-
Απ'εξω ή ....
-
Απ' εξω Ειχα κατεβει για δουλεια στο ελεγκτικο συνεδριο και ξεμεινα
Στο μεταξυ μεσα ηταν ολα τα τοπικα λαμογια και κατι Γκελεσταθηδες κλπ. (κανει προμοσιον στη θυγατερα* εν' οψει εκλογων ). Ηταν κι ενας υπάλληλός μου Ολα τα καλα παιδια
Αηδιασα, ειδικα οταν γυρισα και ειδα τι γινοταν στην Παρνηθα
Κακο ψοφο να 'χουνε. Ολοι τους*ΥΓ. Η θυγατηρ, ετων 25-26, καλο γκομενακι Το χαραμιζα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
:ysterical:Απ' εξω Ειχα κατεβει για δουλεια στο ελεγκτικο συνεδριο και ξεμεινα
Στο μεταξυ μεσα ηταν ολα τα τοπικα λαμογια και κατι Γκελεσταθηδες κλπ. (κανει προμοσιον στη θυγατερα* εν' οψει εκλογων ). Ηταν κι ενας υπάλληλός μου Ολα τα καλα παιδια
Αηδιασα, ειδικα οταν γυρισα και ειδα τι γινοταν στην Παρνηθα
Κακο ψοφο να 'χουνε. Ολοι τους*ΥΓ. Η θυγατηρ, ετων 25-26, καλο γκομενακι Το χαραμιζα
Το μυαλο σου στο κεχρι εσενα .Εδω ο κοσμος καιγεται
-
τσκ τσκ τσκ κακεντρεχείς
Η 'Εαρινή σύναξις αγροφυλάκων' ήταν ρε και μπήκε κι ο Βύρωνας να πει κανένα στιχάκι, πώς κάνετε έτσι;;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
*ΥΓ. Η θυγατηρ, ετων 25-26, καλο γκομενακι Το χαραμιζα
Θα εχει και τη μιση Δεσφινα δικια της. Εχεις παει στη Δεσφινα; Μαγεια
-
Δίαβασα χθες στο in.gr ότι ένας εμπρηστής πιάστηκε για 2 εκ προθέσεως εμπρησμούς στον Τροιζήνα. Κ θα δικαστεί για πλημμέλημα κ όχι για κακούργημα....! Αυτοί πρέπει να καταδικάζονται όπως οι χειρότεροι εγκληματίες.
Γενικότερα όμως θυμάμαι την πρώτη εικόνα απο πυρκαγιά γύρω στα τέλη 70 αρχές 80 όταν είχε καεί η Βάρκιζα κ η Βουλιαγμένη.
Από τότε κάθε καλοκαίρι θυμάμαι πυρκαγιές έως τώρα. Κ αναρωτιέμαι δεν μπορούσαν να έχουν ληφθεί μέτρα αφού κάθε χρόνο καιγόμαστε? Μα κάθε χρόνο όμως εδώ κ σχεδόν 30 χρόνια που θυμάμαι εγώ. Όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν αυτά τα χρόνια τι έκαναν γι αυτό? Το απόλυτο τίποτα όπως φαίνεται.
Μάλιστα να μην καταστραφεί κάποιος από τους πυλώνες από το νερό κ διακινδυνέψουμε να μείνει κάποιο μέρος της Αθήνας χωρίς ρεύμα.... Υπάρχει κ πολιτικό κόστος εν όψη εκλογών....!
Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούμε να προστατεύσουμε ένα από τα τελευταία δάση που μας έχουν απομείνει στην Αττική.
Πότε ήταν που έμπαινες μέσα στην Πάρνηθα κ σε σταματούσαν για έλεγχο? Κ στην έξοδο το ίδιο.
30 χρόνια καιγόμαστε κάθε χρόνο κ δεν κάνουμε τίποτα. Ευθύνες έχουν όλοι. Ηγεσίες που το έργο τους επικεντρώνεται στις τσέπες τους, πυροσβεστική που τελικά είναι ξεβράκωτη κ εμείς που ψηφίζουμε, εμείς οι ίδιοι που σε πολλές περιπτώσεις που δεν σεβόμαστε τον τόπο μας.Αμάν πια φτάνει. Ένα από τα καλύτερα φιλέτα του κόσμου έχουμε κ όχι δεν το συντηρούμε αλλά το καταστρέφουμε σαν μανιακοί κανίβαλλοι.
Φτάνει φτάνει φτάνει.
Ούτε ποιόν να ψηφίσουμε δεν έχουμε για να ελπίζουμε πως κάποια μέρα κάτι ίσως αλλάξει..... -
Γιωργο 123
Ενεκα της ηλικιαςgreo
Πολλες φορες. Ημουν εκει last week. Το λαμβανω σοβαρα υπ' οψιν για την προικα γιατι ενα πουλακι μου σφυριξε οτι στηνει (ο μπαμπας δλδ.) 'επενδυση', με βαση τον νεο αναπτυξιακο πολλων δις, επιδοτουμενη στο μεγαλυτερο μερος (ακουσα για 60%). Και καλα τουριστικη (για να τσιμπησουν την επιδοτηση ), αλλα στην ουσια βιλιτσες για... εχοντες
Σε συνδυασμο με τον αποχαρακτηρισμο απο την ιδια κλικα του μισου Παρνασσου* μεσω εικονικων κληρονομιων και δικαστικων διεκδικησεων και τον χρηματισμο κρατικων λειτουργων, μου ακουγεται μια χαρα περιπτωση για ζωη ζαχαρη με φεραρικα, πορσικα και γκομενακι πρωτο και οσονουπω βουλευτινα (να μην ξεχνιομαστε ).
Λες να μου κατσει;*οχι, δεν ηταν εμπρησμος και η κυβερνηση(-εις) δεν εχει ευθυνη
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γιωργο 123
Ενεκα της ηλικιαςgreo
Πολλες φορες. Ημουν εκει last week. Το λαμβανω σοβαρα υπ' οψιν για την προικα γιατι ενα πουλακι μου σφυριξε οτι στηνει (ο μπαμπας δλδ.) 'επενδυση', με βαση τον νεο αναπτυξιακο πολλων δις, επιδοτουμενη στο μεγαλυτερο μερος (ακουσα για 60%). Και καλα τουριστικη (για να τσιμπησουν την επιδοτηση ), αλλα στην ουσια βιλιτσες για... εχοντες
Σε συνδυασμο με τον αποχαρακτηρισμο απο την ιδια κλικα του μισου Παρνασσου* μεσω εικονικων κληρονομιων και δικαστικων διεκδικησεων και τον χρηματισμο κρατικων λειτουργων, μου ακουγεται μια χαρα περιπτωση για ζωη ζαχαρη με φεραρικα, πορσικα και γκομενακι πρωτο και οσονουπω βουλευτινα (να μην ξεχνιομαστε ).
Λες να μου κατσει;*οχι, δεν ηταν εμπρησμος και η κυβερνηση(-εις) δεν εχει ευθυνη
Βλεπω να (βο)λευομαστε ολοι τελικα
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Δίαβασα χθες στο in.gr ότι ένας εμπρηστής πιάστηκε για 2 εκ προθέσεως εμπρησμούς στον Τροιζήνα. Κ θα δικαστεί για πλημμέλημα κ όχι για κακούργημα....! Αυτοί πρέπει να καταδικάζονται όπως οι χειρότεροι εγκληματίες.O οποίος, παρεμπιπτόντως, όπως είδα χτες σε τοπικό κανάλι της περιοχής μου (δεν ξέρω αν έπαιξε στα μεγάλα κανάλια το ρεπορτάζ) είναι υπόδικος και για άλλες δυο-τρεις περιπτώσεις εμπρησμού και οι γείτονές του είπαν ότι την «βρίσκει» τόσο πολύ με τις φωτιές που έχει βάλει φωτιά ακόμα και στο σπίτι του!!!
Αλλά προεκλογική περίοδος είναι και όλο κάποιος βουλευτής θα νοιαστεί για τον εμπρηστή αν του τάξει την ψήφος του. Είμαι σίγουρος για αυτό.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Πότε ήταν που έμπαινες μέσα στην Πάρνηθα κ σε σταματούσαν για έλεγχο?Τελικά έχω αρχίσει να πιστεύω οτι χίλιες φορές καλύτερα στην Αγγλία που τα δάση είναι ιδιωτικές εκτάσεις και απαγορεύεται η είσοδος.
-
[/img][/URL]
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες