-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
:lol:
Για ακόμα μια φορά..ωραία ήταν...
Σχετικά με τα δώρα των Βορείων....Ναχτιρντίνε δεν το περίμενα από σένα ( )...από τον άλλο περιμένω τα πάντα (άμοιρε Αδη!!! )...
Παρεπιμπτόντως....ΔΕΝ έφαγα!!!
Στους απόντες και οι kamil, Pai Mei...
Όχι απλά ωραία πάρα πολύ ωραία ήταν
Χαίρομαι που άρεσε τόσο πολύ το δώρο μας
Οι λουκουμάδες και το καρπούζι στο τέλος όλα τα λεφτά...Αν το ήξερα από την αρχή θα ακολουθούσα το παράδειγμα του pResident και δεν θα έτρωγα κι εγώΛουκουμαδες....
Εγω, ο Οβελιξ και ο Hellenic Tifosi τσακισαμε 3 πιατελες....
Δεν ξερω αν προλαβαν τα παιδια να δοκιμασουν.... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:lol:
Για ακόμα μια φορά..ωραία ήταν...
Σχετικά με τα δώρα των Βορείων....Ναχτιρντίνε δεν το περίμενα από σένα ( )...από τον άλλο περιμένω τα πάντα (άμοιρε Αδη!!! )...
Παρεπιμπτόντως....ΔΕΝ έφαγα!!!
Στους απόντες και οι kamil, Pai Mei...
Όχι απλά ωραία πάρα πολύ ωραία ήταν
Χαίρομαι που άρεσε τόσο πολύ το δώρο μαςΌχι απλά πάρα πολύ ωραία, τέλεια ήταν!!
Το δώρο εννοείται ότι θα του αρέσει, ας τολμήσει να εκφράσει την αντίρρηση του.
Τι μωβ του χαρησατε;;;;
Παντος αν ηταν κανα 500ευρω.... θα χαιροταν περισσοτερο.... -
Μια ΜΠΛΕ μελιτζάνα.
-
ΜΩΒ μελιτζάνα εγκάθετοι!!!...Που παρασύρατε κι αυτό το άγιο παιδί τον Νταχτιρντίνο!!!
Καμία σχέση με χρώματα αυτοκινήτων....αλλά τι να περιμένει κανείς από πρακτορες!!! (Ο Αδης εχει ήδη ενημερωθεί! )
Καταπληκτικά ήταν! Πρέπει να ανέβουμε Θεσ/κη επειγόντως!!!
-
Nα ανεβείτε να ανεβείτε
Ενημερώθηκε ο Άδης σοβαρά? Και τί απάντησε? Μήπως απάντησε ' η κληση σας προωθείται'?
Κατά τα άλλα η μελιτζάνα ήταν Montreal Blau Metallik και ας λέει οτι θέλει ο πρόεδρος
Επίσης αναρωτιέμαι ποιά λέτε μαυρόγατα.... -
Ολόκληρος πράκτορας και δεν μπορεί να βρει τα προφανή!!! Πφφφ!! Γι' αυτό μπερδεύει και τα χρώματα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:rant:ΜΩΒ μελιτζάνα εγκάθετοι!!!...Που παρασύρατε κι αυτό το άγιο παιδί τον Νταχτιρντίνο!!!
Καμία σχέση με χρώματα αυτοκινήτων....αλλά τι να περιμένει κανείς από πρακτορες!!! (Ο Αδης εχει ήδη ενημερωθεί! )
Καταπληκτικά ήταν! Πρέπει να ανέβουμε Θεσ/κη επειγόντως!!!
Σεπτεμβρη μερια λεμε με το TF να παμε touring Σαλονικα....
Θα χει πλακα
α - να παμε μαζι
β - να διασταυροθουμε καπου.... -
ΑΑΑ....drdino, σ' ευχαριστώ πολύ για το εξαιρετικό δώρο!!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Nα ανεβείτε να ανεβείτε
Ενημερώθηκε ο Άδης σοβαρά? Και τί απάντησε? Μήπως απάντησε ' η κληση σας προωθείται'?
Κατά τα άλλα η μελιτζάνα ήταν Montreal Blau Metallik και ας λέει οτι θέλει ο πρόεδρος
Επίσης αναρωτιέμαι ποιά λέτε μαυρόγατα....κοιτα.... δεν ξερω που ρηχνει τις ευθυνες ο σκυλος, αλλα οταν λες 'ποιά λέτε μαυρόγατα' και αναφερεσαι σε παρεα που ειχε μονο μια γυναικα....
Καλα θα κανεις να ξεκινησεις να τρεχεις, γιατι ο Kimi ειναι γρηγορος.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Nα ανεβείτε να ανεβείτε
Επίσης αναρωτιέμαι ποιά λέτε μαυρόγατα....κοιτα.... δεν ξερω που ρηχνει τις ευθυνες ο σκυλος, αλλα οταν λες 'ποιά λέτε μαυρόγατα' και αναφερεσαι σε παρεα που ειχε μονο μια γυναικα....
Καλα θα κανεις να ξεκινησεις να τρεχεις, γιατι ο Kimi ειναι γρηγορος....Θα ανεβείτε με το TF Σαλόνικα κατα τον Σεπτέμβρη? Ενημερώστε να ξέρουμε
Ο σκύλος ρίχνει τις ευθύνες σε κάποια μαυρόγατα και εγώ αναρωτιέμαι τι εννοεί...
Αν εννοεί την μοναδική γυναίκα της παρέας τότε πολύ απλά δεν ξέρει τι λέει και προσπαθεί να αποδώσει τα αποτέλεσματα της κουλαμάρας στους γύρω του...Άκου εκεί μαυρόγατα η Funis ότι θέλουμε λέμε νομίζω -
Aυτό με τη Θεσσαλονίκη έχει καμιά 3ετία που τ ακούμε...
-
Η πιο ωραία στιγμή της βραδιάς ήταν όταν έφυγε ο κούκος
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:sorry:ντεφορμέ σε κόβω πρόεδρε
-
-
η νεμεσις του πρακτορα παρακολουθει τη κατασταση, καταγραφει περιστατικα και θα ενεργησει τη καταλληλη στιγμη..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ο σκύλος ρίχνει τις ευθύνες σε κάποια μαυρόγατα και εγώ αναρωτιέμαι τι εννοεί...
Αν εννοεί την μοναδική γυναίκα της παρέας τότε πολύ απλά δεν ξέρει τι λέει και προσπαθεί να αποδώσει τα αποτέλεσματα της κουλαμάρας στους γύρω του...Άκου εκεί μαυρόγατα η Funis ότι θέλουμε λέμε νομίζωΧαιρομαι που υπαρχουν ακόμα σοβαροι, αντικειμενικοί και έξυπνοι άνθρωποι. Συγχαρητηρια αγαπητε μου mirage!!
Wagner
Σιγα να μην σου πάρω και την άδεια για το πότε θα βαρεθω και θα φυγω. Τέλος -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η νεμεσις του πρακτορα παρακολουθει τη κατασταση, καταγραφει περιστατικα και θα ενεργησει τη καταλληλη στιγμη.. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αν εννοεί την μοναδική γυναίκα της παρέας τότε πολύ απλά δεν ξέρει τι λέει και προσπαθεί να αποδώσει τα αποτέλεσματα της κουλαμάρας στους γύρω του...Άκου εκεί μαυρόγατα η Funis ότι θέλουμε λέμε νομίζωΧαιρομαι που υπαρχουν ακόμα σοβαροι, αντικειμενικοί και έξυπνοι άνθρωποι. Συγχαρητηρια αγαπητε μου mirage!!
Wagner
Σιγα να μην σου πάρω και την άδεια για το πότε θα βαρεθω και θα φυγω. ΤέλοςΔεν ειπα κατι τετοιο....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
η νεμεσις του πρακτορα παρακολουθει τη κατασταση, καταγραφει περιστατικα και θα ενεργησει τη καταλληλη στιγμη..
κολλητε να ετοιμαζεσαι για μπαν-ακια εσυ....
ωχ ξεφυγε η παυλα...
Καλυψώ ΧΧ :: 19/7/07-20:30 :: Transformers!!!!... :-)