-
Για να μη βγει καμία ή κανείς και πει ότι δεν το κατάλαβε,
ότι δεν ενημερώθηκε,
ότι δεν έπρρεπε να το μπλέξουμε με τα περί τεντούρας,
ΟΡΙΣΤΕ:Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α
Άφιξη Παρασκευή 27 Ιουλίου, ο καθένας στην ώρα του ως συνήθως. Η επιτροπή υποδοχής αυτή τη φορά θα είναι αραχτή στη θάλασσα από το πρωί και σε γνωστό (μου) μεζεδοπωλείο για ουζάκι (σερβίρει και πολύ νόστιμο νερό) το μεσημέρι. Απόγευμα, πάλι στη θάλασσα.
Ε, το πολύ πολύ να ρίξουμε και κανέναν υπνάκο, περιμένοντας.Βράδυ: Πρώτο επίσημο ! Ελαφρύ*, βράδυ είναι. Αμέσως μετά, κραιπάλη με καϊπιρίνιες και μοχίτος (αλλά και τζινάκια) σε πολύ όμορφο μπαράκι της περιοχής. Μέχρι όσο το πάμε.
Σάββατο:
Πρωί μπανάκι, μετά αναχώρηση για την ταβέρνα μας με τα κρεάτα**. Υπάρχουν δυο διαδρομές, μία 30 λεπτών (από εμπρός) και μία 50 (από πίσω - χωρίς μπάτσους). Αποφασίζουμε από ποιά θα πάμε, ανάλογα με την πείνα. Εκεί θα μας περιμένει η πατροπαράδοτη γουρνοπούλα, το πατροπαράδοτο κοκοράκι μακαρονάδα, οι πατροπαράδοτες τυρόπιτες, οι πατροπαράδοτες πατάτες τηγανητές..........
Ε, το βράδυ Κουρούτα. Από νωρίς, αν θέλουμε, για μπανάκι, σε κάθε περίπτωση αρκετά νωρίς για να χαζέψουμε το ηλιοβασίλεμα. Φαγητό δεν θα χρειαστούμε, είμαι βέβαιος, αλλά αν πεινάσουμε αργά, θα βρούμε σίγουρα 'κάτι'! Μπορούμε να χτυπήσουμε κανένα καλαμποκάκι γάλακτος από τον Γιωργάκη...Κυριακή:
Η μέρα των αναχωρήσεων. Πρωινό παρέα, μετά βλέπουμε. Για όσους μείνουν για μεσημέρι, προβλέπεται οι άνδρες να τρώνε τους μεζέδες τους και να βουτάνε ζυμωτό ψωμί στις σάλτσες (έ, kouk;) όσο τα κορίτσια τους θα ξεροψήνονται στη θάλασσα, 20 μέτρα μακριά...- Μια ελαφριά αστακομακαρονάδα, δλδ, κάτι σαρδέλες ψητές φιλέτο, κάνα σαγανάκι γαρίδες, τπτ μύδια αχνιστά, κάνα ψαράκι ψητό, τέτοια...
** Ο τόνος μπήκε σωστά.
Από εδώ:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 282#934282
και κάτω.Συνεχίζουμε εδώ;
- Μια ελαφριά αστακομακαρονάδα, δλδ, κάτι σαρδέλες ψητές φιλέτο, κάνα σαγανάκι γαρίδες, τπτ μύδια αχνιστά, κάνα ψαράκι ψητό, τέτοια...
-
ότι δεν ενημερώθηκε,
Άφιξη Παρασκευή 27 Ιουλίου, ο καθένας στην ώρα του ως συνήθως. Η επιτροπή υποδοχής αυτή τη φορά θα είναι αραχτή στη θάλασσα από το πρωί και σε γνωστό (μου) μεζεδοπωλείο για ουζάκι (σερβίρει και πολύ νόστιμο νερό) το μεσημέρι. Απόγευμα, πάλι στη θάλασσα.
Ε, το πολύ πολύ να ρίξουμε και κανέναν υπνάκο, περιμένοντας.Βράδυ: Πρώτο επίσημο ! Ελαφρύ*, βράδυ είναι. Αμέσως μετά, κραιπάλη με καϊπιρίνιες και μοχίτος (αλλά και τζινάκια) σε πολύ όμορφο μπαράκι της περιοχής. Μέχρι όσο το πάμε.
Σάββατο:
Πρωί μπανάκι, μετά αναχώρηση για την ταβέρνα μας με τα κρεάτα**. Υπάρχουν δυο διαδρομές, μία 30 λεπτών (από εμπρός) και μία 50 (από πίσω - χωρίς μπάτσους). Αποφασίζουμε από ποιά θα πάμε, ανάλογα με την πείνα. Εκεί θα μας περιμένει η πατροπαράδοτη γουρνοπούλα, το πατροπαράδοτο κοκοράκι μακαρονάδα, οι πατροπαράδοτες τυρόπιτες, οι πατροπαράδοτες πατάτες τηγανητές..........
Ε, το βράδυ Κουρούτα. Από νωρίς, αν θέλουμε, για μπανάκι, σε κάθε περίπτωση αρκετά νωρίς για να χαζέψουμε το ηλιοβασίλεμα. Φαγητό δεν θα χρειαστούμε, είμαι βέβαιος, αλλά αν πεινάσουμε αργά, θα βρούμε σίγουρα 'κάτι'! Μπορούμε να χτυπήσουμε κανένα καλαμποκάκι γάλακτος από τον Γιωργάκη...Κυριακή:
Η μέρα των αναχωρήσεων. Πρωινό παρέα, μετά βλέπουμε. Για όσους μείνουν για μεσημέρι, προβλέπεται οι άνδρες να τρώνε τους μεζέδες τους και να βουτάνε ζυμωτό ψωμί στις σάλτσες (έ, kouk;) όσο τα κορίτσια τους θα ξεροψήνονται στη θάλασσα, 20 μέτρα μακριά...- Μια ελαφριά αστακομακαρονάδα, δλδ, κάτι σαρδέλες ψητές φιλέτο, κάνα σαγανάκι γαρίδες, τπτ μύδια αχνιστά, κάνα ψαράκι ψητό, τέτοια...
** Ο τόνος μπήκε σωστά.
Από εδώ:
- Μια ελαφριά αστακομακαρονάδα, δλδ, κάτι σαρδέλες ψητές φιλέτο, κάνα σαγανάκι γαρίδες, τπτ μύδια αχνιστά, κάνα ψαράκι ψητό, τέτοια...
-
ότι δεν ενημερώθηκε,
Σάββατο:
** Ο τόνος μπήκε σωστά.
Από εδώ:
-
Βρε λες?
-
Βρε yes, σου λέωωωωω.
Δεν έχουμε τπτ αγώνες φέτος, έχουμε;
-
Μπα... όχι απ' όσο ξέρω.
Εγώ έχω και σπίτι στη Ζαχάρω, μπορεί να το συνδιάσω και με επίσκεψη στα πάτρια εδάφη.
Βλέπουμε.
-
κόκορας αλανιάρης μακαρονάδα?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κόκορας **αλανιάρης **μακαρονάδα?Μας προσβάλεις τώρα με αυτό το ερωτηματικό, μας προσβάλεις βάναυσα.
Εμείς μόνο τέτοιους έχουμε, εδώ κάτω.
Θα δοκιμάσεις και θα μας πεις.
-
Ναι ρε Δημήτρη!!! Μην λες τέτοια του Πυργιώτη και τον τσαντίζεις!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι ρε Δημήτρη!!! Μην λες τέτοια του Πυργιώτη -
-
τσ τσ τσ
τι ειστε σεις ρε..
δε μπορειτε να κρατησετε ενα θρεντ καθαρο! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι ρε Δημήτρη!!! Μην λες τέτοια του Πυργιώτη
+zafira opc.
Κύριε Koyk,
και
-
-
από διανυκτέρευση τι παίζει εκεί?
-
τα γνωστα...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
:roll:τα γνωστα...
στρωματσάδα/αμαξάδα?
-
Ναι...
-
Αν έχω ξεμπλέξει με τις δουλειές .... μέσα
-
Από διανυκτέρευση: Ανάλογα με το πόσοι θα μαζευτούμε, μπορούμε να μείνουμε στο γνωστό (σε όσους κατέβηκαν πέρυσι) ξενοδοχείο στο Αρκούδι (περιποιημένο, καθαρό, λογικές τιμές), μέχρι να ενοικιάσουμε μια μεζονέτα στην Κουρούτα, με κήπο και πισίνα.
Όχι ότι θα την χρειαστούμε (την πισίνα), αλλά να λέμε ότι την έχουμε, βρε αδελφέ.
Ιούλιος 2007 κάτω απ' τ' αυλάκι...