-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ηλία αφαίρεσέ με δε θα έρθω, δουλειές + προβλήματα με το κάροΤώρα το πρόσεξα αυτό, χαλάνε και τα Χόντα, ρε συ;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ηλία αφαίρεσέ με δε θα έρθω, δουλειές + προβλήματα με το κάρο
Τώρα το πρόσεξα αυτό, χαλάνε και τα Χόντα, ρε συ;
εγώ φταίω γι'αυτό, δε πρόσεξα μια φορά και πέρασα από έναν ύφαλο με ταχύτητα και χτύπησε το σαζμάν κ από τότε χάνει λάδια Κατά τ'άλλα είναι σκυλί ο χόντουρας
-
Δε βλέπω συμμετοχές. Μόνος μου δεν κατεβαίνω.
Εάν υπάρχει κάποιος που θέλει να κατέβουμε παρέα ας το αναφέρει μέχρι την Τρίτη για να το κανονίσουμε
-
Εμενα μου εχουν σπασει τα νευρα με αυτο το κολοπρογραμμα στη δουλειά!
Ρε γμτττττττττττττττττττ θελω πολυ να ερθω.... θελω επιτελους να δοκιμασω και αυτες τις ταβερνες που κανονιζει ο Ηλίας!
-
Εμείς (οικογένεια nass ) θα κατέβουμε έτσι και αλλιώς.
-
Rantanplan,έλα οπωσδήποτε,γιατί οι ταβέρνες είναι άλλο πράγμα,ξέρει ο συμπατριώτης ο ililias τι διαλέγει.
-
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Δε βλέπω συμμετοχές. Μόνος μου δεν κατεβαίνω.Εάν υπάρχει κάποιος που θέλει να κατέβουμε παρέα ας το αναφέρει μέχρι την Τρίτη για να το κανονίσουμε
Να κανονίσουμε να πεταχτεί ο Michael-Amott να σε πάρει;
Να δεις και πως πάνε τα όπελ;Πάντως τις φωτογραφίες από τις βόλτες και τα τσιμπούσια δεν θα τις γλιτώσετε όσοι δεν έλθετε, έτσι για σπάσιμο.
-
Ε μην τους κάνεις και εσύ τώρα χειρότερα!Και πως να πάνε τα OPEL,αφού δεν μπορούν!
-
Ηλία, μάλλον θα έρθω Πέμπτη απόγευμα με Σάββατο απόγευμα... Πρέπει να είμαι πίσω νωρίτερα, δυστυχώς.
-
Εγω δεν θα ερθω! Στα διαλα!
Δεν θα δοκιμασω ποτε τις ταβερνες του Ηλια!
-
Δυστυχως ουτε εγω θα μπορεσω να κατεβω, καθως την Κυριακη πρωι-πρωι εφαγα χωσιμο και θα πρεπει να ειμαι Δελφους για μια εκδηλωση (οχι του Ινστιτουτου Καραμανλη )
Απ' οτι βλέπω παντως δεν υπαρχει συμμετοχη φετος, ισως λογω ημερομηνιων που συμπιπτουν με κυριες διακοπες...
Μηπως να το ξαναδουμε για Σεπτεμβρη; -
Εμείς, όπως ίσως θα έχετε καταλάβει, είμαστε σχεδόν μόνιμα εδώ - και είμαστε διαθέσιμοι.
Μη στεναχωριέσαι ratanplan, όποτε κι αν έλθεις ταβέρνα θα βρούμε.Έχουμε και λέμε: Όπως φαίνεται, είμαστε nass, n_olympios, Michael-Amott και ililias. Σύνολο ατόμων, 13.
Πέστε ρε οι υπόλοιποι 'ντόπιοι', θα έλθετε για να σπάσει το νούμερο, ή να φέρω καμιά φίλη μου; Αυτή τη φορά ο n_olympios συνοδεύεται, οπότε δεν θα πάθουν τπτ τα δικά μας κορίτσια. -
Εμείς, όπως ίσως θα έχετε καταλάβει, είμαστε σχεδόν μόνιμα εδώ - και είμαστε διαθέσιμοι.
Μη στεναχωριέσαι ratanplan, όποτε κι αν έλθεις ταβέρνα θα βρούμε.Έχουμε και λέμε: Όπως φαίνεται, είμαστε nass, n_olympios, Michael-Amott και ililias. Σύνολο ατόμων, 13.
Πέστε ρε οι υπόλοιποι 'ντόπιοι', θα έλθετε για να σπάσει το νούμερο, ή να φέρω καμιά φίλη μου; Αυτή τη φορά ο n_olympios συνοδεύεται, οπότε δεν θα πάθουν τπτ τα δικά μας κορίτσια.Χανω και τις ταβερνες....και τις φιλες του Ηλια!
-
ή να φέρω καμιά φίλη μου; Αυτή τη φορά ο n_olympios συνοδεύεται, οπότε δεν θα πάθουν τπτ τα δικά μας κορίτσια.Τωρα τα λες αυτα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τωρα τα λες αυτα;Σε τρεις μέρες θα συναντηθούμε ρε, πόσο τα κάνεις τα 300 χιλιόμετρα;
-
Αυτή τη φορά ο n_olympios συνοδεύεται, οπότε δεν θα πάθουν τπτ τα δικά μας κορίτσια.Είσαι σίγουρος?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αυτή τη φορά ο n_olympios συνοδεύεται, οπότε δεν θα πάθουν τπτ τα δικά μας κορίτσια.
Είσαι σίγουρος?
Κατούρα και λίγο ΡΕ.
-
Εσύ πρόσεχε μη πνιγείς με τα χάπια σου κι άσε με εμένα.
ΦΛΑΠ.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αυτή τη φορά ο n_olympios συνοδεύεται, οπότε δεν θα πάθουν τπτ τα δικά μας κορίτσια.
Είσαι σίγουρος?
Κατούρα και λίγο ΡΕ.
Δεν μπορει σημερα του εχουν παει τον καθετηρα για service.......απο αυριο παλι!
Ιούλιος 2007 κάτω απ' τ' αυλάκι...