-
Δυστυχως το in.gr κανει λόγο για ..................41!!!νεκρους...........
-
Eπειδή το πάθημα της Πάρνηθας (τουλάχιστον εκεί παρά την καταστροφή δέν είχαμε ανθρώπινα θύματα ) ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑ.
Άντε την επόμενη φορά ακόμα πολύ πιό χειρότερα, τύφλα να'χει κανένας πόλεμος με τους Τούρκους τόσα θύματα δέν θα είχαμε. -
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!
ΕΔΩ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Oταν γινεται προεκλογικη συγκεντρωση βγαινουν με τις ντουντουκες να πουν στον κοσμο να παει αλλα τωρα που καιγοταν το συμπαν δεν μπορουσαν να ειδοποιήσουν να εκκενωθουν τα χωρια
νομίζω πως δεν κάηκαν άνθρωποι μέσα στα χωριά, αλλά άνθρωποι που εγκλωβίστηκαν ως επί το πλείστον στον δρόμο με τα αυτοκίνητά τους ή άνθρωποι που πήγαν να σβήσουν την φωτιά στα δάση.
κρίμα για αυτους... κ για το περιβάλλον...
Δεν ξέρουμε ακόμα αν κάηκαν ανθρωποι μέσα στα χωριά....σε αρκετά δεν εχουν πάει ακόμα να δουν τι εχει γίνει.....αυτοι που βρίσκονται είναι στην ύπαιθρο και μάλλον είναι αυτοι που υπάκουσαν και πήγαν να τα εγκαταλείψουν.......(αυτο που λέμε μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα)
Εγω εμαθα οτι σε σπιτια βρηκαν αρκετα ατομα καμμενα
Αυτη την στιγμη εξω εχει θολωσει απο τον καπνο ενω πεφτουν και σταχτες!!!
-
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!ΕΔΩ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
Επειδή εγώ σου αναφέρω πραγματικά περιστατικά και εσύ βρίζεις... σε παρακαλώ πολύ εγώ δεν σε εβρισα...
Ξέχωρα αυτό που έκανες πριν λίγες ημέρες... -
Patrinos
Εσυ δλδ βρισκεις κατι λογικο στο να βαζουν οι ΤΟυρκοι τις φωτιες?Ελεος με τις θεωριες συνομοσιας!!Ολος ο πλανητης απεργάζεται το κακο των Ελληνων!! -
170 φωτιές στην Ελλάδα το τελευταιο 24ωρο.
Τελικά οι 'οικοπεδοφάγοι' και 'λοιποί' έδρασαν την ιδια στιγμή..... αυτό θα πει οργανομένη εκστρατεία! -
ναι υπαρχει και μυστικο εντευκτηριο στην υπογεια αθηνα
-
Δεν θέλω να συνεχίσω το θέμα.
Επειδη είσαστε μικρότεροι σε ηλικία αναφέρω πραγματικά περιστατικά.
Στα μέσα της δεκαετίας του 80 είχαν πιάσει επ' αυτοφόρω στην Κέρκυρα και στην Σάμο Τούρκους να προσπαθούν να βάλουν φωτιά.
Ακόμη και λάθος να κανω, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία να με βρίζετε με αυτόν τον αισχρό τρόπο. Εγώ δεν έβρισα κανέναν... -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ακόμη και λάθος να κανω, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία να με βρίζετε με αυτόν τον αισχρό τρόπο. Εγώ δεν έβρισα κανέναν...
έχει απόλυτο δίκιο.
απαράδεκτος τρόπος αντιμετώπισης...flowerpower!
-
Δεν θέλω να συνεχίσω το θέμα.
Επειδη είσαστε μικρότεροι σε ηλικία αναφέρω πραγματικά περιστατικά.
Στα μέσα της δεκαετίας του 80 είχαν πιάσει επ' αυτοφόρω στην Κέρκυρα και στην Σάμο Τούρκους να προσπαθούν να βάλουν φωτιά.
Ακόμη και λάθος να κανω, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία να με βρίζετε με αυτόν τον αισχρό τρόπο. Εγώ δεν έβρισα κανέναν...Εγω δεν σε εβρισα παντως.Το ποσο και αν ειμαστε μικροτεροι δεν νομιζω οτι παιζει κανενα ρολο.
-
Δεν αναφέρομαι σε σένα.
-
Δεν αναφέρομαι σε σένα.Οκ!
-
Δεν αναφέρομαι σε σένα.ουτε εγω σε εβρισα
-
Ούτε εγω το θεωρω απίθανο να τις βάζουν (όχι όλες) κάποιοι ξένοι (κυρίως Τούρκοι) ....και εδω μπορούν να δοθούν ερμηνείες όπως ...δημιουργία αναταραχής , εξασθένιση του 'αντιπάλου' κράτους , κακία και φανατισμός , αλλά και τουριστικά συμφέροντα.....
εύχομαι ΑΝ είναι εμπρησμός να τον πιάσουν. και να τον ΣΚΙΣΟΥΝ ......βέβαια αν είναι Τούρκος είναι ικανοί να τον απελάσουν με κλάδο ελιάς (καμμένης) για χάρη της πατροπαράδοτης φιλία μας....
-
τοπικα περιστατικα που θα ξεχαστουν για χαρη συμφεροντων της περιοχης...
-
Δεν είμαι ρατσιστής.
Όμως εάν ακούσατε χθες το βράδυ ειδήσεις η φωτιά στα Στύρα είπαν ότι προκλήθηκε από οξυγονοκόλληση που έκαναν Αλβανοί, οι οποίοι συνελήφθησαν. -
θα έλεγα βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος, αλλα μόνο σαν black humor ακούγεται αυτό τώρα
-
Δεν είμαι ρατσιστής.
Όμως εάν ακούσατε χθες το βράδυ ειδήσεις η φωτιά στα Στύρα είπαν ότι προκλήθηκε από οξυγονοκόλληση που έκαναν Αλβανοί, οι οποίοι συνελήφθησαν.Νομιζεις οτι λιγες φωτιες εχουν μπει απο τροχο ή ηλεκτροκολληση που χειριζονταν Ελληνες?Αυτες οι φωτιες μπορει να ειναι απο μαλακια των χειρηστων αλλα δεν ειναι εμπρησμος.
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες