγματα, δεν τις αρπαξαμε απο τα μαλλια. Κυνηγαμε την ουρα μας. Κι οταν παμε να σηκωσουμε κεφαλι, να βγουμε απο την απομονωση, κατι γινεται κι ολα κολανε.
..ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ??....Το διεθνες περιβαλον ειναι εναντιον μας,εναντιον της δικης μας νοοτροπιας. Να, παρε την προσφατη αποφαση σχετικα με την Pirelli και τους αγωνες WRC. Το καπελωμα παει συνεφο. Σς λιγο θα φοραμε υποχρεωτικα γαντια OMP, φορμα Alpine stars μπαλακλαβα Sparco.
..ΧΡΗΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΡΗΤΟ ''ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ !!! ''Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.Τα εχω μπλεξει φιλε, και ο μπλεγμενος (οπως σχεδον ολοι μας) εχει λαθος αντιδραση.
.....ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΧΡΗΣΤΟ.ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!
...ΞΕΚΟΛΛΑ!
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΠΡΙΤΖ !!!Χαιρετω
ΑΣΕ ΞΕΡΩ-ΞΕΡΩ......
...ΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ!!!
ΧΑΙΡΕΤΩ -
Συνηθως ειμαστε μια σκετη αντιδραση. πηρξαν ευκαιριες να κερδισουμε πραγματα, δεν τις αρπαξαμε απο τα μαλλια. Κυνηγαμε την ουρα μας. Κι οταν παμε να σηκωσουμε κεφαλι, να βγουμε απο την απομονωση, κατι γινεται κι ολα κολανε.
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ (Χρηστο , Τακη κ.λ.) ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ , ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΡΕ , ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ , ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ .
ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ 75-90 , ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ **ΕΜΕΙΣ , **ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ,ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ . ΠΩΣ ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ , ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ .(χεσαι ψιλα κι αγναντευε δηλ.)
ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΣΠΟΡ . ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ , ( ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ...) , ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ .
ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ?
ΝΟΜΙΖΩ , Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Κ.Τ.Λ. .
ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ , ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ...
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ Α.Ε. ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ .ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (υπαρχουν κι εκει τετοιοι οπως μαθαινω) .
ΕΒΛΕΠΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ site http://www.betarally.it ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ......... ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ , ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΡΑΛΛΥ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ π.χ. ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΥ .......
356.000 ΕΥΡΩ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1300 ΕΥΡΩ ..... ΑΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ... ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΟΤΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΑΓΩΝΑ ΡΑΛΛΥ .ΑΝ ΚΑΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΙΤΑΛΟΣ , ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΟΥ , ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ , ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΑΙ .
ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΩ ?...............
Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ 356 000, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ , ΣΕ ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ... ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ..ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ , ΜΟΝΟΝ .
Ο ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ , ΑΡΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΟΛΑ .... ΑΝΑΛΟΓΑ , ΕΤΣΙ ?
ΑΝΑΛΟΓΗ ΛΟΙΠΟΝ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ?ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ , ΕΚΕΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΤΟΥ .......
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ .....
ΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ? ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ...ΑΤΤΙΚΟ π.χ. ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΗΠΩΣ Η ΝΤΑΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ , ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΒΡΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΜΑΣ , ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΟΔΗΓΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΗΜΑΝΣΗ , ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ , ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΕΡΘΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ , ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ , ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!ΜΜΜ ,............. ?ΓΙΑΤΙ ? ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 2007 ?
ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΚΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ( ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ) , ΑΝΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ , ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ( ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΘΕΤΕΣ ΓΙΑΤΡΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ?........
Το διεθνες περιβαλον ειναι εναντιον μας,εναντιον της δικης μας νοοτροπιας.
ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ (ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΣΤΩ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ) ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ , Η ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ , ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ..............
-
[quote='APR']
Το διεθνες περιβαλον ειναι εναντιον μας,εναντιον της δικης μας νοοτροπιας.ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ** ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ **(ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΣΤΩ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ) ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ , Η ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ , ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ..............
quote]ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΣΥΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΟΣΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ.......!!
-
ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΣΥΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΟΣΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ.......!!
Τότε γιατί αυτά τα χάλια ?
Μήπως δεν είναι η πλειοψηφία αλλά τελικά μειοψηφία? -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΣΥΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΟΣΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ.......!!
Τότε γιατί αυτά τα χάλια ?
Μήπως δεν είναι η πλειοψηφία αλλά τελικά μειοψηφία?...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ?
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ(ΜΕΙΟΨΗ-FIA ! ) ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΑΥΤOY ΤΟΥ ΕΡΗΜΟΥ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ Η ΟΔΗΓΙΚΗ ?
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ
'' ...ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ (ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΣΤΩ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ) ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ .....''ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ...
-
...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ?
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ(ΜΕΙΟΨΗ-FIA ! ) ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΑΥΤOY ΤΟΥ ΕΡΗΜΟΥ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ Η ΟΔΗΓΙΚΗ ?
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ
'' ...ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ (ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΣΤΩ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ) ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ .....''ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ...
Καλή εβδομάδα Τάκη!
Εμείς οι υπόλοιποι δηλαδή είμαστε στην σωστή νοοτροπία κ επίπεδο? Σε προσωπικό επίπεδο σίγουρα υπάρχουν σοβαρότατοι άνθρωποι. Σε συνολικό δεν νομίζω....
Απόψη μου ότι αν υπήρχε επίπεδο , σωστή νοοτροπία κ παιδεία στην πλειοψηφία των άμεσα ενδιαφερόμενων στον χώρο (είτε οδηγοί, είτε προετοιμαστές, είτε οργανωτές κλπ κλπ κλπ) κάπου ίσως να είχαν αναγκάσει τους πάνω να προσφέρουν καλύτερα. Ίσως... όχι ότι δεν έχουν τις ευθύνες τους, μην τρελαθούμε...!Εδώ από αυτά που έχω δει κ καταλάβει το ενδιαφέρον μας δεν είναι η εξέλιξη (από μεριά οδηγών) όσο το να οδηγούν ότι καλύτερο μπορούν. Γιατί κέρδισε ο ένας , τι φορούσε ο άλλος κλπ κλπ κλπ. Αν πχ ο κάθε οδηγός δεν μπορεί να καταλάβει ότι όσο λιγότερα περάσματα κάνει τόσο καλύτερο στον εαυτό του θα κάνει.... Αν δεν μάθουμε να οδηγάμε γρήγορα ένα μικρό αυτοκίνητο πώς θα οδηγήσουμε ένα τέρας??? Είναι ανάγκη το Ν4 , Ν3 , Α6 από την στιγμή που δεν μένουν λεφτά για περισσότερους αγώνες (δηλ. περισσότερα αγωνιστ. χλμ). Πόσοι είναι αυτοί που δεν μπορούν να οδηγήσουν αυτό που έχουν όπως πρέπει κ αρμόζει? Γιατί δηλαδή, ακόμα κ ένα N2 τελειώνει εύκολα??? Αλλά τσπ. Κ ας μην συζητάμε να γίνει κ καμιά καταστροφή σε ένα ακριβό αυτοκίνητο. Καλύτερα κάτι πιο φτηνό κ να υπάρχει 2ο σ ανταλλακτικά μέσα σε φορτηγό παρά κάτι πιο ακριβό κ γρήγορο αλλά χωρίς να μπορούμε να το υποστηρίξουμε στην όποια στραβή τύχει.
Επμένω ας ήξεραν οι περισσότεροι να τελειώσουν ένα Ν2 ή ένα A6 χωρίς να έχουν περάσει από μια ειδική 10 κ 20 φορές....!
Δεν γίνεται σε αγώνες να βλέπεις τόσο ανάποδα αποτελέσματα τόσο συστηματικά... Ν3 μπροστά απο Α7, Α6 να παίρνει γενική, Α5 να κυνηγάει Α8, Α0 να είναι μπροστά από Ν2, Ν2 μπροστά από Ν3, Ν1 να παίρνει Peugeot A5.... Απλά δεν είναι λογικό.
Μετά φταίει ο προετοιμαστής? Ή η ΕΘΕΑ?Θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα κ ερασιτέχνες με επαγγελματική αντιμετώπιση πραγμάτων. Αλλά ούτε καν καλοί ερασιτέχνες δεν είμαστε....
Τι είναι αυτό που γίνεται σωστά όσον αφορά την οδηγική εξέλιξη, παιδεία, νοοτροπία των οδηγών στην Ελλάδα?
Χορηγίες, manageriλικια, προβολή είναι ένα άλλο θέμα που ακόμα όπως φαίνεται δεν μπορεί ούτε καν να πλησιαστεί ακόμα!
-
ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ, ΣΤΟ ΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ....
....ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΑΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕ Ν4 Η ΑΟ !!!!
ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΑΝ ΕΤΡΕΧΕΣ ΜΕ Α7 Η WRC ,KAI EIXΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΣΟΥ ΤΙΝΑΖΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ(??) ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ !!!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΟΜΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΡΑΒΑ,ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ''ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ'' ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ.......
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡR) ΠΩΣ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΞΟΥΝ ....ΦΙΛΙΚΑ
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Εδώ από αυτά που έχω δει κ καταλάβει το ενδιαφέρον μας δεν είναι η εξέλιξη (από μεριά οδηγών) όσο το να οδηγούν ότι καλύτερο μπορούν. Γιατί κέρδισε ο ένας , τι φορούσε ο άλλος κλπ κλπ κλπ. Αν πχ ο κάθε οδηγός δεν μπορεί να καταλάβει ότι όσο λιγότερα περάσματα κάνει τόσο καλύτερο στον εαυτό του θα κάνει.... Αν δεν μάθουμε να οδηγάμε γρήγορα ένα μικρό αυτοκίνητο πώς θα οδηγήσουμε ένα τέρας??? Είναι ανάγκη το Ν4 , Ν3 , Α6 από την στιγμή που δεν μένουν λεφτά για περισσότερους αγώνες (δηλ. περισσότερα αγωνιστ. χλμ). Πόσοι είναι αυτοί που δεν μπορούν να οδηγήσουν αυτό που έχουν όπως πρέπει κ αρμόζει? Γιατί δηλαδή, ακόμα κ ένα N2 τελειώνει εύκολα??? Αλλά τσπ. Κ ας μην συζητάμε να γίνει κ καμιά καταστροφή σε ένα ακριβό αυτοκίνητο. Καλύτερα κάτι πιο φτηνό κ να υπάρχει 2ο σ ανταλλακτικά μέσα σε φορτηγό παρά κάτι πιο ακριβό κ γρήγορο αλλά χωρίς να μπορούμε να το υποστηρίξουμε στην όποια στραβή τύχει.
Επμένω ας ήξεραν οι περισσότεροι να τελειώσουν ένα Ν2 ή ένα A6 χωρίς να έχουν περάσει από μια ειδική 10 κ 20 φορές....!
Δεν γίνεται σε αγώνες να βλέπεις τόσο ανάποδα αποτελέσματα τόσο συστηματικά... Ν3 μπροστά απο Α7, Α6 να παίρνει γενική, Α5 να κυνηγάει Α8, Α0 να είναι μπροστά από Ν2, Ν2 μπροστά από Ν3, Ν1 να παίρνει Peugeot A5.... Απλά δεν είναι λογικό.
Μετά φταίει ο προετοιμαστής? Ή η ΕΘΕΑ?Θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα κ ερασιτέχνες με επαγγελματική αντιμετώπιση πραγμάτων. Αλλά ούτε καν καλοί ερασιτέχνες δεν είμαστε....
Τι είναι αυτό που γίνεται σωστά όσον αφορά την οδηγική εξέλιξη, παιδεία, νοοτροπία των οδηγών στην Ελλάδα?
Χορηγίες, manageriλικια, προβολή είναι ένα άλλο θέμα που ακόμα όπως φαίνεται δεν μπορεί ούτε καν να πλησιαστεί ακόμα!
Θαρρώ πώς έχεις πιάσει το νόημα , καί΄πώς ξεκινάνε πολλά προβλήματα απο τήν ανάγκη αυτοπροβολής , ακό΄μα καί΄εδώ μέσα
-
...
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡR) ΠΩΣ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΞΟΥΝ ....ΦΙΛΙΚΑ
Εμείς μετά θά΄τήν ψάξουμε ?
Π.Χ. Το φθινόπωρο πού προσπάθησαν κάποιοι νά πετύ΄χουν καλλύτερο συμβό΄λαιο για όλους μας σέ πόσους αγώνες δήλωσε το 'κλαπέτο'
χωρίς νά πάει ΄νά τρέξει , μόνο και μόνο γιά νά οσφυοκάμψει στήν εθεα ? -
ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ, ΣΤΟ ΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ....
....ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΑΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕ Ν4 Η ΑΟ !!!!
ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΑΝ ΕΤΡΕΧΕΣ ΜΕ Α7 Η WRC ,KAI EIXΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΣΟΥ ΤΙΝΑΖΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ(??) ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ !!!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΟΜΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΡΑΒΑ,ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ''ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ'' ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ.......
Προφανώς κ συμφωνώ.
Η αναφορά μου όμως είναι σε κάτι που προσωπικά πιστεύω πως σχετίζεται με την νοοτροπία την όποια μας διακατέχει. Δεν φταίει για τα πάντα η αρχή κ εμείς είμαστε τέλειοι στο πως αντιμετωπίζουμε τους αγώνες.
Αυτό όμως σαφέστατα κ δεν είναι δικαιολογία πως οι διοκούντες δεν πρέπει να κάνουν αυτά που οφείλου κ να ηγηθούν στην προσπάθεια να ανεβάσουν το σπορ σ όλα τα επίπεδα που πρέπει κ μπορούν. -
Κλεις, τελικα η διαδρομη απο Καπανδριτι-Λιμνη Πλαστηρα, δεν αρκεσε για να σε πεισω οτι ο καθενας κανει τις επιλογες του και τρεχει οτι θελει
Για να μπει ο κοσμος σ ενα σωστο οικονομικα και εξελικτικα συναγωνισμο, δεν πρεπει να περιμενει κανεις την συνειδηση του καθε ενα χωριστα. Αυτοι που αποφασιζουν, εχουν την δυνατοτητα (η πρεπει να την εχουν) να καθοδηγουν τους ενδιαφερομενους και να δημιουργουν τις προυποθεσεις. (εννοω θεσμοθετημενα 'καπς', πρωταθλ. νεων κ.λ.π. με προσιτα 'αλογα').
Αυτοι που για δικους τους λογους θελουν να παρουν κατι αλλο, να ακολουθησουν 1 κυπελλο η εναν αγωνα τον χρονο, ανηκουν σε αλλη κατηγορια απ αυτους που μας ενδιαφερουν και θα πανε το σπορ μπροστα, ειναι (ειμαστε) το λαδακι στην χωριατικη! Μας ενδιαφερουν τα πιτσι που θα πανε το σπορ μπροστα και θα προσδωσουν καποια αιγλη.
Βιαστικά αλλά δουλευω...
Χρ. -
Γράφοντας τα παραπάνω σκεφτόμουν παράλληλα τι έχω ν ακούσω (πάλι) από σένα γι αυτές μου τις απόψεις...
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του κ τρέχει ότι θέλει. Κουμάντο στην τσέπη του κάνει ο ίδιος αυτός που πληρώνει.
Διαφωνείς όμως στο ότι υπάρχουν αρκετοί νέοι στον χώρο που 'καίγονται' από νωρίς κάνοντας λάθος επιλογές κ μπλέκονται μην έχοντας ουσιαστικά μια σταδιακή εξέλιξη?
Οι 40+ οδηγοί ειδικά εκείνοι με 15ετή-20ετή εμπειρία, όπως είπες έχουν αν μπορούν κάτι άλλο, με την μεγάλη διαφορά ότι ακολουθούν το σπορ με άλλη λογική όπως ανέφερες. Έχουν από πίσω τους όμως κ μια πορεία χαραγμένη στις περισσότερες των περιπτώσεων πολύ πιο σωστή από αυτήν που ακολουθούμε τώρα. Αλλά anyway οι 40+ οδηγοί δεν είναι το μέλλον. Το μέλλον είναι οι 18-28 max.
Εκεί τι γίνεται? Υπάρχει η σωστή αγωνιστική παιδεία κ νοοτροπία ανεπτυγμένη? Τα φωτεινά παραδείγματα κ προσπάθειες στην Ελλάδα είναι λίγα κ μετρημένα.
Κ γιατί ρε γμτ οι Τσέχοι, οι Πολωνοι, οι Πορτογάλοι, οι Βούλγαροι, ακόμα κ οι Τούρκοι είναι μπροστά μας σε συνολικό επίπεδο αγώνων αλλά κ οδηγών?
Μόνο για τον λόγο ότι δεν έχουμε μια αρχή που να λειτουργεί σωστά σε όλα τα επίπεδα ? Αυτός κ μόνον είναι ο λόγος? Ίσως να έχετε δίκιο, πιο πολλά έχουν δει τα μάτια σας. Ίσως μια αρχή σοβαρή που είναι πάνω κάτω δέξια αριστερά από τους οδηγούς να μπορέσει ν αποτελέσει το σωστό σχολείο για τους νέους ηλικιακά κ αγωνιστικά αλλά κ για αυτούς που ξεκινάνε στα 30+.
Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι απόλυτος κ είμαι ανοιχτός στην κριτική των απόψεων μου.
Γιατρέ ρίξε! (θα βάλω αλεξίσφαιρο Level 4 )
Καλό βράδυ! -
Κλεις,ασφαιρος, δεν ριχνω πια...
Δεν διαφωνω καθολου. Ομως λεμε, λεμε, λεμε...μας ακουει κανεις?
Παιδια χθες εμαθα οτι περυσι προταθηκε ΚΥΠΕΛΛΟ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΤΤΙΚΗΣ, με 5 χωματινα σπριντακια μεσα!!! στην Αττικη. Κι ομως δεν εγινε δεκτη μια πρωτοβουλια που ευλογα θα γεμιζε συμμετοχες και κοσμο στη γειτονια μας, χωρις πολλα εξοδα. Τι ζηταμε λοιπον?
Τιποτα. Το ερωτημα ειναι: Που το (μας) πανε?Θα γινει κατι, να βγουμε απο το καβουκι μας?
Ξεκιναω δουλεια. Καλημερα. -
Ο χρήστης dimosR έγραψε:
Εμείς μετά θά΄τήν ψάξουμε ?
Π.Χ. Το φθινόπωρο πού **προσπάθησαν κάποιοι **νά πετύ΄χουν καλλύτερο συμβό΄λαιο για όλους μας σέ πόσους αγώνες δήλωσε το 'κλαπέτο'
χωρίς νά πάει ΄νά τρέξει , μόνο και μόνο γιά νά οσφυοκάμψει στήν εθεα ?ΦΙΛΕ dimosR AKOY ENA ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ......
....ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ...
ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ....
....ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΩΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ!!!....ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ''ΚΛΗΡΟΥΧΑΣ'' ΜΕ ΤΟ 'ΚΛΑΠΕΤΟ'......!!!!
...ΟΥΤΕ ΣΥΧΝΑΖΩ ΣΕ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ....
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ , ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΣΟΥ????ΦΙΛΙΚΑ
Υ.Γ (ΤΟ R ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ REGISTERED?? )
Για να θυμουνται οι παληοι και να μαθαινουν οι νεοι.