-
Θα ήθελα μια βοήθεια για την εύρεση της καλύτερης και φυσικά οικονομικότερης λύσης για την τοποθέτηση συναγερμού.
Και εξηγούμαι,
Καινούριο αυτοκίνητο (immo, canbus κλπ), επέλεξα να μην βάλω τον συναγερμό που δίνουν σαν δώρο απο την αντιπροσωπεία για να βάλω κάτι καλύτερο αργότερα.
Έχω δει (σαν δυνατότητες σε σχέση με την τιμή) τον Clifford Matrix 50.7 και σε μια γρήγορη βόλτα στα online καταστήματα στην Ελλάδα παίζει μία τιμή γύρω στα 400€ (με ή χωρίς τοποθέτηση).
Στο εξωτερικό όμως τον βρήκα (μαζί με τα μεταφορικά απο Καναδά) 210€.Αξίζει να τον αγοράσω απο έξω και να κάνω την τοποθέτηση σε κάποιον εδώ?? Θα δειχτεί σε μια λογική τιμή ή θα θέλει να βγάλει όσα του λείπουν???
Πως σας φαίνεται σαν μοντέλο?? τον έχει βάλει κανείς???
-
Καλησπέρα παιδιά Έχω βάλει έναν Viper 5002 και θέλω να ενεργοποιήσω τo passive arming αλλα δε μπορώ να βρώ πώς το προγραμματίζω...Στο manual απλά αναφέρει οτι έχει αυτή τη δυνατότητα μπλα μπλα μπλα δεν αναφέρει όμως πώς μπορώ να το κάνω...Έχει κανείς καμια ιδέα? (έχω κάνει τις googlιές μου και δεν έχω βρεί τίποτις...)
-
Το αμάξι μου έχει συναγερμό τον οποίο δε χρησιμοποιώ καθώς έχω ένα μόνο τηλεχειριστήριο και αυτό είναι μισοσπασμένο (αν και δουλεύει)... Ξέρετε αν από το τηλεχειριστήριο και μόνο κάποιος κλειδαράς (?) μπορεί να αντιγράψει το σήμα-συχνότητα εκπομπής του και να μου φτιάξει 2 νέα τηλεχειριστήρια;
-
Αν δεν τίθεται πρόβλημα με κυλιόμενους κωδικούς και τέτοια στάνταρντ στο φτιάχνει, όπως κάνει πχ αυτά για τις γκαραζόπορτες.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Αν δεν τίθεται πρόβλημα με κυλιόμενους κωδικούς και τέτοια στάνταρντ στο φτιάχνει, όπως κάνει πχ αυτά για τις γκαραζόπορτες.Δε φαντάζομαι να έχει τόσο εξελιγμένο συναγερμό... θα ψάξω πάντως να βρω το μοντέλο του για να το ελέγξω αν μπορώ να βρω κάπου τα στοιχεία του...
Thanks!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Αν δεν τίθεται πρόβλημα με κυλιόμενους κωδικούς και τέτοια στάνταρντ στο φτιάχνει, όπως κάνει πχ αυτά για τις γκαραζόπορτες.
Δε φαντάζομαι να έχει τόσο εξελιγμένο συναγερμό... θα ψάξω πάντως να βρω το μοντέλο του για να το ελέγξω αν μπορώ να βρω κάπου τα στοιχεία του...
Thanks!
Εγω ειχα παει και μου ειχαν φτιαξει 2 αντιγραφα του τηλεκοντρολ του συναγερμου μου σε ηλεκτρολογιο αυτοκινητων που εκανε εγκαταστασεις συναγερμων.
Σε 30 λεπτα τα ειχε ετοιμα, αλλα δεν θυμαμαι ποσο μου ειχε στοιχισει -
Ο συναγερμός είναι Gemini (?)... έχουν ψιλοξεβάψει τα γράμματα.
Να κάνω και μια χαζή ερώτηση... πρέπει να πάω με το αυτοκίνητο στο εκάστοτε μαγαζί ή η δουλειά γίνεται μόνο μέσω του παλιού τηλεκοντρόλ;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ο συναγερμός είναι Gemini (?)Εαν ειναι το μοντελο του οποιου το χειριστηριο ειναι στρογγυλο με 2 κουμπακια και μοιαζει σα μπαστουνι του γκολφ, μονο σε αντιπροσωπεια της gemini διοτι οι κωδικοι ειναι κυλιομενοι.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ο συναγερμός είναι Gemini (?)
Εαν ειναι το μοντελο του οποιου το χειριστηριο ειναι στρογγυλο με 2 κουμπακια και μοιαζει σα μπαστουνι του γκολφ, μονο σε αντιπροσωπεια της gemini διοτι οι κωδικοι ειναι κυλιομενοι.
Ναι, αυτό είναι το χειριστήριο...
Τώρα θες να σου πω και ευχαριστώ για τις πληροφορίες;
Πλάκα κάνω, σ' ευχαριστώ, απλά όπως φαίνεται θα με δυσκολέψει κάπως παραπάνω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κυριακάτικα ανοιχτά;
Που είναι αυτό;ΤΟ εχει γραψει ξημερωματα οποτε μαλλον το Σαββατο θα εννοει.
Χαχαχα... είμαι νυχτόβιο... η μέρα δεν αλλάζει μέχρι να πέσω για ύπνο, ανεξάρτητα τι ώρα θα είναι αυτό
-
πειτε καμια ενδεικτικη τιμη καποιος για περαστικα συναγερμου..το αμαξι μου εχει ηδη εναν cobra περασμενο(αγορασα το αυτοκινητο χωρις τηλεχειριστηριο) και εχω εναν viper να περασω επανω..
-
εγώ έχω ένα σύτημα εντοπισμού για το αυτοκίνητο μου το οποίο λειτουργεί μέσω δορυφόρου και πραγματικά νιώθω πολύ ασφάλεια επειδή βλέπω την θέση του αυτοκινήτου απο τον υπολογιστή μου. και απο τότε που το έβαλα δεν έχω ασχοληθεί ξανα με συναγερμούς .
-
Παίδες συναγερμοί αυτοκινήτου υπάρχουν πολλοί. Με αυτά που γίνονται πάντως θα συμφωνήσω πως χρειάζεται ένας συναγερμός με gps -σύστημα εντοπισμού..
-
οντως γινονται πολλα.πλεον μπορω να πω πως κι εγω ακομα ξερω πως να κλεψω το δικο μου αμαξι αφου τα ξερω απεξω τα ηλεκτρικα του.αλλα που λεφτα για να βαλουμε ενα τζι πι ες τωρα ειμαστε αφραγκοι.
-
Υπάρχει και η Κίνα
http://www.chinavasion.com/product_info ... r-tracker/
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑ HPA 3.5 ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΔΕΣΑ Κ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑΙΝΙΑ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΟΛΩΝΑ Τ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ .ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟ Κ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡ ΜΕ ΤΑΙΡΑΠ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΕΞΟΥΔΑ?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
-
στο σασι στο βαζουν για να αποροφαει λιγοτερη δονηση.ξεκολησε το απο κει με την ταινια και κολατο πανο σε ενα πλαστικο κατω απο το ταμπλω.η εκει που ειναι στην κολωνα διπλα σε καποιο πλαστικο μερος.μετα να δεις πως θα αισθανεται πολυ περισσοτερα.θα πρεπει να το χαμηλωσεις ομως για να μην χτυπαει οταν περνανε μηχανακια.βαλτο στη μεση το ρυθμηστικο,μετα κλειδωσε και σε 1 λεπτο μετα χτυπα με το χερι σου τον πισω προφυλακτηρα μεχρι να χτυπησει.ετσι θα το κανεις μεχρι να το ρυθμισεις εκει που θες.
-
Μπορεί κάποιος να προτείνει εναν αξιόπιστο και καλό συναγερμό (δοκιμασμένο κατα προτίμηση),εως 400 ευρώ;
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να προτείνει εναν αξιόπιστο και καλό συναγερμό (δοκιμασμένο κατα προτίμηση),εως 400 ευρώ;τι αμαξι εχεις?εχει κεντρικο κλειδωμα?εχει can bus?πρωτα αυτα κοιταμε.
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να προτείνει εναν αξιόπιστο και καλό συναγερμό (δοκιμασμένο κατα προτίμηση),εως 400 ευρώ;Βαλε ενα απλο και καλο συστημα συναγερμου με τα βασικα,να εχει και αντικραδασμικο
διαλεξε ενα συστημα με τα περισσοτερα χρονια εγγυησης και προπαντων σε εγγυημενο εγκαταστατη,ειναι βασικο
αν δεν εχεις ιδιαιτερο λογο απεφυγε συστηματα με περιμετρικα ογομετρικα που χτυπανε οταν τα πλησιαζεις και τηλεειδοποιησεις ανεβαζουν το κοστος χωρις να προσφερουν κατι ιδιαιτερο απο αποψης ασφαλειας
τα ΜΕΤΑ ειναι καλα συστηματα γενικες γραμμες
εγω ειχα βαλει πριν 6 χρονια εναν ELSER με 350 Ε και το μετανιωσα
με 200 Ε θα εβαζα ενα ΜΕΤΑ που κανει αντιστοιχη δουλεια και θα εμεναν 150 Ε στην τσεπη
αν εισαι Θεσσαλονικη απεφυγε τον Σακατζιδη κοντα στο γηπεδο του Παοκ,πουλαει οτι εχει εκεινη την στιγμη με κακη εως μετρια ποιοτικα εγκατασταση
Περί Συναγερμών........