-
Loipon epeidh to 8ema katanthse bareto kai apla anamasame oti exoyme oloi 64 selides twra. H Mc Laren den exei apofasisei an 8a kanei efesh akoma gia dikoys ths logoys. Isws kai epeidh blepei to ti ginetai klp klp. Oti kai na pei oti kai na kanei panta h plastigga 8a gernei....
Apo thn allh les kai den mporoyn na kataskeyastoyn stoixeia eite pros thn mia omada eipte pros thn allh.... Einai xontro to paixnidi poy paizetai... Kai emeis oi 8nhtoi apla aerologoyme xwris na kseroyme tpt kai mono oi ferraristoi einaio mono plhrws enhmerwmenoi kai me ola ta stoixeia kai oi ypolipoi, mc larenikoi kai mh (ksanalew ypostirizw mono odhgoys kai oxi omades) eimaste oi paralogoi.... As afhsoyme loipon toys tifozi na peroyn ena prwta8lhma meta apo mhdenismo, kai na xairontai as koitaksoyme oi ypoloipoi na doyme tis maxes, oso 8a mas epitraepei kai den blepoyme mono diafhmiseis.... Krima.... Alla deite kai alliws.... Akoma kai an h Mc Laren eftiakse opws lete idio mono8esio me thn ferrari to oti htan mprosta edeikse 2 pragmata. Oti eixe isw kapws kalyteroys odhgoys, h kalyteroys mhxanikoys poy mporese kai aneptykse kalytera ayta poy phra apo oti mporoyse h ferrari h idia.... Kserw oti 8a ginw stoxos, alla kalh synexeia sto prwta8lhma poy ola einai anoikta pleon gia toys odhgoys.... -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ας με ενημερώσει κάποιος τι ειπωθηκε στη TV σχετικά με το Stepneygate παρακαλώ. Βγήκε καμιά ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι η ΜακΛάρεν έκανε χρήση ή βγήκε καμια είδηση για ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ποινές σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ για την οποία κρίθηκε ένοχη η ΜακΛάρεν ή απλά αναπαρήχθη η καραμέλα η ΜακΛάρεν κρίθηκε ένοχη για χρήση (με εικασίες) και τιμωρήθηκε για χρήση;Δε μπορείς όμως να κλείνεις τα μάτια και τα αυτιά σου στο θέμα...και μετά να μιλάς για έλλειψή αποδείξεων!
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ΔΕΝ διάβασες την 14-σέλιδη ετυμηγορία της FIA...γιατί όλα αυτά που λες είναι μέσα.
-
Πάντως δε νομίζω πως μεταξύ των 2 ομάδων υπήρξε σε βάθος χρόνου ουσιαστική διαφορά ταχύτητας. Ο σαφώς ανώτερος ποιοτικός έλεγχος της Mclaren έκανε τη διαφορά, ανατρέποντας τα όσα γνωρίζαμε τα προηγούμενα χρόνια.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Τα περί αντεγκλήσεων φυσικά και αναφέρονται προς όλους!Και προς όσους καλούν τους άλλους trolls, και προς όσους ανταπαντουν σε ίδιο τόνο.
Είναι από αστείο έως άστοχο να ζητάς από καποιον που τον βρίζουν να απαντάει με χαχαχα και χουχοχου!
Από εδώ και μπρος θα γίνεται edit σε οποιοδήποτε ποστ περιέχει στοιχεία προσωπικής αντιπαράθεσης, και αν συνεχιστεί θα το κλειδώσω.
Για να δούμε!
-
Τα περί αντεγκλήσεων φυσικά και αναφέρονται προς όλους!
Και προς όσους καλούν τους άλλους trolls, και προς όσους ανταπαντουν σε ίδιο τόνο.
Από εδώ και μπρος θα γίνεται edit σε οποιοδήποτε ποστ περιέχει στοιχεία προσωπικής αντιπαράθεσης, και αν συνεχιστεί θα το κλειδώσω.
Να ρωτησω κατι με ολη την καλη προθεση?
Οταν βλεπεις οτι μια μεριδα οπαδων βραζει(McLaren) μπορει και αδικα δεν λεω και εσυ σαν μοντ βαζεις μια ωραια φωτο δεν λεω αλλα προκλητικη...ποιος προκαλει?Απαντησε μου ειλικρινα!
Σου λεω μπορει να εχουμε λαθος αλλα... -
Προκλητική; Από που κι ως που; Το μοναδικό ωραίο πράγμα που είδαμε σε έναν ΑΘΛΙΟ αγώνα ήταν τα doughnuts.
Ας μείνουμε στο θέμα όμως....
-
Ας μείνουμε στο θέμα όμως....
Οτι πεις ...ουτως η αλλως μοντ εισαι οτι θες κανεις!
-
Ρε Θάνο τι λες; Τι σχέση έχει η ιδιότητά του ως μοντ;
-
Η ετυμηγορία για αυτούς που δεν την έχουν διαβάσει (ακόμα)
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ας με ενημερώσει κάποιος τι ειπωθηκε στη TV σχετικά με το Stepneygate παρακαλώ. Βγήκε καμιά ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι η ΜακΛάρεν έκανε χρήση ή βγήκε καμια είδηση για ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ποινές σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ για την οποία κρίθηκε ένοχη η ΜακΛάρεν ή απλά αναπαρήχθη η καραμέλα η ΜακΛάρεν κρίθηκε ένοχη για χρήση (με εικασίες) και τιμωρήθηκε για χρήση;
Δε μπορείς όμως να κλείνεις τα μάτια και τα αυτιά σου στο θέμα...και μετά να μιλάς για έλλειψή αποδείξεων!
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ΔΕΝ διάβασες την 14-σέλιδη ετυμηγορία της FIA...γιατί όλα αυτά που λες είναι μέσα.
Έκλεισα τα μάτια στο Stepneygate επειδή δεν ειδα τον αγώνα στο Σπά; Μάλιστα! Να και κάτι άλλο που μάθαμε ακόμα!
ΥΓ. Ότι πεις, αρκεί που τη διάβασες και την ενέκρινες εσύ, η ΦΙΑ και οι τιοφόζι.
-
Ρε Θάνο τι λες; Τι σχέση έχει η ιδιότητά του ως μοντ;
Ρε ντινο μπορει να ειμαι βλακας και να λεω οτι να ναι!Πειραζει?
Εχω μια γνωμη σε πειραζει? -
Σου είπα να μην μιλήσεις; Κρίνω την γνώμη σου, πειράζει εσένα όμως προφανώς. Αν δεν γουστάρεις την κριτική, τι εκφράζεις την γνώμη σου;
Την φωτογραφία θα μπορούσα να την είχα βάλει εγώ.
-
Η απουσία επαρκούς, τεκμηριωμένου ποινολογίου της FIA είναι υπαρκτή, αλλά δε νομίζω ότι πρέπει να σημαίνει μη τιμωρία!
Επίσης, αν κατάλαβα καλά θεωρείς ότι αν δεν αποδειχτεί απτή χρήση στοιχείων της Ferrari στο μονοθέσιο της Mclaren, δεν υφίσταται θέμα. Σωστα;
-
Για να στο κανω λιανα!Εμενα με τσιγκλισε η φωτο!το δεχεσαι αυτο?
Το οτι ειναι μοντ παιζει ρολο στο οτι ενω εχει κανει ποσα ποστ για να μην προκαλουμε εμενα με προκαλεσε και οχι μονο εμενα!
Εγινα κατανοητος ντινο? -
Πλάκα κάνεις ρε Θάνο; Σε προκαλεί η φωτό με ένα αμάξι να κάνει ντόνατς; Δεν σου πέταξε καμιά μπηχτή του στυλ ορίστε πως κάνει ντόνατς το ορίτζιναλ αμάξι. Μην τα παίρνεις όλο τόσο σοβαρά, κακό κάνεις στον εαυτό σου έτσι.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
[
Οταν βλεπεις οτι μια μεριδα οπαδων βραζει(McLaren) μπορει και αδικα δεν λεω και εσυ σαν μοντ βαζεις μια ωραια φωτο δεν λεω αλλα προκλητικη...ποιος προκαλει?Απαντησε μου ειλικρινα!
Σου λεω μπορει να εχουμε λαθος αλλα...Παρακαλείται να αφαιρεθεί και το κόκκινο χρώμα από το φόρουμ γιατί γίνονται περίεργοι συνειρμοί!
-
Μια ομάδα για να βγει πρωταθλήτρια πρέπει να έχει τα εξής:
- Γρήγορο μονοθέσιο
- Αξιοπιστο μονοθέσιο
- Καλούς οδηγούς
- Καλή οργάνωση Ομάδας (στρατηγικές, πιτ στοπς, κλπ)
Στη φετινή περίοδο μπορούμε να δεχτούμε ότι στα 3,4 είχαμε ισάξιες ομάδες.
Στο 1 υπερείχε η Ferrari καθώς πέραν του 7-7 σε νίκες και 8-6 σε δοκιμαστ
ικά, ήταν ταχύτερη σχεδόν σε όλα τα gp πλην Μονακό-Μόντρεαλ-Μόντσα και ίσως και κάποιο άλλο που δεν θυμάμαι! Οι νίκες της Maclaren προήλθαν περισσότερο από μηχανικά προβλήματα των Ferrari και όχι από ταχύτερα γυρολόγιαΣτο 2 υπερείχε η Maclaren. Μπράβο στην ομάδα για την δουλειά που έγινε στον τομέα αυτό.
Επειδή το 2 είναι πιο σημαντικό του 1 η Maclaren έιναι καλύτερη ομάδα φέτος από την Ferrari, και γι'αυτό και βλέπει την πλάτη της βαθμολογικά η Ferrari!
Όμως ταχύτερο μονοθέσιο (όχι καλύτερη ομάδα) είναι η Ferrari αποδεδειγμένα κάτι που είναι σημαντικό, καθώς η Maclaren δεν έκλεψε στοιχεία οργάνωσης και Quality-Control της Ferrari όπου και υπερτερούν οι Μaclaren, αλλά τεχνικά στοιχεία του μονοθεσίου τα οποία είναι ανώτερα των δικών τους και γι'αυτό οι Maclaren είναι πιο αργές στις περισσότερες πίστες.
-
Μην τα παίρνεις όλο τόσο σοβαρά, κακό κάνεις στον εαυτό σου έτσι.
Ρε συ ντινο νομιζω οτι το τι θα κανω σε μενα δεν θα το συζητησω...εκτος αν εχεις αντιθετη γνωμη!
Παρακαλείται να αφαιρεθεί και το κόκκινο χρώμα από το φόρουμ γιατί γίνονται περίεργοι συνειρμοί!
Πνευματωδες!
-
Δλδ επειδή οι οπαδοί μια ομάδας τα έχουν βάψει μαύρα....πρέπει όλοι να βάλουνε πλερέζες? Αυτό λές ρε Θάνο για να καταλάβω δλδ? Την φώτο θα την έβαζα κι εγώ αλλά με πρόλαβε ο HF...Θα ήμουν προκλητικός επειδή χαίρομαι για την νίκης της ομάδας μου?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Παρακαλείται να αφαιρεθεί και το κόκκινο χρώμα από το φόρουμ γιατί γίνονται περίεργοι συνειρμοί!
Πνευματωδες!
Είναι το λιγότερο το ίδιο έξυπνο μ' αυτά που λες εσύ!
[Διάσπαση] Επίσημο thread: Stepneygate